Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Helló!

Olyan programot keresnék amivel megoldható fájlok törlése különböző feltételek teljesülése esetén:
    - indítását követően az előzőleg beállított feltételek teljesülése esetén a törlést elvégezve automatikusan bezáródjon (álá ne kézzel kelljen bezárni)
    - törlés előtti feltételeknél be lehessen állítani időszakot (pl. megelőző két napban készült fájlokat töröljön)
    - törlési feltételeknél kiterjesztést be lehessen állítani (pl. ha változó a fájlok neve, de kiterjesztése mindig azonos)
    - az sem lenne rossz, ha be lehetne állítani, hogy csak bizonyos méret feletti fájlokat töröljön
    - a törlendő fájlok szülő mappáját sem utolsó, ha be lehet állítani :B
    - a törölt elemek log-olása már csak hab lenne a tortán

Persze, ha a feltételek egymással kombinálhatók lennének az bizony nagy királyság lenne (pl. öt nappal ezelőtti a fájl, de méret alapján törlendő)

Igazából amihez kellene. Sajna az új 11.10-es opera szépen "elcacheli" favicon-ok közé a különböző oldalakon megnézett képeket. pl. tegnap olvastam egy egértesztet itt a ph!-n és a teszt közben megnézett képeket bebiggyesztette a faviconok közé. Ezek a képek néha elérik 2-3MB-os méretet is.

Elvileg a ccleaner képes az Opera icons mappáját takarítani úgy, hogy a könyvjelzőzött oldalak faviconjait megtartja, de a gyakorlatban otthagy bizony nem kevés szemetet.

Tehát olyan programot keresek, amivel ezt az icons mappát karban tudnám tartani, de lehetőség szerint nem napi szintű extra időráfordítással. TC-vel kézzel is ki tudom semmi pillanat alatt takarítani, mivel ezen képek nagy része jpg, de ugye kényelmesebb lenne, ha egy rendszerindításkor lefutó progi ezt előzetes beállítása után megcsinálná helyettem ;]

Új hozzászólás Aktív témák