-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
raziel01 #25201 üzenetére
Nem igazán értem ezt a teljes körű TN utálatot... Értem én, hogy az IPS mindenben jobb, és amint lehet, én is váltok, de most is 24-es TN-t használok, teljesen korrekt kb. mindenre. Elhiszem, hogy az IPS-nek szebbek a színei meg egyszerre öten is nézhetik (minek?), de ha egyszer valakinek max 40k-ja van, akkor miért ne vegyen egy jobb TN-t?
A mostani LG monitorom mellett konkrétan láttam az U2412-t (egyik ismerősnek raktam össze vele gépet és kipróbáltam) és átlagos felhasználás mellett (net, játék) nem sok különbséget bírtam felfedezni köztük.
Szóval szerintem gáz ez a hozzáállás egy ilyen topicban, hogy "ha nincs 50k-d, ne vegyél monitort".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest