- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Olyan programot keresek, ami a GTalk-ot használja, és rögzíti akár magától akár a saját gépem időközönként, hogy ki mikor elérhető, vagy lépett le. Valahogy úgy mint a régi időkben az MSN-be az eseménynapló.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
A következő programot keresem: gyönyörű, animálható diagramok szerkesztése amelyek dinamikusan változnak azonnal, ha átírok egy értéket.
Az lenne a jó, ha úgy meg lehetne oldani, hogy a diagramot egy másik monitoron lehessen kirajzoltatni, miközben én szerkesztem ugyanarról a gépről, csak másik monitorról.
Bármilyen megoldás érdekel, tehát ha kell meg tudom szerkeszteni is a diagramokat illustratorban. Programozáshoz nem igazán értek.Remélem nagyjából érthetően írtam le.
Köszönöm az ötleteket előre is!
-
LonGleY
veterán
válasz
tonyrulez #27896 üzenetére
Neked ráadásul olyan kell, ami élőben kódol és szabdal.
Találtam egy ígéreteset, csak ez ippeg nem ingyenes. -
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #27894 üzenetére
Na kipróbáltam az Audacityt, két problémám van vele.
Amikor elindul a felvétel, ~3 másodpercig full hangerőn rögzít, majd beáll normálisra [kép]
Másrészt a felvételeket meg nem tagolja szét, egymás után jönnek. Gondolom mivel ez a program azért nem egy alap hangrögzítő, hanem professzionális, biztos pár beállítás kell csak hogy ezek megoldódjanak, de én nem találtam ilyeneket. Valaki segítene?
Tudom hogy van egy Audacity topik, de halott(#27895) LonGleY
Van hozzá egy kínai program, de sajnos a húzottszeműek nyelvét nem beszélem, meg nem is akar működni. -
LonGleY
veterán
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Egy olyan (lehetőleg ingyenes) hangrögzítő programra lenne szükségem, ami magától teszi a dolgát az alapján, hogy mikor van hang, és mikor nincs. Magyarán ha néma a bemenet, akkor ne rögzítsen, ha pedig megint van hang, akkor egy új fájlt kezdjen meg. És a bemenetet pedig én választhassam ki, mert a Windows hangrögzítője nem is azt rögzíti amit akarok, hanem a webkamera mikrofont.
Köszönöm! -
albinolynx
senior tag
LonGleY, S-IW: köszönöm! EssentialPIM free megfelelőnek tűnik.
-
S-IW
tag
válasz
LonGleY #27885 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy rosszul értelmeztem a kérdést, erre gondoltam. -
LonGleY
veterán
válasz
atibuc #27887 üzenetére
Bármilyen mappában mássz ki az asztalig, ott jobb klikk a Számítógépre (Computer) > Kezelés (Manage) > azon belül ott lesz a lemezkezelő. Vagy ugyanez a jobbklikk a start menüben lévő Számítógépre.
Vagy start menübe beírod: partíció (partition) > Enter. Ez pont a kívánt opciókat nyitja.
(#27889) S-IW: Tudom, mire gondoltál.
-
LonGleY
veterán
válasz
atibuc #27884 üzenetére
Konkrétan a telepítés az, amit nem szabad elkezdeni. :] Csak a lemezkezelőig bootolj be, oldd meg, amit szeretnél, aztán a következő lépés helyett kilépsz. Odáig tisztán RAM-ból megy a prog, nem kezd el és hoz létre semmit. De ha rájössz a lemezkezelő használatára a win-ben, akkor ez a boot is fölös (bár én is szívesebben használom a telepítőt).
-
LonGleY
veterán
válasz
atibuc #27880 üzenetére
Win telepítővel, ahogy egyébként is csinálnád. Amíg nem törlöd a C-t, addig nem tesz kárt benne.
Bebootolsz, kiválasztod a particionálatlan részt, létrehozol neki egyet, win 7-8 esetében még formázhatod is, és utána kilépsz. A gépet újraindítod, és máris látod a hiányzó részt. Ha ezt a telepítőből nem tetted volna meg, gyorsformázod, és kész.
Vagy ahogy kispx írta.
Azt még csak betűjel-változtatásra használtam.
-
atibuc
tag
Win telepítés közben csak a "C" partíciót hozták létre. és a "D" nek szánt részt elfelejtették.
900GB.
Hogy tudnám Win telepítő nélkül helyrehozni?
Előre is köszi. -
S-IW
tag
válasz
albinolynx #27877 üzenetére
Szia!
[link] -
LonGleY
veterán
válasz
albinolynx #27877 üzenetére
Klienst nem tudok ajánlani (azon kívül, hogy itt van összeszedve pár alternatíva). Kérdés viszont, hogy nincs-e gmail fiókod és nem kényelmesebb-e, ha eleve abba futnak be az egyebek. A yahoo oldalán átirányítva, vagy a google oldaláról POP3-ként leszipkázva. Nyilván az elsőbbi jobb megoldás, és mindkettőnél megoldható, hogy a külső e-mail cím nevében küldj leveleket. Az már könnyebben kezelhető asztalon is: adott ugye a Thunderbird, az offline Gmail Chrome kiegészítő, és még ezer másik.
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Levelező programot keresek. Nem is kimondottan levelezésre, inkább csak a levelek letöltésére és offline olvasására. Hordozni sem akarnám. Thunderbird tökéletes lenne, csak éppen valami miatt nem kedveli a yahoo.com fiókot, márpedig nekem ilyeneket kellene figyelnem.
Kb. olyasmi is megtenné, mint még az XP-n futott outlook express. Könnyen telepíthető legyen, ne egy csomag része (MS office). Az nem árt, ha gyors a program. Levelek darabszáma sem vészes: 10-50db maximum. Sima egyszerű szöveges levelek. Windows 7 x86/x64-re kellene.Mit tudnátok ajánlani?
-
kispx
addikt
válasz
TwentyFour #27871 üzenetére
-
TwentyFour
tag
Sziasztok,
Olyan programot keresek amivel visszahozhatatlanul le tudom törölni egy HDD és SSD teljes tartalmát.
(Úgy tudom, hogy egy egyszerű formatálás nem elég.)Előre is köszönöm,
ÜDv,
24 -
LonGleY
veterán
Kimásolod a szövegeket Beyond Compare-be pl.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Adott két pdf fájl összehasonlítanám őket, mert változott az egyik (a másikhoz képest), de a diffpdf-el ha hasonlítom, akkor van amit úgy jelöl, hogy más lett, de közben egy másik sorban az mégis szerepel. Ez úgy látom csak sorokat képes hasonlítani(pedig karakterre is be lehet állítani, de úgy sem jó). Van olyan ami az egész szöveget hasonlítja, függetlenül a soroktól? -
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Most tervezem egy Windows 8-as notebook vásárlását. Milyen AVCHD szerkesztő szoftvert tudnátok ajánlani? Ha lenne ingyenes nem bánnám. Akkor jobb vasat veszek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
maki12 #27860 üzenetére
Itt [link] a 7-es hozzászólásban linkelnek egy forráskódot és ott a használati útmutató is hozzá.
Feladatütemezővel szépen be tudod állítani mikor induljon (pl. 11-kor ill. 18-kor) ahol megadod a szükséges indítási paramétereket 11-es indulásra "brightener 70" 18-as indulásra "brightener 20".Persze előbb le kell fordítani a linkelt Visual Studio Express programmal. Programozó topikban biztos akad, aki ilyen progit használ és szívesen lefordítja neked futtatható formába.
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresnék ami pontos időre szabályozza a fényerőt.Marmint pl 11-18-ig 70%-on legyen,a többibe csak 20%-on. köszönöm!
-
róland
veterán
válasz
werszomjas #27854 üzenetére
Bármelyik VNC program. Windows távoli asztal. LogMeIn, korábban a Join Me is. S persze az említett Team Viewer.
-
LonGleY
veterán
válasz
A TeamViewer szabadon átméretezhető ablakban fut alapból, amellé bőven elfér a Skype, már ha nem nagyon apró monitoron dolgozol. Nála elég akár a TV QuickSupport is, az csak egy exe. Ha rendszeresen irányítanád, akkor a full telepítő kell, annál beállítható, hogy állandó bejelentkezéssel és jelszóval operáljon.
-
zone
őstag
válasz
-
werszomjas
addikt
Hello.
Olyan programot keresek, amivel meg tudom azt oldani, hogy én a saját gépemen láthassam egy ismerősöm gépét és tudjam is azt teljes mértékben irányítani, tehát nem csak a képernyő megosztás lenne a lényeg, mert azt a skype is tudja, én szeretném az ő gépét irányítani.
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani néhány mobilon jól demózható UI mockup toolt?
-
LonGleY
veterán
Hogy jön ide a töredezettségmentesítés? :] Bizonyára a CHKDSK-re gondolsz.
A merevlemez hibaellenőrzéseNem tudok olyan programról, ami kihagyatná a rossz szektorokat, ez hardver és oprendszer függő. Ha egy HDD hibás, értékes adatot arra már nem raknék. Az XP-t meg kukázd, amint tudod.
Ellenőrzésre a HD Tune-t szoktam használni.
-
Jazz
veterán
Mi a legjobb HDD diagnosztizáló program? / és "javító" is egyben. Csekkolás után hibás allokációs egységek kihagyása...stb. (az OS XP). Vagy a legjobb a beépített lemeztöredezettségmentesítő?
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami következőt tudná:
Jelenleg a laptopomnak van használva a hangszórója illetve a mikrofonja.
Illetve jelenleg rá van dugva egy mikrofonos fejhallgató.
Ekkor automatán a fejhallgató eszközei lesznek aktívak.
Azt szeretném elérni, hogy amikor a fejhallgató rávan dugva, akkor lehessen kapcsolgatni, hogy a laptop, vagy a fejhallgató hangszórója illetve mikrofonja legyen aktív.
Tehát lehessen olyan csinálni, hogy pl. a fejhallgató be és kimeneti csatlakozója rá van dugva, de a laptop hangszórója és a fejhallgató mikrofonja aktív.
Mivel tudnám ezt elérni? -
cattus
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel több "virtuális asztalt" tudok kezelni Windows 8 alatt? Még évekkel ezelőtt találkoztam ilyesmi progival, de nem emlékszem a nevére.
-
default.
őstag
sziasztok!
2hdd-m van, és monitorozni szeretném őket:
olyan programot keresek, ami megmutatja, hogy épp használatban van-e adott HDD vagy nincs. (tehát hogy alvó állapotban van-e vagy aktív)köszönöm előre is!
-
w.miki
veterán
Nyomtatáshoz, van olyan program, ami adott képeket pontosan a megadott méretben helyez el, és nyomtat ki egy lapra.
Pl. ha van több képem, és azokat fénykép méretűre szeretném kinyomtatni, akkor csak behúzigálnám a programba, és azokat optimálisan elhelyezné egy lapra, majd nyomtatásnál pontosan a megadott méretben jönnének ki.
Mivel lehetne ezt a legkönnyebben megcsinálni? -
-
válasz
choco01 #27816 üzenetére
Még1 magyar nyelvű progit találtam: Ashampoo Movie Studio
Bár 50€-ért tényleg a Sony Vegas Movie Studio, vagy az Edius Express tűnik jobb vételnek.
-
LonGleY
veterán
válasz
aram01 #27820 üzenetére
A messengerükből kiindulva nem számítanék sok jóra ilyen szempontból. :] Épp tegnap próbáltam. Az IM csatornájuk jó, és a weatherükre is azt mondják, hogy pontos, de a kliensek kissé bundle-tömöttek. Telepítés közben temp fájlból akar csatlakozni, a tűzfal retteg stb., de végülis működik, és kis szerencsével nem a Yahoo lesz mindenhol a kezdőlapod.
Mondjuk az XP-ról megvan a véleményem... annak oly mindegy, idővel úgyis belassul, meg már frissítéseket sem kap, szóval lassan kuka.
-
sfdrakex
nagyúr
-
aram01
nagyúr
halihó
tudnátok mondani egy progit(free) ami xp-n mutatja az aktuális időjárást a kiválasztott településen? ha lehet magyar legyen és ne lassítsa a gépet, köszönöm -
LonGleY
veterán
válasz
guftabi96 #27809 üzenetére
Rakható pendrive-ra is, nincs benne semmi para.
Mellesleg megírtam azt az alternatívát, amit személy szerint fél óra alatt kitapasztaltam, pont ugyanazokon a tevékenységeken, amiket te végeznél a videón. Egyetlen difi a magyar nyelv hiánya, amit valahogy röhejesnek tartok egy tenchikai fórumon.
-
válasz
choco01 #27812 üzenetére
2-3 hozzászólással ezelött lett kitárgyalva. Vagy közben annyit változott a világ, hogy más válaszok születhetnek?
A magyar és a videószerkesztő nem összeférhető windows alatt. Ha ragaszkodsz a magyarhoz, akkor vagy meg kell barátkozni a linux-al. Lásd kdenlive. Most nemtudom megnézni, hogy az openshot tud-e magyarul, de 1-2 hónap múlva megjelenik a windows alatt is futó verziója.
Sept 2013 - Library Release
Nov 2013 - Preview Release (Windows, Mac, and Linux)
Dec 2013 - Alpha & Beta Releases (Windows, Mac, and Linux)
Jan 2014 - Final Release -
-
guftabi96
addikt
válasz
LonGleY #27803 üzenetére
1.Azt hiszem egy értelmes kérdést tettem fel.
Nálam az ingyenes azt jelenti, hogy lifetime ingyenes, letöltöm és használom ameddig akarom.
A vegas nem ilyen.2. Mint írtam, nem MM-re van szükségem, számomra ez egy katyvasz, nem szeretem, le is töröltem. (nálam nem is volt túl stabil)
Másrészt egy kis videó miatt, nem fogok youtube videókat böngészni, hogy akkor most mit hogy kell, hanem amikor van időm, akkor leülök és csinálom.Másrészt, meg én normálisan írtam neked..., de azt is leírtam, hogy legyen Magyar nyelvű, de ezt úgy látom továbbra sem érted. Tudok valamennyire angolul, de az ilyen szakszavakat nem ismerem.
Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Írtam, hogy mire van szükségem, és nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem vegas kell, hanem egy egyszerű, MAGYAR nyelvű, lifetime ingyenes videó szerkesztő program, ami tökéletesen fut 64bites Win8-on. Ennyi lett volna a kérésem.
De inkább keresek egyet, mert van egy olyan sejtésem, hogy nem fogok választ kapni.Ezért nem szeretem ezt az oldalt. Amikor írom, hogy mi kell mindig az van, hogy inkább ezt, igaz, hogy kétszer annyiba kerül, mint amennyit mondtál, de sokkal jobb.... Azért ha lehet csak én gazdálkodjak már a pénztárcámmal, ne egy idegen...
-
choco01
addikt
Tudtok jól használható, jó MAGYARUL tudó, vagy MAGYAROSÍTHATÓ videó vágó/szerkesztő progit mondani?
Erőforrás igény mindegy elsőre nem szempont.
Köszi! -
-
LonGleY
veterán
-
guftabi96
addikt
Hát emiatt nem fogok egy komplett rendszert újratelepíteni
De nekiálltam a dolognak, csak sikerül valamit találnom,..
Azt meg nem értem, hogy amikor direkt írtam, hogy legyen ingyenes, és magyar nyelvű miért egyből a vegast kell ajánlani, mert se nem ingyenes, se nem magyar nyelvűde majd keresek valamit, amivel megleszek esetleg ha máskor is kell használnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest