- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
Neil Watts #30599 üzenetére
Kinek mi... mostanság egyre többször tapasztalom, hogy emberek a harmadik világháborúban felrobbanó összes atomtöltet hatását akarják kiszámolni a párhuzamos világegyetemekben a hangyákra vetítve egyedenként... mindezt egy jól hordozható notebookon...
-
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #30549 üzenetére
Kétszer is megnézegetted a T400-at? Mit nézegettél azon ennyit?
Tudom, szép, de hát akkor is...
-
Gergő_
őstag
válasz
lunaticz #30596 üzenetére
Nincs sok lehetőség, tegyük hozzá én eléggé lenovo-hp párti vagyok
Például lehet kapni n500-akat 2 év garival
most van egy új gépe a lenovonak: g530 (erről még nem olvastam sehol)de 2 év garanciával láttam
vagy esetleg egy használt lenovo t61 féleség, hp 6910p.. de én csak garanciával vennék azt is(ezek business class gépek)
Netezésre egyébként minden kapható modell alkalmas,ezért szerintem fontos szempont lehet:
strapabíróság
kijelző(matt kijelzőt általában minden fényben látod)
2,5kg alatt maradni
2 év garancia (amire vállalnak 2 évet az annyira nem lehet szar)
Acert Fusit Asus én személy szerint ebben az árkategóriában kerülném, a gari miatt is -
lunaticz
tag
Sziasztok milyen notit ajánlanátok csak netezésre 120 körül?
-
Adam86
tag
válasz
SonyTech #30583 üzenetére
Ha ennyire az anyagiak is fontosak (egy közel 500K-s gép esetében
), akkor természetesen a fullosabb laptopot válaszd.
Én is azt javasolnám mint az előttem szólók, hogy egy jó noti, meg egy erősebb asztali pc.
Így nem lenne a notis se nagyon lestrapálva, vehetnél egy kisebb méretűt, amit egyszerűbb cipelni, az asztalihoz meg egy jó nagy kijelzőjőt, ami azért nem mindegy.
Én valahogy nem tudnék kiadni ennyi pénzt egy kütyüre. Még ha a felét fizetik is. Fél millió az csak fél millió Ft. -
T-unit
őstag
válasz
SonyTech #30580 üzenetére
Az abban levő vga meg 440k-ért még mindig csak egy hd3670 teljesítménnyel egyenlő.De ha neked elég vegyed,nagyon jó gép,csak legújabb játékokhoz inkább felejtős az a vga is.
(#30583): Látod ezért kell notinál inkább csak is a minőségre menni vga helyett.Sokkal jobban járnál egy max. 300k-s géppel.Ebből ugye max. 150k a Te pénzed,és e mellé 100-120k-ból bármikor kihozok neked én is 1 sokkal jobb vga-s PC-t akár TFT-vel együtt(mivel már az is olcsó),amin legújabb játékok is sokkal szebben futnak,sőt még inkább ajánlom az xbox360-at 50k-ér.És ekkor is 2 kiváló célgépet megúsztál Max. 270k-ból! Egyszerűen noti nem játékra való mert az már közelit inkább milla fele ami jó minőség is és brutális vga-val rednelkezik,vagy vehetsz gamer msi-t 250k-ért,amivel megint csak a gond van.
De te érzed, csak a legtöbb ember csalódott a noti vga-k teljesítményében adott pénzért,aki azt hitte nincs szükség már PC-re,azért írtam ezt. -
SonyTech
csendes tag
válasz
T-unit #30579 üzenetére
Tervezői progik nem futnak a gépen. Munkához tulajdonképp bőven elég lenne egy alap vga, de mivel most meg tudom oldani, hogy kifizessék a felét a gépnek így ki karom használni. Ha vennék egy T400at, akkor kifizetnék kb 140et saját erőből és vehetnék egy asztali gamer pc-t, ami szerintem több mint 100k lenne. (jóval több)
Ha megveszem a w500at, akkor az kb kijön saját erőből 220ból. Én jobban járok, csak nem lesz 2 gép itthon. Tény az jobb lenne, de az anyagiak most számítanak.Iponon a gépösszerakóba egy gyors vásárlás: iPon Meron Konfiguráció alap gép, egér bill és monitor nélkül: Végösszeg: 142.904 Ft ( 119.086 Ft + áfa ), ha ehhez még hozzácsapunk egy monitort, az akkoris legalább olyan 180K lenne.
Jobban kijövök egy fullos laptoppal, aminek a felét más fizeti. -
qwefgh
csendes tag
Sziasztok
A tapasztalataitokat szeretném kérni ehhez a laptophoz:[link]
Előre is köszi -
SonyTech
csendes tag
válasz
Napfénysüti #30578 üzenetére
Adam86 belinkelt egy w500at. Szép ára van
-
T-unit
őstag
válasz
SonyTech #30577 üzenetére
És megkérdezhetem mért olyan fontos egy notiba neked a jó vga,ha 1x egy PC-be kb. 10k-ból vesz az ember egy alsókategóriás hd3650-t,amit egy minőségi notiba több mint 300k-ért árulnak?
Esetleg 3d-s tervezői progikat is használsz,ebből élsz meg?Ha nem,2x is meggondolnám mire költöd a pénz 50%-át,ami 250k is lehet....meg attól is függ mostani,vagy régebbi játékokhoz kell erős vga...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SonyTech #30577 üzenetére
T400-ban ATI HD3470(256Mb) a csúcs. Nekem is ilyen van. Remek gép munkára meg hordozni de ha erős VGA kell mert mondjuk új játékokkal játszol akkor felejtős. Viszont ennek a típusnak még az az előnye hogy válthatsz az integrált illetve a diszkrét VGA között.
Ha teljesítmény kell utóbbit, ha hosszabb üzemidő akkor meg az előbbit használod.Erősebb videokártya esetleg a W500-ban lehet.
-
SonyTech
csendes tag
válasz
Adam86 #30574 üzenetére
Köszi a gyors segítséget.
Tetszenek a gépek, főleg az a HP.
Természetesen az Apple is csábító nagyon, de nem tudom én se a szervízzel mi lenne. USA-ban nem lenne probléma, de mi nálunk már minden az.
Mindenesetre még keresgélek, olvasgatok.
@T-unit: Néztem már a T400 gépeket és tetszenek is, meg sok jót hallottam róluk, de a vga-hoz ragaszkodok. Valami felsőbb kategóriás T400van, amiben 512-es VGA van? -
Adam86
tag
válasz
T-unit #30575 üzenetére
Gondolom ki akarja használni, hogy a munkahelye fizeti a felét, ezért nem csak munkaeszközt venne, hanem egy otthoni gépet is egybe. Persze olcsóbb lenne egy megbízható noti, meg egy asztali gamer pc, csak azt nem hiszem hogy fizetné a munkahelye, de ha tévedek, add meg hol melózol, mert megyek én is oda
-
T-unit
őstag
válasz
SonyTech #30570 üzenetére
Ennyiből jobban ajánlanám a gamer pc-t+egy minőségi thinkpad/p-w szériás hpq mivel ha jól írtad, munkád nem igényel vga erőművet,és notival NAGYON nem éri meg játék miatt kiváltani asztalit.Mivel gondolom kell cégnek számla,1 bolti T400. +2gb ddr3 ram bele 8k.
Andro601 : A tapasztalati vélemény megosztások adott gyártói topikokba valóak,esetedben asus topik.. -
Adam86
tag
válasz
SonyTech #30572 üzenetére
Néztem Neked pár gépet, bár ezekről annyira sokat nem tudok. Bár ilyen árkategóriába és ezektől a gyártóktól már csak jó dolog jöhet ki.
Dell
Kicsit régebbí tipus, de jókat hallani róla. VGA ja lehetne jobb is.
HP
Egyik személyes kedvencem, igazi "üzletembernek" való
Lenovo
Még sose láttam ilyet, de sz.tem egy k*rvajó gép lehet. A 2giga ram kevéske, de biztos megtoldható még 2-vel.
Apple
Apple az Apple. Szervízhátteréről sokat nem tudok. A 2giga ramot nem tudom lehet e növelni, de ez is jó vétel lehet, bár nálunk sajnos irreálisan drágább mint pl amerikába. -
Andro601
csendes tag
Hello!
Valakinek van tapasztalata erről a gépről: Asus F5N-AP158 ?köszi
-
Adam86
tag
válasz
SonyTech #30570 üzenetére
Végre egy jó kis "szaftos" gép
Dell, Lenovo vagy Hp jöhet akkor szóba, gondolom minél nagyobb garanciával.
Ha irodába melózol, akkor legális op. rendszer kell, vagy ezt a munkahelyed megoldja?
Hordozhatóság miatt kisebb kijelzőt mondanék, de az otthoni felhasználás miatt meg nagyobbat. Marad az arany középút és a 15,4? -
SonyTech
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni.
Eddig volt kettőm. Egy fusi és legutóbb egy msi ex600as. Nos ezektől a márkákról isten kíméljen meg mindenkit. A fusi 1,5 évet bírt, alkatrésznek el lett adva. Az MSI 13hónapja van nálam de ebből kb 3at volt szervízbe. Egyszerűen szörnyű.
Lényeg: Olyan gépet szeretnék venni, ami világmárka. Tudom, hogy nincs tökéletes gyártó, de megbízhatót szeretnék venni, mind összeszereltség szerint, mint szervízháttérilag.
Legfőképp irodai feladatokra használnám, a gép árának felét a munkahelyem fizeti, mert minden nap jönne velem melóba. Másrészt otthoni felhasználás, hisz, asztali gépet is kiváltanám vele. Játékok is futnának rajta.
Nagyon fontos a min. 3giga ram, de inkább a 4, mert 64bit párti vagyok. Továbbá nagyon fontos a kiváló kijelző.
Árat nem írok, 500e Ftig minden játszik. Természetesen, minél olcsóbb annál jobb, de nem szeretném, ha ez a minőség rovására menne. -
Adam86
tag
válasz
D.Orion #30566 üzenetére
Légy tenyérbemászó és akadékoskodó. Nézz meg mindent, pl teszteljétek le a vinyót hard disk sentilellel, nézd meg hogy megvan e a recovery partíció, a gép alján a a matricákat, a csavarokat, hogy volt e szétszedve, illeszkedéseket, kijelzőt sötét, ill. világos háttérrel, egy everest-tel le lehet tesztelni a hőmérsékletet, illetve, hogy minden a helyén van e stb.
Csatlakozókat nézd meg, főleg a tápot, usb-ket (pendrive-ot beledugod, megnézed megy e) -
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #30564 üzenetére
Az intel vga kizáró ok, mert harmat gyenge 3D-ben. A toshiba-nál meg túl nagy a proci. Jelenleg a 6735b-nek áll erősen a zászló(99%).
-
T-unit
őstag
válasz
D.Orion #30561 üzenetére
+2év b-hez. Én nem láttam olcsóbban 2év garit,de van +1évre is 12k-ért.
-
D.Orion
veterán
válasz
eurcash #30560 üzenetére
6735b: 120GB
6735s: 160GBKicsit megcserélted, én is kezdek belekavarodni. Már rég megvettem volna a b-t ha nem 4hónap lenne rá a gari, most próbálok keresni helyet ahol olcsóbban meghosszabbítják, továbbá próbálom elérni a hirdetőt. A b-ben kicsit csipi a csőröm a proci, még ezt is kutatom, hátha kis bios alakítással be tudok ennek is állítani ~500Mhz-et és 10W körüli fogyasztást. Bár az az érzésem, hogy Turion lekapcsolja az egyik magot, mert sima órajel és fesz. visszavétellel nem lehet ilyen alacsony a fogyasztás.
-
eurcash
csendes tag
válasz
D.Orion #30557 üzenetére
a vitára részemről no comment, nem szabályos.
6735b még nem volt nálam, de azt hiszem abban picit nagyobb a tárhely.
hátránya az ujjlenyomat olvasó, ami szerintem bowli, nagyzási hóbort stb...
6735s-nek előnye a jobb ár, de szerintem lehet ezt is nagyobb HDDvel kapni.Szerintem vegyél egy s-t és egy év múlva már jobb árban lesznek a nagyobb SSD-k, akkor megfejeled egy ilyen cuccossal és sokáig jó szolgálatot fog tenni a szerkezet.
-
D.Orion
veterán
válasz
T-unit #30558 üzenetére
Processzornak is utánanéztem, ha már felhoztad és a Turion minden szempontból jobb:
HP 6735b AMD Athlon64 X2 QL-60 (1,9 Ghz)
HP 6735s AMD Turion™ 64 X2 2,0GHz RM-70Turion 800as ramokkal hajtható
Athlon 667-elTurion-ban van VT
Athlon-ban nincs.Turion TDP: 31W
Athlon TDP: 35WTurion: üresjáratban: 500MHz / 0.8 Volt / TDP: 9.2 Watt
Athlon: üresjáratban: 950 MHz / 0.95 Volt / TDP: 18.3 Watt -
T-unit
őstag
válasz
D.Orion #30557 üzenetére
Na igen,ez az a kérdés amit mindenki csakis maga tud eldönteni.Én a minél több gari híve vagyok,ezért is nagy kedvencek nálam pl. a dell studio-k 4év garival.Ahogy írták s széria sima konzumer,b meg már business alja.Én részemről venném a boltit,ha nem ad rá még kedvezményt a használtas eladó,ráadásul hdd,proci is jobb 1 fokkal.
-
D.Orion
veterán
Látom sikerrel kirobbantottam egy vitát.
Szerintem a HP lesz. Már csak annyi kérdésem van, hogy:
6735b: Használt, még 4 hónap garancia. Elméletileg megkímélt és személyesen meg tudom tekinteni, ha minden jól megy.
vagy
6735s: Vadi új, 1év gari.
Specifikációk nagyjából megegyezőek és az ár is, csak a kialakítás más.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tökéletesen leírtad amit gondolok.
S és B széria egy ujjlenyomat olvasóban térne el...
Az S sima konzumer. A B meg ha nem is full üzleti de legalább már afelé tendál.Aki játszani akar az megveszi úgyis az MSI-t mert nem érdekli például a hűtés meg egyéb ilyen felesleges dolgok(zaj,tartósság,hőmérséklet)...
-
eurcash
csendes tag
válasz
D.Orion #30551 üzenetére
azt felejtsd el, Tesco-ban 115k a 2Gb-s új, 1 év gari.
Volt ilyenem, nagyon ott van. A Hp az bizony Hp, nagyon igényes gép.
Ilyennel vittem végig az új Terminator Salvationt, makulátlanul vitte.Viszont az MSI egy másik kategória, de ez itt nem a reklám helye.
kiindulásnak:
[Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List] -
adm
őstag
válasz
eurcash #30550 üzenetére
akad némi különbség az s és a b széria között az ujjlenyomat olvasón kívül is. ha jól értem a háromból a kamu szagút eladták, a megbízható szervizháttérrel rendelkező és az árához képest korrekt minőségűt és teljesítményűt te személyesen nem ajánlod, az olcsó kategóriában nagy %-ban gyári hibákkal érkező és kritikán aluli szervizzel rendelkezőt pedig te pártatlanul ugyan, de ajánlod. amit te árulsz. ügyes.
-
-
eurcash
csendes tag
válasz
D.Orion #30541 üzenetére
- HP 6735b
6735s verzió sokkal jobb áron van, annyi a különbség, hogy nincs benne ujjlenyomat micsoda. (ami szerintem bowli). így az s model nagyon jó ár/érték. volt már ilyenem, jó a grafikus vezérlője is. de amit kinéztél nem ajánlom.- DELL Studio 1537
ez nagyon jó, de már eladta a srác, én is vevő lettem volna rá az SSD miatt. tegnap beszéltem vele.- MSI ex630:
erre nem írhatok semmit, mert pártatlan szeretnék maradni.
De örülök neki, hogy belekerült az elit listádba. -
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #30547 üzenetére
HP-t elméletileg könnyen meg tudom tekinteni személyesen is, mert a hirdetésben szerepel Fehérvár és más fórumok alapján a srác helybéli. Szóval meglesem, megvizsgálom azt kiderül, ha tényleg patent állapotban van, akkor lehet, hogy HP lesz.
-
adm
őstag
válasz
D.Orion #30543 üzenetére
nem is az a durva... az ár alapján inspiron-nak hittem, nem esett le, hogy studio. a 220-230k-s konfigokban még nincs diszkrét vga, a 310-320k körüliekben meg már T9xxx proci van, úgyhogy 4 hónapos létere kb egy 100assal van alul árazva az ssd nélkül is.
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #30544 üzenetére
Hát igen, csak HP jóval kevesebbet is tud. Winyó és a ram a fele. Plusz ha jól sejtem, akkor a 3200 is gyengébb a 9400-nél. Ram bővítés még nem lenne nagy összeg, de a winyó...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem mindenkinek már megint!
Anno 06.04.-én már jártam itt és akkor már erősen érdeklődtem. Végre elkelt öcsém gépének minden darabja és megvan a rendelkezésre álló pénzösszeg(130K). Így a korábban kinézett Toshiba Satellite A300-21C le kell mondanunk, mert nem fér bele a keretbe. Most keresgettem itt ph-n és hírtelenjében 24db notit találtam melyet gyorsan szűkítettem 10-re, majd aztán végül 4re. Figyeltem a korábban itt tanult feltételekre(garancia, sérülésmentesség, márka). Megosztanám a mostani versenyzőimet(linkel és rövid összegzéssel is, így átláthatóbb), hátha ti még jobban tudjátok redukálni a kört:
MSI ex630:
AMD Athlon64 X2 QL-62(2GHz)
4GB DDR2 667MHz
nV 9400M GS, 256MB DDR2
-250GB, SATA
-DVD Super Multi
-WiFi: 802.11b/g/n
-Bluetooth: v2.0+EDR
-Kártyaolvasó: 3-in-1 (SD/MMC/MS)
-3xUSB2.0, 1xVGA, 1xMic, 1xFüles, 1xRJ11, 1xRJ45, 1xExpressCard, 1xeSATA, 1xHDMI
-Webkamera: 2.0M
-Akkumulátor: Li-Ion
-Tömeg: 2.7Kg
-2 év garancia! BONTATLAN![link]HP 6735b:
AMD Athlon64 X2 QL-60 (1,9 Ghz)
2GB
AMD Radeon HD3200(780G chip, int.)
120GB
-DVDRW +/- Lightscribe
-WiFi: 802.11 a/b/g/n
-Bluetooth
-ExpressCard
-FireWire
-memóriakártya-olvasóval
-4hónap gari
Szerintem ő a leggyengébb versenyző és a gari is kevés hiába HP.DELL Studio 1537
Intel T5800, Core 2 Duo (2.0GHz),
4 GB (2x 2GB modul),
64GB SSD + 160GB 7,2k rpm (külső)
ATI 256MB Mobility RADEON HD3450
-8x DVD+/-RW (DL LS),
- Bluetooth 370
- WiFi 1397 (802.11 B/G)
- WiFi cards,
- HSDPA előkészítés (modem és sim kártya kell),
- Magyar billentyűzet felső média vezérlés
- 19 in 1 Kártyaolvasó
- 3x USB2.0, HDMI, FireWire, ExpressCard, eSATA, D-SUB (VGA), Audio
- Vista 64bit Ultimate ENG,
- 90W AC adapter + kábel,
- 6 cell 56W/HR Li-Ion (3,5 óra)
- Táska: OK,2012/02/11-ig érvényes szerviz garanciával. Nekem ő tetszik a legjobban.
[link]Asus M51TR: Róla még várok egy árat, de kétlem, hogy beleférne 130K-ba
Ha van valakinek további ötlete/tippje/tanácsa akkor szívesen fogadom.
-
Blip
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot keresek laikus otthoni felhasználásra; net, videó. Fontos a megbízhatóság, gyakran hordozná a tulajdonos.
Most ez tetszik a legjobban:
A fenti szempontokon túl még előny a bluetooth és kártyaolvasó, ami az olcsóbb Toshibákban nincs.
Van bármi, ami miatt lebeszélnétek a választásomról, illetve amiért másik típust ajánlanátok?
-
BaLee
addikt
Munkatársam szeretne laptopot venni.
2 magos proci, 2 giga memó, erősebb videókari (videovágáshoz meg ilyenekhez) meg firewire csatlakozás.Cél árban 150-170k körül. Melyikeket érdemes megnéznie?
-
Torry
addikt
Melyik az a legkisebb vga laptopban, ami elvisz olyan 80fps körül egy counter-strike source-t mondjuk 1024 high-on?
A hd3200 képes erre? -
-
T-unit
őstag
válasz
Neil Watts #30529 üzenetére
Ha esetleg nem láttad volna,DV7 helyett: [link] (Többit légyszi vele privátba,telón,reklám elkerülése végett).
-
eurcash
csendes tag
válasz
Neil Watts #30531 üzenetére
már kezd derengeni ez a forumozás...
ebben lehet kezdőkulcsoló vagyok, de legalább laptop-mániás -
-
eurcash
csendes tag
válasz
Neil Watts #30529 üzenetére
hd3200 jó! nem csúcs, de nagyon jó!
HP 6735s-ben az ÚJ 2009es Terminator Salvation-t végigjátszottam rajta, amivel meg is győzött, hogy jó kis cucc. -
válasz
SeniorTilla #29966 üzenetére
Szia!
Ilyen HDX20-asod van?
Mennyiért adnád?
Még csak érdeklődés szintjén vagyok, mert egy DV7-2090eh-t néztem ki, csak kíváncsi vagyok -
james88
tag
válasz
eurcash #30522 üzenetére
amilyen laptopot 120Kért adnak HPból azokban Intel GMA 3100X videó kártya van, én úgy gondolom hogy a felsorolt játékok közül egyik sem futna rajta vagy vmi nagyon régi verziójuk. Szerintem szükség lenne minimum egy ATI Mobil RadeOn HD 3470-es vagy 4570es videokártyára.
Szerintetek nincs igazam? -
-
Milan24
aktív tag
válasz
SeniorTilla #30501 üzenetére
"A tápcsati jobb oldalt hátul van, oldalra áll ki."
Ez azt jelenti, hogy akkor oldalt vn a tápcsati és nem hátul?
Eléggé gondolkozok még ezen a DV7-en, meg a GX720-as MSI-n vagy valamelyik gaming series msis.
-
T-unit
őstag
válasz
benjoe1 #30523 üzenetére
Ebben az ársávban nem igen.
2 lehetőséget ajánlok,amit most is felvetettél.Vagy egy könnyedén koszolódó korábban linkelt toshiba,vagy egy valóban kiváló ár/tudású pavilion+átalakító.Én mindenképp utóbbit ajánlanám mert 165-185k-ból megvan egy komolyabb pavilion is+kerüljön az a minőségi átalakító 15k-ba mellé.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
spyduck #30274 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget.
Esetleg valamilyen kevésbé csillogó/ujjlenyomat gyűjtő felülettel létezhet még ilyen S-video+Hdmi kimenettel rendelkező laptop?
Nagyon tetszenek a SeniorTilla által árult Pavilionok, de az a fránya S-video csati hiánya... mert az mindenképpen kell.
Egyébként utána néztem kicsit jobban a HDMI/VGA-ból S-video konvertálásnak és ennek a működő, minőségi megoldása min. 15e-be lenne.
-
eurcash
csendes tag
uraim, jelenleg legjobb vétel a piacon, ajánlom figyelmetekbe:
[MSI ex630x ÚJ! természetesen ár alatt] -
TOZ
addikt
válasz
james88 #30513 üzenetére
Emlekeim szerint az NFS (underground???) es a GTA Vice City anno az Asus A2532Dcb-em is futott, jatszhatoan. (amd mobile 2800+, Ati Radeon 9ezervalahanyas 32 megas dedikalt vram, talan mar volt benne akkor fel giga ram, de lehet h meg 256nal probalgattam)... Szerintem azok eleg regiek, hogy szinte barmilyen mai vason elinduljanak...
-
james88
tag
-
james88
tag
válasz
Adam86 #30510 üzenetére
Hy
Legfőképp netezni kellene és nem bánnám ha pár játék is elfutna rajta pl GTA valamelyik verziója vagy CMR rally-ból vmelyik, esetleg NFS. Szerinted ezzel a géppel ez reális elvárás?
Egyébként olyan 170k van rá ebből szeretném a legjobbat kihozni. Ha tudsz jobbat ajánlani annak örülnék!
Egyébként elég sokat hordozom mert a koliból hetente járok haza és akkor jön velem a gép is. -
eurcash
csendes tag
Sziasztok,
Egy pozitív élményt osztok meg veletek:
HP 6735sVolt nálam egy ilyen gép kb 1 hétig(eladtam), nagyon jó!
A legjobb ár/érték arány jelenleg a piacon! 115k a legolcsóbb helyen. Ezért kapsz 2gbRAM, AMD X2 2000Mhz, 160GbHDD, ati HD3200 stb.
Minden apró részlet a helyén van, kijelzőfelbontás, dizájn, teljesítmény és a lényeg, hogy ezek a gépek nem nagyon szoktak szervízbe járni...Nagyon ajánlom mindenkinek, iszonyat jóra sikerült a szerkezet!
Ami ezt üti az bizony jóval drágább kategória.üdv, N.
-
válasz
james88 #30509 üzenetére
konkrétan az az msi noti nem melegszik nagyon - ettől függetlenül nem a legjobb széria...
az az asus noti viszont a sis chipset miatt kerülendő!
az asus notik általában 2 hét alatt megjárják a csehországban lévő szervizt, az msi notik esetében ez székesfehérváron közel dupla idő! -
james88
tag
Üdv!
Kinéztem 2 laptopot azonos árkategóriába de nem tudom melyiket válasszam szükségem lenne a véleményeitekre, tanácsaitokra hogy könnyebben tudjak dönteni.
A két gép:
- ASUS X61SL-6X063
- MSI EX623X-080HUAz MSI-ről azt hallottam hogy nagyon melegszik viszont az ASUS-ról elég jókat hallottam de egyik ismerősnek pont 1 hónaposan bemondta az unalmast és a szervízelése is sokáig tarott.
Előre is THX a válaszokat!
james -
Adam86
tag
válasz
Euzkadi #30496 üzenetére
A heti 2-3 mozgatás azért nem kevés. A noti ára mellé mindenképp számolj be egy normális táskát is, ezek kb 5.000Ft-tól elérhetőek és jól védik a gépet.
Ha sokat hordoznád a gépet, akkor talán a lenovo a legmegfelelőbb, talán ők a legstrapásabbak, de az tuti, hogy kerüld az msi és fusi gépeket. -
Adam86
tag
válasz
lecterdoctor #30504 üzenetére
Én inkább a Paviliont ajánlom az Asusokkal szemben. Ár/érték arányba szerintem most magasan a legjobbak.
-
T-unit
őstag
válasz
lecterdoctor #30504 üzenetére
Úgy is lehet mondani de legyen elég annyi, hogy a sis chipsetet önmagába kell kerülni ahogy van,mert iszonyat lassító tényező, AMD/Intel chipsetet 1 gépbe ha lehet.Mivel nem igen lesz hordozva,akkor a 17" nyugodtan mehet,pláne ha asztali pótló kell.Pavilionok jobbak asusoknál igen, ezt ajánlom.
-
lecterdoctor
tag
-
T-unit
őstag
válasz
lecterdoctor #30502 üzenetére
Mind a kettő felejtős sis chipset miatt.Mire lesz használva,mennyire lesz hordozva,max keret mennyi legyen,játék mennyire fontos,ha lesz melyik?Mondjuk elsőre is ezek helyett valamelyik hp pavilion.
-
lecterdoctor
tag
Hello!
Notit szeretnék venni még az áfa-emelés előtt, a következő kettőt néztem ki és szeretném kikérni a véleményeteket róluk, ill. h megéri e a drágább az árkülönbözetet:
http://ipon.hu/webshop/product/asus_x61sl_6x063/39877
http://www.bpnotebook.hu/product_info.php?products_id=25512&osCsid=df42105dfb473de1ae54dc3e26a743e5
De ha ebben az árkatgóriában, ill. ilyen tulajdonságokkal van jobb akkor nyitott vagyok bármire.
Előre is köszi a segítséget!
-
válasz
Milan24 #30500 üzenetére
A tápcsati jobb oldalt hátul van, oldalra áll ki.
A dv5 hangosabban fúj, a dv7 halkabb és hűvösebb a gép is, a touchpad oldalainál, ahová támaszkodik a tenyered.
A BIOS-ban be tudod állítani, hogy mindig menjen, vagy csak ha szükséges. Alapból ha megy, alig hallani.
Mindenhol ujjlenyomatos lesz, mert lakkozva van az egész felület (kivéve a krómozott részeket, de ott is gyűjti)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest