Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• XXArcAngelXX

tag

válasz zippofcy #48919 üzenetére

Egy Dell U2414H boldog tulajdonosa vagyok. Nemrég Cegléden volt egy bő 60 fős összeröffenés Lanparty céljàból. Beszélgetés közben feljött ugyanez a ms vs gamer dolog..... én nem értek ehhez, de utánaolvastam, elmagyarázták felfogtam. Ami ott 8ms az bőven kevesebb mint ami sok màs monitornál 5ms!
    Mellesleg a vásárlásról is Isual győzött meg, pedig nem az ő boltjában vásároltam. Ha valami gamer akkor sajnos az esetek 70%ában lehúzás. Van amikor megéri felàrat fizetni van amikor nem.
    Mellesleg hármunknak volt ott ilyen monitora és Sz@rmszung, LegajjaG tulajok néztek hogy ez kurvajó bizony.

Trollkodás: lehet mutogatni de van minden topikban legalább egy olyan ember aki témàt piszkosul vágja, benne dolgozik, vagy korábban hozzájut dolgokhoz és a tapasztalatait átadja. Kèrdezz körbe hogy akik itt az előbb általam emlitett tag véleménye alapján vettek monitort, ki mennyire azt kapta amit kért. Persze 100% elégedettség nincs de kevés olyan ember van aki mondjuk csalódott. Fogd meg a topik görgetőt és olvass vissza.

Ne akard úgy osztani az észt ami nincs, hogy a legbefolyàsolhatóbb embereket megfogó géjmer jelzőbe kapaszkodol.

No Offense

The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210

Új hozzászólás Aktív témák