Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#12101) greenhead0 válasza steve24 (#12100) üzenetére

greenhead0
(tag)

Nekem is volt ilyen hibám a vinyón mint neked és lefuttattam ezt a programot és azóta minden okés a kondíció hd sentinel szerint újra 100 %-os. Igaz nekem fele ennyire sem volt rossz.

(#12102) szpal17 válasza greenhead0 (#12099) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Ezen?? :U Kizárt dolog... :N

Én is szoktam használni, de nem ilyenre...1-2 szektorhibát megjavíthat...

Xbox 360 Gamertag: szpal1986

(#12103) steve24 válasza greenhead0 (#12101) üzenetére

steve24
(tag)

Ez asztali gépnél is használható?

Ne bízz olyan lényben melyik 1 hétig vérzik és mégsem döglik meg. :)

(#12104) steve24 válasza szpal17 (#12102) üzenetére

steve24
(tag)

ha van rajt adat akkor is meglehet csinálni vagy leformázza?

(#12105) szpal17 válasza steve24 (#12104) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Bármilyen HDD-re alkalmazható..hibás szektorokat meg tud néha csinálni. Adatot tudtommal nem töröl, de érdemes mindig adatot menteni...

(#12106) greenhead0 válasza steve24 (#12104) üzenetére

greenhead0
(tag)

így van, nem töröl semmit, egy próbát megér

(#12107) steve24 válasza greenhead0 (#12106) üzenetére

steve24
(tag)

van egy 2TB HDD 70% a kondicio és amikor töröltem adatokat rola feöljébb ment
lehet megtudja javitani . ki próbálom

(#12108) steve24 válasza steve24 (#12107) üzenetére

steve24
(tag)

:C :C

[ Szerkesztve ]

(#12109) steve24 válasza steve24 (#12107) üzenetére

steve24
(tag)

:R

[ Szerkesztve ]

(#12110) steve24 válasza steve24 (#12107) üzenetére

steve24
(tag)

Bocsi hogy tapsolok. de valamiért 3xor rakta be a hozzászolsáomat igy töröltem az előző kettőt!

Hát ugy jártam hogy elinditottam a teljes verziós programot . már az elején talált egy Bad szektort a próbálta kijavitani ki irta hogy REPAIR vagy valami ijesmi és kikapcsolt majd ujra indult és irta hogy operating system not found. vagy ilyesmit)
most ójra rakom megint. filmet jó nézni rajta :)
de viszont az sztali gépemben megcsinálta a 2 bad szektor volt rajta most nincs egysem. :)
most próbálom a 2 terásat is de eltart egy darabig)
a 2 teráson 21bad sektor található. kiváncsi vagyok mennyi lesz a végére :R

[ Szerkesztve ]

(#12111) Lsilent válasza Lalek (#12083) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Én ekkora sületlenséget, még életemben nem hallottam. Csak egy tanács, annak a "mágusnak" többet a közelébe se vigyél még 1 fogpiszkálót sem. Kóklerek, és tele van velük Magyarország. Ha kékhalálos, annál a modellnél nem ritka az északi hiba, mint ahogy a video sem, de az nem driver, hanem hardver hiba. Ha vállaltak garit, vidd vissza, és verd az asztalt addig, amíg win7-el nem rakja össze a gépet, működőre, Ha nem akkor keress meg pm-ben. Meglátjuk mit lehet tenni.

A privát uzenetekre illik válaszolni!!! Jöhetnek a piros pöttyök, ha úgy érzed, hogy megszolgáltam!!!

(#12112) steve24

steve24
(tag)

Sziasztok, van az AMILO A1650G gépem és nem tudom a wifit előcsalogatni :(
régen volt rajta, vagy a biosban hol tudom bekapcsolni? esetleg ott lehe kikapcsolva, felraktam a drivert hozzá, de semmi, a vezérlő piltban a broadcomos cucc azt irja nem található adapter :( vagy driver nemjó? de seholsem találom
vag esetleg ahonna letudon tölteni. köszi :R :R :R :R :R :R

(#12113) rmartin94 válasza steve24 (#12112) üzenetére

rmartin94
(kvázi-tag)

Fujitsu terméktámogatási weboldalán kiválasztod a laptopod típusát, operációs rendszernek a Windows XP-t, és ott találsz 2 féle WLAN drivert is.

[ Szerkesztve ]

Sikeres és korrekt üzlet=Pozitív értékelés Blocks.hu nyereményjáték: http://blocks.hu/index.php?inviter=66955

(#12114) iscsu

iscsu
(újonc)

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség: Amilo Pi 3540 bekapcsnál világít a power, megciceregteti az oddt, de még a képernyő háttérvilágítása sem jön be, nem hogy a post.

Valaki találkozott már ilyesmivel?

Köszi előre is a választ:

-iscsu

(#12115) szpal17 válasza iscsu (#12114) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Szedd le a hátulját, vedd ki a cmos elemet az alaplapról...zárd rövidre egy csavarhúzóval a foglalatnál (értsd: érints hozzá a foglalathoz a csavarhúzót féloldalasan az oldalához is)

Ellenőrizd jobb oldalon lévő usb-ket, hogy biztos jól állnak-e és nem fordítva.

(#12116) iscsu válasza szpal17 (#12115) üzenetére

iscsu
(újonc)

:C :R
Ezermillió meg egy köszönet, sikerült! Ilyenkor a régi elem a ludas, vagy lehet valami más hisztije is?

[ Szerkesztve ]

-iscsu

(#12117) szpal17 válasza iscsu (#12116) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Hát jó kérdés mi okozhatja...én az usb portokra gyanakodnék, mert nagyon könnyen bemegy jobb oldalra fordítva is..és úgy rövidre zár valamit a gépben.

(#12118) BalintAkos

BalintAkos
(újonc)

Szervusztok.
Újraraktam a laptopom (Fujitsu Siemens amilo li1718) és a videokártya driver-ja nem ismeri föl a videókártyát. Emiatt a Direct3D gyorsítás nem elérhető.
Valaki tudna segíteni, hogy mit tegyek?

(#12119) akyyy

akyyy
(tag)

xi2428-ba tudtam szerezni egy ugyanilyen tipusu notiból egy vga-t. beletéve viszont nincs semmi kép (ugyanaz a jelenség, mint mikor egy másik, de beleillő vga-t tettem bele, bekapcsolva még hang is volt később, de a kép teljesen sötét maradt).

Vigyem el (pesten) valahova szervízbe, hogy nézzék meg, csináljanak vele valamit?

persze rég nem garanciás már, ezért is akartak anno miskolcon rámsózni kb 70-ezerért vga-t, amit gondolom most már ha megveszem, jól nem lesz akkor se kép.

[ Szerkesztve ]

(#12120) pempellini

pempellini
(senior tag)

Amilo 1450g nem tölti az akut ,mi történhetett vele?
Javítható ez a probléma?

Gigabyte P35 DS4 rev 1.0. E7200@4100mhz, 4x1 gb Kingston Hyperx 1066,Chieftech 450w,Sapphire 4870 vapor-x toxik oc 512mb,Zalman 9700 cu.

(#12121) alexan

alexan
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem volna, hogy Fujitsu AMILO Pro V3405 lapja támogatja a C2D procikat? most egy Celeron M van benne, aminek 533Mhz az FSB-je. C2D-knek kicsit magasabb, ezért kérdezem.

Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...

(#12122) ko9 válasza alexan (#12121) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!
Itt van egy eladó T5500-val, 667Mhz-es FSBvel. Gondolom akkor valamilyen szinten csak támogatja.

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

(#12123) Adamess

Adamess
(újonc)

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni: közel 1 éve vételeztem egy már használt FuSi Pa2548-at. Mindeddig meg voltam vele elégedve, tökéletesen működött, egészen míg a drága nvidia úgy nem döntött, hogy frissíti a vga driverét ( asszem 295 whq). Onnantól fogva néha fogta magát és elszállt a vga illesztő, és ha nem nyomkodtam a kikapcsolót (hogy hibernáljon) akkor egy idő után újraindult és a win7 fogadott egy üzivel, hogy kékhalált kaptam...
Ez eddig nem is zavart, egészen tegnapig, amikor is épp játék közben (portal 2.. ne kövezzetek meg) megfagyott és csak a resetre reagált, ám amikor bekapcsoltam már az a csodálatos kép fogadott, hogy a monitor jobb fele fekete, míg a bal fehér volt, kisebb-nagyobb "felhőkkel". Így nem ad egyáltalán képet, viszont külső monitorra ha rákötöm, ott kapok egy 800x600-at kevés színnel és ha az nvidia vezérlőpultot indítom (ami nem indul már magától), akkor kiírja, hogy nincs GPU-ra csatlakoztatott megjelenítésem.
Gyanítom VGA, és/vagy szalagkábel lehet a gond...
Kérdésem volna: mi lehet a gond pontosabban, és meg lehet-e oldani olcsón?

Előre is köszi!

(#12124) dorten

dorten
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Van egy Amilo Pro V3405 típusú gépem, ebben intel wireless 3945abg wifi van, és amióta Win7 van a gépem ezt lehetetlen működésre bírni. Fentvan a driver, egyszerűen be sem kapcsol a wifit jelző led, nyomkodhatok akármit. XP -n volt egy Launch Manager nevű csoda, ott azzal kellett bekapcsolni, de ez Win7 alatt nem működik. Valami ötlet? Köszönöm! :R

PlayStation 3 + Netezős konfig

(#12125) Lsilent válasza Adamess (#12123) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Üdv az bizony gpu lesz. Csere a megoldása.

A privát uzenetekre illik válaszolni!!! Jöhetnek a piros pöttyök, ha úgy érzed, hogy megszolgáltam!!!

(#12126) Lsilent válasza dorten (#12124) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Probáld a launcer-t kompatibilis módban rátolni, vagy megeszi, vagy nem.

(#12127) dorten válasza Lsilent (#12126) üzenetére

dorten
(kvázi-tag)

Megette, működik! Köszi. :C

PlayStation 3 + Netezős konfig

(#12128) Adamess válasza Lsilent (#12125) üzenetére

Adamess
(újonc)

Köszi a választ. :-) Akkor úgy tűnik alaplap csere, mert úgy tudom integrált.

(#12129) erv.3.3 válasza alexan (#12121) üzenetére

erv.3.3
(újonc)

Szevasz!
Igen támogatja, csak nem mindegy melyiket. Nálam T7200 van és duálba tettem memóriát. Hasít mint az isten!!!! Lényeg, hogy a buszsebessége 667 Mhz legyen és ne 800 mert azt már nem támogatja.

(#12130) Lsilent válasza Adamess (#12128) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

A lap csere lényegesen drágább, mint maga a chip csere. Tudok benne segíteni, ha igényt tartasz rá, keress pm-ben.

(#12131) akyyy

akyyy
(tag)

nincs valakinek véletlen egy amilo1818as laptopja? vagy esetleg egy képe a belsejéről?

állandoan, ha hosszabb utazásra viszem magammal a gépet, hiába vigyázok rá, kicsúszik a vinyó a helyérről :|

(#12132) szpal17 válasza akyyy (#12131) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Van a HDD-n beépítőkeret? Azt általában csavarral lehet fogatni...

(#12133) beloka

beloka
(újonc)

Hello! Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li 1705-ös gépem, melynek a Vincsesztere meghalt. Tudna valaki segíteni, hogy milyen típus van a gépben és hol lehet szerezni? Köszönöm

(#12134) xcds válasza beloka (#12133) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

2,5"-os satás van benne. Aprón nézz szét!
Pl. ha sata, akkor jó.

[ Szerkesztve ]

(#12135) akyyy válasza szpal17 (#12132) üzenetére

akyyy
(tag)

nincs, és j kérdés hogy volt-e.
de most már találtam 2k-ért. csak kár hogy hétfőn ünnep. de lehet szétnézek itt és aprón. nem kell ebből vadiúj:D

(#12136) Barbiegirl77

Barbiegirl77
(újonc)

PLS HELP!!!

Adott egy amilo d8800 laptop, amin a biosban rányomtam a legutolsó opcióra
hogy állítson mindent vissza az alap beállításra, de azóta nem műkszik a kijelző.
Ötlet tipp hogy állítsam vissza, esetleg bios képek és vakon ellavírozgatok.

KÖSZI

Gigabyte P35DS4-Q6600 3.6 :) -3g Corsair 1066-R 4870 OC :)

(#12137) Barbiegirl77 válasza Barbiegirl77 (#12136) üzenetére

Barbiegirl77
(újonc)

Megoldódott!!

Gigabyte P35DS4-Q6600 3.6 :) -3g Corsair 1066-R 4870 OC :)

(#12138) xcds

xcds
(fanatikus tag)

Leejtettem a laptopom, b@sszameg, és pont a tápcsatlakozóra. A töltő csatija benyomta vagy fél centire az alaplapi cstlakozót. Egy-két smd alkatrészt is letört, de azokat visszagányoltam már. Ez egy li1705. Nem tudjátok, honnan tudnék szerezni egy másik alaplapi DC csatit? Kitört az egyik lába tőből. Egy helyet találtam, ahol van majdnem megegyező, azt be tudnám rakni, de 3300Ft. Sztem ez ilyen pár száz ft-os cucc lehet, csak neten nincs máshol.
A másik megoldás egy hibás alaplap, az is 3000 körül van, de abból még ki kell kínlódni a csatlakozót, ami nem biztos, hogy túléli.

(#12139) Lsilent válasza xcds (#12138) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Túlélni túléli, csak épp az éles alaplapod nem biztos, hogy túl fogja. Meg azért óvatosan a visszagányolt alkatrészekkel, mert ha nem jó és nem jól került a helyére, több kárt csinálsz mint hasznot.

(#12140) Lsilent válasza xcds (#12138) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Amúgy tessék. [link]

(#12141) xcds válasza Lsilent (#12140) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Na, ha előbb linkeled... Már rendeltem egy 3000ft-ost. De ha találok vkit, aki e-bay-ezik, akkor lemondom. :)
Hát próbáltam minél jobban visszaforrasztani őket, meglátjuk, mi lesz belőle.
Köszi!

(#12142) akyyy

akyyy
(tag)

kicseréltem a li1818-as noti wifijét egy xi2428-asére, és elég szépen muzsikál.

viszont bluetooth nincs, azt hittem a wifi kártyán van a BT de ezekszerint az egymásik egység. melyik lehet az? és vajon bele lehet ebbe szerelni?

illetve észrevettem egy foglalatot is az alaplapon, oda nem lehet hogyegy vga-t lehet beletenni?

(#12143) Lsilent válasza akyyy (#12142) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Nem tudsz bt-tenni bele, mert nincs fönt a csati és a hozzátartozó alkatrészek sem. Nem tudom milyen csatit találtál a li1818-on, de az tuti nem vga.

(#12144) Csibcsala

Csibcsala
(lelkes újonc)

Két giga ramból, csak 1024mb ismert fel. Amilo 1650g

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...

(#12145) Lsilent válasza Csibcsala (#12144) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Ha valóban igy van, kell rá 1 friss bios, de én megnézném, nem e a videonak foglalja a másik felét.

(#12146) Lsilent válasza Csibcsala (#12144) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

De lévén elég régi, lehet az a vége, 1gb és helló.

(#12147) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Lenne két kérdésem egy FuSi SA3650 notival kapcsolatban. Az miért van, hogy a fülhallgató kimeneten nagyon halk a hang? Az gond, hogy az egyik ram 400-as a másik 333-as?

www.youtube.com/molnarmate

(#12148) Lsilent válasza Matthu (#12147) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Szia. Ha halk a hang fülesben, (nem tudom mennyire). Valószínű codec, vagy kontaktos csati(ez kevésbé). A vegyes ram nem gond, a 400-ast is 333-on használja.

(#12149) Matthu válasza Lsilent (#12148) üzenetére

Matthu
(fanatikus tag)

Szia.

Köszi. Megnézem akkor a kodeket. Kontakt hibát kizárnám mert ha mozgatom nem recsek meg ilyesmi. A ramra viszont hülyeséget írtam, de végülis ugyan az. 2gb 800-as a gyári és 2gb 667-es lett berakva mellé. Nem fogja ez vissza a procit? A Turion Zm81 mennyin hajtja a ramot?

www.youtube.com/molnarmate

(#12150) Lsilent válasza Matthu (#12149) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

A codec alatt nem a drivert értem, főleg ha eddig ment, hanem az eszközt,. Különség valóban nem lesz. A proc nem lesz lassabb, a lassabb memóriától.

(#12151) Zozo7777

Zozo7777
(újonc)

Sziasztok egy kérdésem lenne adott egy Fujitsu Siemens L7310GW -laptop amin egyik napról a másikra zöldes lett a szín ez LVDS vagyis szalagkábel hiba lenne vagy más és ha más akkor mi? A válaszokat előre is köszönöm.

Zoli

(#12152) Lsilent válasza Zozo7777 (#12151) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Szia. Lehet a kijelző hibája, de a lehet a video eszközé is.

(#12153) Intru

Intru
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Fujitsu Amilo PI 3650-es laptopom. A probléma az, hogy kb tavaly nyáron észrevettem, hogy a hűtőventi nem hajlandó windows 7 alól elindulni. Ha fel van melegedve és nyomok egy restartot, akkor BIOS alatt szépen felpörög és akár win betöltésig üzemel, amíg le nem hűti a gépet, viszont windowsban már nem indul újra... Ez főleg akkor kínos, ha nyáron, vagy bármikor grafikus alkalmazás van futattva és 90 fokra melegszik... :( Tegnap nyomtam egy BIOS frissítést 1.08-ra érdekességként amint elindult a frissítés egyből felpörgött a venti és elkezdte hűteni a lapost... :/ Esetleg valamelyik win javítás lenne a ludas, vagy valami hardver drivere lenne ezért felelős? Az se tiszta, hogy most a venti az alaplap, vagy a vga része, így legalább lenne ötletem. Egyébként a VGA drivert cserélni már probáltam, de semmi eredmény... Windows egyébként a 7-es SP frissítés nélkül....

(#12154) Lsilent válasza Intru (#12153) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Valszeg a hőfok érzékeléssel van gond.

(#12155) rmartin94

rmartin94
(kvázi-tag)

Fujitsu Siemens Amilo Pro V2010-ben működne 1GB-os PC2700 DDR 333Mhz-es RAM? És hogy kell benne RAM-ot cserélni? Le kell szedni a billentyűzetet is? Mert az alján én olyan "ajtót" nem látok.

Sikeres és korrekt üzlet=Pozitív értékelés Blocks.hu nyereményjáték: http://blocks.hu/index.php?inviter=66955

(#12156) Lsilent válasza rmartin94 (#12155) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

A manual szerint.

Main memory: Maximum of 1 Gbyte DDR333 SO DIMM
(PC2700) or DDR266 SO DIMM (PC2100)
2 slots for 128, 256 or 512 Mbyte modules

(#12157) rmartin94 válasza Lsilent (#12156) üzenetére

rmartin94
(kvázi-tag)

tehát akkor igen. Köszi a gyors választ.

(#12158) szpal17 válasza rmartin94 (#12157) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Hát én ebből azt veszem ki, hogy 2*512 (mert felsorolja, hogy két slotba mik mennek)...de egy próbát megér az 1gb-os is. Gyakorlatban néha többet is bírnak...

(#12159) rmartin94 válasza szpal17 (#12158) üzenetére

rmartin94
(kvázi-tag)

Azért kérdeztem, mert elvileg ezt a laptopot 2GB-ig lehet bővíteni RAM-ilag, legalábbis a kézikönyvében ez van, és itt a hardveraprón vettem egy 1GB-os PC2700 DDR333-as RAM-ot, ami remélhetőleg hamarosan megjön és ez szerint az oldal szerint is 2GB-ig lehet bővíteni. Most egy 256 MB-os PC2700 166Mhz-es van benne, és az elvileg együtt fog működni az 1 GB-osssal, csak a RAM-ok órajele lesz a lassabb modulénak (166Mhz) megfelelő, nem? RAM-cseréhez egyébként le kell venni a billentyűzetet is?

(#12160) szpal17 válasza rmartin94 (#12159) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Utána néztem és tényleg max. 2 Gb, így szinte biztos, hogy menni fog vele. :K
Ha alul nincs kis műanyag levehető rész akkor billentyűzet alatt szokott lenni. Azt alulról szokta fogni pár darab csavar és kiemelhető.

Így is van: [link]

[ Szerkesztve ]

(#12161) Hegyirabló

Hegyirabló
(senior tag)

Sziasztok!

Több embertől olvastam, hogy jelentős problémái adódtak, amikor az Amilo Pa2548-ra Windows 7-et akart telepíteni.

Nekem probléma nélkül sikerült, minden hibátlanul működik is rajta. Igaz, meg is őriztem a Vista drivereket. Ha valakinek kellenek, írjon, becsomagolom és feltöltöm valahová.

''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

(#12162) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Sziasztok.

L1300-ashoz nem tudjátok van win7 driver? Vagyis én nem találtam VGA/Billentyűzet/Wlan drivert...Hangkártya/Lan dirver jó volt neki az xp-s is, de többi nem. Valami ötlet?

Azzal a kérdéssel viszont ne gyertek miért erre Win7. :) Van egy kibelezett win7-em azzal sokkal gyorsabb mint XP-vel, vagyis ezt tapasztaltam hogy felraktam....

...

(#12163) szpal17 válasza B-L-A-C-K (#12162) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Gyárilag semmi ilyet nem fogsz már találni. Vista drivereket sem adtak ki hozzá....pedig azokat még rá is lehetne erőltetni.
Egy esély, hogy everest-el megnézed a hardvereket ami benne van és ahhoz keresel drivert nem magához a notihoz. Billentyűzethez Launch managert próbáld meg abból akár az xp-s is működhet.

Egyébként ha mindent tiltasz win 7-ben akkor tényleg verheti az xp-t is.

Persze ha jön a kami szelód akkor nincs miről beszélni...jöhet a noti csere. :)

(#12164) B-L-A-C-K válasza szpal17 (#12163) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Ó szerinted az enyém ez a sz@r? :) Csak volt rajta egy 20 éves xp és megkértek rakjam rendbe, rárrakkatm ezt a butitott wint elég gyors volt vele, de mivel driver nem volt visszaraktam az XP-t, ezzel meg sokkal lassabb, ezért kéne ráeröltetni valahogy a másikat....

...

(#12165) Lsilent válasza B-L-A-C-K (#12164) üzenetére

Lsilent
(lelkes újonc)

Egy driver geniussal, megkínálhatod, hátha megtalálja ami neki szükséges.

[ Szerkesztve ]

(#12167) Hata79

Hata79
(újonc)

Sziasztok!

Amilo Pa 2548-hoz a Vista drivereket honnan tudom letölteni?

Köszi!

Miért szomorú a gyermekem hangja?

(#12168) HZoli87 válasza Hata79 (#12167) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Innen.

------

Másik megoldás, ha van internet a gépen és 32 bites Vista van telepítve, akkor ez a program automatikusan letölti és telepíti a hiányzó illesztőprogramokat.

Fujitsu DeskUpdate

[ Szerkesztve ]

(#12169) Hata79 válasza HZoli87 (#12168) üzenetére

Hata79
(újonc)

Szenzációs vagy! :R

Miért szomorú a gyermekem hangja?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.