- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
kraftxld #47098 üzenetére
CoffeeCup Free FTP lett belőle egyelőre. Gyorsan nyílik, kellemes darab, és főleg az instant szerkesztésre építették, ami plusz pont.
-
Jazz
veterán
Tud valaki olyan hangszerkesztő progit ami teljesíti az alábbi minimum feltételeket? Vagy mit ajánlanátok? Nem baj ha fizetős. Thx
- lehessen törölni adott szakaszt a sávból, némítani, csökkenteni a hangerőt
- ismétlő funkció hogy az adott szakaszt végtelenségig loop-olja
- ütem szerkesztés, hogy mindig meglegyen a 4/4
- flac formátum támogatás
- jó ha videóból is képes lementeni a hangsávot mp3-ba vagy egyéb formátumba, de ez nem feltétel. -
Kempetlen
tag
Semmi baj nincs vele, kedvenc. Főleg live szinkronizálásra használom (az egyetlen jó ilyen szempontból a kipróbáltak közül), csak közben néha meg kell nyitnom más helyeket néha, amire kell egy második program. Lehet, hogy ez egy WinSCP másodablakban megoldható lenne, de nem akarok elmászkálni a directory-kban, mert az összekavarja a szinkronizálás beállítását a következő indításkor. Illetve a NeszeTools-ra kellene alternatíva a FileZilla helyett, nameg Linuxra is jó lenne valami (kár, hogy a WinSCP nem multiplatform - bár a nevéből ítélve nem is lesz az).
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, van arra valami program, hogy monitorozza, mitől indulgat el illetve éled fel sleepből a gépem? Ez szinte sztenderd, hogy 5-8 perc múlva már kattan is a monitor, a winyók felpörögnek és fut a gép. Éjszakára nem lehet így hagyni, csak kikapcsolt állapotban.
Nincs valami program, ami ezt nézi? megmozdult az egér, vagy valami hálózati behatolás, vagy túláram stb.
Ma délután próbáltam sziesztázni, kétszer felkelte, visszatettem sleepbe, harmadikra kinyomtam hosszan az OFF gombbal, de mire az ágyamhoz értem, már bootolt is. úgyhogy negyedikre kirántottam a tápkábelét. megölhetetlen, mint Penge Borisz.
Aztán persze nem tudtam sziesztázni így sem, mert pár perc múlva potyogni kezdtek a tárgyak, arra ébredtem. Valamik leestek valahonnan, a barátnőm is hallotta a másik szobában. -
Kempetlen
tag
Tudtok mondani megbízható FTP klienst (a WinSCP-n kívül)? Windows-ra és Linux-ra is érdekelne külön-külön (vagy épp egyben, ha multiplatform).
A FileZilla-ból elegem van, szeretném törölni az ajánlott programok közül is. Csomószor van, hogy egy üres távoli mappába másoláskor fájlütközésre hivatkozik.
Ráadásul képtelenek Linuxra rendes Snap-et gyártani, ami megintcsak magasfokú igénytelenségre vall.
-
válasz
davidvarga #47078 üzenetére
Gyere át a python témába, ott biztos tudunk segíteni.
-
poirot
őstag
A Word-be most "húztam be az előbb említett txt file-omat rákerestem a szóra és "lecseréltem" ugyanarra csak lecseréltem a formátumnál a kiemelésre, és a kijelöléseket is ugyanígy menti el, csak persze doc formátumban. de itt a cserénél, bármilyen karaktert megadhatsz elé/mögé és txt-be kimented, ha ragaszkodsz a formátumhoz. Lehet, hogy kicsit játszani kell vele.
Így néz ki doc formátumban:
[kép] -
poirot
őstag
És ha egy böngészőben megnyitnád a txt file-t ott rákeresel a megadott szóra, azt kijelöli a böngésző, (a Vivaldi sárgával), azt is, hogy mennyi talált. Aztán mondjuk ráereszteni Hypersnap-ot, vagy olyan képernyő kép készítőt, ami tudja a böngésző képmentést automatikus görgetéssel. Így kapsz egy képet, amin látható a keresett szó megjelölve. Vagy használtam régebben egy progit, most eszembe nem jut a neve, de az indexelte a kivánt állományt és bármit kereshettél rajta, hogy mentésben, hogy mentette ki, már nem tudom.
Egy részlet, valahogy így néz ki: -
cigam
titán
-
kraftxld
félisten
Elolvastam a témaösszefoglalót, és a problémám felére megtaláltam a megoldást
Van egy zsák DVD (a kedves feleség hozta
) ebből makemkv hibátlanul csinál is chapterenként egy-egy mkv-t ami tök jó.
Most már csak egy olyan cucc kellene ami az így elkészül sokszor sok darab .MKV file-t értelmesebb formátumba tömöríti és sokkal kisebb helyet foglalnak majd így el.
-
davidvarga
tag
válasz
Cs1csó #47077 üzenetére
Én valami ilyesmire gondoltam, kész programban.
import re keyfile = "keys.txt" testfile = "test.txt" keys = set(key.lower() for key in re.findall(r'\w+', open(keyfile , "r").readline())) with open(testfile) as f: for line in f: words = set(word.lower() for word in re.findall(r'\w+', line)) if keys & words: print(line, end='')
-
Cs1csó
titán
válasz
davidvarga #47076 üzenetére
leírták, ha csak szöveg fájl akkor bele kell tenni valamibe ami már többet is tud kezdeni vele karakterfelismerés stb. erre volt példa az Excel.
-
Kempetlen
tag
válasz
davidvarga #47074 üzenetére
Keress meg egy programozót akkor!
-
davidvarga
tag
Nem. Nekem a lényeg hogy a 330 szavas fájlomból keresse a a másik fájlban ezt a 330 szót, hogy szerepel e és hányszor, vagy legalább hogy szerepel e. Ha ezt excel-ből lehet átkonvertálom, csak ott hogy csinálja ezt meg? Ott próbáltam duplikáció kereséssel de túl nagy volt a fájl és belefagyott az excel. Amiben ezt a 330 szót keresem egy 800mb szöveg
-
válasz
davidvarga #47072 üzenetére
Sima text fájlban nem tudsz kiemelni szöveget, ha ezt úgy érted, hogy mondjuk vastagítod meg a méretét állítod a kérdéses soroknak, mert a txt fájl nem tartalmaz font információkat. Javaslom, hogy importáld excelbe, és ott gyakorlatilag egy függvény az egész.
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Arra keresnék valami programot, hogy van egy 330 szavas txt fájlom (a szavak egymás alá vannak írva) és van egy másik text fájl amiben ezeket a szavakat szeretném megkeresni kiemelni. Van erre valami progi vagy script. Előre is köszönöm.
-
AkosAkos
aktív tag
Köszönöm szépen a segítségeket!
-
cigam
titán
válasz
AkosAkos #47068 üzenetére
Gondolom Windows alatt.
- Ha csak hangot veszel fel, akkor pl. Audacity. Hangkártyától függően fel tudja venni amit éppen hallasz. Legrosszabb esetben a hangkártya kimenetét össze kell kötnöd egy kis jack kábellel a bemenettel. A felvételt pedig akár 128kbites MP3-ba is eltudod menteni.
- A Windows beépített game módja, amivel fe tudod venni a képernyő egy részét és hangját. Aztán már csak a hangot kell kinyerned a felvételből.
- Hasonló az OBS is, ahol szintén készíthetsz felvételt (nem szükségszerű, hogy te készíts stream-et vele)
- Bár nem írtad melyik szolgáltatás, de léteznek stream rekorder bővítmények ill. programok is. pl.hlsloader -
AkosAkos
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy programot, ami kb. 4 óra élő videó hanganyagát tudja felvenni (úgy, hogy ne szökjön egekbe a hangfájl mérete a végére)? Tehát hogy elindítom a videót meg ezt a programot és felveszi, lementi a hangot.
Köszönöm szépen!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #47062 üzenetére
A kódolás végén nero kiterjesztésű fájlt kaptok?
Ez a nero kiterjesztésű fájl véletlenül nem a szerkesztési projektfájl?
Vagy NRG kiterjesztésre gondoltál? [NRG to ISO] -
GEPESZ66
veterán
2 éve megvettük a Nero csomagot.
Feleségem szerkesztett egy videot,de ezt Nero kiterjesztésként menti el.
Ha valakinek nincs meg a Nero,akkor nem tudja megnyitni.
Mivel lehetne ezt átkonvertálni lejátszható formátumba? -
Vesa
veterán
válasz
cross56 #47059 üzenetére
Nem teljesen értem a dolog célját...Ha nem akarod, hogy illetéktelen lássa, akkor egyszerűbb titkosítani az állományt és úgy küldeni el. A jogosult felhasználónak pedig odaadni a kulcsot. Erre számos ingyenes program van pl. Veracrypt. Vízjelet 100% leszedni csak akkor könnyű, ha a háttér homogén vagy a vízjel jól elkülönül tőle. Ezért alkalmaznak ma már olyan vízjelet, ami alig látható a képen és a kép összetettebb részeibe is belelóg.
Affinity Photonak van ilyen eszköze, de maga a program nem direkt watermark remover, hanem egy nagyon profi képszerkesztő. Most pont akcíós, 8eFt körül beszerezhető.
Hátránya, hogy nem a két klikkes fajta, előnye, hogy a legdurvább vízjelet is ki lehet vele szedni.(Ha netán jogvédett kép felhasználása a cél, akkor azt nem javaslom! A logó/vízjel eltávolítása nem véd meg semmitől)
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes PDF/TIF/JPG szerkesztő programra lenne szükségem, amivel vízjelet/logót tudok eltávolítani. Erre azért lenne szükség, mert ha kooperációban dolgozunk egy céggel, akkor azt másnak nem kell látnia.
Én erre a célra egyébként egy online alkalmazást találtam: https://www.apowersoft.com/online-watermark-remover
Illetve ugyanennek a letölthető verzóját, ami igaz fizetős, de nem drága.
Tudtok ennél jobbat ajánlani?
Előre is köszi.
-
Kempetlen
tag
válasz
attiati #47052 üzenetére
Az Ollie által linkelt megoldások közül pont az elsőt, az Asana-t tudom én is ajánlani. Azon belül a címkézés és a chatfelület is megoldott. Abszolút a feladatok leosztására, kommentelésére van kitalálva mindamellett, hogy komplett project manager. Barátnőm webgrafikusként is épp azt nyúzza mellettem, ők cégként is az ingyenes verziót nyomatják.
A Trello egy fokkal egyszerűbb megoldás, az csak egy nagy tábla címkézhető feladatkártyákkal.
Sima chatre és voice chatre, kiegészítő kommunikátornak pedig Discord egyértelműen a Skype helyett. Utóbbi kb. semmire nem jó, múlt századi megoldás. De sokan cégként, alapvető fejlesztői bázisként is használják (visszajelzés, ötletelés, release note-ok stb.), mint pl. a Cycle játék fejlesztői.
-
attiati
veterán
home officera tudtok valami programot, ami segíti egy kisebb csapat munkáját?
1. állandó kommunikáció
2. sokfajta feladat és gondtípus megoldása, így nem ütemezhető, nem sablonozható
3. mindenkinek egyértelműen látni kellene, hogy ő már ne nyúljon az adott feladathoz, mert valaki más csinálja.Kellene egy felület, ahova
1. valaki beír egy gondot
2. valaki megcímkézi, hogy felvette a fonalat. Ha kész van, akkor továbbadja.
3. másik ember felveszi, ő is címkét rak rá, ha kész
4. cset felület kell rá ! Szóval nem külön excellétezik ilyen manapság?
-
cigam
titán
Talán a netballancer tud ilyet is.
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Megint a segítségeteket kérném.
Olyan videószerkesztő programot ( és esetleg magyar nyelvű leírást is a használatához) keresek, amely megoldja azt, hogy egy x265-ös HDR 2160p-s UHD BluRay lemezhez (amely mappában van), hozzá tudjak a gyári feliratokhoz adni még egy párat. -
üdv
Olyan szoftvert keresek amivel lehet egy szerveren állítgatni a ethernet portok metrikáját vagy prioritását VAGY egyenesen azt beállítani hogy egy adott szoftver melyik kapcsolatot használja? 2 hálókártya van több szerverbe is és az egyiken office másokon pedig "ADSL" megy.
Tud valaki lyen szoftvert esetleg ami erre alkamas?
-
Kempetlen
tag
válasz
olivera88 #47029 üzenetére
Ez a jó program, mert tiszta és működik: LockHunter
-
dqdb
nagyúr
A sima törlése nem elég, hiszen akkor az adatokkal nem történik semmi sem, kizárólag a clusterek kerülnek felszabadításra a fájlrendszer számára, így a teljes lemezterület végigolvasásakor a korábbi fájlok részletei olvashatóak maradnak. Ha a törlés során megfelelően megvalósított felülírás történik egy körben, akkor ezeket a részleteket sem lehet visszanyerni. A megfelelő megvalósítás alatt azt kell érteni, hogy az adott fájlrendszer és az operációs rendszer működéséhez igazodó módon történik meg a felülírás (lásd a How SDelete works fejezetet a linkelt SDelete-nél), nem pedig a naiv módon, ami megnyitja a fájlt és beleír sokszor.
Régebben ez még nem volt elég, mert a HDD fejét nem tudták eléggé pontosan pozícionálni íráskor, a sáv szélesebb volt, mint amennyit a fej lefedett, így sima egykörös felülírás közben elképzelhető volt, hogy a sáv szélén megmaradt az eredeti adatból valamennyi, ekkor születtek a sok körös törlési megoldások, mert megfelelő környezetben a sávok széleiről ki lehetett nyerni az adatot. Manapság ez már nem igaz, mert a sávok összementek és két szomszédos sáv átlapolja egymást a széleknél.
Ettől függetlenül persze lehet használni sokszoros felülírást, mert 3-7 felülírási kör is gyorsan megvan, de az emlegetett 39 körös teljesen felesleges.
-
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #47040 üzenetére
Na ezt nem is tudtam, hogy a CC is tudja...Rálesek, köszönöm!
dqdb
Csak HDD-hez kell természetesen. Nem vagyok otthon a témában, de anno pont azért használtam, mert egyszeri törléssel még simán visszaállítottam magam is az adatokat egy arra alkalmas szoftverrel. Úgy tudtam, hogy a HDD rögzítési elve miatt egy kör kevés. Azóta változott valami a technológiában? Nem vagyok naprakész ebben. -
dqdb
nagyúr
HDD-n elegendő egy körös sima felülírás is a manapság, a rengeteg körös felülírással csak időt vesztegetsz. Placebóként persze lehet ilyet használni, csak felesleges, az SDelete nyújtotta hét kör is hattal több a szükségesnél.
SSD-n pedig a wear leveling miatt nem igazán működik az ilyesmi, mert minden egyes "felülírás" valójában teljesen már flash területre történik meg, egy körös felülírással itt azt tudod elérni, hogy logikailag ne látszódjon ott az adat, de a flash chipben ott lesz valahol. Kizárólag az SSD gyári szoftverrel lehet ténylegesen tisztára gyalulni a teljes SSD-t.
-
Cs1csó
titán
A CCleaner tud hasonlót:
Az a 35 menetes jónak tűnik, ha nem vagy a Kürt Zrt. akkor nemigen fogod visszaállítani, de ezt már lehet ők sem.
(amúgy ez lehet hogy pontosan az amit keresel a "Guttman Method" ami 35x-ös felülírást jelent: [link] [link] )Sőt az utolsó linkről, aminek az alján található:
Software That Uses the Gutmann Method
DBAN, CBL Data Shredder, and Disk Wipe support the Gutmann method for overwriting all the files on an entire drive. Some of these programs run from a disc while others are used from within the operating system, so you should choose the right type of program if you need to delete the main hard drive (e.g. the C drive) versus a removable one. These three are free.
File-shredder programs that can use the Gutmann method to erase specific files instead of whole storage devices include Eraser, Securely File Shredder, Secure Eraser, and WipeFile.programs for other erase methods too.
There are also some programs that can wipe the free space of the hard drive using the Gutmann method. This just means that the areas of the hard drive where there isn't any data can have the 35 passes applied so as to prevent file recovery programs from "undeleting" the information. CCleaner is one example. -
Vesa
veterán
Ha már fájlok törlése: Olyat tud valaki, ami a Dr. P. Gutmann féle 39lépéses törlési metódussal töröl? Korábban használtam erre egy progit, de azt már nem fejlesztik sajnos (XP-ig ment). Úgy leszedett mindent, hogy nem lhetett visszaállítani semmivel.
-
Henrico
tag
Üdv! Segítségeteket kérném: telefonon sok gps koordinátával ellátott kép van. Van olyan program, amivel rendszerezhető, térképre vihetőek ezek a képek?
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Létezik olyan program amivel visszatudom nézni, hogy a hdd kapcsolatában van-e hiba? Az egész windows akadozik, játékok is, ilyen 1 másodpercekre. Cseréltem kábelt, másik csatlakozóba dugtam, de még mindig csinálja, de már nem annyira.
Ilyen grafikon vagy valami amin látom, hogy megszakadt egy pillanatra. Az lenne a legjobb ha játszok egy kicsit, aztán visszanézem. -
cigam
titán
Bár nem írta melyik Windows, de a W10-ben mikor lett default 1 a longpath?
+ egy bónusz program: longpathtool -
dqdb
nagyúr
Nem kell ellenőrizni semmit sem, mert létrejöhet. Valaha 255 karakteres volt a path maximális hossza Windows alatt, de ezt egy ideje feloldották, azonban az alkalmazások egy jelentős részébe még mindig a 255 karakteres limit van belegyógyítva, és azok sírnak, ha nem sikerül a törlés.
Egyszerűen Windows Intézőből/Fájlkezelőből is lehet törölni az ilyen mappákat, nem kell hozzá extra program (FAR Manager is simán kezeli).
-
olivera88
veterán
Milyen program tud törölhetetlen fájlokat törölni? Régen tudtam ilyet, de elfelejtettem.
-
Dumi86
senior tag
Nemrég frissült 4év! után a Sumatra PDF most vettem észre
Aki használja szerintem frissitse,sokkal gyorsabb lett ahogy nézem.
-
Kempetlen
tag
Ha stresszteszteket szeretnél futtatni, akkor BurnInTest Standard, sebességtesztre pedig PerformanceTest (mindkettő 30 napos próbaverzió). Ha külön kellene mégis komolyabban foglalkozni a VGA-val, akkor FurMark, a memóriahibákra pedig a MemTest86 deríthet fényt.
Az AIDA64-et leginkább a hardware-információk kigyűjtésére használjuk, de sebességteszteket is tud futtatni (szintén 30 napos), annak az ingyenes alternatívái a HWiNFO és a Speccy (utóbbinál a Neszét linkeltem, mert itt portable változatban találod meg). A Speccy akkor jön jól, amikor valaki másnál kellene megnézni a hardvereket, ugyanis a menüben van egy olyan funkció, hogy feltölti és egyedi linket kreál a listához.
-
Cs1csó
titán
Persze: AIDA64 Extreme
-
Üdv
Olyan szoftvert keresek ami kompletten végig nyom egy hardver tesztet adott laptopon. (CPU, VGA, HDD(ssd), memória...stb)
Van ilyen all in one pack? Köszi -
akaido
addikt
-
Zaja2
senior tag
válasz
Kempetlen #47019 üzenetére
Közben megtaláltam a problémát. 4 éve ,amikor vettem a lapot,akkor pasztáztam utoljára.
A paszta ami most alatta volt,nem sokat ért már. Szóval ez volt a ludas ! Csak nem értem miért az újratelepítés után jelentkezett rögtön a a hiba. Mindegy,tapasztaltam már hasonló gondot. Azért kösz a helpet! -
milu
aktív tag
Videós tartalmakat gyártok most, amíg karanténban vagyok.
A rövid videókban több téma vagy nevezzük fejezetnek van feldolgozva videónként.Hogy vagy milyen programmal lehet "tartalomjegyzéket" készíteni akkor, amikor a videót megvágom, amihez megjegyzéseket tudok magamnak hozzáfűzni, pl. a téma címét, amiből automatikusan egy tartalomjegyzék készül a címkével és az időponttal. Ezzel azt lehet elérni, hogy azonnal arra a fejezetre, kulcspontra, kezdésre tud navigálni egy kattintással a néző, ami érdekli!
A youtube ismeri, de ott is kézzel kell beállítanom a feltöltés után.
Ha már a videók vágásakor lehetne olyan kulcspontokat elnevezéssel, címkékkel elhelyezni, amiből aztán tartalomjegyzéket lehet akár txt-be kinyerni, az lenne az igazi!Ismertek ilyen megoldást? ha ismertek, megosztjátok ott?
-
-
Kempetlen
tag
A netet tudod ellenőrizni Speedtest-el a gépen és a telefonon keresztül, azon hívül a HDD lehet a ludas (ideje cserélni SSD-re, ha még nem tetted meg). A feladatkezelő meg fényt derít arra, ha egy szoftver fogja le. Esetleg egy szoftverlistát lenne még érdemes ellenőrizni.
akaido: A CCleaner-nek vajmi kevés köze van a sebességhez.
-
akaido
addikt
Diagnosztikai progik előtt legalább egy CCleaner egyszerű pucoválást, és egy Malwarebytes keresést is lefuttatnék.
Esetleg egy chkdsk parancs is javallott lehet. -
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot,ami teljes diagnosztikát csinál a gépemen? Hardver/szoftver
Annyira lassan tölti be a weboldalak,hogy hihetetlen.Net sebességem megfelelő. Látszik,hogy hardveresen vagy szoftveresen van gond,de nem tudom miaz. Ez azóta van,mióta újratelepítettem múlt hónapban. Ugyan az a rendszer,szokásos progikkal. Semmi újdonság. -
Kempetlen
tag
válasz
akaido #47009 üzenetére
Valóban, azt el is felejtettem, hogy az is támogatja a Facebook-ot.
Werkly: nCore
rolee9309: Pech. Esetleg a Recuva még kipróbálható, az legalább ingyenes. De ne várj csodát, mert az is csak a visszanyerhető fájlokat listázza, esetleg régebbieket is, mint ami aktuálisan fent volt az F meghajtón, tehát pontos visszaállítást semmi és senki sem fog neked végezni.
-
Werkly
őstag
A free P@rnhub keretén belül a premium videókat mivel lehet menteni? GetFLV letölti ugyan de csak 50%-át a videónak! Más programot nem találtam a haveromnak. Ezért várnék letöltőprogramra segítséget! Kösz!
-
akaido
addikt
válasz
Csabee. #46991 üzenetére
A 4kdownloader is pont megfelel. Lehet a videóból hangot letöltő lehetőséget is választani.
-
rolee9309
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit kétségbe vagyok esve, mert testvéremnek feltelepítettem a Fifa 19-et (torrentezett, ne kövezzetek meg, nem akart fizetni érte).
Telepítettem a F:\Játékok\Fifa19 mappába, de nem indult el - ki gondolta volna. Töröltem a Vezérlőpult-Programok telepítése és törlése opcióval, és ekkor az egész F:\Játékok mappa ugrott, 134 gigányi adattal.... Nagy részük régi játék volt (Sea Dogs 2, Most Wanted, Borderlands 1, Red Alert 2), amiket már sok-sok éve "sufnituningolok", magam ízlése szerint moddolgatok. Rengetek időbe telt összeharácsolni működőképes verziókat, de sikerült. Most már az oldalak, ahonnan infókat, anyagot, modelleket/textúrákat, stb. szereztem, már nem is elérhető. Ezért igen fontos lenne visszaszerezni azokat, ha lehetséges.
Már csak azért is, mert pl. a Red Alert 2 CD-s verziója el sem indul, 4-5 éve valamelyik oldalon (gog talán??) ingyé' volt, az a verzió sem, és már nem tudom, honnét szereztem be egy működőképes darabot.
Mappa tulajdonságainál előző verziók nincsenek sajnos (rendszer-visszaállítási pont van, de azzal sem jártam sikerrel).
Tudtok ajánlani olyan programot, ami ekkora adatmennyiséget képes visszaállítani? Neten böngésztem már, de nagy részük nem 100%-os, vagy 1-2 gigabájt után fizetős. Vagy vigyem inkább szaküzletbe? Nyilván azért is fizetni kell, de inkább bíznám akkor már szakértőkre, ha pénzt is kiadok -
Kempetlen
tag
válasz
Silious #47003 üzenetére
A 21 nap próbaidős EZ CD Audio Converter átalakít a 2 formátum közt. A csatornák helyes kezeléséről és a beállítható bitrátákról nem tudok, de gyanítom, hogy működik. A 7.1 mint forrás és 5.1 célként mindenesetre fel van tüntetve.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy nagyon jó minőségű audio konvertáló programot keresnék.
DTS 7.1 hangból szeretnék csinálni AC3-at, minél magasabb bitrátával.
Tudtok erre alkalmas programot ajánlani nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asztrofotózás
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest