- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
baloghzr2
tag
Eddigi állás 2-1 a Toshiba javára.
Még valami:
A videókártyára vagyok igazán kíváncsi,mert azt írták nekem,hogy a hd3450 256mb jobb,mint a 3470 256 mb hypermemóriás kártya.
Ez igaz???
-
baloghzr2
tag
Sziazstok,köszönöm az eddigi válaszokat.
Két gép között vacilálok,segítenétek?
HP Pavilion dv5-1118eo
- AMD X2 DualCore QL-62 CPU (2x2,0GHz)- 4 GB RAM
- 320GB HDD
- ATI Mobility Radeon HD3450 VGA 256MB RAM-mal- 15,4”-es BrightView kijelző 1280x800 felbontással
- webkamera
- HDMI
- eSATA
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing hang
- Multi DVD-író (DL,LS)
- WLAN, LAN, 4xUSB 2.0, FireWire, VGA, Express Card
- ProtectSmart HDD-védelem
- távirányító
- Magyar Windows
- magyar lokalizált billentyűzet
2 év TELJESKÖRŰ HP garancia.vagy
Toshiba satelite a300-22z:
Processzor: Intel Pentium Dual Core T3400 (2,1 GHz, 667 MHz, 1 MB)
Memória (RAM): 2GB DDR2
Kijelző mérete: 15,4"
Felbontás: WXGA (1280 x 800)
Merevlemez (HDD): 320GB 5400rpm SATA
Telepített operációs rendszer: Operációs rendszer nélkül
Optikai meghajtó: DVD Supermulti
Hang: Igen
Videokártya: ATI Radeon HD 3470 (256 MB)
LAN: 10/100
WLAN: 802.11abg
Bluetooth: Bluetooth 2.0 + EDR
USB: 4 x USB2.0
Interfész: 1 x VGA, Express Card, 1 x eSATA, 1 x Firewire, 1 x S-Video
Akkumulátor típusa: 6 cellás Líthium-Ion akkumulátor
Beépített kártya olvasó: 6in1 kártyaolvasó
Web camera: 1,3Mp webkamera
Garancia: 24 hónap hivatalos TOSHIBA garanciaMindkettő 150ezerből kijönne.Melyiket ajánljátok?????(játszanék is vele):
Ma délután megyek,úgyhogy nagyon SÜRGŐS LENNE!!!!!!!!Előre is köszi.
-
dragonboy
csendes tag
hát ha ki vagy békülve az asussal akkor ez is megfontolandó szerintem: ASUS M51TA-AP067 (erre 2 év gari van aalapból meg elvileg táska+egér is jár hozzzá. több ram emg erősebb vidikártya.) de persze minusz az ujlenyomat olvasó meg blueray meghajtó meg a pista. attól függ mire kell
-
sulep
senior tag
-
lazlo8
tag
szerk ezt rossz helyre irtam
-
Nimrod
addikt
Én is bogarászok a laptopok között és amit eddig találtam az vagy a Toshiba L300 lenne, vagy a FUJITSU SIEMENS Esprimo V5535. Esetleg bármi más hasonló paraméterekkel, ebből következik hogy netbookok kilőve a kis kijelző miatt.
Teljesen átlagos felhasználásra lenne és játékok terén sem lenne annyira fontos (viszonyításképpen azért egy TR: Legend fusson el rajta).
Ez a SiS Mirage 3+ mennyire használható egy darab?
-
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szeretném lecserélni az Amilo Li1718-at (adatai az adatlapomon). ~140 ezer forintot tudok rászánni. Ajánlanátok nekem hasonló tudású gépeket. (kieg.-nél: bluetooth és webkam lehetőség szerint, ha lenne benne, az nem gond, de ha nincs az se baj, bluetooth az viszont fontos lenne.)
Válaszokat előre is köszönöm.
blokad
-
bence94xd
csendes tag
sziasztok! létezik olyan laptop max 220 ezerért, amin maxon elfut a cod4 és a wow (és késöbb a cod mw2 is legalább mediumon eldöcög majd rajta)?
erről mi a véleményetek? -
Convex
aktív tag
Subnotiban milyet ajánlotok, amiben van dvd-író, halk, és megbízható?
-
s_
tag
Üdvözletem,
laptop vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni, elsősorban játékra kellene (legalább gef 9600m gt ddr3) meg hd filmek nézésére, az aksi annyira nem mérvadó, de azért egy vagy másfélórát bírjon ki és 15". az ár meg 200-260ezer forint. előre is köszi a segítséget -
T-unit
őstag
válasz
Digitalis #30158 üzenetére
Énis néha már unom a sok noti vga/proci szenvedőt fórumon,mintha paksi erőművet várnának egy szerencsétlen notiba.
Jöhetne ez a a sager/clevo akárhogyishívják mo-ra,rendes kieépített szervízhálózattal.Nem kell ide sli,csak egy alapfelszereltségű gtx280/X9100 kombó kéne vmi brutálisabb méretű/hatásfokú hűtéssel,nyugodtan lehet 10kg is emiatt mitszámít csak menjen gta4 fullon 1080p-be, ilyen fél misis ár környékén mondjuk,azt pár ember öröme meglenne oldva.
Convex : Mennyire kicsit keresel?Mire lesz használva?Ennyiből újonnan inkább netbook és az másik topik. -
Convex
aktív tag
Sziasztok!
Kis kijelzőjű laptopot keresek, segítségeteket és tanácsaitokat kérném, hogy milyet lenne érdemes venni. 100k környéke lenne megfelelő.
Előre is köszi!
-
dragonboy
csendes tag
am ez a gép egy rezsó...ha rákapcsol elkezd lebegni az asztal felett..viccet félretéve megterhelve eszméletlenül melegszik a 4 venti ellenére is! a teteje ha jól emléxem 80 fok körüli amire már lassan ráég az ujjunk. mellesleg ennyiért élienwört is lehet kapni...az legalább 60 percig bírja "akkuról" mert ennél 30 percet írnak szal inkább szünetmentes táp az mint akku. am ezeket egy teszte olvastam.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5094&review=avadirect+clevo+d900f
ez nem az a noti de kisértetiesen hasonkít rá
-
T-unit
őstag
válasz
Digitalis #30156 üzenetére
Azért arra az itthoni gariztatására énis kiváncsi volnék,érdekes módon utolsó hsz-re már nem is válaszolt,így nekem elég komolytalannak tűnik.Amúgymeg hasonló teljesítményű vga-val,ha nem is asztali i7-el(egyáltalán milyen noti alaplap kezeli,wtf
),de vmi durvább 3ghz körüli c2d-vel kéne ennyibe újonnan ezeket árulni rendes itthon érvényesíthető garival,többet nem is érnek ezek a monstrumok.
-
foxi69
tag
válasz
spyduck #30130 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat Napfénysütinek is
Elmentem a boltba és megtapogattam a HP-t és a Lenovot is. Végül maradtam a kinézettnél. A linkelt "olcsóbb" változat nem is sokkal lehet az (- 1GBRAM, - Bluetooth), úgyhogy elhoztam a Lenovot. XP rajta van már. Teszi a dolgát szépen, halkan és zökkenőmentesen.
-
Sakál8
csendes tag
Toshibáról mi a vélemény abba érdemes beruházni?
-
Sakál8
csendes tag
És ehhez mit szóltok?
Processzor típusa: Intel Core 2 Quad
Márka: Toshiba
Processzor sebesség: 2 GHz
Képernyőméret: 17 hüvelykes
Processzor Konfiguráció: Quad Core
Operációs rendszer: Windows Vista Ultimate
Memória (RAM): 4 GBElsődleges meghajtó:
DVD + /-RW
Merevlemez kapacitása: 384 GBFőbb pont Jellemzők:
* 17 hüvelykes LCD képernyőt (1680 x 1050)
* 2,0 GHz-es Intel Core 2 Quad processzor Q9000 processzor
* 6MB L2 Cache, 1066MHz Bus speed
* 384 GB (64GB SSD, 320GB 7200RPM) SATA merevlemez
* 64 GB-os szilárdtest-meghajtót
* 320 GB-os merevlemez (7200 RPM)
* 4 GB RAM (maximum) -4096 MB DDR3 (PC3-8500) RAM Max: 4GB
* 17,0 "átlós WSXGA + (1680 x 1050) TruBrite TFT LCD kijelző
* Dual-layer DVD ± R-meghajtó a LabelFlash
* Draft-N Wi-Fi (802.11a/b/g/n) és Bluetooth
* NVIDIA GeForce 9800M GTX grafikus (az 1 GB DDR3 Dedicated Graphics Memory)
* A beépített webkamera és mikrofon
* 4 Beépített Harman / Kardon sztereó hangszórókat a mélynyomó
* Intel WiFi Link 5100 802,11 a / b / g / n Wireless
* 10/100/100 Ethernet LAN
* Bluetooth v2.1 (EDR)
* 5-in-1 Bridge Media Adapter: MMC, SD, MS, MS Pro, xD
* ExpressCard 54/34 Slot
* 3 x USB 2.0, eSATA / USB, IEEE-1394, Fejhallgató kimenet, Mikrofon-in, VGA, REGZA Link (1080p HDMI-CEC), RJ-11 (Modem), RJ-45
* Megközelítõ Egység méretei: 16.2 "(W) x 12 (D) x 2.5" (H)
* Megközelítõ Egység súly: 8,99 font
* A Windows Vista Ultimate (32-bit/64-bit) -
spyduck
nagyúr
válasz
baloghzr2 #30140 üzenetére
Attól függ milyen játékkal játszol és azt milyen grafikával és felbontáson.
Mert azt olvastam valahol,hogy még a flash oldalak is akadnak ezzel a kártyával,ez igaz?
Ha rossz a driver, vagy hardverhiba, amúgy kizártnak tartom. Ez a VGA gyöngébb játékokhoz is elég nem, h flash oldalakhoz.
Itt válaszd ki melyik VGA felel meg az igényeidnek: [link]
Azt azért hozzáfűzném, h ha 200k alatt akarsz gépet venni akkor felejtsd el, h minőségi anyagokból és erős VGA-val szereljék fel.
lazlo8
[L:www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html][link][/L] -
Adam86
tag
-
baloghzr2
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy olyan notebookot ami netezésre lesz inkább,de néha azért játékra is használnám.
Az lenne a kérdésem,hogy mennyire szar az Intel GMa4500-as videókártya,mondjuk ha 2gb ram van a gépbe akkor mennének rajta játékok is?
Mert azt olvastam valahol,hogy még a flash oldalak is akadnak ezzel a kártyával,ez igaz?Vagy ha már integrált videókártyás notebookot veszek melyik a legjobb integrált videókártya a notebookokban?
Látom ti nagyon vágjátok ezt a témát,azért kérdezem tőletek.
Előre is köszi.
-
BobMaster
senior tag
válasz
lazlo8 #30136 üzenetére
Én ezt javasoltam eddig mindenkinek, és még senki nem borította rám az asztalt
Toshiba Tecra S10-11A notebook
Intel Core2Duo P8600 (2.4GHZ/1066MHz/3MB L2) processzor; 2x2GB DDR2-800 memória (max. 8GB); 15.4" WSXGA+ (1680x1050) nagy fényerejű kijelző; 250GB 5400rpm SATA HDD; DVD-RW meghajtó; nVidia Quadro NVS 150M VGA (256MB); Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/N(draft) WIFI, Bluetooth2.0 EDR; 3xUSB2.0, 1xUSB 2.0 Sleep-and-Charge/eSATA, VGA, IEEE1394, RJ-45, soros port, PCCard TypeII csatlakoztatás; memóriakártya-olvasó, Accupoint, cseppálló billentyűzet, ujjlenyomat olvasó, 1,3MP webkamera; 6 cellás Li-Ion akkumulátor; Windows Vista Business előtelepítve + XP Professional (DVD); 3 év szerviz garancia(mivel nem mondtál max. keretet, ezért bátorkodtam)
-
Integra
titán
asszem hülye kérdés lesz, de az ssd fizikai mérete és csatolója tökéletesen megegyezik a klasszikus hdd-vel notebook-ban?
-
Peet210
őstag
válasz
lazlo8 #30136 üzenetére
ArchiCAD és AutoCAD-et stabilan fog futtatni. De attól függ mennyire használnád komolyan ezeket a programokat. Egyszerűbb dolgokat biztos vinni fog, de komolyabb felhasználásra már lehet kicsit kevés lenne. Érdemes olyan gépet választani aminek jó hűtése van mert nagyon izzadni fog, és az igencsak zavaró tud lenni.
Esetleg ez a Toshiba. -
lazlo8
tag
Arhicad/autocad/photoshop használatához milyen laptopot ajánlotok amivel stabilan lehetne futtatni az előző programokat? természetesen egy időben csak 1 progi futna
pl ezt? igaz csak 256 mb a VGA
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=10851nagy a különbség egy asztali gépben lévő hd 3470 és egy laptopban lévő hd 4670 közt?
szoval filmnézésre, msn, net, office, Arhicad/autocad/photoshop milyen laptopot ajánlotok?
ár: természetesen minnél alacsonyabb. -
spyduck
nagyúr
válasz
foxi69 #30127 üzenetére
Ez pl.: lehet, h ASIS de én előbb venném meg: [link]
Van 3 napod, h kipróbáld ha meg rossza akkor visszaadják a pénzed. Eddig abban a hitben voltam, h ASIS gépre nincs hivatalos HP garancia. Na ez az elméletem megdőlt, épp a minap találkoztam egy garanciálissal.
Itt olvashatsz az ASIS-ról: [link]
Én láttam már pár olyan ASIS-t ami olyan állapotban volt mint ha most fóliázták volna ki. Lehet azért mert 3 napon belül elromlott vmi benne amit javítottak és újra kiküldték a piacra.
Meg kell nézni!
Ahogy viszont látom itt olcsóbb: [link] -
Integra
titán
válasz
Alvin_ti4200 #30126 üzenetére
néztem ezt is, de 15" 1680x1050 vs 14" 1280x800, előbbi fontos
viszont legális vista business van hozzá és ez sokat nyom a latban. a 3g modem meg később beszerelhető ha kell, de a leányzónak nem kell. -
foxi69
tag
Hali!
Max. bruttó 140 e HUF-ig tudtok ettől jobbat ajánlani? [link]
Felhasználási terület: net (sok MSN és Skype), zene, film, office, nagyon régi játékok (Sims2-vel bezárólag).
-
baloghzr2
tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni, kb 130 ezrem van rá,de ha kicsit drágább max 150-ig elmennék.
Találtam is egyet belinkelem nektek.A benne lévő videókártya : Nvidia 9100M G integrált.
Az lenne a kérdésem,hogy ennek van-e saját memóriája,és ha igen akkor mennyi?
Vagy a gép memóriájából veszi el,tehát osztott??
És nem utolsó sorban,hogy megéri-e ez a gép az árát?Válaszotokat előre is köszönöm.Szívesen fogadok ajánlatokat ebben az árkategóriában.
itt a link:[link]
Utolsó kérdésem : MI AZ A HIPERMEMÓRIA???
-
spyduck
nagyúr
válasz
Matthewsz #30111 üzenetére
mindegyik gyártónak vannak jó és rossz szériái
Hát ez nagy badarság
Pl.: az MSI összes gépe hulladék ráadásul a szerviz egy "0". A többi gyártót már nem is említem mert nem akarok háborút, de az MSI az egy kirívó "faj".
Én csakis a HP p/b/w, Dell Vostro/Lattitude,XPS, IBM Thinkpad R,T,W, Toshiba Tecra, Fusi Lifebook szériás gépekre esküdök -
Integra
titán
ehh, mit találtam
210ezer brutto, best buy ennyiért -
Sakál8
csendes tag
Ehhez a tipushoz mit szóltok?
HP Pavilion DV7 1053ez
Tulajdonságai:
Processzor: Intel Core 2 Duo P8400 2,26 GHz 3 MB cache
Memória: 4 GB Hynix DDR2-800 CL6-6-6-18
Chipset: Intel PM45
Videokártya: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB
Hangkártya: IDT 92HD71B7 HD Audio
Kijelző: 17” (1440x900, Glare-Type)
Merevlemez: 320 GB, 5400 RPM, 8 MB, SATA
Optikai meghajtó: Optiarc BC-5500S BD-ROM+DVA-RW
Hálózati kártya (LAN): Realtek RTL8168C/8111C Gigabit Ethernet Controller
Hálózati kártya (WLAN): Intel WiFI Link 5100AGN Wireless Network Adapter 802.11g
Mobil internet: nincs
Modem: van
TV tuner: van (DVB-T MPEG2)
Távirányító: van
Webkamera: van
FireWire: van
Bluetooth: van
Infravörös port: van
Kártyaolvasó: van
Ujjlenyomat olvasó: van
Akkumulátor: 8 cellás 73Wh
Operációs rendszer: Win VISTA 32/64bit
Tömeg: 3,46 kg (8 cellás akkumulátorral -
Matthewsz
aktív tag
válasz
Adam86 #30114 üzenetére
bátyámnak vettem másfél éve egy msi-t, annál valóban melegedési gondok vannak. lehet szét is szedem hamarosan kitisztítani, úgysem lesz szükség arra a fél év garira
azonban szerintem kijavították a mai gépeknél a melegedést, hiszen pl az enyémnek semmi ilyesmi problémája nem volt -
Matthewsz
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
Swinkx #30106 üzenetére
Én sokkal inkább vennék a Notebookstoreból egy renew HP Compaq 6830s-t ha a max. keret 150k. Jobb a support, viszont az anyagfelhasználás egyiknél sem túl nyerő de a HP az mégis csak HP.
Ha nem tetszenek ezek a modellek akkor én csakis a HP, Dell, Lenovo gépeit ajánlom. -
Adam86
tag
válasz
Sakál8 #30102 üzenetére
25.000Ft-ig egy használt symbianos telefont vehetesz
Ha hozzácsapunk még egy nullát, akkor már több mindenre futná.
az Acer, az baromi nagy. Gondolom azért akarsz laptopot venni, mert hurcolnád is. 3,4Kg-ot ír, de szerintem ennél több lehet (lehet akku nélkül írja) plussz a cuccok hozzá, simán 4kiló fölé megy, amit cipelhetsz mindig.
Az 1év garancia pedig engem aggasztana.
Az MSIről én csak rosszakat hallottam így azt alapból kizárnám.
Hamár ezek közül kéne választani, akkor inkább az ASUS, de én keresgélnék még a helyedbe -
Swinkx
csendes tag
Sziasztok,
szintén notit keresek, főleg netezésre, programozásra, de néha befigyelne egy kis torrent, illetve játék(szeretném ha a wow, wc3, cod4 elfutna rajta).
Minimum követelmény: 2ghz proci, 2 giga ram, N-es wifi, illetve szeretném ha tudna dl-t írni
EZT néztem ki magamnak, mindenben megfelel, csak éppen Sis-es chip van benne(bár valahol olvastam, hogy nem fogja annyira vissza a gépet, nem tudom ez mennyire igaz)
Ezt körülbelül 150ezer forintból kellene kihozni. Köszönöm! -
Sakál8
csendes tag
Hali
Mivel most lesz először laptopom szeretném ha segítenétek a választásban
Olyan laptopot szeretnék amin a mostani játékok is simán elfutnak
Ki is néztem 3 darabot:
Acer TravelMate 7730G-654G50BN
[link]
MSI GX720X 028HU
[link]
ASUS X5AVN
Processzor: Intel Centrino 2 T5900 ( 2.2GHz, 2MB cache, 800MHz FSB )
Kijelző: 15.4 " WXGA (1280x800) LED megvilágítással, eXtra contrast ™!
Memória: 4,096 MB DDRII 800 Mhz - Dual Channel configuration !
Merevlemez: 250GB 5400RPM/min SATA
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 9650M-GT 1024MB GDDR2 + 1279MB TurboMemory
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer
Egyéb: Intel® Wireless WiFi 5100 AGN, HDMI™, E-SATA, webkamera 2,0 Mpx,
Bluetooth, 3 x USB 2.0, 8in1 kártyaolvasó, újjlenyomat olvasó, IEEE 1394 Firewire, Express-Card, No OS. / új ASUS N50VN dizájnSzerintetek melyik lenne a legideálisabb választás vagy esetleg mit tudnátok nekem ajánlani 25000ft-ig.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged