Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok, a gondom a következő, regisztráltam egy oldalra, ahol kint vannak videók. (tőzsde..)
Szeretném letölteni a videokat, de olyan jól van szerkesztve az oldal, hogy minden videót külön kellene egy oldalon behívni. (Minden videónak van egy külön HTML-je azon belül kell a videó letöltésére kattintani.)
pl:
www.XYZ\videok\10_valami.avi
www.XYZ\videok\03_valami_valami.aviEz úgy a 10.nél kezd unalmassá válni lévén van fent vagy 300...
Tehát kéne egy progi ami a www.XYZ\videok\*.avi fájlokat leszedni.Bonyodalom, hogy beléptetős az oldal, van hozzá nevem és jelszavam is!
Természetesen a www.XYZ\videok\ (forbidden) nem lehet listázni a fáljait, így lett volna nekem a legegyszerűbb.4 Downloader progit próbáltam, de egyik sem volt jó. Flashget, offline commander, teleport pro, httrack.
Egyik sem tudja így leszedni a fájlokat.Szóval 5letek? Addig is kattintgatok...
Linuxos is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest