-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Egy folyamatot kellene automatizálnom.
20-30 oldalas prezentációk vannak pdf kiterjesztéssel. (minden kép új oldalon)
Ezekből a pdf fájlokból kell minden oldalt képként (jpg) elmentenem úgy, hogy a képek nevei a fájl nevei legyenek (fájlnév_001, fájlnév_002...).
Ezt kézzel meg tudom csinálni úgy, hogy egyesével ezzel a programmal megnyitom a fájlt és abban mentem képként, majd megadom a mentés célmappáját és elkészíti a program a konverziót úgy, hogy az eredeti fájl neve novekvő számmal a végén lesz a kép neve. (ez azért fontos, hogy amennyiben később keresem a képet az elkészített -eredeti fájlban - akkor azonnal tujam, hol található)A konvertálandó fájlokból van minimum 50 db, ezért kérlek Benneteket, hogy ajánljatok olyan prgramot, megoldást ami ezt a leírt folyamatot automatikusan elvégzi? (Mac OS platformon van az Automator, ehhez hasonló lehetne)
Nem vagyok programozó, ezért egyszerű(bb) megoldást ajánljatok, ha lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- E-roller topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Mazda topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest