- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Van egy mp3 /aidiobook/ amiben sok a melly, néha berezeg mert túl ...valami /nem értek hozzá/ mintha xar hangfalon túl hangosan hallgatnám.
Melyik progival tudnám javítani?
Valami olyan kellene amit egyszerű kezelni, mert nem igazán értek hozzá. -
SunMount3r
nagyúr
Megtaláltam a legjobbat: Iris Mini. Mert rájöttem, hogy nekem elég az, ha este elindítom és egy kattintással bekapcsolom, reggel meg ki és kész. Elég sokat ástam, mire megtaláltam az utolsó Portable változatot. Az Iris Pro lenne persze a legjobb, de ennek nincs Portable változata, így nálam kiesik.
-
Vesa
veterán
válasz
SunMount3r #46197 üzenetére
SunsetScreen a legjobban paraméterezhető. Tölts le egy korábbi verziót, vagy szedd le máshonnan, mert az infó szerint csak a legújabb verzió fertőzött amit a hivatalos oldalról lehet leszedni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Cs1csó #46194 üzenetére
Nem tudom, de nekem ez a Redshift nem akar elindulni. Rákattintok az .exe-re, felugrik egy pillanatra a terminál, majd semmi.
A RedshiftGUI-t próbáltam, de abban sincs pontos időzítési lehetőség.
A Sunstet-ről meg most olvasom, hogy Maleware-es...
A többit is megnézem majd, de ahogy olvasom ezeknek a legtöbbje is csak automatikus az időzóna szerint.
-
totron
addikt
Keresem: képernyő sarkába víve az egérkurzort képernyővédőt aktivál, volt régen ilyen. Az sem baj, ha a képernyő kikapcsolását is tudja.
Meg még: torrentkliens, mellyel előkalkulálható a majdan elfoglalt terület. Tehát nem előre lefoglalás, hanem a letöltemények összméretét előzetesen kijelzi a betöltött vagy kijelölt torrentek alapján (utóbbi lenne a legjobb).
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #46193 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Most egy olyan progi kellene nekem, mint az ajánlóban szereplő f.lux, tehát a kijelző szín hőmérsékletét/fényerejét tudja szabályozni. A f.lux-al csak az a baj, hogy szinte full automatikus és nekem olyan kellene amiben én tudom időpont szerint beállítani, hogy mikor aktiválja a különféle beállításokat. A SunsetScreen az egyetlen ilyen amit eddig találtam, de lehet van sokkal jobb is ennél. Tudnátok ilyeneket? (Valami Portable verziós lenne a legjobb).
Kösz!
-
Egon
nagyúr
Üdv!
A céges levelezés biztonsági okokból nem érhető el mobil eszközön, csak ha bevpn-ezek, akkor is csak webes felületen. Ebből következik, hogy ha távol vagyok, csak úgy értesülök a levelekről, ha ezt elvégzem. HA várok egy levelet, akkor 10 percenként be kellene jelentkezni, ami nyilván nem praktikus.
Amit szeretnék: van olyan alkalmazás vagy funkció valamely levkliensben (utóbbi lenne a jobb), ami tud olyat, hogy ha beérkezik egy levél, akkor csak a küldőt és a levél tárgyát (mást nem!) átküld egy másik e-mail címre? -
Vesa
veterán
válasz
energomatt #46185 üzenetére
Csak én nem értem, miről beszélsz???
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
energomatt #46185 üzenetére
He?
-
AtHoS
nagyúr
Azigen...720x300 23,976 1,5 órás filmek normális minőségben ~1 GB méretűek, Te meg FULL HD felbontásnál sokallod a 371 MB-ot?
Akkor számolgass [link]
A Bits/pixel értékének 0.2...0.25 között kellene lennie normális minőségű végeredményhez
Nálam pl. 1 óra 6 perc 2560x1440 felvétel lett 15GB (60fps, bitrate 30000 kb/s)
-
milu
aktív tag
OBS-el felvett videót mivel lehet tömöríteni?
53 perces anyag hanggal 371MB, amit soknak tartok. (1920x1080 a beállított felbontás) -
Vesa
veterán
válasz
energomatt #46180 üzenetére
Nem használok olyat, amiben nem bízom!
Főleg, ha személyes adatok védelméről van szó. Ez persze magánügyem, de nem árt tudnia másoknak sem, hogy a termék kínai. Így tud döntést hozni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Atomantiii #46176 üzenetére
Szerintem *a vagy *A betűkön lépked végig kis- illetve nagybetűt beillesztve, míg a sima csillag csak a megadott tartomány számait helyettesíti be, de nem használom a programot, így csak tippelem
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #46176 üzenetére
Megvan, csillagot kell írni
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
energomatt #46173 üzenetére
Próbáltam a Portable verzióval, de nem jött be ott ahol nekem kellene, csak apró darabokban látja a videót, nem egészben.
-
Vesa
veterán
válasz
energomatt #46173 üzenetére
Csak kínai, éppen ezért még annyira sem bízom benne, mint bármi másban.
-
energomatt
őstag
válasz
SunMount3r #46172 üzenetére
Valóban, egy bevált böngésző, beépített kép/video letöltöje van, ami elég jól működik.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
milan26 #46167 üzenetére
Köszi, ezek közül a Downloadhelper működik nekem ahol kell de telepítenem kellett hozzá a segéd alkalmazást is, így csak a videó fps-ét lövi be rosszul.
(#46169) energomatt: Ezt biztos nekem írtad? Ahogy rákerestem ez a Maxthon egy böngésző.
-
gyulank
addikt
Linuxon mivel lehet audio CD-t lejátszani? Mondjuk egy koncert felvételt számok közti szünetek nélkül?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Atomantiii #46168 üzenetére
Van ám ott egy Downloads menü (View és Options között), ott lesz amit keresel
-
energomatt
őstag
válasz
SunMount3r #46166 üzenetére
Maxhton
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #46155 üzenetére
-
milan26
senior tag
válasz
SunMount3r #46166 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Olyan programot keresnék, ami a lehető legtöbb weboldalról tud videókat lementeni (tehát nem csak a YT-ról) a lehető legjobb minőségben. Többet is írhattok.
Létezik valami ilyesmi?
Köszi!
-
junior11
veterán
válasz
Kezdő vagyok #46160 üzenetére
Firefox vagy Brave.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Brave browser.. Chrome az alapja, de alapértelmezetten blokkolja a reklámokat, nyomkövetéseket, beépített VPN-je van inkognitó módban. kb fél éve csak ezt használom és hibátlan.
Ne ijedj meg, alapból angol, de a beállításokban le tudod tölteni egy pillanat alatt a magyart bele. -
gyulank
addikt
Valamilyen alakzaton belül lévő képet akarom egy másik alakzaton belülire alakítani. Szóval pl. a Föld ellipszis térképét egy általam rajzolt amőbába átszámíttatni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Firefox, egy csomó mindent be lehet kapcsolni, és ha felteszel egy tartalomblokkolót pl. Ublock Origin, esetleg NoScript-et, akkor már sokat tettél ezért.
Azt ne feledd, hogy az agresszív nyomkövetés tiltása a böngészési élmény csökkenéséhez vezethet: nem töltenek be oldalak, hibásan töltődnek be, nem jelennek meg tartalmak sajnos a teljes tiltásnak ára van.
-
SP4C3
veterán
válasz
Chrome értelemszerűen bukta, Firefox szintén hatalmas bukta ilyen szempontból.
Talán Brave (Chromium-ra épül
)
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Melyik webböngésző program mostanság a javasolt?
Pl.ne nyomkövessen. -
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
jobb híján itt teszem fel a kérdést: Tegnap valami miatt újraindult a gépem, néha csinálja, hogy egyszer csak kék képernyő ás kiírja, hogy újraindul, ami szerintem nem normális dolog, de hát windows (10pro)
A kérdésem: true crypt programmal be akartam ma csatolni egy konténert, de hibaüzenet jelent meg, "Hiba: hibás kötet méret". Megnéztem TCM-ben, a 100GB helyett pontosan 0GB-t mutat. Pont nulla.
Valószínűleg fel volt csatolva újrainduláskor, de máskor is volt már ilyen.Ilyenkor mi van? Lehet azt még rekonstruálni?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
energy4ever #46156 üzenetére
Vagy még a Kodi és a DSPlayer is tud ilyet.
-
iguana
őstag
válasz
energy4ever #46156 üzenetére
felirat letöltést sok médialejátszó támogat.
én évek óta a potplayer-re esküszöm. [link] -
energy4ever
addikt
Keresek egy programot PC-re Windows-ra ami film lejatszo, pl VLC, BS Player.
Magyar szinkronos filmhez szeretnek illeszteni ukran szoveget ami latin betukeszletbol alljon.
Mivel nem rendelkezek a filmhez szoveggel, ezert olyan kellene, amiben kivalasztom, es letolti maganak hozza. Ilyen letezik? -
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható programot Windows 10 alá, ami bizonyos időközönként egy megjelölt mappából a 14 napnál régebbi fájlokat automatikusan és véglegesen törli? -
AtHoS
nagyúr
válasz
Atomantiii #46151 üzenetére
Download "manager" programok között nézz szét szerintem. Anno flashjet-ben volt ilyen funkció, szóval ezek a letöltés menedzser alkalmazások lehetnek számodra a megoldások, de nem követem ezen programokat, így javasolni nem tudok melyiket próbáld ki és az összefoglalóban sem láttam ilyen típusú programot az ajánlottak között...hacsak nem a neszetools-os felhozatalból
[link]
-
Atomantiii
addikt
Létezik-e olyan program, ami képes linkekről fájlokat lementeni?
Pl www.valami.hu/file01, www.valami.hu/file02 stb.
Ahol meg lehetne adni a file után az adott sorszámot és egyesével végigmenne egy adott tartományon és ha ott van valami akkor lementené?
A WinHTTrack Website Copiert próbáltam, de sajnos nem működik az adott oldalon, illetve nem tudom hogyan lehetne ezt beállítani neki.
-
bhonti
aktív tag
-
konzolos mplayer:
mplayer br://<title number> -dvd-device file.iso -vf stereo3d -
KisApám
addikt
Blu-ray 3D ISO-t szereznék számítógépen lejátszani.
Melyik program jó hozzá? -
w.miki
veterán
Köszönöm!
Még egy jó PDF nyomtató-t tudnátok ajánlani, Win7-hez.
Kiderült, amit én használok, ingyenest, minden oldalra vizjelet rak. -
flash-
veterán
üdv
van olyan program ami autamatikusan letölti az összes oldalt amit a google kihozott?
pl.beírom a google be hogy németjuhász énekelni tanítani(ez csak példa) erre jön 50 találat és olyan program van e ami mind az 50 oldalt lementi automatikusan a pc-re? -
w.miki
veterán
PDF jelszót le lehet szedni valamivel?
Van hozzá jelszavam, csak minden megnyitásnál kéri, ezt utólag ki tudom kapcsolni? (Egy újság PDFje)
Van erre Win-es alkalmazás? -
Dexter-2000
őstag
Sziasztok,
Thunderbird névjegyzéket szeretnék Outlook (O365) ba migrálni.
próbáltam több módszert vesszővel elválasztott .csv importálni utf8/nélküle de eddig vagy karakterkódolási hibába futottam, vagy hibásan importálta az outlook a névjegyeket. (vcard, ldif formátumokkal se jutottam előrébb)
Van erre a célra megfelelő program? elsősorban ingyenes érdekel de ha tuti jó, fizetős is szóba jöhet.
Korábban Dawn-t használtam sajnos az most nem működött. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Melyik Angol-Magyar (nem online) szótárat ajánlanátok Windows-ra, ami profi és elég nagy a szókincse is?
Az is jól jönne, ha tudna olyat, hogy beépülve, bármelyik alkalmazásban szövegkijelöléssel egyből fordítana. (Mint a fordító kiegészítők a webböngészőkben). Vagy valami ehhez hasonló, könnyített funkciója lenne.
A ráadás, ha még Portable verziója is lenne, az lenne a legjobb. Ilyet is írhattok külön (ha van).
Köszi!
-
lanszelot
addikt
válasz
Dluinet #46127 üzenetére
Valóban működik önmagában, csak van pár gond vele:
- Nem lehet, vagy nem tudom hogy kell olvasási gyorsaságot állítani.
- Nagyon robot hangok. Az Eszter ami még elmegy, de .... Több mint 10 év alatt semmi fejlődés? Mac Os X ben, 2010 ben már ettől kicsit jobb minőségű felolvasás volt, alapból a rendszerben.
- itt a mp3 ba mentés borzasztó jó, de a többire egyáltalán nem figyeltek.
Volna esetleg valami normalis hang? Nem baj ha meg kell venni, csak ne legyen ennyire robot.
-darál, néhol rádió recsegés (cs, sz) , nincs hangsúly /van olyan ami tudja, persze azok nem olvasnak fel txt -t , azaz nem bírtam rávenni/
-tehát a progi tökéletes, csak apró finomítások kellenének. -
Vesa
veterán
válasz
HarryPotter #46128 üzenetére
Logo-t vektoros programmal szokás csinálni, a GIMP éppen ezért nem alkalmas.
Ingyenesben az Inkscape ajánlható erre a célra. Célszoftver is létezik logókészítésre, ez azonban csak magánfelhasználásra ingyenes! -
SP4C3
veterán
válasz
Gimp
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Paint. 😃
-
HarryPotter
őstag
Logo készítő szoftvert keresek, amivel képekből és szövegből lehet custom logot összerakni
-
lanszelot
addikt
válasz
Dluinet #46125 üzenetére
Azt írják:
"Megjegyzés: A DEX konvertáló program csak abban az esetben hajtja végre a konverziót, ha a Jaws for Windows, vagy a Magic for Windows valamelyik verziója fut a gépen, mert a DEX konverzió előtt megvizsgálja a rendszert, hogy fut e az említett programok valamelyike, ha nem fut egyik említett program sem, abban az esetben nem hajtja végre a konverziót." -
sopruk
senior tag
válasz
Jofi81 #46118 üzenetére
Eddig én is Excel-ben vezettem az ilyeneket, de nemrég találtam egy egyszerű appot erre:
Easy Home Finance
De most jövök rá, hogy nem az Androidos topicban vagyokés inkább pc-re keresel valamit...
-
Jofi81
őstag
Van előfizetésem Spotify családi, illetve Netflix premium csomagokra, amiket megosztva használok a "családtagjaimmal". Tőlem levonják minden hónapban, ők pedig fizetik nekem a részüket. Nehéz számon tartani, hogy ki-mikor-mit fizetett. Van ennek a követésére jobb megoldás, mint az Excel?
-
lanszelot
addikt
Hello,
Magyar nyelvű szövegfelolvasót keresnék.
Mindegy milyen operációs rendszerre /mac os, windows, linux, android, ios..stb/
A lényeg: a legjobbat keresném.
Könyvek /pdf, txt, doc, mobi, epub..stb. nem mind, hanem bármelyik/ felolvasására kellene. -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel két egymástól távol lévő felhasználó látja egyrészt, amit a másik csinál, másrészt méretezhető, hogy közben maguk is tudjanak tevékenykedni?
Remélem sikerült érthetően előadnom mire gondolom -
Weareus
addikt
Üdv. Ide irányítottak. Win 10 alá keresek letölthető ingyenes kis progit, amolyan naptárfunkciósat. Win bootoláskor - általam adott napon - az asztal betöltődésekor jelezzen előre bizonyos teendőket. Van ilyesmi? Köszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
egyedülülő #46103 üzenetére
Adobe Indesign-t találtam még ami nyitja, próbaverziója van, nem próbáltad?
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel meg tudom nyitni a .PMD kiterjesztésű fájlokat. A munkához kéne és elég kellemetlen, hogy nem tudom, hogyan lehet ezeket megnyitni. Adobe pagemaker-t próbáltam, de az sem tudta megoldani. Akartam konvertálni pdf-be online alkalmazásokkal, de csak krikszkraksz lett belőle nem diagramok, táblázatok. Nagyon kéne valami segítség, mert csúnyán el vagyok akadva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest