-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyrandus
tag
Üdv. (Előolvastam a hasznos bevezetőt már). -
Az én esetem. Apró, 12"-es Dell notebook-om van, újszerű állapotban, Win7. (Dell Latitude 7240). Tavasztól nyitott helyeken, helyekre viszem, gyakorlatilag csak szöveget szerkesztek/írok. Fut még: sakkprogram, Internet.)
- Estére hazaviszem, otthon azonban hiányzik egy nagyobb képernyő. (15'6-os régi gépem 7esztendős, kiváló szolgálat után most már gyengül.) Új és jó 15"6-os Dell, vagy HP stb gép 150ezer körül lenne hibátlan. Valaki tanácsa: kapcsoljam otthon új és jó monitorra. Csakhogy nekem otthon is főleg írásra/szövegszerkesztésre kell, Ehhez azonban legfeljebb 17-18"-as méret.
Van ilyen új és jó egyáltalán? Nagyobbra nem tudnék írni. (Szemtávolság, fejtartás).
De továbbá, bármennyire furán hangzik: nem tudom, hogy ne akadályozzon, a kis szupergépem meglevő monitorja. 90%-osan lehajtható ugyan, de hogy kerülne föléje/helyére természetes és nem zavaró módon a külső monitor?
Furcsa, suta kérdés és igény? Igen, az élet ilyen furcsa... Köszönöm a hasznos válaszokat.A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest