- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Megérkezett a P2414H, első benyomások:
Összeszerelési minőség a régi fémházas Fujitsu után max. elmegy kategória, a máshol látott középkategóriás Samsungokhoz, LG-khez képest jó. A műanyagok korrekt minőségűek. A talpat nem mondanám atom masszívnak, de a célnak megfelel, a széles állítási lehetőségekért pedig amúgy is jár a piros pont.
Bevilágítás elfogadható mértékű, a fényerő brutális így a közel 8 éves CCFL-es lcd után.
A menüje rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz, de könnyen navigálható.
A laptopomra d-sub-on csatlakoztatva nem tökéletes a kép élessége, de ezzel a korábbi monitor se tudott mit kezdeni, egyedül a gagyinak számító sok éves TN paneles LG tv-n éles a kép d-subon .
Displayporton már sokkal jobb a helyzet, asztali gépen pedig tökéletes, de ott nem is fogadnék el mást.A feketétől jobbat vártam, igazából szinte semmivel sem jobb az eddigi P-MVA-nál, azt hittem nagyobb lesz az előrelépés.
És végül két láma kérdés:
-Megkaptam hozzá a kalibrált icm fájlt, windowsban telepítettem is, a kijelzőn kell valamit állítanom, vagy hagyjam a standard profilban? Illetve milyen brightness/contrast beállításokat ajánlanátok? Most 75/75-ön van, de így eléggé süt.
- A power led villogása standby módban is kikapcsolható valahogy? A menüben csak a bekapcsolt állapothoz tartozik led on/off menüpont, mást nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Exkluzív órák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest