Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Sas madár #43456 üzenetére
Ez nálam
Ctrl
+Tab
-ra pakolja a képet az aktuális ablak fejléce + az aktuális időpont szerint elnevezve, automatikusan az előre beállított formátumban és helyre. Csak ráböksz a billentyűkombinációra, és máris kész a mentés. Mondjuk ezt a legtöbb képlopó tudja, de a ShareX ingyenes jól beállítható, és tud magyarul.Drughi: Az említett FastStone Image Viewer képátméretező funkciója külön programban is elérhető, talán egy kicsivel több opcióval: FastStone Photo Resizer
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz
Sas madár #34265 üzenetére
Az IP-configos résszel nem kell foglalkozni, legfeljebb akor, ha otthon pl. fix belső IP címmel rendelkeznél, és nem akarnád mindig újraállítani egy máshol történő wifizés után. De alapból ha üresen maradnak, az tökéletes, ennek nem kellene a kapcsolatokat befolyásolni. A MAC-cím szűrést nem teljesen értem. Amelyik hálózathoz nem szeretnél csatlakozni, ne csatlakozz...
Nem használtam még amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14075 üzenetére
igen, közben gondolkoztam mivel volt, a hdd gyártó oldaláról is leszedhető ilyen util, de asszem ezzel volt Hard Disk Low Level Format Tool
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
létezik, de javítani gyakorlatilag nem tudnak, átforgatja bitenként 0-ra így tulajdonképpen minden adat törlődik még az a vírus is amit egyébként nem tudsz normál módon eltávolítani
én vírus irtásra használtam egy ismi gépén, az eredmény tökéletes lett, de egy örökké valóság volt kivárni a végét...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
Több ilyen is van, pl. Active@ Kill Disk, aztán a Toshibának is volt ilyen merevlemez javító progija...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...