- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
OutSider17 #64699 üzenetére
mert ennél olcsóbban normálisan megtervezve, normális anyagokból nem fogja senki kihozni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
OutSider17 #64697 üzenetére
tudok olcsóbban is, csak az egy kalap fos lesz az üveget leszámítva. amúgy jó lesz az 31300-nak is, mert amint belép az országba, ki kell fizetned rá az ÁFÁ-t.
Meshify-t nem hiszem, hogy fogsz találni bolti ár alatt, hiánycikk lett rögtön megjelenés után, kb senki nem adja el, de ha mégis, és van esze, akkor nem 25-ért. annyiért mondjuk van Define C, ami ugyanaz a váz, csak teli előlap, de az is plexis, a TG verzió abból is 30.
-
OutSider17
senior tag
Egyébként lehetséges a kiírt ár majdhogynem egy edzett üveg oldalas háznál is! (24 660Ft + posta 2800)[link]
-
fogtunder
nagyúr
válasz
OutSider17 #64694 üzenetére
edzett üveg max 25-ért? LOL
a 170mm-es hűtők nem éppen a mainstream kategóriába tartoznak, az olcsóbb házak többségébe nem fognak beférni. a gyártók nem hülyék, ha extra igényei vannak a felhasználónak, akkor el is kérik az árát.
a Phanteks Enthoo Pro M-ből a sima verzió alig lóg ki a keretből, de abba még kell két venti előre.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
OutSider17 #64691 üzenetére
Thermaltake-nél nézz szét, a Core X31-be 180mm-ig mehet pl.
-
válasz
OutSider17 #64691 üzenetére
Pedig szinte minden gyartonak van olyan haza ami tud fogadni 170+ hutoket . Csak par pelda a jobbak kozul :
Fractal MeshifyC
Corsair 460x
Phanteks Pro M TG
NZXT Noctis 450
TT Core V51
Egy arkeretet is irhatnal ,ugy konnyebb ajanlani valamit. -
OutSider17
senior tag
Szervusztok!
Olyan házat szeretnék vásárolni amibe elfér egy 170mm-eres toronyhűtő! Nem igazán találtam ilyet.
Feltétel még annyi hogy legalább plexi oldal lapos legyen! De ha üveg az sem gond!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
iDavy
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Szeretnék segítséget kérni, mert nem tudok dönteni!
Lenne 3 darab gépház:- Fractal Design Define R5 Titanium
- NZXT H440
- NZXT Noctis 450A számítógépházban amit bele tennék:
- Asus Maximus IX Hero alaplap
- Noctua NH-D15
- 2db 3,5" HDD
- 2db 2,5" SSDA fent említett 3db gépház közül melyiket lenne érdemesebb megvásárolni?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
-
tpeter77
addikt
-
Mark023
tag
Sziasztok.
Thermaltake Core V1 érdekelne engem. Van tapasztalat, hogy mennyire hangszigetelt? Már mint mennyire engedi át a venti hangjait?
Köszi előre is.
(Cougar QBX építettem a mi nap, nagyon szép és igényes kis ház)
-
aerosmith
őstag
Most látom mekkora bequiet reklámot kapott az oldalkeret. Biztos sokan vásároltak náluk innen.
-
olle
senior tag
Más:
TT házaknál kiegészítőkért van hova fordulni?
SSD/HDD beépítő keret kéne!
-
fogtunder
nagyúr
hát ahogy nyekeregnek, meg leesnek a panelek, másra nagyon nem is jó. ez az anyagminőség 15K körül talán elmenne.
fogalmam sincs, mit csinálnak mostanában a CM-nél, de mondjuk szétnézhetnének, hogy Európában milyen házakat terveznek az elmúlt 5 évben, mert látszólag ezt elmulasztották.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
juliensorel #64678 üzenetére
csak 2-t, a többit külön keretre kell szerelni.
-
Cooler Master H500P Case Review: Illegitimate Heir
Pedig remenykedtem ,hogy jo lesz. Nagyon szerettem volna egy ilyet .De latva ezeket a homersekleteket... Vicc. Persze ki lehet cserelni a 20cm ventiket 3*140 re ,de akkor meg mar ott vagyunk arban mint egy C700P.
Na meg hogy egy rohadt beepitett RGB vezerlo se jar hozza...akkor minek adnak hozza RGBs ventiket -
fogtunder
nagyúr
válasz
juliensorel #64673 üzenetére
nincs is rajta az ajánlott listán.
én már kezdem unni, hogy mindig ez a megoldás, de Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass? ha kell több HDD hely, akkor utólag lehet még keretet venni bele. sajnos a többiből, ami eszembe jut, vagy az előlapi slot, vagy a több meghajtó hely, vagy az üveg hiányzik, vagy mocsok drága.
-
juliensorel
őstag
Egy kis kifakadas.
Sajnos azt mar tudom, h pl. mit ne vegyetek: Corsair carbide 300R windowed.
Elolapi slot, tobb hdd hely es (szerintem jobb design) miatt lecsereltem szeretett nzxt s340 elite hazamat erre a fosra. Olyan szintu downgrade-el szembesultem az s340hez kepest, h nem is igazan tudom kifejteni. Soha tobbet corszar, csakis RAM esetleg!!!!!! Tularazott ocska szar, azt hittem 27e ft-ert azert kapok legalabb egy s340 minoseget ami ugyanennyibe faj.
Az egesz haz bililemezbol es ocska muanyagbol van. A 240es radim epp befert felulre, 8 helyett 5 csavarral (ventik nelkul raktam fel a radit, aztan mar nem fertem hozza csavarhuzoval), de elvileg corszarek szerint 280as is befer; HAZUGSAG!!!!! Csak a furat van ott, eselytelen, h 2db 140es venti elferjen egy 280as radin, mert hozzaerne a ramokhoz es az alaplap bordakhoz, cpu tapot igy is alig birtam a radi ala begyomoszolni.
Tudom, h ez is jo par eves szeria, de mar 4 evvel ezelott is ezerszer jobb hazam volt harmad ennyi penzert; zalman z9plus, abban a gumilabas hdd rack szuperul meg volt oldva es anyagminosegben is sokkal masszivabb.
Jelenleg kiegtem haz csere teren, nincs mar kedvem se vacakolni vele, bar lehet meg most kene visszavinnem a boltba, de nem igazan talalok fogamra valo hazat. Sajnalom, h itt csak a 2db radi kapcsan erdeklodtem, fogtunder mondta is, h inkabb enthoo prot vegyek, de az a baj, h kinezetre nagyon tetszik ez a corsair, emiatt befurodtem.
(Ha letezne olyan akkor egy Fractal Desgin core 3000-et szeretnek uveg oldallappalvolt szerencsem hozza munkahelyen, de sajnos mar nem lehet kapni tovabba zart fala van, de az meg modolhato lenne...)
Nem ragozom tovabb, de sok sebbol verzik ez a 300R!
Szerk.: hatra viszont befert a 120as radi, nem er ossze a felso 240-el, pedig en csak ettol feltem, h ott fog elverezni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
tpeter77 #64670 üzenetére
a többi műanyag keretes, mágnessel, vagy sínen rögzül. itt egy teszt róla, nézd meg
ez egy ilyen sport, rendes szigetelt ház nincs ennél olcsóbban, vagy vacak lesz a szellőzés, vagy a hangszigetelés, vagy mindkettő. a Nanoxia Deep Silence 4 lenn még olcsóbban, csak abba a CPU hűtőd nem fér bele. de amúgy az összes valamire való ház, ami mondjuk kihúz 6-8 évet 20 felett van és az igények függvényében határ a csillagos ég. az én középkategóriás kedvencem a Phanteks Enthoo Pro M 25K és még kell bele két venti, de az új favorit, a Fractal Meshify C is 30K, az Enthoo Pro is 30, szóval ez ilyen, vagy próbálsz valamit vadászni aprón, vagy ennyibe kerül.
-
tpeter77
addikt
válasz
abridabri #64665 üzenetére
Megnéztem a házakat, ezek felülről súrolják a megadott költségszintet.
20k körül sokkal gyengébbek vannak?TT F31-nél a tetőt mágneses porszűrő takarja
"Magnetic fan filter on the top simply attach the filter for dust filtration"
de a többi helyen egyszerű sín van? Ez a ház nagyon tetszik, félek, hogy pl. 22k-ért ennél sokkal gyengébb megoldásokkal találkoznék. Vagy tévedek?ui.
A gumis kábelbujtatók is igen tetszetősek, 15 éve amikor a Chieftec Dragont vettem még álmomban sem jutott eszembe ennyi okosság -
fogtunder
nagyúr
válasz
tpeter77 #64667 üzenetére
igazából 30 alatt már csak az F31 van, szóval el is dőlt, de ha találsz R5-öt annyiért, akkor az is nagyon jó, nagy különbség nincs, az R5-ben a műanyagok jobb minőségűek valamivel, a TT-nek van fent is porszűrője, ha oda szerelnél valamit és kicsit masszívabb a váz, de nem jelentős. vagy van még pont 30-ért a Be Quiet Silent Base 600-ból teli oldallapos, ez se rossz, de csak akkor, ha soha, semmilyen formában nem akarsz majd folyadékhűtést, mert arra nagyjából alkalmatlan a másik kettővel ellentétben.
én az F31-et venném, ha bejön külsőre.
-
tpeter77
addikt
válasz
fogtunder #64645 üzenetére
- a gépbe szerelendő alkatrészek, kiemelten fontos az alaplap méret szabványa, a processzor és a hűtő pontos típusa, ha van, a VGA típusa, a meghajtók száma és mérete (2,5", 3,5", 5,25")
- van-e elvárásod a külsejével kapcsolatban, például ablak, edzett üveg, világítás, elképzelés a designnal kapcsolatban
- maximum összeg, amit a házra fordítanálHangszigetelt házat keresek 20-30ezer körüli összegig.
Gigabyte GA-H81M-S2H alaplap
VGA: valami 2 ventis GTX 1060 3GB lesz, talán MSI (?)
Extra: Olyan széles legyen a gép, hogy a CPU hűtőm beleférjen, ami 162mm magasságú ([link]).
Meghajtók száma: 2 darab DVD író
és 1 darab 2.5" méretű memóriakártya olvasóm van (Delock) ezt mindenképpen szeretném a későbbiekben is használni.
Táp: Seasonic S12II-430 Bronze tápom van
Lehetőleg teljesen zárt oldalakkal rendelkezzen, éjszaka nem bírom, ha valami a szemembe világít, mert akkor nem bírok aludni.
Külső: Lehetőleg felül legyen az usb csatlakozója.
Igények: A porszűrője, ha lehet sines legyen, hogy könnyen ki lehessen húzni és tisztítani.
Mit javasolnátok? -
fogtunder
nagyúr
válasz
aerosmith #64661 üzenetére
az Aqua, Ipon, meg úgy általában a magyar gyökerű boltok a magyar disztribútorokkal vannak összekötve. de mivel EU van, mindenki onnan vesz mindent, ahonnét akar, a BC és a Merlin erre is vannak szakosodva, hoznak egy csomó dolgot, amit a hazai disztrik nem listáznak. aztán ott vannak még az új szereplők, mint a Mall, az Alza, na náluk aztán pláne képlékeny, hogy mi honnan jön, mert egyiknek se MO a székhelye.
csak azt nem értem, hogy ettől még miért lenne fals infó, hogy ki a hivatalos hazai disztri?
-
aerosmith
őstag
Sziasztok segitség kéne hogy Phanteks Eclipse p400 hangszigetelt edzett üveges házat hol lehet most magyarországon raktárról kapni? Mindenfelé néztem de senkinek sincs?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hegegabi80 #64654 üzenetére
max a disztribútoroktól lehetne megkérdezni, gondolom ők tudják, hogy mik lesznek belistázva a közeljövőben, én más forrsáról még nem hallottam.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#12681728 #64652 üzenetére
aprón van most használt Phanteks Enthoo Pro jó ventikkel 23-ért. plexis az oldala, de ha asztal alatt lesz, akkor úgyis teljesen mindegy. esetleg ha befér, akkor NZXT Phantom Full Tower.
boltból hirtelen a Pahnteks Enthoo Pro M jut eszembe, de abba még kellene venti is előre, vagy Fractal Design Define S, abból van teli oldallapos is. légáram szempontjából kissé kompromisszumos megoldás az NZXT S340, de két jó 140-es ventivel elől ki lehet hozni 25-ből, pláne ha találsz aprón (szokott lenni).
-
hegegabi80
addikt
Azt esetleg nem lehetne valahonnan megtudni, hogy a Therlamtake Versa H18 Window mikor lesz nálunk kapható? Na nem mintha sürgős lenne, de ha jó lesz az árazása érdekelne.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnek tanacsot kerni szamitogephaz vasarlasban! Az ocsemet szeretnem meglepni vele!
A keret kb 20-25k+posta, lehet aprorol is. Teli oldallaposat szeretnek mivel az asztalban van a gep. Fontos lenne a jo szellozes es a konnyu szerelhetoseg. Egy 980ti es egy 6700k-t fogunk bele epiteni ATX alaplapban, amit egy 161mm magas thermalright true spirit direct hut. Remelem mindent leirtam. -
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Thermy #64647 üzenetére
még nem listázták be az itthoni disztrik szerintem, ezért is volt ilyen szűk körben kapható, illetve nagyon hamar slágertermék lett, gondolom elfogyott az első adag. várni kell, majd lesz újra, ha jön szállítmány. ha nagyon sürgős, esetleg meg lehet nézni külföldön, de a casekingnél is csak rendelést vesznek fel, szóval simán lehet Európa szintű hiány.
szóval vagy vársz, vagy ha a nagyobb méret nem gáz, akkor Phanteks Enthoo Pro M TG-t lehet venni helyette.
-
Thermy
tag
Valaki tudja miért nem lehet kapni fractal design meshify c-házat? Nemrég jelent meg, volt alzának meg iponnak is, most meg semmi, mire el jött volna az én időm :/
-
dugo_
veterán
Hát a max 65mm az semmi, ezekbe nem fogsz passzív hűtőt rakni.
Ez esetleg? Táp nélkül egy üllő is elfér benne:
https://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/cooltek-v3-coolcube-black/2737A Thermaltake Core V1 se rossz max 140mm-rel.
-
zolee3000
tag
Üdv!
Azt esetleg tudja valaki, hogy a MasterCase Pro 5 házakat gyárilag milyen ventilátorokkal szerelik? Én ezekre tippelek. Előre is köszönöm. -
Immy
őstag
Sziasztok,
Szeretnék HTPC-t építeni Mini-ITX-es alaplappal és külső DC tápegységgel meghajtva. Az alábbi két házat néztem és nem tudok dönteni a kettő közül. Szerintetek?
Cooler Master Elite 130 http://www.coolermaster.com/case/mini-itx-elite-series/elite130/
Cooler Master Elite 120 Advanced http://www.coolermaster.com/case/mini-itx/elite-120-advanced/Üdv.
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok,
Még mindig várok a Fractal Design Meshify C érkezésére, mert Alzában is elfogyott. Ha meglesz küldök képet, meg infót, ha valakit még érdekel.
szerk. kb. 2 hét csúszásra azért még így is számítok..
Legjobbakat uraim. -
tomic
addikt
válasz
fogtunder #64633 üzenetére
Igen mindenképpen fekvőt keresek. Sajna nem csak a szellőzéssel lesz csak bajom.A táp sem egyszerű. Azt tanácsolták nekem,hogy alacsony "ripple noise" értékűt keressek ha lehet.Pl EVGA Super Nova 550 G2,
Mivel atx méretűekből van választék bőven így azt gondoltam,hogy a házba is lehet olyat kellene keresnem. -
fogtunder
nagyúr
nem, az alaplap mATX, a ház mITX. a Node 202-at amúgy nagyon ajánlom, ha akarsz bele VGA-t is szerelni, mert visítani fog, mint a malac, mikor húzzák ki az ólból, csak blower hűtéses VGA-t szabad bele venni és a CPU hűtő mérete is durván limitált, abban se vagyok biztos, hogy a Ryzen gyári hűtő elfér.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tsebacsi #64627 üzenetére
persze, ha nincsenek gyári furatok neki, beépítő kerettel akkor is mehet oda még HDD. mondjuk ennyi HDD-hez már nem ezt szoktam ajánlgatni, meg részemről mindenkinek azt mondom, hogy ha sok adatot tárol, akkor vegyen NAS-t és dobja át arra, mert a kliensekbe merevlemezt rakni sokkal macerásabb, mint kialakítani egy központi tárhelyet.
-
válasz
fogtunder #64626 üzenetére
Igen, köszönöm. Közben szorgalmas voltam (vagy inkább rendet tanultam, és elolvastam az összefoglalót
) és rájöttem, hogy nincs 20k körül jó vétel, ami még tetszene, az a Be Quiet Silent Base 600, de annyit nem akarok rákölteni, a Neo nagyon tetszett, és csak 1x kell szívni a kábelekkel
Amitől félek: Csak 2 HDD hely van benne, de mintha olyat is láttam volna, hogy a harmadikat betehetem a DVD alatt lévő második slothelyre, ez valóban megoldható?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
minek?:S #64623 üzenetére
az a baj, hogy nem klasszikus légáram van benne, hanem alul tudsz befújni hosszirányba, amit utána a jobb oldali oldallapon menne ki függőlegesen, illetve hátul. ez már alapból nem jó a velegő áramlánsak, ott van útban a VGA, oldalt a kifújásnál pedig a belső kábelek és egyéb szerelvények vannak útban. plusz a tápon keresztül megy még ki levegő, egy normálisabb táp valszeg bírja is, de szerintem nagyon megülne a házban a meleg és azért tartósan nem jó annak se, ha 60 fokos levegőt szív át.
szóval én nem ajánlom, pedig amúgy nagyon tetszik, mATX méretben a Fractal Define Mini C, ami még aránylag kicsi, kisebb VGA-khoz a Raijinteknek is van mATX háza, de ott meg fejjel lefelé van bent a VGA a ház legtetején, az is kazánház lenne. -
minek?:S
őstag
válasz
fogtunder #64617 üzenetére
És ez mit jelent? Egyáltalán nem ajánlott kategória? Ventiket tennék bele, és olyan nagyon melegedó config se kerülne bele(1 hdd,1 ssd, i5, 8g ram, 1060 6g, 80+goldos táp) kb ennyi, ha teletűzdelem ventivel sem lehet megfelelő? másra nem nagyon akarom lecserélni a mostani 430mm magas 200R-emet, mert igazából nagyon szeretem, csak, ha tudok, akkor mennék összébb, mert nem feltétlen van szükségem ekkora bővíthetőségre.
(#64618) demmer123
Sajnos nagyon nekem sem van ami tetszik, vagy pedig érdemben nem lennék sokkal kisebb házban és akkor már felesleges a váltás. Bár a por miatt lehet mindenképpen cserélek.
-
válasz
fogtunder #64620 üzenetére
Üdv!
Most, hogy összeraktam másnak egy Zalman Z9 Neo-t, engem is elkapott a gépszíj
A kérdés: Van-e alternatíva hasonló árban a Z9 Neo-ra, ami hasonlóan néz ki, hasonlóan (vagy jobban szerelhető) és relatíve csendes is? Felül lenne a bekapcs gomb és 2-3 USB 3.0 az tökély lenne.
AMD Ryzen 5 1600x kerülne bele egy pure rock hűtővel Asus Prime B350-plus lappal, 2-3 normál méretű HDD-vel, SSD M.2 lesz és valószínű MSI GTX 1060 X 6GB VGA.Köszönöm szépen előre is!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
joshua7 #64619 üzenetére
Izé, ez nem a háztól függ, hanem az alaplaptól. Elkerülni úgy tudod, ha nem a felső slotba rakod a VGA-t, vagy vizet raksz a procira.
A két ház között nagyon sok különbség van annak ellenére, hogy a nevük közel ugyanaz, ha tudsz angolul, nézd meg a Hardwarecanucks tesztjét mindkettőről, az alapján kiderül.
Amúgy a lényeg a meghajtó helyek és a gyári ventik száma kb, meg egy csomó apróság, ami van, akinek fontos lehet. -
joshua7
veterán
Phanteks Enthoo Pro és Pro M tulajoktól kérdezném, hogy mennyi hely van a procihűtő és a legfölső vga slot-ban lévő kártya között méretesebb vgánál. Termetesebb hűtő mellett (D14-em van) nekem alig marad hely (CM RC690), ezt akarnám elkerülni a következő háznál.
A sima és az M között méretkülönbséget látok, bár pont a szélesség egyezik, ami jó. Ez ok. Más?
-
demmer123
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ghostyy #64614 üzenetére
Ha az a feladat, hogy tartsa össze az alkatrészeket, akkor van még olcsóbb megoldás is, de a Z3 nem egy jó ház. Ha olcsón kell, akkor Bitfenix Shinobi, aprón 10 körül szokott lenni, de S340 is van most 15-ért, ezek újak, gari nélkül.
Amúgy meg összefoglaló, mennyit érdemes házra költeni szekció.
-
ghostyy
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen gépet szeretnék összerakni és keresem hozzá a megfelelő házat.
ASUS Prime B350-plus
AMD Ryzen 5 1500X 3.50GH (vagy R5 1600)
Vengeance® LPX 8GB (2x4GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15
Gainward Phoenix GeForce® GTX 1060 6GB
Be Quiet! Pure Power 10 500W tápegységAmit eddig ajánlottak:
NZXT S340
Zalman Z3 PlusEgyre inkább a második felé hajlok mert ~10 ezerrel olcsóbb. Vannak esetleg érvek az NZXT mellett, ami miatt megéri a plusz pénzt? Semmilyen különleges igény nincs, csak lássa el a feladatát.
Köszi!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
abdulka1 #64611 üzenetére
én alapjáraton is bőven hallottam a hangjukat, igazából a mostani Lepa bolQuieteknek is hallom, csak ez már van olyan halk, hogy nem zavar és 1000RPM-ig, nem is nő meg jelentősen, utána is csak a szélzaj jön meg. zárt elejű házaim voltak mostanában, plusz az előző VGA is aránylag forrófejű volt, ha kellett a kakaó, akkor valamivel légáramot is kellett csinálni. ha tudni akarod, milyen a halk venti, akkor nézz meg egy eLoopot, na azok tényleg halkak. nyilván nem is annyiba kerülnek, és az F12 vállalható az áráért, de alapjáraton túl sok levegőt nem is szállít, ha meg pörög, akkor hangos.
használd egészséggel, ha neked bejött, de én ajánlani nem fogom. -
fogtunder
nagyúr
válasz
abdulka1 #64607 üzenetére
ez erősen szubjektív, a kompakt vizemen F12-k voltak, a legjobb, amit el tudok róluk mondani az, hogy végülis halkabb volt a gép, mint a Hungaroring F1 időmérő alatt. alapjáraton még hagyján, úgy csak fél óra után kezdtek idegesíteni, de mikor elérték a 900-as tartományt, olyan süvítést adtak elő, hogy azt hittem felszáll a gép.
de én bevallottan csendbuzi vagyok, nem mindenki érzékeny ennyire erre és mindenki máshogy tolerálja a különböző zajokat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Moleman #64608 üzenetére
silencio helyett akkor már inkább az N200, de tényleg.
20 alatt nem tudok jobbat, amiket tudok ajánlani, az a Xigmatek Aqila, TT Core V21, Fractal Define Mini C, de mind 20K felett, ha esetleg ezekből találsz 20K alatt aprón, akkor azok jók lehetnek, Mini C-t talán láttam is 18K-ért ma.
-
Moleman
addikt
válasz
fogtunder #64603 üzenetére
Köszi, átvándorlok oda.
H270-es lapokat nézegettem, mind tele van szórva 4 pines csatlakozókkal.
Még egy utolsó kérdés, ha lemondok egy bővítőkártyáról (rájöttem, hogy irtózatosan drágák az ac-s PCIe kártyák), mATX házból van nyugodt szívvel ajánlható 20k alatt, pl Cooler Master Silencio 352? Vagy nincs jobb/halkabb ennyiért, mint az S340?
-
abdulka1
őstag
-
aerosmith
őstag
nem tudjátok hol van most raktáron Phanteks P400s fehér?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest