- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PunkZoli
aktív tag
hi
szeretnék valami halk és olcsóbb házat venni, amiben egy mugen 2 elfér
cm 335 elite-et néztem ki eddig, vélemény? -
Tothgera30
Ármester
válasz Butcher-HUN #14098 üzenetére
Hát semmi . Nehezen beszerezhető, és olyan kis műanyag kategória . Ha komoly házat akarsz venni, akkor ne Alienware-t vegyél,ott a nevet és a reklámot kell megfizetni . Még használtan is bontott gépből 50k körül áron dobálnák, de szerintem nem ér annyit, mivel csak a külsőségeken van a hangsúly, annyiért sokkal komolyabb kecót is lehet venni. Mondjuk itt akartak anno eladni egy teljes konfigot.
Ha hasonló házat keresel, akkor inkább neked is az NZXT Phantom, Silverstone Raven, Cooler Master HAF X házak egyike lenne ideális vétel.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Tothgera30 #14097 üzenetére
Alienware házról mi a véleményed?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Tothgera30
Ármester
válasz jilian #14093 üzenetére
A Phantom nekem is nagyon tetszik, főleg fehérben. Nézz szét a webshopban, hátha találsz valamit, bár én Antec házak fanatikus rajongója vagyok, nálam csak egy P193 jöhetne szóba a te esetedben, bár ott leszedném az oldalt lévő ventit.
#14085 Jim-Y: Én a Lian Li-t venném. Egy igazi kuriózum, ritka és hamar elkapkodják, ha el akarod adni, de ettől óva intelek, lásd az esetem (eladtam a P180 mini-m, majd szenvedtem mert hiányzott, és vettem egy ugyan olyat). 692 meg a hamarosan (vagy talán már az) PH-sok kedvencévé válik, szóval sok lesz belőle.
-
Butcher-HUN
senior tag
akkor az Alienware házat lőjem ki? 15-20 ezer között mit ajánlotok?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
jilian
addikt
válasz Tothgera30 #14083 üzenetére
Hát az a Phantom nagyon szép, így kell egy mai háznak szerintem kinéznie az ára is elfogadható.
Ilyen stílusú házakból tudnék válogatni. -
-
albert8
veterán
MÉg egy hete megvolt neki
De nekem nem tetszik e Lian de csak azért mert nem fekete belülről és mert forditott a laptálca benneFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Azúr77
tag
válasz albert8 #14081 üzenetére
LAP: Gigabyte s1156 GA-P55A-UD3 usb3 sata3 28k
CPU: Intel s1156 Core i7-860 2,80GHz BOX 64k
Hűtő: Coolink Corator DS processzorhűtő 15k
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB Dual Channel Kit (2x2GB) 14k
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB Dual Channel Kit (2x2GB) 14k
HDD: Hitachi SATA2 1,0TB 32MB Deskstar 7K1000.C 13k
SSD: OCZ SATA2 50GB Agility 2 (OCZSSD2-2AGT50G) 285MB/sec 30k
VGA: Gigabyte PCIe GV-R687D5-1GD-B - HD6870 1GB 58k
ODD: DVD-RW LG GH-22NS40RBBB OEM SATA Black 4k
TÁP: Chieftec 500W GPS 500A AktivPFC ATX2.3 12cm venti BOX 3év gar: 13k
Nekem HAF 912_es házat ajánlottak nekem megfelelt meg is van és tökéletes.Haver vmi másra gondolt."videokártya 1789 megabite haipejtréninges,+512 piszaieres ddr 3-as ,abszolut mindent visz"
-
mrbig25
őstag
Igaz, hogy a 692 nagyobb, meg jobb a kábel-menedzsmentje [imádom ezt a szép magyar szót...], de egy Lian-li az, akkor is Lian-li. Tehát én mindenképp az A05-N-t választanám. (és a különlegessége miatt talán könnyebben is eladhatod majd, de szerintem nem fogod )
[ Szerkesztve ]
...
-
Jim-Y
veterán
válasz Tothgera30 #14084 üzenetére
Nos,akkor leegyszerűsödött a dolog, szerintetek (figyelembe véve azt is, hogy később melyiket tudom jobban eladni) RC-692, vagy Lian Li PC-A05N ? üdv
-
Tothgera30
Ármester
válasz jilian #14073 üzenetére
1. Ezt nem igazán értem. A legtöbb házban elölről hátulra, vagy néhánynál alulról felülre történő szellőztetés meg. Most ha oldalra beraksz egy ventit, azzal felborítod a levegő útját. Hidd el, sokkal jobban jársz egy olyan házzal aminek a tetejére rakhatsz ventit (és megint jövök a 800d-vel), hogy kiszívja a felmelegedett levegőt, és az gyorsabban cserélődjön a házban. Volt egy pár házam, szóval tudom, ezért van már a második Antec P180 mini-m, és azon sincs oldalt venti, de elől van kettő, hátul egy, a tetején szintén egy. Tehát neked én legszívesebben a Corsair kecóját ajánlanám, mert akinek van, az nagyon elégedett vele (pl.: andrew), esetleg az NZXT Phantom is megér egy pillantást.
2. Akkor ott az alaplapon, veszel hozzá egy (max. 3000ft-os) USB hub-ot, és meg van oldva. Így még a gépházhoz se kell hajolgatni, csak ott lesz az asztalon a ketyere.
Komolyabb házak táján, mondjuk pcgear.hu...[link]
-
Najz
tag
válasz Azúr77 #14079 üzenetére
Ezek jó házak a leendő konfig mellé szerintem
Lancool K62
In Win Mealstrom
CM HAF922[ Szerkesztve ]
Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
albert8
veterán
válasz Azúr77 #14076 üzenetére
Ird le mi a konfig mert akkor tudunk mondani jó házat
(#14080) Butcher-HUN:Annyi szerintem egy használt házért nagyon sok
Szempontok:anyag
szellőzés
nagyság
ár[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Butcher-HUN
senior tag
Nem sokára össze áll az új konfig és a házon gondolkodom. Érdemes sokat költeni rá mik azok a szempontok mi alapján válasszak? Ár érték? Felszereltség? Egy barátom hozzá jutott anno egy eredeti Alienware házhoz. És el akarja adni 55 ezer Ft. Szerintetek érdemes e egy ilyen manapság ritka házat venni hogy egyedi legyen a konfig illetve hogy mit lehet tudni ezekről a házakról? Szellőzés, anyagminőség stb...
-
Azúr77
tag
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni,havernak kinéztünk(egy másik topikból)300K körüli Gamer konfigot.De házba nem tud(unk) választani?Milyen márkába lehet még megbizni a CM,Chieftech,Gigabyte kívul?Gondolunk itt Raidmax,Apevia,NZXT,Sharkoon,Enermax,Aerocool.Válaszolat véleményeket előre is köszönjük!
"videokártya 1789 megabite haipejtréninges,+512 piszaieres ddr 3-as ,abszolut mindent visz"
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, mATX-es házból van vmi minimalista, jó anyagokból készülő, igényes ház amiben elfér a 212+ -om?! üdv
-
jilian
addikt
válasz Tothgera30 #14072 üzenetére
Na, ez új számomra. Az oldalt lévő venti zajkeltő lenne?
Azért egy komolyabb, szabályozható 22 cm körülit szerintem a vid karik manapság nagyon megköszönik.Hát én az USB 2.0 is maxon kihasználtam (30 MB ír/olvas) és, hogy mostanában nem találkozni 3.0 -ssal az változni fog, egyébként meg visszafelé kompatibilis, ugyh mégiscsak az a jövő...
meg az esata.Hol lehet még szétnézni komolyabb házak táján?
-
Tothgera30
Ármester
válasz jilian #14070 üzenetére
Az oldalára minek venti???
Nézz meg pár tesztet, ahonnan kiderül hogy az oldalt lévő venti csak zajkeltő. Felülre betúrsz 3db ventit és sokkal jobb lesz mint egy oldalt lévő venti.USB 3.0???
Ej, olyan úri huncutságot nem igazán fogod kihasználni. Nem sok 3.0-ás Pennel találkozom manapság. A többit mind tudja."A pokol nem hely, hanem állapot"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Veszek egy ilyen porszűrőt a házamba:
[link]A kérdésem az lenne hogy mit tanácsoltok hogy helyezzem el a ventik előtt és a nyílásoknál ezeket a szűrőket. Beépítő keretem nincs hozzá, így marad a ragasztgatás majd?
Live-Die-Respawn
-
jilian
addikt
válasz Tothgera30 #14069 üzenetére
Szépnek szép, de..
Nincs az oldalán venti, nincs az elején USB 3.0 / esata (powerover)... -
dvdbackuper
őstag
tripla radi befogadására alkalmas házat keresek, jó lenne vmi gyárilag ilyen ház, nem akarok fúrni faragni, nincs is rá időm...
most egy Asus Vento 3600 házam van, ha találok megfelelő kuckót magamnak, akkor ez eladó lesz.. -
jilian
addikt
Helló
Tudtok nekem ajánlani valami ilyesmit: COOLERMASTER HAF X
csak 'szebb' kivitelben?
Ez a ház mindenben megfelelne, csak sajna tény. Nem tetszik elölről. -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, Lian Li A05N -ről nem tudtok valami jó ,képes magyar tesztet? PH!-n asszem csak hír van...
-
Fittipaldi72
tag
nagy legyen, káb mint 1 kastély, és sárga! mit ajánltok?
(sok ablaka is legyen)Mindhalálig Rock N Troll!
-
cstommy
csendes tag
válasz kircipeti #14052 üzenetére
A szürkét én úgy értettem, hogy hétköznapi, a CHIEFTEC ház azért lenne jó mert tényleg minden megvan benne ami kell (méretek, táphely, belső kialakítás stb) a CoolerMaster is pont jó lenne (márcsak azért is mert fellülvan az usb/firewire csati) csakhogy allúl van a táphelye
Az lenne a legjobb ha valami olyat tudnátok mondani mint a CoolerMaster[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki a jövőben Thermaltake V3 Black edition házat vesz mérje le a tápkábel hosszát illetve, ha microAtx-s alaplappal rendelkezik lehet hogy úgy jár majd mint én. Éppen hogy elérte a táp 12V-os csatija az alaplapom csatlakozóját.
Live-Die-Respawn
-
cstommy
csendes tag
Most mondhatnám, hogy a "bőség zavara" miatt nem tudok választani, de igazából a külsejük nem az igazi, túlságosan is "szürkék". Valami olyan kéne mint a CHIEFTEC CA-01-B-B-SL, vagy a CoolerMaster HAF 932
Vagy egy ilyen Predátor ház, csak az van hogy ezt meg konfiggal együt adják[ Szerkesztve ]
-
kircipeti
senior tag
-
cstommy
csendes tag
válasz kircipeti #14045 üzenetére
Hát megnéztem ezt a "Wolfot" de nem nagyon tetszik a külseje... de azért felkerült a top 2es listámra
Még ezt néztem: http://www.ebolt.hu/product193531_category5539.html?ASPG De ez alsó tápos + televan minden féle világító hülyeséggel, azt meg nem biromAm az lemaradt a listámról hogy ne legyen plexi oldallapja, valahogy kiráz attol a hideg
-
cstommy
csendes tag
Helló új házat szeretnék venni, de nem nagyon tudom, hogy milyent. Valami ilyesmit keresek:
- ATX-es ház
- 50-55cm magas
- 50-55cm hosszú
- 4-6db 5.25 hely
- 3-7db 3,25" hely
- A tápot a felső részre lehessen beszerelni (a gép a földön lesz, túl gyorsan porosodna alul)
- Fedőlapi/előlapi csatlakozók: USB, firewire (firewire mindenképpen legyen, és az is jó lenne ha felül lennének ezek a csatlakozók)
- Jó szellőzésű, olyan, amit tényleg tele lehet pakolni ventikkel
- Könnyen (csavarozás nélkül) szerelhető
- Legyen megfelelő egy mai VGA-nak (hossz, szellőzés)
- Extrák (opcionális): 1-2 db 2.5" hely SSD-nekAz ár nem nagyon számít, de azért ne haladja meg a 30-40ezret.
Én eddig ezt néztem http://www.ipon.hu/webshop/product/_chieftec_ca_01_b_b_sl/140148 (az a baj vele hogyí nem fent van az usb/firewire csatlakozó), de ha tudtok olyan ami megfelel a kritériumaimnak akkor pls mondjátok.
KÖSZI
Ui igaz nem ide tartozik (ehez a géphez nincs is köze), de ha tudtok egy csöndes 300-350es tápot akkor azis érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Üdv
20.000 ért ti milyen házat vennétek, mindenféle kritlrium nélkül, szemezgetek és ötletek érdekelnek, 912+ -on kívül ^^ keret: 20.000 +/- 1-2000. hali
-
kircipeti
senior tag
válasz balazsp86 #14040 üzenetére
Ok hangszigeteltek:
Coolermaster Sileo 500, Antec Solo, Nexus Edge, Nexus Prominent 9, Nexus Version1, NZXT Whisper.Mondjuk nem csak hangszigeteltbol lehet csendes gepet osszerakni. A hangszigeteles valojaban csak az utolso lepes.
A linkelt hazrol nincs tapasztalatom, de csendes gep epites ugyben erdemes az SPCR hasabjait laopzgatni: [link] [link]
-
albert8
veterán
válasz balazsp86 #14040 üzenetére
Ez semmivel sem halkabb mint a többi
Ha halkat szeretnél akkor van hangszigetelt Coolermaster ,Revoltec,Scytek vagy AntecFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
balazsp86
csendes tag
Hy all!
Lehet, hogy már sokan kérdezték, de tudnátok ajánlani nekem egy nagyon csendes és jól szellőző házat amiben minden elfér?
Én erre gondoltam (Nexus): [link]
Vagy van valakinek tapasztalat ezzel a házzal kapcsolatban?
A választ előre is köszi!
Üdv: balazsp86
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy pontosan miben különbözik a CM Elite 430 és 370? Ok, az előlap más, de ezen kívül miben tud többet a 430? Jobban szellőzik?
Van tapasztalatotok olyan boltról, ahol most lehet ilyet találni Pesten? Árgépen csupa olyan boltot dob ki, ahol még nem jártam.
-
somasz
addikt
válasz Tothgera30 #14031 üzenetére
Kereskedelmi forgalomban kapható, tehát új, dobozos kéne.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
kiiso
tag
válasz somasz #14025 üzenetére
Szia, én sem vagyok szakértő, de azért megpróbálok segíteni:
A Lian Li PC-V2120 remek ház, fogadja a HPTX alaplapokat. Itt van róla egy videó az SR-2 -vel.
Bár írtad, hogy modolni nem szeretnél, azért elmondom, hogy a Corsair 800/700D-be is befér egy kis átalakítással.Remélem hasznos volt a segítség! (Ha elkészült, kérünk képeket! )
-
somasz
addikt
válasz kircipeti #14026 üzenetére
Azt nem mondtam, de jó volna, ha mod-mentesen be lehetne rakni őket. Meg gondolom az alsó táp előny lenne, ne fűtse fel a sok cucc a tápot. Jó szellőzés is baromi fontos lenne, mert a 2 proci mellé kerülne sok-sok ram, meg 4 kazán-videókártya.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
addikt
Üdv!
Olyan kérdésem volna, hogy milyen házba fér bele egy EVGA Classified SR-2, vagy egy Tyan S7025AGM2NR típusú alaplap. Olvastam ellentmondásos információkat, így nem tudom, hogy ezek most SSI-EEB, vagy HPTX, vagy EATX méretbe tartoznak. Valaki nagyobb tudású rakjon engem tisztába!
Nem játékra, meg 3dmarkra készülök...Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kösz srácok a tippeket.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új házat szeretnék venni az alábbiak lennének benne:
ASROCK H55M-GE R2.0
INTEL Core i5-760 2.80Ghz
KINGMAX 4096Mb DDR3
Hyper 212+
Chieftech gps 450a
SAMSUNG HD501LJ (S0MUJ1MP739764) 500Gb
Gigabyte HD 5770A lényeg hogy szeretnék ehhez a konfighoz egy normális házat. Nem kell hogy csilivili legyen, csak könnyen szerelhető, ne legyen szerverméretű, és a házhűtés a lehető legjobban meg legyen oldva benne(ventiket majd én veszek bele) Nagyon max 20 ezer ft-om lenne rá.
Köszi előre segítséget.
Live-Die-Respawn
-
Hokoyumi
tag
áhh
a 922 még annyira nem nagy
ez már igen
1 baja van ennek... 80 papír itthon:S
bár igényes 1 konstrukció az biztos... csak győzd megfizetni...Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Flashget #14014 üzenetére
Azon kezdtem el aggódni hogy kicsi lesz a ház. De szabvány alaplap, így mindenféleképp befog férni. De ez csak a beteg gondolataim miatt van. Gondolkoztam hogy inkább 922-es, de nem , mert az nagyon nagyon nagy. (meg szürke a belseje)
Jó lesz a 912-es csak kár h nincs még itt!
