-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy oldalam, ahonnan mostanában valami miatt a letöltés megszakad és a userek nem tudják teljes méretben letölteni a fájlt ha a böngésző letöltőjével töltenek. Ha letöltés managerrel töltenek akkor minden okés. Az a gondom, hogy a nekem olyan programra volna szükségem, amely nem a jobb egérgomb paranccsal kezdi letölteni a fájlt, hanem mint mikor normálisan bal egérgombbal valaki rákattint hogy letöltés akkor az explorer automatikusan ezt a bizonyos letöltő programot hozza be és ne az internet explorer-be beépített letöltőt! Jobb egérgomb nálam tiltva van, ezért kéne bal gombos megoldás. Flashgetben ugyan be van rakva nekem hogy internet explorer-rel történő töltéskor is automatikusan indítsa el a flashgetet, de neálam nem működik, hiába van beállítva. Ja és persze ingyenes letöltő kée explorer-hez. Remélem érthetően írtam le, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs