Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami kis házat, ami fekete, lehetőleg mini itx és kocka alakú?
mobal,
-
válasz
360xbox360 #62747 üzenetére
-
Sziasztok!
Kéne olcsón egy ATX ház (max. 15k bruttó). Mi az ami ajánlott?
mobal,
-
-
400Q belakva. Jó féle.
-
Ma megjött a 400Q, holnap összeborítom. Egyelőre csak kibontottam, de eléggé meggyőző!
-
400Q a postán, elméletileg jövő héten érkezik. Fingers crossing.
-
válasz
fogtunder #61041 üzenetére
Megrendeltem nemrég, majd meglátjuk. Ahogy néztem videók alapján annyira nem gázos - bízom benne. Mind három rekeszbe raknék valamit, most izgulok, hogy a SATA kábel elég legyen.
Érdekesség, Amazonról vettem mert ott a "régi félét" még árulták. Az új félét lehet csak itthon kapni amiben van egy plusz ventiszabályozó, és szerintem csúnya kapcsoló az USB port mellet. Még az ára sem volt vészes ~ 99€.
mobal,
-
Ezek a gumi rögzítő csavarok mennyire jók? Gondoltam rá ha már mondjuk veszek egy 400Q-t és telepakolom be quiet ventivel akkor ezzel kötném a helyére.
-
Idáig kitartottam, hogy nekem Silent Base 800-am lesz, erre megláttam a 400q-t. Pro és kontra? Corsair ventik milyenek?
-
válasz
wowpegazus #60973 üzenetére
Ha amúgy is cserélsz, és 4k ban gondolkozol lehet a 1070 mellé egy i7-et vennék.
-
Nah, Shadow Rock 2 már itt pihen melletem. Januárban Silent Base 800 vásárlás!
-
be quiet! silent base 800 jó választás?
-
Nem tudjátok véletlenül, a Silent Base 800 házhoz tartozó Pure Wings 2 ventilátorok PWM-esek?
-
Fractal Define C? Jó vétel?
(viszonylag új termék)
-
Lehet Enthoo Pro lesz S340 helyett. Előre a 20 cm-es ágyú helyett lehet rakni 2db 12-es ventit? (van 3 drága Scythe, amitől nem akarok megválni)
Macsó belefér? (HR-02)
-
válasz
xPraetoriaNx #60268 üzenetére
Lehet nem macsó lesz hanem egy árnyék szikla 2
-
NZXT S340 házba belefér egy Macho? Sok ellentmondásos infót olvasok erről.
-
Elkezdtem az előbb gondolkodni azon, hogy a Xigmatek Midgard II házam vajon érdemes egy S340 Elite-re lecserélni?
-
-
-
Sziasztok!
Vacilálok a Corsair 300R és a Xigmatek Midguard II között. Segítsetek a döntésben!
Xigmatek ház adott ventilátorai mennyire jók?
-
Sziasztok!
A Xigmatek Midgrard II házhoz adott ventilátorai milyenek? Jók, hangosak? Úgy néz ki ez a befutó egyenlőre!
mobal,
-
válasz
oettinger01 #28698 üzenetére
Fontosnak találnám a kábel elvezetést, és a táp alsó pozícióját. Na mind1 szerintem váltok csak ezért.
-
Sziasztok!
A Shinobi ház ventillátorai mennyire hangosak?
mobal,
-
Sziasztok!
Olyan házat tudtok ajánlani, amibe beleférne egy kis méretű - ha van ilyen, nem tudom nem vagyok benne a témába - vízhűtés olyan 20k körül?
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest