- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Sas madár #43456 üzenetére
Ez nálam
Ctrl
+Tab
-ra pakolja a képet az aktuális ablak fejléce + az aktuális időpont szerint elnevezve, automatikusan az előre beállított formátumban és helyre. Csak ráböksz a billentyűkombinációra, és máris kész a mentés. Mondjuk ezt a legtöbb képlopó tudja, de a ShareX ingyenes jól beállítható, és tud magyarul.Drughi: Az említett FastStone Image Viewer képátméretező funkciója külön programban is elérhető, talán egy kicsivel több opcióval: FastStone Photo Resizer
-
LonGleY
veterán
válasz
Sas madár #34265 üzenetére
Az IP-configos résszel nem kell foglalkozni, legfeljebb akor, ha otthon pl. fix belső IP címmel rendelkeznél, és nem akarnád mindig újraállítani egy máshol történő wifizés után. De alapból ha üresen maradnak, az tökéletes, ennek nem kellene a kapcsolatokat befolyásolni. A MAC-cím szűrést nem teljesen értem. Amelyik hálózathoz nem szeretnél csatlakozni, ne csatlakozz...
Nem használtam még amúgy.
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14075 üzenetére
igen, közben gondolkoztam mivel volt, a hdd gyártó oldaláról is leszedhető ilyen util, de asszem ezzel volt Hard Disk Low Level Format Tool
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
létezik, de javítani gyakorlatilag nem tudnak, átforgatja bitenként 0-ra így tulajdonképpen minden adat törlődik még az a vírus is amit egyébként nem tudsz normál módon eltávolítani
én vírus irtásra használtam egy ismi gépén, az eredmény tökéletes lett, de egy örökké valóság volt kivárni a végét...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
Több ilyen is van, pl. Active@ Kill Disk, aztán a Toshibának is volt ilyen merevlemez javító progija...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest