Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    Sziasztok! RoboForm-hoz hasonló más jelszó kezelő programot tudtok ajánlani kipróbálásra?
    Olyan kellene ami szintén rendelkezik "Bejelentkezés" gombbal (KeyPass-ban ilyet nem találtam), nem online tárolja a jelszavakat de lehessen szinkronizálni is, van űrlapkitöltése is, ki tudja exportálni a jelszó adatbázist nyomtatható formába, dual password védelemmel rendelkezik, be tud épülni a Chrome-ba és portable változata is van (+ ingyenes és android ill. windows phone támogatása is legyen:)). Igazából az lenne a legjobb ha egy pendrive-ra feltudnám tenni és bármelyik gépen telepítés nélkül tudnám használni.
    A RoboForm majdnem meg is felelne a célnak, de mielőtt tele irkálnám az adatbázisát kiszeretnék próbálni más progit is. Ha a RoboForm portable változata is be tudna épülni a Chrome-ba és lenne automatikusan törlődő vágólap funkciója is mint amilyen a KeyPass-nak van (a kicsillagozott jelszót nem lehet vágólapra másolni), akkor már tökéletes lenne számomra is. Illetve a KeyPass-ba meg tetszik még a jelszó erősségét jelző csík is. Szóval olyasmi kellene ami mindezeket tudja.:)
    Valószínűleg a RoboForm-nál maradok (mert jobbat még nem találtam), de szívesen meghallgatnék más alternatívát is.:)

    szerk.: De most nézem, hogy a RoboForm nem is ingyenes? Ezt miért a program névjegyéből kell megtudnia az embernek? A honlapon miért nem látom, hogy trial verzió?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák