- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szMartin17
tag
Sziasztok!
Pár napja már érdeklődtem, és a HP Probookot ajánlottátok, ami tetszik is.
http://www8.hp.com/hu/hu/products/laptops/product-detail.html?oid=18404889&jumpid=reg_r1002_huhu_c-001_title_r0004#!tab=specs
Ezt a konkrét típust néztem ki.
265k ér tudnám megvenni, nem tudom mennyire érné meg.Úgy láttam hogy M.2 SSD van benne, ami tök király, mert úgy tudom SATA 3 hely van benne, ahova tudnék rakni egy meglévő SSD-t.
Illetve szintén fontos, hogy elvileg ebben már van háttérvilágítás.
Remélem nem döntök rosszul, bár a Windows nem tudom mekkora felár, de nem találtam anélkül olyan specifikációt, ami mindenben megfelelne.
Köszi,
Martin
-
-
lendi
lelkes újonc
https://edigital.hu/notebook/dell-inspiron-5570-dll-254238-notebook-fekete-p588070
https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=4TU52EA%23AKC&utm_source=arukereso.hu&utm_campaign=arukereso.hu_notebook&utm_medium=cpc&utm_term=4TU52EA%23AKC
A két két gép közül, melyik lenne jó otthoni felhasználásra? Semmi exta, csak otthon használnám.
A Dell, az erősebb, érdemesebb, azt választani, vagy otthoni felhasználásra elég a HP?
A Dell videó kártyája sokkal jobb, vagy nincs nagy különbség a HP-hoz képest? -
válasz
venom8888 #150845 üzenetére
Én inkább a Probookra tenném a voksom.
Habár necces, hogy kifogható-e ennyiért.
i3-assal SSD-vel :[link]
És ha szerencsés a helyzet, akkor ebben NVMe-s SSD van, így tárhelyként bővíthető simán HDD-vel, de ezt előtte érdemes egyeztetni velük.
Habár ez a HP 15-ös se rossz, nálunk 14-es van itthon, elég jól bírja a kiképzést. 3 év garival szerintem az se rossz.
-
venom8888
őstag
HP 15-bs103nh ERRE GONDOLTUNK.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Tesomnak kellene egy laptop, mondtam meg kerdezlek benneteket. Megy kulfoldre melozni,es kellene neki egy gyors laptop,amivel karomkodas nelkul tud bongeszni,esetleg egy kis jatek is elmegy rajta Low grafikan nagy ritkan. Mit ajanlotok? KB 200-250k kornyeken.
-
-
válasz
SPeti1984 #150837 üzenetére
Értem. Igazából mindkettő jó, én mindkét márkát használom. Dell 5480, a hp meg egy régebbi probook 430 g2. Nálam az ssd gyorsabb a hp-ba. A dellbe egy toshiba ssd van, de szerintem picit az a gyenge pontja. A HP-t javaslom, bár jobban tudnék segíteni ha pontosítva lenne. ami manapság már kellhet az egy 8-16gb ram 256gb ssd, i5-i7 proci, ha nem kell játékra akkor elég az saját vga is.
-
SPeti1984
senior tag
150821-re esetleg valaki tudna segíteni?
Melyik széria jobb az alábbi notebookok közül?
12.5-es kivitelnél:
HP Elitebook 800
Dell Latitude 739014"-os kivitelnél:
HP Probook 640
Dell Latitude 5490 -
venom8888
őstag
Sziasztok. Tesomnak kellene egy laptop, mondtam meg kerdezlek benneteket. Megy kulfoldre melozni,es kellene neki egy gyors laptop,amivel karomkodas nelkul tud bongeszni,esetleg egy kis jatek is elmegy rajta Low grafikan nagy ritkan. Mit ajanlotok? KB 200-250k kornyeken.
-
F-ECT$
titán
Nagynénémnek keresek notebookot:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2019. tavasz(2) A gépre szánt összeg forintban?
120.000 - 150.000 Ft bruttó.(3) Felhasználás?
"Netezésre és filmnézésre használom, illetve a szövegszerkesztőt szoktam még használni."(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nincs preferencia. Elég a kisebb méret, mert sokszor monitorral lenne használva. Talán inkább legyen matt és IPS.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Minimális, inkább lakáson belül lesz használva.(7) Operációs rendszer?
Windows (gondolom 10).(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Egy kisebb SSD is elég, memória gondolom elég lehet 4 GB. Optikai meghajtó nem feltétel, de ha van, nem gond.(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Wifi legyen, de ez már alap gondolom.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Leginkább új, ha lehet 2-3 év garanciával, illetve akár pénzért is vennék plusz 2-3 év garit az alap gari mellett. -
sb
veterán
Sziasztok!
14"-ban keresnék kétféle notit:
- Ultrabook szerű, de nem kell, hogy pengevékony legyen, inkább méretre, kijelző keretre lenne jó minimalizálni.
1. 4 magos U proci IGP-vel 1.5kg körülig.
2. vagy 4 magos U + MX150 vagy Ryzen: ez nyilván 1.5kg-ban megfő, szóval 2kg alatt már jó.
Általános használatra lesz, a második sokéves kocajátékra maximum. Szóval nem kell, hogy 20 órás render alatt se throttlingoljon. Elég ha nem fő meg és nem vágja le az órajelet 10mp után.
Tisztában vagyok vele, hogy könnyű konzumer notiknál ezzel azért lehet gond, de úgy néztem a tesztek alapján, hogy 1-2 alulméretezett cuccon kívül azért nincs velük nagy probléma.
A strapabíróság (használt üzleti) annyira nem tényező, nem lesz menet közben használva, dobálva. Annyi fontos, hogy könnyű legyen. Sokéves Samsung Ultrabookról váltanánk, az is kibírta.Kijelzőből valami jobbféle, pwm mentes vagy magas frekis FHD IPS kellene. (Itt pl. láttam már tesztben, talán HP-nál (ráadásul Probooknál?) fantasztikus 400:1 kontrasztú "IPS" panelt is. Az ilyeneket kerülném.) Inkább matt, de fényes is elmegy.
Type-C töltés/dokkolás kellene. Ide kérdésem is lenne. Rengeteg TB-s dokkolót látok, de a legtöbb noti TB nélküli, sima Alt-mode-os DP kimenetet tud. Itt mi-mivel kompatibilis dokkoló oldalról?
Egyéb: Átlagos bill elég, világítással, touchpad mindegy, IGP-nél félpasszív működés előny lenne.
A kérdés, hogy létezik-e ilyen, ajánlott modell a fenti kompromisszumokkal - tehát konzumer vonalból, ha nem kell 10 éves dobálós strapabírás. Én a 2-300k-s ársávban azért látok olyanokat amik megfelelnek ennek.
Amiket néztem:
Swift 3 14"
Asus Zenbook - Jó hűtés, kevés throttling még dvga-val is, de elég drágák és úgy látom hanyagolják a Type-C töltést, így kiesik. ?
Asus S14? Ez belépőbb modell, de visszaolvasva úgy láttam annyira talán nem hulladék mint korábban az olcsóbb Asusok. ? (Bár talán itt sincs Type-C)
HP Envy, esetleg Pavilion milyenek?
Lenovo 5xx? (330-ról olvastam itt, hogy kerülendő)
Más? -
Ruffian
tag
Sziasztok!
Elvesztem a rengetegben és inkább segítséget kérek a megfelelő lapos kiválasztásában.
A hétvége folyamán.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300.000 Ft(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Film, játék(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Apex Legends, Battlefield 1, Battlefront II
Ragaszkodom a FullHD felbontáshoz, de megelégszem a közepes részletességgel.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Minimum 15.6", FullHD. A többi nekem mindegy.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem lényeges.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell, megoldom saját Win10-el.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD/SSD lényegtelen. Ha kevés, bővítem. Legalább 8GB RAM, optikai nem kell.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Mindent meghallgatok.Megjegyzés:
[ASUS VivoBook X505ZA-BQ186]-al és a [DELL Inspiron 5570 254252]-vel szemezgettem, de lehet, hogy rossz úton járok. Ezért is vagyok itt, hogy ti megmondjátok a tutit, amit előre is hálásan köszönök! -
bizoonik
tag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsaitokat és javaslataitokat kikérni abban, hogy milyen laptopot vegyek.Főbb igények:
-Autocad (2D, 3D) 3Ds Max használat legfőképpen, emellett office és egyéb kevésbé megterhelő programok
-szeretnék legalább egy Core i5-öt (8th gen, HyperThreading ha elérhető, vagy az új 6 magos szériákra gondoltam)
-videokártyából szeretnék legalább egy GTX1050-et
-az lenne a legjobb ha SSD nélkül és 4GB memóriával tudnám venni mert akkor ezeket én bele tudom tenni így preferálva hogy ugyanannyiért jobb cpu+gpu kombót kapjak (lehet hogy hülyeség, de legalább jól hazgzik)
-szeretnék m.2 SSD bővítőhelyet
-jobbára hálózati töltőről menne
-keret: 200-300 (de inkább közelebb a 200-hoz már amennyire lehet persze)
-op. rendszerem vanKöszönöm a segítséget előre is!!
-
Khelben
nagyúr
-
icons
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm laptopvásárlás előtt áll, a következő paraméterekkel:
amint kiválasztottam a laptopot, tehát azonnal (de nem sürgős)(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit
200-250k, mehetünk feljebb ha indokolt(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
irodai programok, hobbiszinten programozás, játék(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
kb AoE2, 3(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
IPS, 15,6"(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Közepesen sokat lesz hordozva
igen, adott esetben használnám utazás közben is. Az előző 2,4kg volt, ha az alatt van, az már jó(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD-re az op.rendszer (250GB), HDD 512+ GB, RAM: legalább 8GB de inkább 16 (belerakjuk mi is szívesen), optikai meghajtó nem kell(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI, billentyűzet háttérvilágítás(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
szóba jöhet használt is, de preferált az újTudnátok pár tippet adni?
Köszi! -
padi68
senior tag
Sziasztok, tegnap halldokolt az 5 éves gépem : kék képernyő és windows.com/stopcode
Most tudok egy új céges gépen választani( béren kívüli juttatás )
Szerintetek melyik elég otthoni használatra? Nem nagyon vinném ki a lakásból....
netezés, film nézés( max 2GB/film ) esetleg videó tömörítésre?
922-923-924-925 és 927-esek közül
Miért Dell és miért nem HP vagy fordítva?
Köszönöm Á
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Melyik széria jobb az alábbi notebookok közül?
12.5-es kivitelnél:
HP Elitebook 800
Dell Latitude 739014"-os kivitelnél:
HP Probook 640
Dell Latitude 5490 -
Shin Chen
tag
Sziasztok!
Az alábbi dilemmával küzdök:
Egy-ket héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
280k max
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
CAD, egyéb 3d műszaki, photoshop, irodai általános, játékok ritkán heti 1-2x régebbi címek vagy az újak kipróbálása low grafon.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Battlefieldek, lol, Elder scrolls, gw2 , felbontás fhd+60fps körül textúra akár low mid.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15'6, Matt fhd IPS kijelzo
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hordozva hetente 2-3x csak asztalon használnám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win10 vagy semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
8-16GB ram, valami M2 SSD, tárhely mérete nem számít.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Passz.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Igazság szerint van aprón egy [Pavilion Gaming] laptop olcsón, még fél év garival szinte új. 260k-ért megérné?
Tesztek és észrevételek szerint Best buy lenne, csak a garanciában nem vagyok biztos, de más gép ebben a kategóriában nem tetszik és kraft is kevesebb van bennük.
A véleményeket előre is köszönöm! -
kenyerr
tag
Hi,
Szeretnék kérni ajánlást az alábbi feltételekkel:(1) Mikor - következő pár hét, de tudunk várni
(2) Összeg - Lehetőleg 200 alatt, adott esetben mehet kicsit fentebb ha a hozzáadott érték megérné
(3) Felhasználás - irodai programok, böngészés
(4) Játékra nem
(5) 15,6" körüli
(6) Lesz hordozva, ha lehet minél könnyebb legyen
(7) Operációs rendszer - Nem kell rá
(8) HDD (min 500GB) és SSD (min 128GB) legalább 8 GB memóriával viszont optikai meghajtó nem feltétel
(9) Egyéb kívánság, speciális igények - "Csajos" színek előnyben részesítve de biztos ne legyen fehér (tehát pl hamarabb ezüst mint fekete)
(10) Egyelőre új gépet keresünk, ha nagyon nem lesz, akkor jöhet szóba a használtElőre is kösz!
-
-
-
válasz
dani0519 #150813 üzenetére
Én SSD nélkül már nem vennék laptopot.
Ez az Acer egy konzumer masina, 1x megveszed, és megnézed, ahogy szét fog esni az évek alatt.
Nem tartós konstrukció.
150 ezer körüli ársávon én a Fujitsu A357-est szoktam ajánlani, de ez az én berögződésem. Avagy a HP 250 G6 még ami itt ajánlva szokott lenni.
Dedikált grafika felesleges , az az egyszerűbb játék az Intel megoldásán is elfut.
-
dani0519
újonc
Sziasztok! Szeretnék egy laptopot venni normál használatra, illetve néha hearthstonera vagy hasonlo igényű játékra 160-170 ezer Ft környékén.
Én ezt az acert néztem plusz 4 gb rammal:
[link]
Ha tudtok esetleg jobb ajánlatot szívesen meghallgatnám hozzáértők véleményét. -
khalox
őstag
válasz
Tóth_Balázs #150809 üzenetére
Ide fáradj át, és az összefoglaló szerinti formában tedd fel a kérdést. Khelben majd beárazza.
-
Tóth_Balázs
csendes tag
Tisztelt Tagok!
Szükségem lenne, értékbecslés kapcsán a segítségetekre.
Egy évvel ezelőtt vásároltam egy Acer Aspire es-14 notebookot, a gép tökéletesen működik, viszont inkább visszamennék a Dell notebookok világába, így eljött az idő, hogy megválljak tőle. Az eladást nyárra tervezem, akkor jövök haza, jelenleg külhonban tartózkodok.
Mennyit érhet most egy év után ez a notebook?
Garancia nemrég járt le, eredeti doboza, papírjai, töltője, mindene megvan, és tökéletesen működik, nincs rajta hiba.
Mennyit érhet így? -
Dhampir
félisten
válasz
Stifflerpapa #150804 üzenetére
Esetleges tapasztalatok az alábbi topikokban is:
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Otthoni felhasználásra szeretnék laptopot vásárolni.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Márciusban
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150k-180k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthoni felhasználás, filmnézés, internetezés, olvasás, tanulás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6 IPS panel, ha belefér az árba
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Kevés hordozgatás
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
1 TB, vagy SSD 250 GB esetleg ha mindkettő van az sem probléma
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI, Dell, Asus laptopokat szeretem, persze más márkától sem zárkózok el ha jó alternatíva.
Csak új -
válasz
Stifflerpapa #150804 üzenetére
Ha csak ez a kettő versenyző van,akkor az első.Gyere át IDE, hátha tudunk jobbat a keretből.
-
prabhu
senior tag
válasz
Eliott #150802 üzenetére
Leegyszerűsítve talán úgy lehetne megfogalmazni a minimális elvárást laptopok terén teljesítmény szempontjából, hogy Intel i3, 4 GB és SSD alatt semmit sem szabad venni újonnan (de a használtra is igaznak vélem). Illetve Amd fronton az új Ryzen-ek is tűrhetőek már (ram és ssd ua.).
Persze ez is csak elfogadható minőségű "dobozban" összeépítve.
A Celeron és Pentium procik kerülendők. -
Stifflerpapa
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok és szeretném kikérni a szubjektív véleményeteket két opcióval kapcsolatban?
1. ASUS ROG STRIX SCAR II
2. HP OMEN 15Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg szériaszám létezik (különböző specifikációkkal) de most arra lennék kíváncsi, hogy Ti melyiket ajánlanátok és miért, vagy melyikkel milyen tapasztalataitok voltak már?
Köszönöm a válaszaitokat előre is
-
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Egy kis méretű, könnyű & könnyen hordozható, általános hétköznapi használatra szánt laptopot keresek.
1, Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Március.
2, A gépre szánt összeg forintban?
150-170e, ha nagyon muszáj, akkor max 180-190e Ft.
3, Felhasználás?
Office, általános internetezés, FHD youtube / filmezés (bár ez inkább HDMI-ről megy TV-re).
4, Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem mérvadó. Az őskövület asztalin megnyílik néha magától a Hearthstone és a LoL, de ezekhez sem kell egy erőgép. Megpróbálom majd visszafogni magam, hogy a laptopra ne rakjam fel ezeket (nem is igazán akarom).
5, Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13,3 vagy 14", FHD, IPS.
6, Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Otthon - suli - könyvtár trió között ingázna napi szinten.
7, Operációs rendszer?
Lényegtelen, előbb-utóbb úgy is W10 lesz rajta.
8, Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD (nem elsődleges a mérete, felhőben tartom a lényegesebb, illetve nagyobb számú dolgokat) , DDR4 4-8GB RAM, optikai meghajtó nem kell.
9, Egyéb kívánság, speciális igények?
Zajmentesség, billentyűzet háttér világítással és súlyra minél könnyebb.
10, Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Mindenféleképpen új.Első (és utolsó) körben a vékony kávás Swift 1-3 modelleket nézegettük (nagyon tetszik a kialakítása), de van belőlük annyi, mint égen a csillag.
Az érdekelne még, hogy általános használatban ezeknél a modelleknél milyen különbség érezhető (ha van), mondjuk egy 4-128, 4-256, 8-128 vagy 8-256 RAM-SSD párosítások között? Érdemes többet kiadni pl. azért a +4GB RAM-ért? Jó, igen, oké, tudom, minél több - annál jobb.. de na.
Illetve, hasonlóképp a procinál is: mondjuk egy i3-7100U/8130U érezhetően jobb, mint egy Pentium N4200/5000? Persze, hülye kérdés, biztos jobb.. DE NA. Érdemes?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest