-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz Nyugdíjas #5296 üzenetére
hatalmas veszteség érne, az oldalak két széléről lemaradna a reklám (általános elrendezés), gondolom a szíved tépnéd miatta, mint a többi netbookos, pados....
(jelenleg kb 500 pixel széles a prohardver tartalmi része...ha dupláznák, még akkor is jó lenne az 1024-hez)[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Pityke78
őstag
válasz jegenye77 #5294 üzenetére
Jaj srácok, teljesen összezavartok!
Jelenleg tényleg csak netezésre használom a gépet és lehet bennem is nagyon megmaradt a mai kor vívmányai és a full HD "varázs", de ahogy így leírtátok, ilyen téren lehet nekem valóban nincs rá szükségem.Ebben a 4:3, vagy 5:4 kategóriában tudtok valamit ajánlani? Lehet hogy érdemes elgondolkodnom a 24"-ban?
-
jegenye77
addikt
válasz Pityke78 #5287 üzenetére
Akkor tényleg elég egy kisebb nem kell fullhd-s./ha csak nem passzolod át nekem a tv-t 46" /
Ha néha játékra is használnád,akkor is csak olyat vegyél amit elvisz a géped.Hiába lesz 24"FullHd-s monitorod ha nem tudod kihasználni egy gyenge gép miatt.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
madgie
titán
válasz El Kebir #5290 üzenetére
Mi is az utóbbi két-három év slágerterméke? Netbook éééés... tablet. Mindkettőre az 1024 pixel széles felbontás a jellemző. Jó, hogy már nem 2560*1600-ra optimalizál mindenki, mert nekem/neked/Pistikének az van, de másik haccázmillió júzernek meg nem
Egyébként sem muszáj teljes képernyőn böngészni, mert miért is?
-
magedla
tag
Sziasztok!
Tanácsaitokat követve egy hónapja szereztem be egy DELL U2311H-t és nagy megelégedéssel használom. A 6 éves gépemet azonban az elkövetkező hetekben újra cserélem (i5-2500K + HD6950 vagy GTX560).
A videokártya kiválasztása kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy mennyiben befolyásolja a megjelenített képet, ha a monitor DVI-on vagy display port-on keresztül kapja a jelet?
Érdemes a 6950-es display port-ját választanom? Vagy ennek nincs jelentősége?Köszönöm előre is a segítségeteket!
True victory is victory over oneself
-
El Kebir
őstag
jó hogy nem a mobiltelefonok mitudoménmennyirekicsi felbontására van optimalizálva minden... (az 1024*768as felbontás kb az évezredváltás monitorainak "natívja"...és kb a win98-ME korszak...akkor még fiatalabb is voltam, azóta van "ilyen" szakállam )
szerk.: az "ősi" prohardveres fórummotorba még a "szabvány" avatarom se tudom betölteni...
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Pityke78
őstag
válasz jegenye77 #5285 üzenetére
Filmet nagyon nem fogok rajt nézni, mert itt van mellette fél méterre egy 46"-os plazma.
Szóval csak általános felhasználó vagyok, max később talán néha játék.Akkor maradjak a kisebb felbontásnál? Csak nem szeretném, hogy később meg megbánjam, ha már minden a full HD-ról fogsz szólni.
-
El Kebir
őstag
válasz Pityke78 #5283 üzenetére
Ebben az esetben még a 19-20"-os 5:4 vagy 4:3-on is gondolkodnod kellene, mert felesleges megvenned egy wide monitort, aminek a széleit nem használnád.
A legtöbb honlap nincs szélesre optimalizálva...és sok ilyen ősi (1024*768) felbontásra optimalizált van, mint a prohardver..."Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
jegenye77
addikt
Szerintem akkor bőven elég a kisebb felbontás is ha csak netezel.
Viszont ha nézel rajta filmet,akkor már jöhet a fullhd és az IPS panel.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Isual
veterán
Sztem ebben az esetben egy 16:10-es monitor barátságosabb lenne.
16:9-nek épp filmezés és játék esetén van némi előnye.
(pl.: egy 22"-es 1680x1050-es kijelző az ideális ilyen felhasználásra. Szép nagy pixelek )[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
jegenye77
addikt
Én is ezt veszem ez már biztos,és kalibráltatni is fogom.Ez lesz az első monitorom ami kalibrálva lesz.
Egyébként ha megcsinálják akkor azokat a beállításokat el lehet menteni?Vagy hogy működik ez?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
gab1ka
senior tag
válasz jegenye77 #5277 üzenetére
Hát a kalibráció az minden pénzt megér szerintem.2000 forint meg egyenesen kihagyhatatlan.Szerintem ha teheted menj el és nézd meg realtime a monitort hogy tetszik e,csakmert ez most baromira megéri..elég sokan vették ezt a dellu2311h-t itt és 0 a csalódottsági arány eddig.
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Volt valakinek már szerencséje a Fujitsu-Siemens P24W-6 vagy P23T-6 IPS paneles monitoraihoz? Utóbbi érdekelne, de Google-val sem találni semmi érdemlegest, tesztet, véleményt, külföldön sem, csak a nyers specifikációt.
-
wallair
csendes tag
válasz Laccoss #5263 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, de ha az ember Ctrl+görgővel manipulálja a szöveg méretét, a natív felbontás ugyanúgy elszáll:
Ha a Win egy karaktert, mondjuk ezt az 'u'-t 5x7 pixelen jeleníti meg natívban, akkor 125%-os nagyításnál ez már 6,25x8,75 pixelt igényelne. Ezt a CRT tudja, az LCD gyakorlatilag nem.
Bááár, most kipróbáltam és Firefox alatt nagyításnál inkább megváltoznak a karakter arányai, de "figyel" rá valami (oprendszer? VGA? kijelző?), hogy mindig (egész pixel) x (egész pixeles) mátrixra jöjjön ki a betű.
A Word-nél viszont szétesnek a karakterek nagyítás során. -
jani32
tag
Sziasztok!
A meglévő 22"-os 1680*1050 es monitorom mellé szeretnék venni majd egy másikat (lehetőleg full HD-t).
A célom, hogy mindkét monitoron vagy teljesen, vagy legalább nagyjából azonos méretűnek látszanak az objektumok.Szerintetek egy 24"-os monitoron full HD ban az ikonok, programok, párbeszédablakok stb. mekkorának látszanának egy 22"-oshoz képest ami 1680*1050-es?
Látott egymás mellett ilyeneket valaki? Vagy ki lehet ezt számolni valahogy?
köszi a választ.
-
jegenye77
addikt
-
gab1ka
senior tag
válasz jegenye77 #5267 üzenetére
Én is tartottam a szürkétől,feketét akartam ebből a csodából.Amikor kibontottam már akkor beleszerettem,mert ez nem az a bóvli szürke,hanem egy erősen sötét árnyalatú...sötétszürke Amennyire feketét akartam,annyira nem cserélném ezt így le ahogy van..Pláne nem +5k-ért...ingyen sem.Az oaziscomputer.hu-n található fénykép róla egyáltalán nem adja vissza az igazi megjelenését.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz csimpok #5270 üzenetére
Nemhiszel az öreg hülyéknek
De a lényeg, hogy számodra megnyugtatóan alaposan, utánajárva megfelelőnek tűnő döntést hoztál. Nagyon melléfogni nem tudsz amugy a monitorral, szóval...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
csimpok
aktív tag
válasz Laccoss #5269 üzenetére
Rájöttem, hogy minél több tesztet és külföldi fórumot olvasok a monitorokkal kapcsolatban, annál bizonytalanabb leszek a választásban. Annyi negatívumot (is) írnak ezekről az IPS-es monitorokról (IPS glow, tinting, antiglare coating, stb...), hogy már azon gondolkodtam, hogy inkább veszek a 120 Hz-es TN monitort De végül higgadtan mérlegelve a dolgokat az U2311 mellett kötöttem ki. Így most 2 hét utánajárás/olvasás után ugyanott vagyok, mintha csak benéztem volna ide és visszaolvastam volna pár hozzászólást
-
Laccoss
addikt
válasz Disaster24 #5266 üzenetére
Szerintem ez lesz az, jobb egérgomb az asztalon -Tulajdonságok - Megjelenítés - speciális és ott képernyő résznél a lenyíló menüből 96DPI helyett az alatta lévő 120DPIt választod ki. Viszont kell hozzá telepítő lemez.
[ Szerkesztve ]
-
Disaster24
csendes tag
válasz Laccoss #5263 üzenetére
Hali!
Írtad, hogy Win-ben lehet nagyítani, de hogyan? És XP-ben is?Én most vettem egy SAMSUNG EX2220-ast és nagyon jó kis monitor, meg vagyok vele elégedve, csak egyenlőre nagyon fura a netezés, hogy szinte minden oldal középen van és két vastag sáv van a bal és jobb oldalon. Még mielőtt vettem a monitort visszaolvastam és írtátok, h Firefox-ban lehet nagyítani, hogy az egész oldalt nagyítsa és ne csak a betűket. Ez megy is, viszont ha scrollozok az oldalon szaggat a kép, gondolom a software-es nagyítás miatt.
Vmi hardware-es nagyítást esetleg nem lehet eszközölni?
-
-
jegenye77
addikt
Egy monitorkalibrálás mennyibe szokott kerülni?
Egy átlagos felhasználásnál is szembetűnő a különbség?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Laccoss
addikt
válasz wallair #5254 üzenetére
Ha gondot okoz a fullHD felbontás nem muszáj natívban használni, de akkor adja a legjobb legélesebb képet. FullHDban való olvasás meg eléggé emberfüggő, ill. szemfüggő. A windows tud nagyítani, 125%os nagyításnál nem jelenthet gondot az olvasás.
De ha ennyire félő a dolog, a 24"os nagytesója is megfelel. Az fullHD és 24". BenQ G2420HDBL
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Helló
A véleményetekre lennék kíváncsi.
A laptopon van egy VGA csati,a monitoron (HP x22LED) meg VGA,és DVI-D.
Szerintetek érdemes vennem egy VGA->DVI átalakítót,vagy nem venném észre a különbséget,ha simán VGA-VGAval kötném össze?Esetleg VGA-DVI kábel?
Üdv.
-
Flashget
félisten
válasz wallair #5245 üzenetére
ha már BENQ akkor én ezt választanám hozzászólásokban van 1-2 jó infó is..
Realme GT Master Edition
-
Pityke78
őstag
Skacok!
A BenQ monitoroknál mi a különbség a G és a GL széria között? Melyiket ajánljátok?
Köszi
-
wallair
csendes tag
SAMSUNG E2220NW kontra SAMSUNG B2240W?
Jó kérdés.
A SAMSUNG B2240W LED-es és van rajta DVI + 8.000 HUF-ért? Meggondolandó. Meggondolandó? Tud annyit a LED?Szerk: viszont az jó kérdés, hogy ha a 21,5 coll-os monitoron (1920x1080) natívban próbálok a 41 életévemmel netezni, vagy szöveget szerkeszteni, akkor nem fog e kifolyni a szemem?
[ Szerkesztve ]
-
wallair
csendes tag
válasz Laccoss #5251 üzenetére
Nekem eddig egy LG flatron CRT-m volt csak, LCD-t meg itt-ott laptopban láttam, tehát bevallom, láma vagyok a kérdéshez. A kiindulási alap az a széles körben elterjedt nézet (fórum, tesztek) és a kis számú saját tapasztalat volt, hogy LCD-t mindenre CSAK natív felbontásban szabad használni, mert sokat romlik a képélesség. Persze irodai alkalmazásoknál, pixeles grafikánál, CAD-nél elbírja a HD-t a VGA, de játéknál nem.
Te azt mondod, hogy játéknál (NFS, FSP) nem lehet észrevenni, ha 1680x1050-ben nyomom?[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz wallair #5250 üzenetére
Tehát veszel egy alacsonyabb felbontású monitort? Ha meg majd jobb géped lesz, veszel megint monitort? Én 1280x720ban játszom vele, és nincs vele problémám. Nekem elsősorban win alá kell a nagy képernyő, a játék másodlagos. Azért nézz tesztet róla, ph-s tesztben is elég jókat írnak.
[ Szerkesztve ]
-
jani32
tag
válasz wallair #5245 üzenetére
És mi lenne, ha egy kicsit drágábban ugyan, de mégis samsungot vennél, de olyat amin már van DVI? pl [ezt]
Samsungokról nekem jó az összbenyomásom (pl betekintési szög tekintetében), nagyon zavaró foltokat se láttam még ennél a márkánál (lehet hogy csak fiatal vagyok a sok rossz tapasztalat gyűjtéséhez? )
Azt viszont nagyon szeretném tudni, hogy pl egy BENQ (főleg ami LED-es) megbízható-e? Filmnézéshez, kevés grafikázáshoz érdemes-e használni?
Emlékeim szerint igencsak a középkategória alatt voltak pár évvel ezelőtt a BENQ-k...
De lehet hogy tévedek. -
wallair
csendes tag
válasz wallair #5231 üzenetére
Szűkül a kör. A Samun csak D-SUB csati van, ami (annak ellenére, hogy tesztek szerint már nem jelenti a D -> A -> D konverzió miatti képminőség észrevehető romlását) nekem nem szimpatikus.
Már csak az ASUS és a BenQ van mezőnyben. Sok különbség nincs köztük, talán csak annyi, hogy az ASUS 10W-tal többet eszik és ASUS ugye.
A BenQ-ról van itt egy teszt. Azt végigolvastam. Nem szidták, nem dicsérték agyon.
De az ASUS-ról (VW225N) nem találtam sem tesztet, sem fórumot.
Volt már valakinek dolga vele?
Az érdekelne a legjobban, hogy hozza e azt a betekintési szöget, amit a BenQ? Szeretnék mozizni is néha vele, de ha többen nézzük, nem szeretnék a kijelző gyatrasága miatt összebújni a többiekkel.
Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
-
jegenye77
addikt
És tényleg nem találok feketét az U2311-ből.
De ha lesz is akkor 3-5 ezerrel drágább mint a szürke.
Miért drágább a fekete?Maga a készülék teljesen ugyan az,vagy van a színén kívül más különbség is?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Deadzone41 #5238 üzenetére
Igen, ha inkább arra közelitesz akkor egyértelműen a Dell a legjobb választás.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
jani32
tag
válasz wallair #5231 üzenetére
Én is hasonló árkategóriában keresek 22"-os monitort (35-45E) 1680*1050-es felbontásban, elfogadható színhűséggel, minimális beszűrődéssel...
De amúgy nincs túl nagy tapasztalatom a linkelt monitorok/márkák terén (LG L225WT-m van és sok gondom van vele).
Esetleg egy hozzáértőbb véleményét én is megköszönném!
(Mit érdemes venni a kérdéses árkategóriában?)
köszi.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz jegenye77 #5235 üzenetére
Arra tényleg várnod kell, ha ragaszkodsz hozzá. Nagyon nem is keresgélnék a helyedben még egy kb. 2 hétig, mert ha esetleg maradt valakinek akkor az már régen elfogyott.
-
-
jegenye77
addikt
Elnéztem ez nem U2311H
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
[link] ez azért elég baráti ár
-
wallair
csendes tag
Sziasztok!
Új gépet rakok össze (egyelőre csak fantasy PC, de pár hét és valóságos lesz). A VGA-nak egy 5770-es ATI-t szeretnék betenni, aminél gamerkedés esetén nem számolnék 1680x1050-es felbontásnál nagyobbal. Nézegettem monitorokat.
Ezeken gondolkodom:
[ASUS]
[BENQ]
[SAMSUNG]
Szerintetek van lényeges különbség ezek között? Tényleg ennyivel gyatrább a BENQ? A specifikációja szerint nem.
A kérdésem lényege abban áll, hogy mostanáig CRT-m volt, tehát nem értek a TFT/TN-hez. Minden tanács jól jön!
Üdv: wallair -
Dency01
aktív tag
Hali.
Játékra és film nézésre ezt a monitort gondoltam:
BENQ GL2240M
Szerintetek jó választást?Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
35.000 forintos kategóriában milyen monitort tudnátok ajánlani 22"-ig? Teljesen hétköznapi használatra, se filmet, se játékot nem nagyon használok.
Első körben ezeket néztem ki, ajánlották:
Benq GL2240
Benq G2220HDA
ASUS VH222D
LG W2240S-PN
egyéb...?Vélemény?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Deadzone41 #5227 üzenetére
Neee olyat nézz ki amit már nem lehet kapni
Kérdés egyébként, hogy a 100-200-as kategóriának inkább melyikfele. Kell-e neked a WCG? Mert ha nem,de viszont szánsz többet rá, mint 130ezer mondjuk, akkor lehet akár egy 2490WUXi2, vagy PA231-es NEC is."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Deadzone41
őstag
Üdv all!
monitort keresek grafikai, és fotós munkára olyan 100-200 ezres árkategóriában. ha lehet 16:10-es képaránnyal. link ezt néztem ki, valaki tud róla véleményt mondani? ha más típust ajánlotok szívesen meghallgatom. előre is köszi. -
ChromeX
addikt
üdv LG W2246S-BF erről a masinárol valakinek van véleménye.? vagy tudna valaki ajánlani 30-35e körül wide 21, 22 colos megbizhato monitort?
-
horush
addikt
Sziasztok!
Új monitort szeretnék venni, FullHD, esetleg 1680*1050-es felbontással. Igazából szinte mindenre használnám, net, film, játék (Counter Strike Source főleg). 35-36eFt körül lenne rá. Nézegettem már párat, LG-t, Samsungot, BenQ-t főleg, s találtam egy PVA paneles, 23"-os Samsungot, egész jó áron: SyncMaster 2333T. Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e ilyet venni, annak tudatában, hogy a reakcióidő "csak" 8 ms; vagy helyette vegyek inkább egy 22"-os sima TN panelest. A 2333T-nek ugye elvileg szebbek a színei, s ráadásul nagyobb is. A TN viszont gyorsabb, de 21,5-22"-osnál nem nagyon van nagyobb ennyi pénzért, s elvileg a képe sem olyan szép.
Ha viszont mégis TN-est ajánlanátok, akkor milyet? A led háttérvilágításnak van vmi. értelme, vagy csak parasztvakítás?A válaszokat előre is köszönöm. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani minőségi és megbízható monitort maximum 45k-ig?
Amire használnám:
-játék (főleg FPS)
-netezgetés, fórumozás
-néha filmnézés, ha lusta vagyok átváltani tv-reLehetőleg olyan kellene, ami tudja az 1920x1080-as felbontást - már csak a filmek miatt is.
A tanácsokat előre is köszönöm!
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Steven88
tag
Hello.
Lehet beruháznék egy BENQ E2220HD monitorba, szerintetek megéri-e vagy inkább már LED-es legyen. Mivel jobb a LED-es monitorok? -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Én nem konkrét típus ajánlásra lennék kíváncsi hanem arra, hogy normál otthoni használatra kb.40 ezres árkategóriában melyik márkát ajánljátok(min.20" de inkább egy kicsit nagyobb ha lehet). áattól függetlenül, hogy nem kértem típust azért örülni fogok neki ha írtok. Inkább márkára lennék kíváncsi megbízhatóság és ár figyelembevételével.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
szerk.:ha lehet akkor LED-es kellene
[ Szerkesztve ]
-
wurci
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani általános felhasználásra 22"-es monitort 40-50 körül? Ha olcsóbb az se baj, de drágább ne nagyon legyen. Semmi különleges kívánság, csak ebből a keretből szeretném kihozni a legtöbbet.
Köszönöm!
wurci
-
apuc
őstag
válasz old_artist #5214 üzenetére
Én tudod is egy mestert hozzá..
-
harry
veterán
válasz jegenye77 #5210 üzenetére
Ennyiért valóban, viszont ha _csak_ a gamer igényeit szeretné kielégíteni, és beéri egy gyengébb (ám gyorsabb és olcsóbb) panellel, akkor ~20e-t spórolhat egy TN paneles típussal.
mod - átgondolva, 23-24" esetén nem biztos, hogy ennyivel olcsóbb, abból indultam ki, hogy én anno 22" TN monitorokat néztem 40k körül, de a 60k körüli Dell lett inkább.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
apuc
őstag
válasz old_artist #5211 üzenetére
Bekalibrálva
-
jegenye77
addikt
Szerintem Dell Ultrasharp U2311H ezt fogja neked szinte mindenki ajánlani.
Én is ezt venném,sőt máris rendelném is ha a Samu T240-esem elkelne.[ Szerkesztve ]
-
LonGun
csendes tag
Sziasztok,
segítségeteket kérném (és talán más is választ kap a kérdéseire)
Megdöglött a 19"-es CRT monitorom, így haladva a korral LCD-t keresek kifejezetten FPS játékra. (színhűség, belátási szög nem nagyon izgat....)
A méret 23"-24", az ára 50-60eHUF (vagy ez körül) csak játékra.
Nem vagyok otthon ebben a témában, nézegetem az adatlapokat, de egy tapasztalt vélemény vagy tipp sokat segítene.
Köszönöm!
-
Nyugdíjas
nagyúr
A fényerő nyilván magas. 30-40 közt szokott lenni valahol a kalibrált 120cd/m2 fényerő. Én ott próbálkoznék megtalálni a neked szimpatikus beállítást. Más értékekhez szemre ne nyúlj, csak bajt csinálsz.
De, ha mondjuk töksötétben használod akkor mehet lentebb is simán.
-
sheep
addikt
hello
annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e vmi általatok ajánlott beállítás a dell u2311h monitorhoz, ami jobb mint a gyári, kalibrálatlan? úgy értem, hogy fényerő, ilyesmiket kell-e állítani valamennyire, van-e valami helyes értéke, vagy jó úgy ahogy van?
az enyém nincs kalibrálva, így is nagyon szép, de nem tudom hogy pl fényerő meg ilyenek nem túl magasak-e alapból
köszi9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
harry
veterán
Ha webshopban vásárolsz, akkor 8 napig elállhatsz a szerződéstől. Így lényegében minden webshopos monitorra van, és nem csak 3 nap.
(persze láttam már olyat, hogy kiírták, pixelhibásat nem vesznek vissza, de ezzel nem kell foglalkozni, a jogszabály kicsit erősebb a bolt elképzeléseinél)Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Benyaking
aktív tag
Erre esetleg valami hozzaerto tudna valaszolni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest