- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
kisjuhi
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy br.150k alatt milyen laptopot érdemes venni?
Főként irodai munkára kellene, a mostani Lenovo c200 helyett, mert elfáradt benne a műanyag és széttörik, vagyis már darabokban van. LOLAmi fontos lenne:
-sok sok sok garancia
-i5 v A8 (bár az utóbbiról nem tudom hogy milyen vélemények, tapasztalatok vannak)
-max 15,6"
-3-4 órás akksi
-Win7!!!!!!!
Meg nyilván az is fontos hogy 3 évnél tovább bírja!Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
hidai
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Murphys2
tag
Had legyen még egy "piros" témájú kérdésem... találtam még egy gépet.
Ez is "baráti" áron van, vagyis még belefér a keretbe.
Esetleg erről van tapasztalatotok? A mostani gépe is Asus. EEE Pc, de megreggelizik szegény lány, mire betölt egy xls file-t. ... esetleg nem akar valaki venni egy szuper ASUS EEE 900HA-t?
Köszi a választ előre is -
vzsryl
nagyúr
Közben találtam itt aprón is egy nagyon jónak tűnő gépet:
Hp Compaq 6910p 53k, 6 hónap garancia. Minden tekintetben jobb egy kicsivel a T60-nál. Vajon minőségben is hozza a szintjét?megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Borote
addikt
válasz ClevoM400A #45886 üzenetére
Húúúú, Te még Polippal vitázhatnál egy nagyon jót (nem, nekem sem a szívem csücske az Inspiron )
(#45872) Murphys2: NARANCSSÁRGA nem jó? Kicsit mondjuk drága is
(#45891) Psychonaut: N5040-re csak 2 év szervizgarancia van...
[ Szerkesztve ]
-
-
rizso
addikt
Engem igazából nem zavar, csak fölösleges 1-1 egyedi hibát beírni Pl legutóbb egy 4535s-sel jártam úgy, hogy gyárilag be volt nyomódva egy kicsit a hangszórót védő rács, és az enter is beragadt/lassabban engedett fel/kattogott (szerencsére egyből kaptam egy másik darabot). De ettől az egyedi esettől függetlenül én csak ajánlani tudom a gépet - és azóta haver is beruházott egyre...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
vzsryl
nagyúr
Jó állapotú.
(#45867) Psychonaut: A panel lényegtelen. Barátnőmnek lesz, és van már tapasztalata a T42-vel, és az is teljesen megfelelt neki, amíg használta.
(#45868) Borote: Ez 50k és 6 hónap bolti garancia.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Murphys2
tag
válasz runner 125 #45882 üzenetére
Ez a gép tényleg jó! Túl jó is. Köszi a tippet.
-
ClevoM400A
csendes tag
válasz Psychonaut #45878 üzenetére
Nem ajánlható kategória minőségét tekintve, plussz az előző generációs hardver elemet tartalmazó gépeket már ne nagyon ajánlgassuk..
-
Murphys2
tag
Köszi a válaszokat.
Sajna a szín elég fontos. Ha nem az lenne, akkor az előző 10-15 oldalból is tudnék választani gépet. Csak azért írtam, hátha valaki pont ebben a cipőben volt... -
phobeus
aktív tag
válasz Psychonaut #45878 üzenetére
Igen gondolom a szín miatt linkelted be, viszont ajánlani nem hiszem hogy kéne az inspiront. Itt többen is úgy vannak vele, hogy a Dell abban a szériában nagyon mellé nyúlt. Persze a helyszini 3 év gari még így is sokat nyom a latba. Az ő döntése
LG Nexus™ 4
-
runner 125
nagyúr
válasz Murphys2 #45872 üzenetére
Acer-t én nem javasolnám az 1 év gari, gyengébb minőség miatt. A kategóriában vannak jobb vételek.
Mivel az a fránya szín gyanítom elsődleges, így jócskán szűkül a keret. (Azért megemlítem; számtalan színű, stílusú skin-t lehet kapni a notebook-okra már, de ha nem, hát nem.)
Szóval; egy ilyen Toshiba-t ajánlanék.
Ugyan van benne dedikált VGA, amire minden bizonnyal nincs szükségetek, de legalább piros. Láttam élőben a minap ezt a gépet, a fotókon jóval telítettebb a piros, élőben ennyire nem 'rikít'. Többi elvárásnak megfelel és van USB3.0 is.
Egyébként korrekt, masszív gép, jó hűtéssel. Garancia olcsón bővíthető 3, illetve 4 évre is.
Ráadásul most az új Toshiba-khoz jár egy 1 éves terjedelmű biztosítás baleseti károkra, ami azért elég zsír.mod.
Psychonaut
Meg amúgy is, az 5040 Inspiron-nál én nem láttam ócskább gépet, azért azt ne ajánljuk már.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ClevoM400A
csendes tag
Az Acer márkát ebben a kategóriában kizárod a lehetőségek közül, ha rámhallgatsz.. nem megfelelő a minősége, gyenge support, stb.
A szín mindenképpen megkötés? Mert azért legyünk őszinték, egy szakmai fórumon színnel megkötött gép ajánlását igényelni, nem minden esetben egyenlő a tökéletes ajánlat lehetőségével, ha érted mire gondolok. -
phobeus
aktív tag
Az egy év gari miatt nem igazán ajánlott az acer. Bár nem tudom, hogy van e ilyen színnel szerelt hasonló gép. Mert gondolom itt a legfontosabb a szín
Ebben az árkategóriárban Fujitsu A531, lenovo g570 illetve egy samu np300 i3as procival már kicsit többért De hogy lenne ilyen színben bármelyik is azt nem tudom utána kell kérdezni én most nézegettem, de nem találtam
LG Nexus™ 4
-
GaborGh
őstag
Valószínűleg nem olvastad a vásárlók értékelését, ezért ajánlom figyelmedbe, érdemes megszívlelni:
,,Fél éve sincs, hogy vettem egy ilyet és azóta ki kellett cserélni a billentyűzetét, most nemrég meg a dvd rom mondta föl a szolgálatot. Jó, hogy belefér az egy éves garanciába és ki is cserélték a billentyűzetet, de ki szereti állandóan javításra küldeni a gépét? Vegyen az Acert akinek két anyja van!"
-
Psychonaut
veterán
Esetleg egy Inspiron N5040 - majd a nalam hozzaertobbek megmondjak, jo vetel lenne-e. Mindenesetre plusz egy modul RAM-ot biztosan kellene bele venned, de meg azzal is korulbelul belefer a 130-as keretbe.
SZERK: bocsi, targytalan, nincs NumPad rajta, afelett atsiklottam.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Szerintem ne kezdjük el összevadászni az ilyen-olyan-amolyan típusú gépek hibáit. Szinte bármelyik márka topikjából lehetne mazsolázgatni - sajnos jó pár személyes tapasztalatom is van...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
GaborGh
őstag
-
Murphys2
tag
Sziasztok!
Páromat lepném meg egy új notebookkal. 90%-ban asztali gép lenne. A legfontosabb paraméterei a következők lennének:
- Piros, vagy bordó szín!
- 4 GB memória
- Numerikus billentyűzet is
- Viszonylag jobb processzor. (Nagyobb táblázatok szerkesztése, Youtube, net és még sok program futása egyszerre se akassza meg.)
- Lehetőleg Win 7-tel, de ez nem életbevágó. (Mivel melóra is használná)
- legalább 15,6-os kijelzőAmit én találtam, és szinte mindenben fedi a leírtakat, az egy ACER Aspire AS5560G-6344G75MNRR
Az ár nem számít, csak olcsó legyen... olyan 120-130 körüli, esetleg kicsit lehet még nyújtózkodni.
Remélem itt tudtok segíteni. Még van 2 hónapom, de az hamar elmegy...Köszi
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
Maarki
aktív tag
Helotok
Lenne egy kérdésem haverom megy ki külföldre és szeretne venni egy notebookot ami fontos hogy menjen rajta a shogun 2 total war (vannak elvárások) 200-250 lenne rá Asus HP Lenovo ami inkább szóba jöhet jah és minimum i5 legyen benne
Válaszotok előre is köszönöm!!!
Üdv Maarki
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Használtan az IBM T60-nál van jobb vétel az 50-60k-s kategóriában? (Konkrétan egy jó akksis, szép állapotú, fél év garanciás darabot néztem ki.) A minőség a legfontosabb szempont, mivel a többi lényeges dolgot tudja a kiszemelt gép.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Acsifun
aktív tag
válasz Borote #45808 üzenetére
Csak azért érdeklődöm mert énis ebbe az amd-intel dilemmába estem, nagyon vonz az intelek gyorsasága minden téren viszont a másik oldalon meg ott az a 4 mag amit meg csak nem akarok elengedni, már csak vetítésből is jobban hangzik de persze nem ez a szempont csak valahogy nem akarok lemondani róla, mivel az asztalimban is egy q6600 zörög amivel nagyon megvagyok elégedve, cpu limittel nem találkoztam még 4850hd toxic kártya mellett.
Azért az i5 egy erősebb vagy mint az A8 de ott még a hdd és RAM mérete is nagyobb valamint M.o-ról jön a gép megbizható helyről.....de mégis az intel... :S
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Lefty
addikt
Na en szerintem megiscsak az A8-assal szerelt gepet veszem meg. Mar felemeszt a dilemmazas.
-
Pocok256
veterán
válasz spyduck #45846 üzenetére
Ha betoltotte akkor mar nincs baj. Csak mig tolt addig van :d Altalaban dota 2 sc2 mindig fut a hatterben. marmint egyszerre na meg bf3 is neha.. Nem szeretem bezarni a jatekokat xd Sokkal kellemesebb csak tabolni az ugyis csak 1-2 sec.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csabi011 #45847 üzenetére
Szia!
Én a Fujitsu Lifebook A531-et (teszt) ajánlanám.Hangszórói nem a legjobbak, de ettől függetlenül masszív gép, normális anyagokból összerakva, matt kijelző, cseppálló billentyűzet., 3 év garancia, átlagos felhasználásra tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
csabi011
tag
Helló!
Ismerősnek kéne notebook 120k körül. Netezésre, filmezésre használná. Mit ajánlatátok?
Köszi, Csabi
-
Pocok256
veterán
válasz B-L-A-C-K #45841 üzenetére
Egyszerűen annyi az egész, hogy egy lap memóriába is vagy 100 mega min, tetejébe tényleg van mikor elindul a chrome és egyszerre 20 lapot tölt be akkor azért gondolkodik egy kicsit
Miután betöltötte nincs baj kivéve ha felakad a flash és mivel az már több magra optimalizált ezért képes mind a 4 magot fennakasztani ! Az az igazi csoda
Amúgy igen lehet SSD lenne a megoldás :/ Vagy pedig mozzilára váltás :SIgen borote az a proci igen kedves számomra is
-
Borote
addikt
válasz phobeus #45837 üzenetére
Ott azért melegedik túl a processzor, mert SZAR a hűtése (azért egy kifúvatást nem ártana megpróbálni). Kettőt tippelhetsz, hogy a Te 45W-os processzoroddal mit kezdene......
(#45838) Pocok256: nekem legjobban a teljes felhozatalból az i7 3612QM tetszik
(#45840) Pocok256: erre lehet, hogy SSD lenne a megoldás.... vagy valóban, a magasabb 1-2 szálas órajel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pocok256 #45840 üzenetére
Akkor ott valami más gond lehet, nekem az itthoni csicska Hp 530-asomon (T2600-as proci) van mikor 20 oldal megy egyszerre, plusz zene (mozillán), és meg se nyikkan...De a benti Dell E5520-ason se tapasztaltam ilyet, szerintem próbáld ki a mozzilát...
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz B-L-A-C-K #45839 üzenetére
Mert agyvérzést kaptam a rosszul optimalizált programoktól attól, hogy még egy google chrome is szét tudja abálni mind a négy magot mert megnyitok 5-6 oldalt egyszerre .... és olyankor vagy 10 secig teljesen használhatatlan lesz a gép :/
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Én meg azt tudom hogy a következő gépem i7 és valamilyen geforce vga lesz XD most viccen kívül tényleg ...
-
phobeus
aktív tag
válasz Borote #45833 üzenetére
Egy acer 4755ös a másik gép, persze tudom, hogy az acer az acer. Ebben egy 2430as i5ös van. Persze lehet, hogy elfogult vagyok az amd-s verzióval kapcsolatban és lehet, hogy csak ennél az acernél ilyen gagyi minden, bár szeirntem egy jól összerakott gép és csak ezzel a procitúlmelegedéssel voltak gondjai. Én akkor is tartom az álláspontom Persze nem vagyok se intel se amd fan, tudom hogy mind2nek vannak előnyei és hátulütői is
De mint mondtam egyik géppel sem lőne mellé Én csak a saját tapasztalatból kapott véleményemet mondtam, illetve ajánlottam belőle
[ Szerkesztve ]
LG Nexus™ 4
-
Borote
addikt
válasz e-newsee #45834 üzenetére
Döntsd el, hogy elég-e a HD6490M teljesítménye, vagy a HD6755G2 az, amivel megelégszel - rajtad múlik, de a ProBook jobb gép.
Illetve köztes megoldásként ott van még a Z575 A6+HD6650M-melAmit elmondtál, arra én szerintem a ProBookot választanám
(#45835) Crab69: rosszul érzékeli a GPU-Z... ugyan ez volt a Toshiba L750D-nél is, ettől még az alkatrész nem lesz problémás.
Ja, gyártói illesztőprogramot használj, illetve távolítsd el a mostanit teljesen. Azt, hogy használja-e a 6650M-mel legegyszerűbben úgy tudod eldönteni, hogy ugyanazt a játékot kipróbálod az összes driveres beállítással - azaz csak IGP, csak 6650M, Crossfire-ben, és nézed, hogy változik a teljesítmény.u.i.: használd a Link gombot!
[ Szerkesztve ]
-
Crab69
csendes tag
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy ezt ide írom de nem tudtak nekem válaszolni eddig máshol.
http://kepfeltoltes.hu/view/120506/gpu_probl_ma_www.kepfeltoltes.hu_.png
A képen látható problémával volt dolgom először. Nem igazán tudtam, hogy a gép használja-e a játékoknál a 6650m-es videókártyát. A Gpu-z érzékelte azt de úgy tűnt mintha az Amd Vision Engine Control Center a videókártyáknál csak a 6620G-t látná. Találkozott ezzel már valaki? Mi erre a megoldás?
http://kepfeltoltes.hu/view/120506/gpu_probl_ma_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ezután fel raktam ezt a drivert: http://sites.amd.com/us/game/downloads/pages/radeon_win7-64.aspx
Melynek ez lett a következménye:
http://kepfeltoltes.hu/view/120506/682117976N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Tudna valaki segíteni, hogy melyik drivert kéne pontosan leszednem?
Egy z575am típusú laptopom van A8-3520-as procival 6620g integrált videó kártyával és 6650m dedikálttal. -
e-newsee
addikt
válasz Borote #45831 üzenetére
Néha játék (nem baj, ha kicsit butábban), néha videó konvertálgatás, időnként 3D-s műszaki szoftverek (SE, AutoCAD, hasonlók) és legalább 3 év használat úgy, hogy lehetőleg még akkor is elbírjon a frissebb dolgokkal. És otthon egy fullhd-s monitort hajtana.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Borote
addikt
-
phobeus
aktív tag
Én mindenképpen az amd-t javasolnám. Bratyómnak egy i5ös notija van és úgy melegedett játék alatt, hogy le kellett korlátozni az órajelét 2 Gh-re. Nekem hálistennek ezt a gépet választottam. Játék alatt 65 max 70 fokra melegszik fel, úgy hogy semmit nem húztam változtattam rajta és még nincs hűtőpadom sem. Teljesítményben be lehet fogni az i5öst egy kis rángatással, de szerintem felesleges
Persze nem mondom, hogy mellé lőnél ha a másik gépet választanád, csak saját véleményem szerint a 6b08eh jobb választás
LG Nexus™ 4
-
e-newsee
addikt
Mivel most tartok a laptop vásárlásnak abban a szakaszában, ahol a mezőny kiszélesedik, szeretnék egy kis segítséget kérni. Olvasgatom a tippeket itt, és egyelőre e közül a 3 közül kellene választanom. Van róluk tapasztalatotok, vélemény, hasonlók?
Samsung NP300E5A
HP Pavilion dv6-6b08eh
HP ProBook 4530sKöszi
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Speedy86
aktív tag
válasz Dhampir #45827 üzenetére
ÁÁ Ezen a notin nekem már nem nagyon megy semmi. Azért vettem ps3-at, de azt se használom, vagyis a gt5-öt már kijátszottam amiért megvettem (najó a 24 órás futam még várat magára) De egyébként tényleg vicces árak vannak ps3-ra. 2500Ft-ért vettem pl gta4-et, skyrim-ot meg 4500ért. Na de nem offolok tovább
-
Dhampir
félisten
válasz Speedy86 #45817 üzenetére
Én már kinőttem a néha már zavaróan bugyuta számítógépes játékokból (kivételek akadnak), habár jellemzően homo ludens az ember.
Ha már ennyire belemelegedtünk, nekem van néhány felesleges és karcmentes régebbi PC játékom, amennyiben érdekelne, bár megírtad a konzolos hátteredet.
-
Speedy86
aktív tag
válasz Borote #45825 üzenetére
Akkor meg azért vegye mert az i3-asba több a szám és az jó Én csak magamból kiindulva írtam, hogy már nem vennék B-s procit, de valóban lehetséges, hogy nem érezne sok különbséget.
Kicsit off de most néztem a linkelt acer i3-asát. 1,4-en pörög 640m vga-val. Nem vicces konfig ez így együtt?
-
Borote
addikt
válasz Speedy86 #45823 üzenetére
Ha ennyit kötekedsz, el is olvashattad volna
A B950 is pont annyira Sandy Bridge, mint az i3 2310M... Valóban, kevesebb a cache, nincs HT, és iHD3000 helyett az iHD2000-n alapuló GPU-ja van. Videolejátszáshoz papíron ugyanolyan jónak kellene lennie, mert dedikált 1080p-s alegység van benne, ez nem hiszem, hogy problémát okozhat, a játékbeli teljesítmény pedig a dGPU miatt lényegtelen.Szerencsére az emberek többségének nem a benchmarkprogramok futtatásából áll a számítógép használatuk, számukra pedig felhasználói élmény szempontjából nem lesz észrevehető különbség a két processzor között. Ha valami lassú lesz, az a HDD miatt lesz az.
-
Pocok256
veterán
válasz Dhampir #45812 üzenetére
Ha veszek gamet akkor inkább használtan haveroktól úgy a legolcsóbb Vagy közösen vesszük és be van osztva
Az a baj, hogy az új játékoknak meg a blizzard termékeknek amikkel főképp játszok újonnan irreálisan magas áruk van SC 2 12k nevetséges egy 2 éves gametol... 7k baráti áron vettem úgy már elfogadható.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Speedy86
aktív tag
válasz Borote #45822 üzenetére
950-es csak, hogy kicsit beleköthessek Amúgy 1 mega cache-el több, 2. generációs így jobban eladható mert a nép csak az látja, hogy ez már i-s Illetve én csak benchmarkokat nézegetek, ott jelentős a különbség. B950-em sose volt, de ha ennyi a különbség akkor miért a régi technológiát válassza?
Illetve még annyi, hogy egy komolyabb hd filmen szerintem már a b950 grafikus egysége már nem boldogulna, és belőné a dedikáltat, ami nagyon csökkentené a készenléti időt. Bár nem értek hozzá hogy vannak ezek optimalizálva.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Prober #45818 üzenetére
Ha i3-asat szeretnél, akkor már sokkal inkább a V5 változat. Ugyan kevesebb memória, kisebb HDD, cserébe jobb összeszerelés. És Win7-t is kapsz, ami eladásnál egy fontos momentum lehet majd.
(#45819) Speedy86: mekkora az a 'sok' különbség, és hol jön elő? Mert a kettő között alap felhasználói szemszögből csak a HT a különbség - ahova kevés a B960, oda az i3 sem valószínű, hogy elég lesz - szerencsére átlagos felhasználás során ez nem túl gyakori jelenség.
-
Speedy86
aktív tag
válasz Dhampir #45812 üzenetére
Én konzolon szoktam játszani, vagyis inkább 2 hetente 1 órát De ha már te ilyenekkel offolsz akkor teszem én is. Itt nagyon jó árakon lehet karcmentes használt eredeti játékokat találni. Én csak innen vásárlok
(#45816) baker_ A kérdés inkább az, hogy zavar-e a német bill. De mivel írtad, hogy az is magyar lesz, így szerintem nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
-
Speedy86
aktív tag
Szerintem 1333-on még az se para. a nagy felbontás eszi a ramot, erre csak parasztvakítás a 2 giga. Sőt már láttam 3-at is Igazából már csak azért is jobb az inteles, mert ha neadj isten olyan játékkal akarsz játszani ami nem kezeli a crossfire-t akkor az amd-s gép "jelentősen" visszabutul grafikailag. Mostanába benne vagyok az asztalis témába is és ott pl még full hd, ultra beállítások mellé is elégnek tartják az 1 giga ramot. Ha meg van 1 játék ahol felszökne a ram és leesne az fps 1 másodpercre, azt túléled. (de nem lesz ilyen )
-
tancaj
csendes tag
Sziasztok!
Nekem úgy igazán fogalmam sincs a dolgokról notebookok terén, szóval a segítségeteket kérném.
Legfőképp egyetemre kéne, mindenféle tervezőprogramok gördülékeny használatára (autocad, archicad meg a többi), de több mint valószínű játszani is fogok rajta, szóval az se baj ha a mai játékok elfutnak rajta valahogy. A másik szempont a strapabíróság, hogy jó pár évig ne legyen gondom rá.
Másodlagos szempontok esetleg az usb-k száma, sok az egyben kártyaolvasó, Kensington zár. A csillagos ég legeslegteteje a 200.Előre is köszi a válaszokat.
-
Dhampir
félisten
válasz Pocok256 #45802 üzenetére
Nem reklámnak szánom, de például ilyen helyeken néha 2-3000 forintos áron (régebbieket akár 1000 Ft alatt lehetett) megvehetsz értékes játékokat is.
Ritkán játszom, de előfordult, hogy vártam 2-3 évet egy általam preferált játékra, és megérte, mert addigra a számítógépek is feljavultak hozzá teljesítményükben.
Végtére is nem csak egy-két játékórácskát biztosít némely remekbe szabott program, a jobbakat többször is előszedi a ráérő ember, ezért megéri megvenni, vagy "kiböjtölni".
-
Prober
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan notebookot,netbookot:
-ami megbírkózik akár a blu-ray filmekkel is,
-meg a warcraft3, counter strike, esetleg wow elfutnak,
-időtálló
120 esetleg 140k-ból gazdálkodok de ha nem muszáj akkor kevesebbet költenék.
Segítségeteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Üdv, Prober
-
Borote
addikt
válasz Acsifun #45805 üzenetére
Mit szeretnél, 4 magos notebookot, vagy 4 magos i5-t?
Mobil processzorok között máshogy van a beosztás. i5-ből csak két magos van, Turbo-val és HT-vel, i7-ből pedig többnyire 4 magos van, illetve a legerősebb két magos.
Viszont az eddigi 4 magos processzorok mind 45W-osak voltak, ezért csak a jobb hűtéssel rendelkező gépekbe volt értelmük.IB-ből lesz majd i7 3612QM 35W-os TDP-vel.
Mire kellene Neked?
-
Speedy86
aktív tag
ha a 2 gb a problémád akkor megnyugtatlak, ezen a felbontáson az 1 gigás határt se fogod az életbe elérni. Még full hd-re is elég 90%ba 1 giga vram. A két gép teljesítménye meg kb azonos. HIvatalosan az inteles vga a jobb, de mikor én ezt közöltem itt akkor levágták a fejem, hogy azt rossz driverrel mérték le tuti. Így én azt mondom neked, hogy ugyanaz a kettő. Ha közel 1 áron lenne, akkor 1 percet se gondolkoznék és az intelest venném.
(#45805) Acsifun Nem állítom, hogy nincs mert megfizethetetlen kategóriába biztos van olyan, de 4 magos i5 az nem nagyon játszik notebookba. az i5-ös procik 2 magosak 4 szálasak.
[ Szerkesztve ]
-
Acsifun
aktív tag
4 magos i5-ös procikról nem lehet tudni? Van most olyan laptop amiben azvan, vagy várni kell még újabb szériákra?
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Pocok256
veterán
válasz Borote #45797 üzenetére
Persze mert nicns pénzem eredeti játékokra (korbács korbács korbács)
De amik megvannak eredetibe azokon felpatchelve szépen megy a DG kivéve a directx 9 es csodákatIgen CAP meg patch meg legfrisebb catalyst általában sokat segít. konkrét adatokat ha kérsz akkor tudok mondani mire lennél kíváncsi ? Azt letesztelem alap nem húzott DG vel...
-
Borote
addikt
válasz Psychonaut #45800 üzenetére
Arról a Dell annyira nem tehet, hogy az akkor NVS kártyák szériahibásak voltak, és vagon számra döglöttek meg (ugyan ez igaz a 8600GT egyik szériájára is), T61-nél is előfordul ugyan ez a probléma az első szériás kártyákkal.
M4600 - külön van a hűtése, ami egy jó pont.
Kérdezz körbe a Precision-ösöknél, hogy melyiket érdemes venni.Amúgy a D630 az Latitude, nem pedig a workstation modell volt
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11