- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
zippofcy #48919 üzenetére
Egy Dell U2414H boldog tulajdonosa vagyok. Nemrég Cegléden volt egy bő 60 fős összeröffenés Lanparty céljàból. Beszélgetés közben feljött ugyanez a ms vs gamer dolog..... én nem értek ehhez, de utánaolvastam, elmagyarázták felfogtam. Ami ott 8ms az bőven kevesebb mint ami sok màs monitornál 5ms!
Mellesleg a vásárlásról is Isual győzött meg, pedig nem az ő boltjában vásároltam. Ha valami gamer akkor sajnos az esetek 70%ában lehúzás. Van amikor megéri felàrat fizetni van amikor nem.
Mellesleg hármunknak volt ott ilyen monitora és Sz@rmszung, LegajjaG tulajok néztek hogy ez kurvajó bizony.Trollkodás: lehet mutogatni de van minden topikban legalább egy olyan ember aki témàt piszkosul vágja, benne dolgozik, vagy korábban hozzájut dolgokhoz és a tapasztalatait átadja. Kèrdezz körbe hogy akik itt az előbb általam emlitett tag véleménye alapján vettek monitort, ki mennyire azt kapta amit kért. Persze 100% elégedettség nincs de kevés olyan ember van aki mondjuk csalódott. Fogd meg a topik görgetőt és olvass vissza.
Ne akard úgy osztani az észt ami nincs, hogy a legbefolyàsolhatóbb embereket megfogó géjmer jelzőbe kapaszkodol.
No Offense
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged