Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Sas madár
üzenetére
Ez nálam
Ctrl+Tab-ra pakolja a képet az aktuális ablak fejléce + az aktuális időpont szerint elnevezve, automatikusan az előre beállított formátumban és helyre. Csak ráböksz a billentyűkombinációra, és máris kész a mentés. Mondjuk ezt a legtöbb képlopó tudja, de a ShareX ingyenes jól beállítható, és tud magyarul.Drughi: Az említett FastStone Image Viewer képátméretező funkciója külön programban is elérhető, talán egy kicsivel több opcióval: FastStone Photo Resizer
-
LonGleY
veterán
válasz
Sas madár
üzenetére
Az IP-configos résszel nem kell foglalkozni, legfeljebb akor, ha otthon pl. fix belső IP címmel rendelkeznél, és nem akarnád mindig újraállítani egy máshol történő wifizés után. De alapból ha üresen maradnak, az tökéletes, ennek nem kellene a kapcsolatokat befolyásolni. A MAC-cím szűrést nem teljesen értem. Amelyik hálózathoz nem szeretnél csatlakozni, ne csatlakozz...
Nem használtam még amúgy.
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár
üzenetére
igen, közben gondolkoztam mivel volt, a hdd gyártó oldaláról is leszedhető ilyen util, de asszem ezzel volt Hard Disk Low Level Format Tool
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár
üzenetére
létezik, de javítani gyakorlatilag nem tudnak, átforgatja bitenként 0-ra így tulajdonképpen minden adat törlődik még az a vírus is amit egyébként nem tudsz normál módon eltávolítani
én vírus irtásra használtam egy ismi gépén, az eredmény tökéletes lett, de egy örökké valóság volt kivárni a végét...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sas madár
üzenetére
Több ilyen is van, pl. Active@ Kill Disk, aztán a Toshibának is volt ilyen merevlemez javító progija...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

NetSetMan