Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• xEon1337

őstag

Tegnap megjött a sivatagi boltból rendelt Dell P2717H monitor.

Az eddigi életutam monitorok terén: Dell 2209WA, Dell P2414H, BenQ XL2411Z, fél év ThinkPad X220 és most ez.

A talp, a magasságállítás, a minden irányba elforgathatóság a szokásos Dell színvonalon van jelen, amibe nem igazán lehet belekötni.

60 centi mély asztalom van, ami ekkora képernyőhöz szerintem kevés, lehet, hogy felrakom a falra, azzal nyerek még 10 centit. Szerintem az egészséges szem-képernyő távolság valahol 80-100 cm között helyezkedik el egy ekkora monitornál.
    Talán ebből következik, hogy kevésnek érződik a 1080p, nem mondanám, hogy nagyon látni lehet a képpontokat, de a következő monitorom biztos, hogy 27"/1440p lesz. Barátnőm fogja ezt megkapni pár hónap múlva, direkt vettem ekkorát, mert nála ez fogja betölteni a TV szerepét is egy TV tuner segítségével.

Kalibrálást is kértem hozzá, amit az útmutatás szerint beállítottam, de nem vettem észre változást sem a profil betöltésének pillanatában, sem windowsba való bejelentkezéskor az üdvözlőképernyőn, ahol régebben szoktam látni a váltást. Most vagy ennyire jó volt gyárilag is vagy valami nem úgy működik a dokkolóba dugott képernyőnél, ahogy kellene. :)

Egyébként hozza a panel ami elvárható tőle, de azért senki ne várjon csodát ennyi pénzért. Ilyen közelről nézve jelen van az IPS glow jelenség a képernyő sarkaiban, de eltávolodva tőle ez nem különösebben észrevehető, viszont biztos vagyok benne, hogy sokakat zavarhat.

Kiknek ajánlom ezt a sorozatot (P2317H, P2417H, P2717H)? Akik szutyok LG-Samsung monitorok előtt ültek eddig és kevés pénzért szeretnének korrekt minőséget kapni.

De akinek van pénze, az ne sajnálja egy U2417H/U2717D-re vagy a korábbi 1-2 év U szériás Dell modelljére.

Új hozzászólás Aktív témák