- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
-
fogtunder
nagyúr
válasz
cyberkind #63797 üzenetére
bocs, most nézem, hogy ez nem olyan, mint a 340, amit bármelyik oldalára lehet állítani.
a HAF XB-ről azt lehet tudni, hogy fekvő ATX-ak között elég jó, de ez egy relatív szűk piac. jól szellőzik, elég sok minden belefér, nekem nagyon nem tetszik külsőre, de ez szubjektív.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
helltp #63794 üzenetére
a Prodigy M-et a VGA miatt nem ajánlom, 185W körül van terhelésen, nagyon fűtene. meg eleht próbálni a Chiefteket, de az se lesz szellőzés bajnok így ránézésre. én 10K-ért ilyet nem tudok most hirtelen mondani. ha szűkös a büdzsé, akkor kompromisszumokat kell kötni, én nem minőség és hűtési teljesítmény terén hoznám ezt meg.
-
cyberkind
félisten
-
helltp
aktív tag
válasz
fogtunder #63792 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és a segítséget, de ez nem igazán mATX form factor, túl magas, túl sok helyet foglal. És nem is igazán kocka alakú, bár erről hajlandó vagyok lemondani. Viszont itt van Bitfenix Prodigy M emberi áron, azt lehet belepaszíroznám a keretbe, ha érdemes rá.
Akkor erről a chieftecről senkinek semmi infója nincs? -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan fekvőalaplapos ház ami nem hatalmas de ATX megy bele? Van egy pár szimpi ház de ezekbe mind itx vagy matx megy, én meg a 4790K-val nem mozoghatok annyira szabadon ha netán berendelnék egy ilyet.
Konfigfom az adatlapon.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
inf3rno #63788 üzenetére
egy bizonyos szinten igen, de nagyban függ a ház kialakításától is. ehhez a kialakításhoz, mivel a házban lévő levegő hátul jön be, és a tápon keresztül távozik, én mindenképpen valami minőségi tápot vennék, ami bírja a strapát, meg ha kicsit meleg megy át rajta.
TT oldalon a Core V21 van, annak jobb lesz a szellőzése, viszont csak 3db 3,5" hely van benne. bár ha nagyon akarsz, a rácsos oldallapokra lehet szerintem még felcsavarozni, a V1-ben volt rá lehetőség, csavarokat is adtak hozzá.
-
inf3rno
nagyúr
Közben én találtam egy kész konfigot ugyanilyen házzal és hűtővel. [link] Királyság! Nem is tűnik annyira szűkösnek. Azért még az íze kedvéért keresek alternatívákat, mert hát úgy jó vásárolni, ha tud választani az ember, de úgy néz ki, hogy ez lesz. Köszönöm a segítséget! :-)
-
helltp
aktív tag
Sziasztok, ultra budget PC-hez kéne nekem egy ultra budget ház. Valami kis méretű mATX jellegű kockább dolgot keresek, egyrészt mert ezek tetszenek másrészt meg mert nincs hely. Ami megy bele: Pentium G4560 egy gtx760-nal (nincs 300mm hosszú), a lap pedig egy mATX asrock H110M-DGS. Keret ~10k. Én egy Chieftec CI-01B-OP-ra gondoltam, de a topikban alig találtam róla valamit. Ennyiért elmegy? Más tippek? (Használt is jöhet.)
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fogtunder #63786 üzenetére
Nem a TDP számít (egy bizonyos szintig), hanem hogy milyen hűtőt raksz rá. A pure rock 150W-ra tervezett, alig fog pörögni rajta ha maxra járatom a procit, idle meg talán még passzívan is elmegy egy darabig. A mostani PC-nél 84W-os TDP-jű CPU-hoz van 130W-ra tervezett hűtés, olyan 15dB a hangja, nappal az utcai zaj mellett nem hallani, hogy megy e a gép. A kérdés inkább az, hogy belefér e ebbe a házba, vagy túl nagy hozzá. [link]. Azt írja, hogy 155mm magas, plusz jön a lap meg a CPU. Ahogy nézem ez a ház, amit linkeltem 25 centi széles úgyhogy elvileg ezzel nem lesz gond. Kicsit azért zsúfolt lesz belülről, dehát a méret miatt muszáj. :-) Szerintem meg is veszem ezt 20-nál többet nem nagyon akarok házra költeni. Még azért megnézem, hogy Thermaltake miket ajánl.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
rockerkrisz #63784 üzenetére
az is, meg a V51 is, de én mondjuk egyszerűen csak megvenném több helyről a cuccot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
inf3rno #63785 üzenetére
rajta van ez is az ajánlott listán, de én a Prodigy belsejét jobban szeretem, ha mATX lesz, akkor jó lehet. mondjuk a 80W TDP annyira nem kevés, lehet túlzottan halk ez se lesz.
én amúgy nem foglalkoztam a Gen 8 hangjával, beraktam a lépcső alá, ott tekerheti a ventit, ahogy akarja, a 1610T meg bőven elég arra, amire használom.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fogtunder #63783 üzenetére
Én ezt nézegettem ma, ez is jó lehet? [link] Nem ismerem ezt a BitFenix gyártót, így 5 perc olvasgatás után, elég jókat írnak róla. Méretre pont valami ilyesmi kellene, nekem is számít, hogy kicsi legyen, de a lap tulajdonságai azért behatárolják, azért nem itx lett. [link]
Néztem már a kész mikroszervereket, de inkább maradok az egyedi építésnél. A Proliant egyébként baromi hangos és nehezen cserélhető benne a CPU hűtés. Inkább elköltök 150-et, és azt kapom, amit szeretnék. 60-ért már találtam Xeon e3-1230v5-öt [link] meg 8g Hynix ECC memóriát. Azt hiszem jó vásárt csináltam.
A többi új lesz, a lap még 50, hűtő 10, ház 20, táp 15, videokártya 5, hdd, ssd, ups van itthon. Kezdésnek nagyjából elég lesz ennyi, később majd bővítem tovább, ha szükséges. Szerintem egy 10 évig simán kiszolgál majd ez a vas.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
inf3rno #63782 üzenetére
erre igazából lehet venni egy régi chieftec tornyot is, viszont tápot mindenképpen külön vennék, nem a kínálat tetejét szoktál beszerelni. van akár Chieftecből is használható, de erre a célra, valami olcsóbb FSP is jó lehet, vagy BQ Pure Power.
én home szervernek mITX lapot építenék, és egy Fractal Design Node 304-et (kicsit drága), vagy Bitfenix Prodigyt (aprón 12K körül kapsz).
amúgy nem gondolkodtál még HP Microszerveren? mostanában 60K alatt van, az a cerka bőven elég a legtöbb célra, 4HDD megy bele, plusz a DVD helyére mehet az SSD.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fogtunder #63781 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert van 2 olyan házam, az egyik 14 éves, a másik 7 éves, mindkettővel elégedett vagyok. Mondjuk árban mindkettő 15-nél többe került már akkor is.
Most rakok össze egy szervert itthonra, aztán próbálok tájékozódni, hogy milyen házat lenne érdemes venni neki uATX, bq pure rock hűtőt szeretnék beletenni egy SSD-ről fog menni a rendszer, később meg ha lesz rá keret, akkor RAID-nek vennék 3.5"-os HDD-ket hármat vagy négyet. Egyelőre csak egy lesz benne. Lesz benne még egy olcsó videokártya. Házra és tápra 30-35-öt max 40-et szánok, a tápnak mennie kell APC szünetmentessel szögletes jelen, olyan 400W körüli táp elég neki. Ezek alapján be lehet lőni nagyjából, hogy mi az, ami szóba jöhet? Egyáltalán együtt adják a tápot ezekkel a házakkal, vagy már megszűnt az a rendszer?
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
A Chieftec házakkal mi a gond?
-
spank0309
tag
Üdv. srácok, szeretnék valami kisebb házat a jelenlegi nzxz s340-asnál, atx-el lappal, ismertek valami kisebbet?
-
fogtunder
nagyúr
hát Core V1-be nagyobb fogyasztású VGA-t én nem raknék a 1050Ti-nál, szóval ha van ilyen elképzelés, akkor szerintem szkip. a tervezett konfighoz amúgy elég lenne, nem volt rossz, a méretéhez képest elég jól szerelhető.
15-ért én inkább apróról néznék valamit, 13-ért van Bitfenix Shinobi, Anidees AI6 16-ért, de NZXT S340 is szokott lenni ennyiért, mind jobb választás, mint az N300, de boltból a Zalman Z9 is.
kicsit drágábban pedig Zalman Z9 Neo, NZXT S340.
-
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
CM N300 helyett jobb vétel egy Core V1?
Intel i5 7500, Asrock B250, GTX 1050ti + 1 SSD, később még egy HDD lesz benne, főleg játékra.
Köszi!
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van valami ötletetek arra, honnan szerezzek vagy hogyan készítsek igényes táptakaró lemezt?
A ház gyártója szerint lehet hozzá kapni külön x USD-ért de nem találtam sehol ahol ilyet árulnak.Nem, nem él a link a gombon.
Egyébként itt az oldal linkje: [link]
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Mit szóltok ehhez a Panzer Max-hoz?
Ami nekem számít hogy elférjek benne, amit ha jól látom ez teljesít, és ami még fontosabb hogy megvédjem a cuccokat a portól, illetve persze, hogy jól is szellőzzön
-
chopin42
őstag
válasz
Balesz1899 #63753 üzenetére
Én csak a konkrét kérdésre ajánlottam, nem olvastam az előzményeket (spam, stb
)
Remélem jól jártál a házzal, mert sokat gondolkodtam rajta, de az enthoo jött, látott, győzött, majd meggyőzött -
Balesz1899
aktív tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
.Unforgiven. #63749 üzenetére
-
chopin42
őstag
válasz
.Unforgiven. #63749 üzenetére
Z9 neo-t vegyél, ne a plus-t. Peprill 17k a zöld boltban. Gyári ventiket cseréled, sajna 4 molexes, de 5-tel adják, ideig óráig megteszi (olvastam róla). Elvileg 20k alatt elég jó vétel, szép, jól szellőzik, moduláris, meg elég sok extrája van, előre pl 2 venti megy, ami nem m1. Engem is lebeszéltek a z9 plusról, mivel egy ventije van elöl, szellőzése rosszabb, porszűrése gyengébb. Egyébként pedig vadászd az aprót, onnan 20k alatt szép házakat össze lehet szedni. Én konkrétan 20k-ért egy phanteks enthoo pro-t vettem, ami nagyon nem egy kategória a z9 plus-al.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
válasz
Balesz1899 #63747 üzenetére
Köszönöm, így már értem!
fogtunder:
Köszi neked is!
De szeretnék
Miért nem jó választás a Zalman Z9 Plus ebben az árkategóriában?
Ha van jobb javasalat azt megköszönném. -
fogtunder
nagyúr
válasz
.Unforgiven. #63742 üzenetére
az alaplap típusok végén az M betű szinte csak és kizárólag a mATX deszkákat szokta jelölni. az u (pontosabban μ) pedig a micro SI előtag szimbóluma.
de látom, nem akarsz normális ajánlást kapni.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
.Unforgiven. #63744 üzenetére
Az 5 ventiből 4 molex csatlakozós, azokat nem az alaplapra kell dugnod.
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Van egy Athlon 5350 mini-ITX gépem egy LCPower 1340mi házban, de nagyon zsúfolt benne így kb. 0 a szellőzése még úgy is, hogy nincs rendesen rajta a teteje. Minden alkatrész, pl. az alaplap szenzor is 60 °C körüli / hőmérsékleteket mutat, ami nem kimondottan egészséges.
Eddig nem akartam költeni rá, de most úgy néz ki a magas hőmérséklet elkezdte megviselni: a BIOS a legkisebb áramszünet esetén is dob minden beállítást, így a gép nem tud újraindulni sem (F1 bla-bla). Gondolom az elem nem szerette a meleget.A lényegre térve, szeretném átköltöztetni ezt a gépet egy kicsivel nagyobb házba, amiben nem sül meg. Egy micro-ATX házat szeretnék, mert későbbiekben lehet hogy egy picikét nagyobb gép költözik bele, és azt is bírnia kéne majd. (ha cserélem az asztali 3570K-t lehet hogy alul szorzózva és alulfeszelve az fog home szervert játszani a későbbiekben, majd meglátom a használt piaci árát, hogy mi éri meg jobban)
Valami kis kocka házra gondoltam, leginkább a CoolerMaster Elite 110 / 120 / 130 szériájára, de nagyon ellentmondásos véleményeket olvasni ezekről...
Lényeg hogy valami ilyesmit szeretnék (lehet más is), ilyen max. tizen-egy-pár ezer Ft-os árfekvésben, a következő igényekkel:
- mini-ITX ÉS micro-ATX kompatibilitás
- legalább egy 2,5" és legalább egy 3,5" hely
- jó rezgés ill. zajcsillapítás
- jó szellőzés
- ha nincs saját tápja (ahogy az említett CM-eknek sincs) akkor egy Corsair CX-400-nak (nem 430!) el kellene férnie benne. (szerintem nem átlag feletti a mérete, de gondoltam megemlítem)Köszi!
-
.Unforgiven.
csendes újonc
válasz
.Unforgiven. #63742 üzenetére
Valamint abban kérnék még segítséget hogy a lapomra rá fogom tudni dugni a ház 5 ventijét?
Mert azt olvastam a lap gyári oldalán hogy csak 1 ház venti csatlakozó van rajta. Ilyenkor mi a helyzet?Ha ilyen házat akarok akkor új lap is kell?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
enginev3.0 #63741 üzenetére
Nem tudom ez milyen, de ez NZXT Phantom széria nagyon hasonló, aprón szoktak felbukkanni emészthető áron. Azoknak általában csak a bolti ár a baja, ha olcsón meg tudod szerezni, akkor vehetőek.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
A segítségeteket szeretném kérni abban hogy kinéztem egy Zalman Z9 Plus házat, ebbe pakolnám át a masinát.
Az a kérdés hogy az en ASUS P8H67-M PRO alaplapom beszerelhető ebbe?
Megnéztem a gyári oldalon és azt írja hogy a lap uATX kivitelezés a ház pedig azt írja hogy micro- ATX és ATX. Ebben nem vagyok jártas.
-
atee
őstag
válasz
enginev3.0 #63739 üzenetére
Szerintem felesleges is vitatkoznod vele
Azon kívül, hogy neked/nekünk nem megy le a torkunkon. Neki tulajdonképpen semmi érzékelhető hátránya nem lesz belőle.
Feltételezve, hogy teljesen általános felhasználásra lesz! -
enginev3.0
félisten
Fiatal lánynak kell gépet összeraknom, ezt nézte ki, nem túl sok jót lehet elmondani róla, de neki a kinézet a fontos, hiába mondanám neki a szakmai részét, anyaghasználat, szellőzés stb...
Milyen hátrányai lehetnek ennek a háznak?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
.Unforgiven. #63737 üzenetére
Hali,
Először is nem szükséges mindenhova szpemmelni ugyanazt a kommentet.
Másodszor légyszi kezdd el olvasni az összefoglalót, nagyon sok hasznos infó van benne.
Ha válaszolsz az elején lévő kérdésekre, akkor tudunk konkrét ajánlást adni.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném a gépemet egy új házba pakolni mert a jelenlegi egy rakás szar mer nem lehet a hűtést rendesen megoldani a nyílások hiánya miatt.
Tudnátok ajánlani megfelelő házakatamibe rendesen lehet pakolni ventiket?
Valamint melyik jobb a felső vagy az alsò tápos?A keret az kb 15-20k
-
Frenky89
addikt
Tud-e valaki olyan képet, vagy videót, ahol a Phanteks-féle "satin black" és a "anthracite grey" aluminium panelek (pl. Evolv, Elite) szerepelnek azonos - esetleg természetes - megvilágításban?
-
MolnárKrisz
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
chopin42
őstag
válasz
MolnárKrisz #63729 üzenetére
Egy Enthoo pro nálam várja, hogy gép kerüljön bele. Amit eddig mondhatok róla: hatalmas, masszív, jól szerelhető, igényes, tágas, sok-sok ventilátorhellyel, jó szellőzéssel. Mindenhol porszűrős, könnyen szétszedhető/tisztítható, moduláris. ajánlanám, szerintem nem lesz vele gondod jó pár évig.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MolnárKrisz #63729 üzenetére
egyértelműen az Enthoo Pro lesz a hűvösebb, de egy nem extrém módon tuningolt GTX970 a H440-ben sem fog megfőni, nálam a Strix alap órajelen 72 fok, aránylag kis zajterhelés mellett. ha a hűtés a lényeg, akkor viszont a Phanteks, pár fokot azért lehet nyerni vele.
-
n3lOk
csendes tag
Sziasztok gépházat keresek erre a rendszerre
alaplap msi millitary class 4
intel xenon e-3 1231-es processzor
vga gtx 1080 Gigabyte
ram 16 giga 1600 Mhz kingston
BE QUIET! Dark Rock 3 proci hűtő
táp 550 corsairazt várom hogy a vga ami fan stopos ne kapcsoljon be ha 34 fok van a lakásba és hogy ne legyen olyan meleg bent a házba most egy kicsit zsúfolt bent a hely
ezért vennék egy nagyobb és jobb házat max keret rá 30.000 ft remélem ebbe a kategóriába van
nem fontos a plexi ház meg ilyenek egy házat kinéztem erről mi a véleményetek ?? Zalman z9 neo ez a neve
Szeretném ha egy új konfigot is kiszolgálna -
fogtunder
nagyúr
válasz
MolnárKrisz #63727 üzenetére
mit raknál bele? mit vársz a háztól?
alapvetően mindhárom jó vétel, ha nem akarsz bele nagyon extrém hardvert rakni, akkor bármelyik jó lehet, én személy szerint az Enthoo Pro és a H440 közül választanék.
-
MolnárKrisz
csendes tag
Sziasztok,
Gépházat szeretnék vásárolni de nem tudok dönteni e 3 típus közül(apróról venném) :
-Pantheks Ethoo Pro
-NZXT H440
-NZXT Phantom Full TowerMind a három megfelelne de nem tudom melyik éri meg legjobban.
Előre köszönöm a választ. -
martin66
senior tag
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Egy eléggé összetett kéréssel fordulnék hozzátok.
Adott a következő konfig:
-MSI Z97 Gaming 3
-i5 4670k + BeQuiet! Pure Rock procihűtő
-RX 470 Gaming X 4GB
-12GB Corsair Vengeance RAM
-Kingston m.2 SSD + WD Blue 500GB HDD
-Corsair CX500-as tápNa most... a gépben a procihűtőn kívül nincs külön ventillátor. Egy olyan házat szeretnék venni amiben az alkatrészek megfelelő hűtés mellett 28 fokban sem melegednek 70-75 fok fölé, illetve szempont hogy egyszerű és letisztult fekete ház legyen(ha lehet minél kisebb, de ez nem szempont), viszont szempont még hogy ne nagyon porosodjon illetve egy zárt faíróasztalban lenne így oldalról nem igazán kap(sőt szinte semmit) levegőt, csak és kizárólag elölről és hátulról, de ott teljes felületen. Milyen házat ajánlotok ami ezeknek a kritériumoknak megfelel? Illetve tudnátok írni a házba hűtőből milyeneket vegyek? Ami csendes de ugyanakkor jól hűt?
Háznál a keret maximum 30 ezer Ft lenne, a hűtőknél nyilván nem több tíz ezres tételben gondolkodom, de mondjuk egy darabjáért 3-4-5 ezret hajlandó vagyok rá áldozni
Köszi előre is a válaszokat!
-
Dronte
aktív tag
Nos, kalandosan, de megérkezett az Aerocool Aero 300 FAW házikóm.
Először ablaktalan verziót küldtek kb 8 munkanap után, aztán a következőnél törve volt a plexi, a harmadik már klassz és működőképes
Tapasztalatok:
Általános:
Jól néz ki, egészen kellemes az anyaghasználata, bár azért műanyag az van benne bőven, viszont aránylag könnyű.
Alul tápnál és a tetején levehető porszűrő (a tetején mágneses!). Az eleje levehető, kicsit elszórakoztam vele mire szétszedtem, ugyancsak porszűrős, vastag, szivacsos anyagból, viszont normálisan szellőzik. Tehát 3 helyen takarítható porszűrőkkel jön. A gyári hűtőjét nem teszteltem, két Arctic Cooling venti ment bele alapból. A LEDjeibe nem szabad belenézni felülről mert kiégeti a retinád.Szerelés:
Házat konkrétan korábban még nem szereltem, nem bonyolult, szép hosszú kábelek, menedzsmentre is van hely bőven. Tápom 4pines alaplapi csatlakozója viszont nem volt elég hosszú (alsó táphelyes ugye..), ehhez kellett vennem egy hosszabbítót sajnos.Zaj, működés:
Sajnos eddig még csak kb 15 percet ment, mert nem volt rá időm, de addig nagyon kellemesen alacsony hőmérsékleten tartott mindent terhelés alatt. Zajról így még nem tudok nyilatkozni.Összességében abszolút elégedett vagyok, jó vétel volt 11ezerért boltban
-
válasz
fogtunder #63710 üzenetére
Köszönöm a tippet! Közben eszembe jutott, hogy a hely úgy is kelleni fog majd a következő hdd-nek, így a beépítőkerettel nem is foglalkozom, felesleges kiadás lenne. Ideiglenesen megoldom így, vagy csak beteszem valamire a ház aljába. Nincs mozgatva, néha kifújatom levegővel és kész. Akkor szoktam kivinni a házat. Vagy finoman hozzárögzítem a táp támasztékához, ott jó helyen lesz.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Ház vásárlásán gondolkodom.Eddig a konfigom ilyen:
Be Quiet Straight Power 10 400W (BN230)
AMD Ryzen 5 X6 1600 (gyári CPU hűtő, egyelőre nem tudom mennyire lesz hangos)
Samsung 960 EVO 250Gb (NVMe)
Corsair 16GB DDR4 3000MHz Kit (2x8GB) Vengeance LPX Black
ASUS PRIME B350-PLUS vagy ROG STRIX B350-F GAMING
Sapphire HD6870 (2 Part Slot Occupied. 250(L)x115(W)x40(H) kb 2 éven belül egy 50-60e középkategóriás VGA lesz helyette, emrt 4K-ra váltok)
2x1 1TB 3,5HDDKb 15-20 körül költenék.
A javasolt gépek közül ezt láttam jónak: Cooler Master N300.
Fontos kritérium, hogy elől és ne oldalt vagy fent legyen az USB és egyéb bemenetek. -
fogtunder
nagyúr
szerintem amikor ezt tervezték, még nem nagyon volt szempont az SSD kompatibilitás.
ha a keresztbordák a kereten jó távolságban vannak, akkor fúrsz rájuk 4 lyukat és alulról rácsavarozod az SSD-t, de mivel nincs bennük mozgó alkatrész, bármivel lehet rögzíteni, a szigetlő szalag elég kézenfekvő megoldás pl.
-
Helló!
CM HAF932-be szereltetek már be ssd-t? Melyik beépítőkeret fele meg oda? A 3.5-es meghajtók ilyen tálcában vannak rögzítve:
Köszönöm!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Vettem egy AIO Orbic TML01 High Gloss Black házat, de miután összeépítettem az egész gépet akkor vettem észre, hogy nincs Reset gomb, viszont a kábelét rádugtam az alaplapra.
Valakinek van tippje, hogy hol lehet a Reset gomb?
-
atee
őstag
válasz
fogtunder #63704 üzenetére
Igen erre gondoltam, hogy talán kicsit jobb lehet. Kinézet az szép letisztult (bár a színválaszték engem nem talált el annyira. Egy "Jet black" lehetne pl.)
Talán szerencsére, de sehol nincs raktáron 30k alatt... csak néhány napos beszerzéssel!
Így nem rendeltem be... vagy kell azonnal! Várni nem szeretek mert meggondolom magam közben -
atee
őstag
Igaz, hogy már úgy döntöttem maradok a H440 háznál...
Viszont csesztet ez a házENTHOO PRO M ACRYLIC [link]
Valakinek kézzel fogható véleménye róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest