-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Üdv !
Olyan progi kellene, ami dmg-ből iso-t konvertál -
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
Ismét segítséget kérnék.
Tudtok-e olyan progit, amely az avi-fájlból kiolvassa, hogy milyen tömörítő codekkel készült? Tudom bármely file editorban meg tudom lesni, de nekem egy codeken belül a verziószám és a tömörítési paramétrek olvasása is fontos lenne.
Előre is köszi a segítséget! -
amargo
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresek (nem linux alatt!), amivel meglehet csinálni olyat, hogy:
van 2 paraméter fájlom
egyik:
//CONTROL 113(CmbFghCod0_1),,8,339,492,36,8,
//CONTROL 103(CmbFrgWgh0_1),,8,577,492,34,8,TRUE
//CONTROL 107(CmbHei0_1),,8,297,492,32,8,TRUE
//CONTROL 104(CmbIdLtCodH0_1),,8,61,492,28,8,
másik:
//CONTROL 113(CmbFghCod1),,8,339,495,36,8,
//CONTROL 103(CmbFrgWgh1),,8,577,492,34,8,TRUE
//CONTROL 107(CmbHei1),,8,297,492,33,8,TRUE
//CONTROL 104(CmbIdLtCodH1),,8,61,492,28,8,
Ezek eltérnek egymástól több helyen is. Na most nekem az kellene, hogy csak egy bizonyos intervallumon belül cserélje ki az értékeket. Tehát, maradva egyik-másik példánál a végeredmény ez lenne:
//CONTROL 113(CmbFghCod0_1),,8,339,495,36,8,
//CONTROL 103(CmbFrgWgh0_1),,8,577,492,34,8,TRUE
//CONTROL 107(CmbHei0_1),,8,297,492,33,8,TRUE
//CONTROL 104(CmbIdLtCodH0_1),,8,61,492,28,8,
A másikba lévő 2 érték differencia egy adott intervallumon belűl, átkerült az egyikbe, de annek nem változtatta meg 0_1 stb dolgait.
Nagyon egyszerű kis program, de teendőim között nincs időm a megírására. Ezért előbb kérdezek
Köszönöm!
amargo -
kraftxld
félisten
Olyan programot keresek, ami az A4-es darabokban bescannelt A1-es térképet automatikusan összeilleszti.
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
Van-e olyan program, mellyel fényképezőgéppel rögzített MOV fájlt tudok-e szerkeszteni, hogy ne kelljen áttömöríteni, valamint átkonvertálni, úgy mint AVI-t a VirtualDubbal? Így is rengeteget tömörít rajta. Nem használna még egy újratömörítés.
Előre is kösz! -
verser233
senior tag
Még mindik keresem:
'' Sziasztok!
Tud valaki egy jó kis Watermark(vízjel) készítő progit ami videóra (avi,mpg) tud rárakni valami általam beírt szöveget?
Jó lenne, ha a progi tudná azt is, hogy egyszerre több fájlt is be lehessen rakni a listába, és mindegyikre sorba rakja rá a szövegem (ez a batch mód,ha jól tudom).
Köszi előre is!
'' -
ALI_G
veterán
köszi az ingyenes playereket, most XP alatt vagyok, majd megnézem, amint Vistát fogom tolni.
Bsplayer az tényleg ingyenes?! vagy csak trial version van (régen mintha így lett volna). -
Ramius
őstag
Üdv. Tudtok nekem javasolni valami ingyenes útvolnaltervező progit?
-
kltz
tag
Hello!
Abban kérném a segítségeteket hogy, egy olyan programot keresek amiben tervrajzokat lehet készíteni és olyan is érdekelna ha van h azt utánna mndjuk 3dimenzios ábrázolásban is meg lehesen nézni ha van ilyen progi.
Tud benne valaki segíeteni? -
kraftxld
félisten
válasz
FireShadow #1978 üzenetére
start, futtatás, chkdsk
-
pschio
őstag
válasz
FireShadow #1978 üzenetére
ami neked kell az az unlocker
[link] -
FireShadow
senior tag
hi
nekem vmi olyan progi kéne amivel a védett fileokat is letom törölni pl egy régi rendszer hiberfil-jétlehet dos alap cucc nemtom de mintha lettvolna ilyen megsemmisitő
-
ALI_G
veterán
ingyenes DVD lejátszót szeretnék Windows Vista alá, valami jó profi-t.
ajánljatok nekem ilyet. -
qdak
addikt
kösz
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki egy jó kis Watermark(vízjel) készítő progit ami videóra (avi,mpg) tud rárakni valami általam beírt szöveget?
Jó lenne, ha a progi tudná azt is, hogy egyszerre több fájlt is be lehessen rakni a listába, és mindegyikre sorba rakja rá a szövegem (ez a batch mód,ha jól tudom).
Köszi előre is! -
-
ALI_G
veterán
ingyenes DVD lejátszót szeretnék Windows Vista alá, valami jó profi-t.
ajánljatok nekem ilyet. -
Kicker
őstag
üdv
van egy dmg kiterjesztésű fileom, de nem tudok vele mit kezdeni, hallottam egy [link] dmg2iso progiról, de nem találtam letölthetőt, illetve ez a link is elég zavaros... valaki tudna segíteni? -
qdak
addikt
hello video vágo prg kellene vmi jó.
elöre köszi. -
Hulot
tag
Sziasztok!
Keresek olyan programot ami a beírt TV műsoridőket vizuálisan mutatja!
Olyanra gondolok, hogy megadom a csatornát, kezdő-, végző időpontot és kirajzolja egymás után a programokat, ha átfedés van akkor egymás alá teszi. Hasonló, mintha team munkavégzésben az egymást követő részfeladatok időigényét ábrázolják.
Excel megoldás is lehet.
TV program guide, csak az adatokat ne netről töltse le, hanem én adhassam meg.
Köszi -
sszever
őstag
Miért kellene ismeretlen partícióként látni?
Ha mindkettőre WIN-t teszel, soha nem lesz ismeretlen partíció, de elrejteni sem rejtheted, a bootloadernek látnia kell.
Ha egyik win. másik linux, akkor a win részére a másik simeretlen lesz, de linuxnak nem. (win nek sem, ha 1-2 kiegészítőt feltelepítesz) -
whiskeys
őstag
http://www.videocure.com oldalról szeretném a klippeket kimásolni. nem tud valaki valami progit erre,
-
Chili7
őstag
Egy X MByte-os avit szeretnék kicsit kisebbre csinálni. Vagy kicsit összébb kéne tömöríteni, vagy az utólsó perceket levágni. Milyen programmal tumom megcsinálni?
-
akasp
senior tag
adott egy notebook. 2 particiót akarok csinálni, úgy, hogy mind a 2-n oprendszert lehessen telepíteni, de a másik particiót egy ismeretlen particióként lássa. bootoláskor meg ki lehessen választani, hogy melyik oprendszert akarom indítani. remélem érthető voltam.
részletes info kéne, mert nem nagyon értek particionáláshoz.
az oprendszerek meg xp-k lennének, ha ez befolyásolna vmit -
vangju
csendes tag
aha!!!!!
még egyszer köszi!!!!! -
Colera
tag
hali, valaki esetleg? -> mkv formátumu film angol hanggal, külön fileban ac3 formatumban magyar hang, hogy tudnám én ezt egyszerre működtetni? nem találtam semmi lejátszót ami tudná.. eddig
-
PetX
aktív tag
válasz
Winner_hun #1937 üzenetére
THX
Próbáltam keresni h: mouse stat stb. de erre nem gondoltam
mégegyszer THX! -
PetX
aktív tag
Hi! Van olyan progi ami az egérmozgását számolja? Szóval h mennyit ment mondjuk méterben.
-
Olyan program kellene, amivel ki-, bekapcsolni lehet a gépet.
-
vangju
csendes tag
hi!
nem tudja valaki hogy melyik az a program amivel lehet képregényt szerkeszteni?????????????? -
Welsing
csendes tag
Hi!
Van e olyan progi amivel megtudom azt csinálni h ha bekacsolom a gépet egyes folyamatok ne induljanak el a háttérben?Mert tudom h van egy kettő folyamat ami csak a memóriát eszi és nem szükséges és nem akarom kilőni őket minden bekapocskor. -
vangju
csendes tag
hello!nem tudja valaki h meik az a program amivel lehet képregényt szerkeszteni????
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
esetleg valaki olyat, ami nézi az internet forgalmat, de úgy, hogy program szerint lelehessen tiltani a forgalmat, meg h ha megnyitom vagy valami, akkor megmutatja h éppen mi használja a netet. meg ha egy új progi akarja használni a netet, ami pl eddig egyszersem használta, akkor azt jlezné, h engedélyezve legyen, vagy blokkolva.
-
Balinov
titán
válasz
littleNorbi #1893 üzenetére
irfranView[link]
-
[lAyCsI]
addikt
sziasztok,
tudnátok nekem ajánlani egy olyan progit mint a Daemon Tools,
csak valami mást, mert attól totál megőrül a gépem...
előre is kösz -
Shadows
senior tag
nekem olyan kéne amivel slideshowt tok csinálni és ha beteszem a lemezt akáűr asztali lejátszóba akár pc-be akkor lejácca nem kell nagy dolog zene legyen meg lehessen variálni a hátteret
meg valami olyan mint ahd sentinel csak valamivel több infot adjon egy sima felhasználónak -
Csapi007
veterán
Hello
Mondjatok már vmi egyszerű, gyors csoportos átnevező progit. -
Ricko
tag
Üdv. midenkinek!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, nekem abban, hogy létezik egy program amivel egy kamera segítségével felvesszük az ember fejét, úgy hogy közben azt látjuk a képernyőn, ahol egy keretbe kell bele stimmelnie, majd mikor minden super akkor egy gombnyomással azt elmentjük.
Ezután szabadon különféle hajtípusokat, bajúszt, napszemüveget, fátyolt, bőrszínt... stb, illeszthetünk az elmentett fejre.
Legutoljára úgy 5 éve használtam, nem tudom, hogy jött-e ki azóta újabb verzió.
Ha valaki ismeri, légyszi a nevét írja már meg.
Előre is köszönöm. -
kraftxld
félisten
válasz
littleNorbi #1904 üzenetére
Ha jól emlékszem ugyanúgy diskmgmt.msc-vel indult mint xp-nél.
-
törölt tag
Tényleg nem ugyanaz.
A PQ-t megvette a Symantec (a Norton márkanév tulajdonosa), ugyanis önerőből képtelenek voltak összehozni egy valamirevaló partíciókezelő sw-t. Mostmár legalább van egy normális sw-jük is, ami nem pazarolja az erőforrásokat (általánosságban értendő). -
Ramius
őstag
válasz
littleNorbi #1899 üzenetére
A paragon és a PQ sztem nem ugyanaz, a nortonról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest