Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
pitman #19149 üzenetére
A létező legjobb szoftver erre szerintem az MSI After Burner.
Szerk.: Igen, jól látod. A Nibitorral a vga BIOS-t tudod "piszkálni"
-
Viperator
őstag
Köszönöm! Működik!
(nem is gondoltam, hogy képnézegetővel is megy)
-
Viperator
őstag
válasz
jagdtigger #19144 üzenetére
Köszönöm, de ez driver.... (ezt már le is töltöttem korábban)
-
Viperator
őstag
válasz
jagdtigger #19142 üzenetére
Adott egy HP Scanjet 3770 szkenner (kölcsönben) és nem találok a neten megfelelő kezelőprogramot.... (hogy tudjak szkennelni)
Előre is köszönöm!
-
jagdtigger
tag
Jelenleg ezt használom ha írni kell valamit, de a Blue ray részét még nem használtam így arról nem tudok mondani semmit sajna:
http://download.chip.eu/hu/Free-Ashampoo_-Burning-Studio-5.51_573188.htmlSzerkesztőnek meg nem tudom mi lenne jó, nézd meg hogy kezeli a wmv fájlokat, ha igen akkor tudod használni a windows live csomagban lévő szerkesztőt, ha nem akkor is csak lesz egy plusz köröd a konvertálóval hogy az íróprogram által emészthető formátumba öntsd a dolgot.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
jagdtigger #19140 üzenetére
Akkor csak annyit kérdeznék,ki milyen programot javasolna?
-
jagdtigger
tag
válasz
Kezdő vagyok #19139 üzenetére
Ezzel nem lehet mit tenni, a konvertálás mindig is gépzabáló művelet volt és marad is, főleg fullHD minőségnél
.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy fullHD Panasonic kamerát,és az ezzel készült fullHD videofilmet szeretné Blu-Ray formátummá átalakítani/szerkeszteni.
Ehhez kellene valami nagyon jó program.
AVS Video Convertert,és a Sony Vegas-t próbálta,de nagyon megdolgoztatja a gépét,közel 100 százalékon fut a processzor.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
-
gergo0328
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek PC-re ami megadott időközönként jelez nekem. Prioritást tekintve magas legyen szóval ha megy egy program azt dobja le tálcára vagy hasonló...szval vegyem észre
Válaszokat előre is köszi!
Tóbi
-
McDog
aktív tag
Ha Blu ray-ra szeretne az ember átmásolni több DVD filmet, úgy, hogy menüből választja ki, hogy melyik filmet választja (megtartva annak minőségét) van erre valamilyen program?
-
Skiccelőt keresek. Vagy nemtudom pontosan mi a hivatalos neve, csak körülírni tudom. Fényképen kellene szöveget kiemelni (kiemelni, mint az igazi szines filcekkel), vastagon bekarikázni kiemelndő dolgokat.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Mercutio_ #19127 üzenetére
Így van.... ez is működik, de ha fordítva van telepítve akkor asszem nem működik a felismerés
Meg nekem volt olyan, hogy felismerte és ment egy 2 hétig aztán egyszer csak nem hozott be semmit és akkor lehetett játszadozni a windows 7 lemezzel, hogy helyre állítsa a bootot, ami persze nem ment, és akkor parancssor - > bootrec.exe meg fixboot.exe stbEzért véleményem szerint jobb ez a kis progi... (és ha pl 2 Windows 7 van a gépen nálam volt ilyen
jevítási célból akkor ha mind kettőre felrakod akkor mind a két "oldalról" be tudod állítani, mert a másik OS be lévő progival valahogyan szinkronizál.)
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Mi az a progi ami segítségével 2 OPrendszert is tudok használni?
Pl Win7 64 bit és XP.
Olyasmit keresek ami pl Bootoláskor felajánlja, hogy melyiket indítsa. -
-
Ilyent alapból tud a windows. Keress rá a teljesítménynaplók és riasztásokra. Itt létrehozhatsz olyan "figyelőt" ami a fizikai lemezhasználatot naplózza . Binárisan csv-ben, vagy akár sql adatbázisba is.
"(PDH-CSV 4.0) (Közép-európai nyári id)(-120)"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezvárólista jelenlegi hossza"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezmeghajtó kihasználtsága (%)"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezvezérlő-várólista átlagos hossza"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezmeghajtó olvasási aránya (%)"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezvezérlő - olvasási várólista átlagos hossza"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezmeghajtó írási aránya (%)"
"\Fizikai lemez(0 C\Lemezvezérlő - írási várólista átlagos hossza"
"\Fizikai lemez(0 C\Átlagos műveleti idő (mp/átvitel)"
"\Fizikai lemez(0 C\Átlagos olvasási idő (mp/olvasás)"
"\Fizikai lemez(0 C\Átlagos írási idő (mp/írás)"
"\Fizikai lemez(0 C\Adatátvitel gyakorisága (művelet/mp)"
"\Fizikai lemez(0 C\Olvasás gyakorisága (művelet/mp)"
"\Fizikai lemez(0 C\Írás gyakorisága (művelet/mp)"
"\Fizikai lemez(0 C\Átviteli sebesség (bájt/mp)"
"\Fizikai lemez(0 C\Olvasási sebesség (bájt/mp)"
"\Fizikai lemez(0 C\Írási sebesség (bájt/mp)"
"\Fizikai lemez(0 C\Átlagos átvitt adatmennyiség (bájt/átvitel)"
"\Fizikai lemez(0 C\Átlagos olvasott adatmennyiség (bájt/olvasás)"
"\Fizikai lemez(0 C\Átlagos írt adatmennyiség (bájt/írás)"
"\Fizikai lemez(0 C\Üresjáratban eltöltött időhányad (%)"
"\Fizikai lemez(0 C\Szeletelt I/O gyakorisága (művelet/mp)"
Ezekből olyan szines szagos statiszikát készíthetsz, hogy csak na. +talán a HDsentinel is tud hasonlót.
-
olyan program kellene, ami képes naplózni egy partíció adatforgalmát, az írás és az olvasás mennyiségét.
nem baj, ha nem dob föl ablakot
(az irodában a serverben a vinyót SSD-re cserélnénk, jó lenne, ha látnánk, hogy mennyi adatforgalmat kell majd elviselnie, hogy megéri-e?)
-
pitman
őstag
Létezik olyan program, amivel szerkeszteni lehet az nvidia videokártyák teljesítményprofil-adatait?
Konkrétan egy 9600gt kártyán (passzív) szeretném azt elérni, hogy az energiatakarékos profil, melyet akkor használ, maikor nincs 3d feldolgozás órajelét a gyári értékről még jobban vissza tudjam venni.
Az is elég lenne, ha ezt fixen nem lehet átírni, akkor a rendszer indulásakor megadni neki a csökkentett értéket és ezt követően ugyanúgy váltogatná a profilokat, mint most, csak már a csökkentett érték és a maximum között. -
kispx
addikt
válasz
olivera88 #19116 üzenetére
Ez az oldal szerint:
Adobe Acrobat
Fancier
Ghostview
MS Word -
olivera88
veterán
Üdv.
Milyen programmal lehet megtekinteni EPS formátumú fájlt, és mivel tudnám átalakitani? Mert letöltöttem logokat és nemtudom megnézni öket ezmiatt
Format Factoryval nem tudtam átalakitani.
-
Mr.Peter
aktív tag
Milyen program ami egy mezei JPG-ből olyan GIF fájlt tud csinálni ami mondjuk X másodperces, vagyis ha lejátszod akkor X ideig "megy" az állókép. (BIOS képnek kell majd
)
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Sony digitális kamerával lett felvéve videó .MTS formátumban.
Ezt mivel tudnám átkonvertálni .avi-ra vagy valami hasonló formára?VLC konvertáló menüjét próbáltam, de csak egy pár kb méretű fájlt csinált, ami nem volt jó semmire.
Kell valami kodek, vagy amit a VLC tud az elég?Köszi!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy programot, amivel egy usb-s webkamerát lehet használni? Gondolok itt kép és videó készítésére. A driverrel feltelepült egy alap program, de az semmit nem tud, és hibás is, legalábbis hibásan jeleníti meg a kamera képét...
Előre is köszönöm!
-
-
katona.t
tag
Sziasztok,
olyan programot keresek XP-re vagy Linuxra mint ami a navigációk kezdőképernyője. Vagy valami hasonló keretprogramot. Van egy régi notebookom (800 mhz, 256 mega ram), piaci értéke nem sok, ezért inkább kezdenék vele valamit. Arra gondoltam, esetleg megoldható lenne-e autóba egy progival a navigálás, a zene, videó, esetleg bluetooth kihangosítás és esetleg egy kis net. Usb bluettooth, Bluetooth GPS, Usb mobilnet és egy RCA bemenetes kijelző van, tehát minden adott, csak a kezelhetőség miatt kellene egy progi.
Program ötletek várok! -
patyia
csendes tag
Köszönöm!
-
kispx
addikt
-
patyia
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék egy free programot, amivel lehet hdd-t másolni egy másik hdd-re.
Clónozni szeretném a lemezem több verzióban.
Lehet Linuxos is.
Nem volna gond, ha tudna egy imaget készíteni és abból másolni az új hdd-re.Segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest