- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
Aktív témák
-
malaati
csendes tag
sziasztok.
130k-ért szeretnék laptopot venni húgomnak, aki nem játszik viszont cseveg, mint "állat"...
amiket eddig néztem:
http://ipon.hu/webshop/product/dell_inspiron_n5040_fekete_138535/196081
+ 2Gb ramhttp://ipon.hu/webshop/product/hp_630_a6e90ea/195884
http://ipon.hu/webshop/product/hp_pavilion_g6_1307sh_a9s81ea/200822
mit tudnátok ajánlani?
köszi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vilmos.nagy #46195 üzenetére
Ilyen árkategória körül, adott szempontjaid alapján jelenleg ez a legjobb vétel most:
--->link<----
-
rizso
addikt
válasz spyduck #46194 üzenetére
A ProBook-ot nem a "gémer" mivolta miatt írtam, hanem mert csak az van a környezetemben, ami DG-es gép. Nem mindegy, hogy ad egy kis pluszt a bekapcsolt DG, vagy pedig visszafogja az amúgy sem acélos 7450m teljesítményét (több tesztben láttam, hogy a sima dedikált vga-val több fps volt, mint DG-vel).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
vilmos.nagy
tag
Sziasztok!
Nagyjából egy hónap múlva szeretnék majd egy notebookot venni. Diák vagyok, egyetemi tanulmányaim alatt se jönne rosszul, de egy kis szórakozásra se ártana. Szóval, amiket elvárnék tőle, amire használnám:
- Nagyjából bruttó 170-180.000 Ft-m van (lesz) a vásárlásra. Ez maga a gép, táskára, kiegészítőkre külön számolok.
- 15,4"-s kijelző - kisebbet nem szeretnék, a nagyobb pedig már a hordozhatóság rovására megy. Azért ha méretben eggyel alatta van nagyonnagyon jó vétel, hajlandó vagyok lemondani erről a méretről.
- Képszerkesztés, programozás, szövegszerkesztés - emiatt fontos lenne a jó billentyűzet.
- Néha azért játszanék is vele - nem kell nagy játékokra gondolni, ha egy 2-3 éves játék jól fut rajta (pl.: Left4Dead, Team Fortress 2) már boldog vagyok.Továbbá ha kicsit hosszabb (legalább 2 év) garancia van rá, annak is örülnék. Érdemes-e várni, várható-e jelentős árcsökkenés ebben a kategóriában mondjuk nyár végéig? Vagy nem érdemes sokat várni.
Mit érdemes nézni, hol érdemes nézni (Budapest)? Sajnos nem értek hozzá annyira, hogy kb. 200.000 Ft-t saját rizikóra elköltsek.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Nagy Vilmos -
rizso
addikt
válasz phobeus #46192 üzenetére
És sok játék sem...
Van olyan játék, amiben észrevehető gyorsulást hoz a bekapcsolt DG? Kipróbálnám a ProBookon (6480G+7450M).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Pocok256 #46188 üzenetére
Tudom, hogy a 3DMark06 nem egy "szentírás", de hány pontot szerez a géped natív felbontáson? Mikor megvolt a dv6-om, akkor nálam 10000 pont fölött kapott az i3-2310m+6770m kombóval (semmiféle húzás nélkül).
-
Pocok256
veterán
Ha a 6770M et is olyan jól lehet húzni mint a 6750-et (márpedig biztos így van) Akkor én mai fejjel instant cserélném a mostani gépem i5+6770m re. Hiába a kisebb grafikus teljesítmény egy erős tunningal majdnem utolérhető lenne.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz Borote #46182 üzenetére
Annyit javitanek, hogy, proci kárára nem fog menni a dg, mert játek alatt alapból ki van lőve a turbo, emiatt is hasznos a tuninng, mert igy turbo közeli órajelet tudunk megadni a procinak legmagasabb értéknek.
I5+6770m meg gyengébb lesz mint a Dg vel elért eredmény, de teljes mértékben igaz, hogy kiegyensúlyozottabb teljesítmény nyújt a i5+6770m.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Borote
addikt
Volt játék, ahol Pocok CPU limittel találkozott. Nem véletlenül mondtam azt, amit.
Illetve az i5+HD6770M továbbra is kevésbé problémás, kiegyensúlyozottabb teljesítményt fog hozni (nem annyira driver függő), csak német a gép. Aztán mindenki eldönti, hogy mi a fontosabb.
(Továbbá ahhoz, hogy a DG menjen rendesen, az IGP is dolgozik rendesen, ami így a processzorteljesítmény kárára mehet - előnyt élvez az IGP. Ennek ellenére jó gép az A8-as is, csak tudja mindenki, hogy mit vesz).(#46180) baker_: jós lettél?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz runner 125 #46178 üzenetére
Viszont ez igen csak annak tűnik: [link]
-
Borote
addikt
válasz S. Szabi #46175 üzenetére
Samsung NP300E5, Fujitsu A531, Lenovo G570, Toshiba L750D - ennyi pénzért ezek a gépek ajánlottak újonnan.
Acer, Asus, PB a supportjuk garanciájuk és minőségük miatt nem tartoznak az ajánlott kategóriába.
Ja, anyagra az a G6-os sem túl jó minőségűHa érdekelnek használt gépek, akkor sokkal jobb minőségűeket találsz EBBEN a hozzászólásban.
(#46176) M3oH: ez nem is vitás!
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz runner 125 #46172 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz runner 125 #46170 üzenetére
Dácsia? szar vagy mi?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
runner 125
nagyúr
válasz S. Szabi #46171 üzenetére
Ez baromira nem éri meg, ennél sokkal jobb vételek vannak, s amúgy is, 1 év gar és silány minőség ellene dolgozott mindig is.
Jó kérdés, a beugró consumer kategóriát egyelőre szvsz nem fenyegeti az Ivy Bridge, szerintem nem érdemes.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
S. Szabi
őstag
válasz runner 125 #46170 üzenetére
A kérdésem inkább a vásárlás időpontjára irányult, amúgy én is a Packard Bell-t néztem ki
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #46161 üzenetére
Engem pár hónapja leoltott privátban, h milyen jogon fikázzuk a radium.hu-t?!
Válaszoltam neki egy szép hosszú levelet, arra már bszott reagálni.
mod.
mathgery
Jókat néztél ki, az mind ajánlott.
S. Szabi
Pont a 4.-gyel fölötted lévő hsz tartalmazza ezen kategória ajánlott típusait.
BogyóBP
PB a notebook-ok Dacia-ja, nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BogyóBP
addikt
válasz S. Szabi #46168 üzenetére
Sztem a mostani kormányzást ismerve nem érdemes még csak vásárolni sem Lehet hogy lassan már 600% lesz az áfa
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Azoktól kérdezném, akik szokták követni a laptop árak alakulását:
Öcsém mostanában venne laptopot, a keret kb 125 000 Ft. Ebben az árkategóriában hogyan szoktak változni az árak így nyár környékén, érdemes várni nyár végéig, vagy jobb lenne mostanában megvenni esetleg?
-
ermys
csendes tag
Köszönöm B-L-A-C-K és Borote!
Azt hiszem hamarosan felveszem vele a kapcsolatot. -
Lefty
addikt
válasz Borote #45785 üzenetére
Visszatérve még néhány szó erejére erre a dologra. Ok, hogy i5 erősebb 2 szálon, mint az A8, de ilyen felbontáson úgy is vga limit lesz. Mennyit számít most az, hogy egy játék 2 magra optimalizált? Úgy sem tudja megmutatni mit tud az i5 2 szálon, vagy akár az A8, mivel nincs rá lehetősége szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mathgery
aktív tag
válasz Borote #46143 üzenetére
Szia!
Egy ismerős kért meg, hogy ajánljak a lánya 18. szülinapjára valami laptopot, mondtam itt megkérdem.
Igazság szerint általános használat, filmek nézése, szövegszerkesztés, net,kis játék (max netes, vagy apró játékok, semmi komoly) stb. A keret 120 000.- ft körül van.
Azt a kettőt azért kérdeztem, mert az apuka azt a 2-t nézte ki.(ezek miért nem jók?)
Amit itt ajánlottak azokat mondtam neki eddig (Samsung NP300E5, Fujitsu A531, Lenovo G570 illetve Toshiba L750D). -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. vicces kérdéssel fordulok hozzátok ami lehet pár ember szemöldökét összehúzásra készteti. Két gép között vacillálok amit vennék, ezek a következől:
IBM Lenovo T500
Processzor: Intel C2D P8600 2400MHz
- Memória: 4096MB DDR3
- Kijelző: 15.4" WSXGA (max. 1680x1050)
- Merevlemez: 160GB SATA2
- Optikai meghajtó: cOMBO
- Videokártya: Intel 4500MHD és ATI Mobility Radeon HD3650 256MB
- WebCam: Ricoh 2mpx
- Hangkártya: Connexant SmartHD Audio
- Modem: Connexant 56kbit
- Hálózat: Intel 82567LM (10/100/1000)
- Wireless: Intel 5100AGN
- Bluetooth: BroadCom 2.1+EDR
- USB: 3 db
- Kártyaolvasó: Ricoh 5in1 (MMC/MS/MSPRO/SD/SDHC)
- ExpressCard: Van
- VGA kimenet: D-SUB + DisplayPort
- Mutatóeszköz: Ultranav TrackPoint + TouchPad
- Akkumulátor: 9 cellás
- 6hó garanciaPackard Bell EASYNOTE TK81-RB-455HG
Operációs rendszer: Windows 7 Home Premium Magyar 64bit
Színekete
Kijelző 15.6" HD slim LED Glare
Felbontás:1366 x 768
Processzor:AMD Athlon™ II Dual-Core P360 2.4GHz / 1066MHz / 3MB L2
Memória:4GB / 1066MHz (DDR3)
Merevlemez:500GB SATA
Optikai meghajtó: DVDRW SuperMulti
Chipset:AMD® RS880M + SB820M
VGA:ATI Mobility™ Radeon® HD 6650M
VGA kimenet: HDMI / DSUB
Webkamera:1.3M
WIFI:802.11b, g, n
USB port: 3x USB 2.0
Kártyaolvasó:2 az 1 (SD/MMC)
Akku (cella):6Az utobbi gép pár hónapot ment makulátlan állapot szintén 6 hó gari. Melyik jobb vétel? Munkára lesz, programozás, photoshop.
-
B-L-A-C-K
titán
-
ermys
csendes tag
Sziasztok, venni szeretnék egy Lenovo y570-t, és a Radium-on találtam már csak olcsón.
Végigolvastam legalább egy évnyi fórumot és nem sok jót láttam róluk...
Tényleg nem szabad tőlük rendelni? Mi lehet a gond? Esetleg már jobb a megítélése a boltnak? [link] -
spyduck
nagyúr
Óóóóó istenem, olyan jó érzés ezt a 8460p-t telepíteni, igaz a 8560w-t jobb érzés volt használni de a szívem megnyugodott
-
rizso
addikt
válasz spyduck #46142 üzenetére
Ennyi "baj" legyen Egyébként egész jó lett a cikk, én is hasonlókat írtam volna. Viszont egy kérdés: biztos, hogy a proci nem támogatja a turbo módot? Mert rengeteg helyen olvastam, hogy az A4-3305m 2,5GHz-ig fel tud kúszni.
-
Tikakukac
titán
válasz Klepti #46140 üzenetére
15" és 14" között van átmérőben 2,54cm. Szerintem nem halálos. Max kompaktabbnak tűnt a dolog.
Minden használati függvény. A DV5-öm erősen konzumer, full műanyag, de 3 év után is patika állapotban van. Szinte sohasem gépeltem rajta, nem volt sokat hurcolászva meg nem mondanád, hogy idősebb fél évesnél.
Ellenben ha tényleg nekiállsz írni majd 500-1000 később meg még több karakteres progikat meg főleg hozod-viszed akkor kopni fog. Meg ugye nagyobb eséllyel kap egy ütést, egy kis vizet, bármi mást. Nem beszélve a jobb billentyűzetről meg hűtésről sem ami azért hosszabb távon nem kis előny.
Én vagy megvenném a Probookot, vagy nekiállnék vadászni Elitebook és Thinkpad vonalon. Iszonyat boltokat lehet csinálni...A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
tag
válasz Borote #46143 üzenetére
Sajnos ezt a választ vártam..
A gyártónak tökéletes géppel is tisztában vagyok sajnos, de ez mindenből így van.
Viszont én 150-nél nem szeretnék többet rákölteni a gépre, ha használtat veszek, akkor még ennyit sem.
Úgyhogy marad az, amit sikerül megvenni. Szeretnék azért megpróbálni egy jobb használt gépet venni. Aztán majd kiderül, hogy mit hoz a jövő. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Vásárlás előtt azért mindenképpen jelentkezek még.
(meg természetesen olvasom itt a fórumot időnként)Tikakukac:
Tudom, hogy nem sok 4 centi, de most ez lényegtelen. Ahogy írtam, megpróbálok egy jobb használtra vadászni.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Klepti #46140 üzenetére
1 éves, használt gép, semmi pláne nincs az árában, ha azt nézed, hogy a sokkal jobb minőségű Latitude-ot vagy EliteBook-ot mennyiért adják. (Ezek ugyanis 3-400 EZER forintba kerülnek újonnan, ez meg csak 180).
Amúgy rendben van szerintem.Nehéz számszerűsíteni, hogy mennyivel bírják tovább az üzleti gépek - senkinek sem érdeke, hogy ilyen felmérések készüljenek. Sok olyat sztorit hall az ember, hogy garancia lejárta után tönkremennek - gyártói szemszögből ez a tökélesen megtervezett gép, legalábbis a consumer vonalon mindenképp.
Amit a business gépektől lehet várni, hogy tovább maradnak egyben, jobb hűtés miatt kevesebb alaplapi problémával lehet számolni, jobban tűrik a fizikai behatásokat, jobb billentyűzet - ilyesmi(#46120) mathgery: egyiket sem. Mire szeretnéd használni, mennyid van rá?
-
tag
válasz Tikakukac #46097 üzenetére
Nekem azért elég kicsinek tűnt, amikor néztem.
Azzal tisztában vagyok, hogy sokkal jobb minőségű egy probook, vagy valamelyik másik üzleti gép. Én arra voltam kíváncsi, hogy egy laptop általában mennyi évig üzemképes. Mert fogalmam sincs, hogy a nagyja 3 év alatt kihullik, vagy 5évig is elmennek általában.
Ez sem utolsó szempont a számomra. Nyilván többet bír egy üzleti gép, de mennyivel? Tudom ezt nem lehet napra pontosan mérni, de azért csak van egy átlag életkor (mindenben vannak gyártási hibák...)@Borote:
Ebben igazad van, valóban nem figyeltem oda eléggé.
Szerencsére van még időm a gép vásárlással, úgyhogy még dönthetek, hogy új, vagy használt.
Az a lényeg, hogy az újakat sikerült leszűrnöm 4-re, azok közül már tudok dönteni megtekintés alapján. (remélhetőleg)A használt dologgal még magam sem tudom mi legyen. Majd az idő eldönti!
Mindenesetre még mindig idegesít ez a Probook, hogy hogyan lehet ennyiért egy ilyen gépet adni... -
-
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Lenovo T61 vagy HP 6910p?
Ár kb. azonos, fél év garisak, szép állpotban vannak, 2órás aksi üzemidő, egyébként minden téren egy picikét jobb a HP, de ez abszolút nem számottevő. A Lenovo javára az szól, hogy a legtöbb vélemény szerint megbízhatóbb.
Tehát?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
rizso
addikt
válasz lakatostomi #46129 üzenetére
Gondolom nem a dedikált 7450m-mel futtatta, hanem az integrált 6480G-vel.
-
rizso
addikt
válasz lakatostomi #46124 üzenetére
Szerintem abszolút vállalható teljesítmény - főleg hétköznapi, általános felhasználásra...
-
phobeus
aktív tag
válasz geryyyy #46118 üzenetére
hát amit kinéztél azt gyorsan felejtsd el nem igazán ajánlott darab, ha meg 170-et nem akarod túllépni akkor használtan tudom ajánlani Y570-et 160körül kb bestbuy mostanság. Illetve ha új kell akkor dv6os viszont az már 185k. Ha meg teljesen új gépet szeretnél akkor lenovo z575 viszont azzal mág igencsak kompromisszumokat kell kötnöd ilyen játékok terén. Nem beszélve arról hogy a gta 4 olyan fosul lett optimizálva, hogy még egy megrángatott asztali gép sem viszi rendesen, nem hogy egy mobil karis noti.
LG Nexus™ 4
-
geryyyy
tag
Jó ki gép ez a HP, bár a 170 ezer Ft engem megállít, annál többet nem akarok rákölteni. :/ akörül tudnál / tudna valaki ajánlani?
-
rizso
addikt
válasz AxBattler #46114 üzenetére
Csak érdekességnek a 4535s teszthez (ha valaki az élményindexre gerjed), mi ezt az eredményt kaptuk a 7450M-mel:
-
doddencs
senior tag
hali
laptopra kérnék ötleteket, az alábbi paraméterekkel:
- 15"-os monitor
- 4gb ram minimum
- játékra is használnám
- előbbiből kifolyólag dedikált vga, illetve szerintem kell bele egy i5-ös proci is
- ha jár op.rendszer is a géphez, előny
- min. 2 év garanciaA keret 170e Ft lenne, semmiképp se akarom túllépni. Remélem megoldható.
köszi, üdv.
-
mathgery
aktív tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, esetleg ezekről valami vélemény?
HP 635 Champagne W7ASUS X54C-SX127D
-
geryyyy
tag
Szeretnék venni egy új laptopot, igazából arra kellene, hogy mostani játékokat tudjak rajta futtatni, nem low grafikával (gondolok itt a BF 3-ra, CoD MW3-ra, GTA IV-re).
Nem akarok bivalyerős gépet venni, de mégis tudjon azért valamit.
Elsőre erre gondoltam, de szeretném kikérni a véleményeteket, mert nem annyira értek hozzá:
-
Acsifun
aktív tag
válasz Tikakukac #46116 üzenetére
Igaz is nemmondom, de tőlem kapna ajándékba egy hűtőpadot azzal megkönnyíteném a dolgát picit valamint amíg a gari tartana rá rendben lennénk, 3 év utána meg ugyis csere
(#46118) geryyyy : Játékra ez sokkal alkalmasabb : [link]
(#46119) Borote: igazából semmire csak a tudat hogy megvettem a legjobbat, ami még 2 év mulva is szépen visz majd mindent...
[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Tikakukac
titán
válasz Acsifun #46111 üzenetére
a következő = jel után pedig a nagy mennyiségű meghibásodás jön és az elviselhetetlenül meleg géptest.
szerk: Te tudod, én anno megvettem az erős vga+proci kombót, padon volt végig, hetente egyszer ment be koliba aztán haza és kész. De nagyon sokszor kellett volna a mobilitás ahol meg elvérzett. Mai fejjel már nem vállanám
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
Akit érdekel:
Lenovo IdeaPad Y480 Review
Lenovo ThinkPad Edge E430 Review
éééés...
HP ProBook 4535s teszt spyduck-tól!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Acsifun
aktív tag
válasz Borote #46102 üzenetére
Na igen de abba nincs i7 ami engem annyira vonz....nemérdekel a melegedés had fűtsön....nagy teljesitmény=nagy hőfok , nyomja csak csak nemtudok olyan gépet ami i7 és erős a vga is persze 200k környékén
(#46113) lakatostomi : naja csak szutyok a VGA
[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Psychonaut
veterán
-
daneel92
tag
sziasztok!
kábé mikor következik be laptopoknál az ivy bridge-es generációsváltás és/vagy mikor megy le az áruk a jelenlegi laptopoknak (vagy úgy általában az év melyik szakaszában szokott lemenni az áruk, akciók, stb) szeptembertől lenne szükségem egyre továbbtanulás céljából!Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
kahva
tag
Van esetleg valami várható ár vagy specifikáció ?
Ha esetleg olyat szeretnék hogy egy sima 1TB -os HDD + egy XY GB-os SSD is legyen benne az megoldható ennél ? -
kahva
tag
Sziasztok, egy jó minőségü játékra is alkalmas kb 15" os notebookot keresek kb 300e forint környékén. Preferált márkák: Samsung, Dell, Asus, HP
Előre is köszi az ötleteket. -
szecskkaa
csendes tag
Akkor senki sem tudja milyen VGA lenne a HD 6540M?
-
Borote
addikt
válasz Acsifun #46100 üzenetére
De hát van jobb GPU-s gép, nem is egy HP DV6, használtan Y570.....
(#46099) szecskkaa: HD6520G+HD6470M=HD6540G2
(#46096) szecskkaa: Lenovo: kihelyezték Lengyelo.-ba, panasz viszont nincs rájuk. Toshiba garanciája is jól működik.
(#46095) Klepti: mint már írtam, az az i7 egy kétmagos processzor, 35W-os TDP-vel. A fűtést erre olvastad, vagy egy 45W-os, 4 magos (QM) változatra? Gondolom az utóbbi a valós, következtetésed ily módon hibás.
A linkelt gépek pedig klasszisokkal jobb minőségűek, mint amennyit újonnan kapsz 120-140-ért. Az a consumer kategória alja, ez meg a business teteje.[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Hali.
Megjött az új SSD-m. Kingston 120GB HYPERX 3K. Most win reinstall lesz, aztán kis állítgatás, és élvezkedés
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GTA V
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)