Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Murphys2 #45872 üzenetére
Acer-t én nem javasolnám az 1 év gari, gyengébb minőség miatt. A kategóriában vannak jobb vételek.
Mivel az a fránya szín gyanítom elsődleges, így jócskán szűkül a keret. (Azért megemlítem; számtalan színű, stílusú skin-t lehet kapni a notebook-okra már, de ha nem, hát nem.)
Szóval; egy ilyen Toshiba-t ajánlanék.
Ugyan van benne dedikált VGA, amire minden bizonnyal nincs szükségetek, de legalább piros. Láttam élőben a minap ezt a gépet, a fotókon jóval telítettebb a piros, élőben ennyire nem 'rikít'. Többi elvárásnak megfelel és van USB3.0 is.
Egyébként korrekt, masszív gép, jó hűtéssel. Garancia olcsón bővíthető 3, illetve 4 évre is.
Ráadásul most az új Toshiba-khoz jár egy 1 éves terjedelmű biztosítás baleseti károkra, ami azért elég zsír.mod.
Psychonaut
Meg amúgy is, az 5040 Inspiron-nál én nem láttam ócskább gépet, azért azt ne ajánljuk már.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ClevoM400A
csendes tag
Az Acer márkát ebben a kategóriában kizárod a lehetőségek közül, ha rámhallgatsz.. nem megfelelő a minősége, gyenge support, stb.
A szín mindenképpen megkötés? Mert azért legyünk őszinték, egy szakmai fórumon színnel megkötött gép ajánlását igényelni, nem minden esetben egyenlő a tökéletes ajánlat lehetőségével, ha érted mire gondolok. -
phobeus
aktív tag
Az egy év gari miatt nem igazán ajánlott az acer. Bár nem tudom, hogy van e ilyen színnel szerelt hasonló gép. Mert gondolom itt a legfontosabb a szín
Ebben az árkategóriárban Fujitsu A531, lenovo g570 illetve egy samu np300 i3as procival már kicsit többért De hogy lenne ilyen színben bármelyik is azt nem tudom utána kell kérdezni én most nézegettem, de nem találtam
LG Nexus™ 4
-
GaborGh
őstag
Valószínűleg nem olvastad a vásárlók értékelését, ezért ajánlom figyelmedbe, érdemes megszívlelni:
,,Fél éve sincs, hogy vettem egy ilyet és azóta ki kellett cserélni a billentyűzetét, most nemrég meg a dvd rom mondta föl a szolgálatot. Jó, hogy belefér az egy éves garanciába és ki is cserélték a billentyűzetet, de ki szereti állandóan javításra küldeni a gépét? Vegyen az Acert akinek két anyja van!"
-
Psychonaut
veterán
Esetleg egy Inspiron N5040 - majd a nalam hozzaertobbek megmondjak, jo vetel lenne-e. Mindenesetre plusz egy modul RAM-ot biztosan kellene bele venned, de meg azzal is korulbelul belefer a 130-as keretbe.
SZERK: bocsi, targytalan, nincs NumPad rajta, afelett atsiklottam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11