De a modulárisom már megvan Corsair HX 650[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Hokoyumi
tag
ehh...
most nézem hogy benéztem
az evo blue lett volna moduláris...am megnéztem a tömegét is... a Tt szt. a 600-asom 2.34kg
el lehettem gyengülve mikor pakoltam beAmit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
Hokoyumi
tag
válasz Flashget #14015 üzenetére
a Tt oldalán moduláris volt írva...
csak ez vmiért nem az... mikor megrendeltem abban a hitben voltam hogy azt is kapok...
no de ennyi baj legyen...
am első körben enermax modu82+ 525-öset akartam csak nem lehet beszerezni az országban
ill 1 helyen megrendeltem 2-3 nap mulva jött a mél hogy a bolt nagykere sem tudja mikor kap ebből új adagot...
akkor vaciláltam... fsp-t nem akartam (mert nem jáccok fps-elXD)
mondom legyen Tt.. ez lett volna meg evo blue (ha megnézted a képet látni mi van benne)
evo blue nem kellett annak nincs 80+ minősítése... ennek meg van
600W is fölösleges de hát 20-50% közt lehet vhol hajtva és kb ott a legjobb (grafikon szerint) a hatásfoka
no meg az evo blue-nál az alaplapi köteg talán 65centi ezen meg 45 PH teszten írták hogy 45 is bőven elér mivel alacsony a ház így gondoltam ebből nem lesz probléma
összességében sztem egész jó... am rohadt nehéz a táp... vagy 4-5 kiló van benne
nem mértem csak úgy saccra mondom kiguberálni meg semmi kedvem aztán lemérni
betenni is szenvedős volt.. az a 4 gumipöcs kicsit játékos volt.. 1-2 mindíg kificcent mikor csúsztattam volna beam nemtudom ki hogy van vele de ebben a kuckóban az 5,25-ös helyek rögzítése elég béna megoldás.. eddig Tt swing házam volt ill van is még
abban olyan műanyag pattintós akármi rögzítés van mint winyóknál
lekapod az elejét 2 fül benyom és kíhúzod, csavar nélkül stabilan tart...
ez a haf nem igazán akarja megfogni... 2 kis vékony tüske megy a dvd-be másik oldalról kell csavar de még a rögzítés felől is kellene...
ez am másnál is ilyen vagy csak nekem volt szenvedős? ill béna vagyok...?Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
Flashget
félisten
válasz Hokoyumi #14013 üzenetére
a moduláris táp praktikusabb igaz viszont a HDD keret alatt sok hely van a felesleges kábelek számára
viszont a következő lapomnál már azt is figyelni fogom hova rakták a 24 pines csatlakozót mert az Asus P5Q-nál elég hülye helyre tették, míg egy régebbi asusnál ott van oldalt a memoria és IDE csatinál akkor nem kellene keresztbe lógnia nálam.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz ViiiiktorOC #14012 üzenetére
a házba gyárilag benne van 2db rögzítő (a többit magadnak kell betenni) és az megadja a lap helyét. ha feljebb raknám nem tudnám rögzíteni és a kimeneti rész sem stimmelne..ergo ez a szabvány.
miért akarnád feljebb rakni amúgy?Realme GT Master Edition
-
Hokoyumi
tag
ha már haf 912...
nemrég "költöztem" bele én is
itt 1 pár kép, a lényeg láccik rajtuk...
kár hogy a táp nem moduláris, de elfér és el is ér mindenhova ahova kell^^
még a procihűtővel kéne csinálni vmit... jelenleg az a leghangosabb része, aztán itt zúg alig fél méterre a fülemtől...
no meg a dvd író fehér nem nagyon passzol de amíg megy én újat nem veszek...
bár nem ártana satás...Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
-
albert8
veterán
válasz pincehely #14006 üzenetére
azt nem mondtam hogybarkáccsal sem lehet szőnyegpadlón
de az alappal húzós lenneJIM
Már megelőztek de én is kiváncsi lennék rá
Miért?3.szerk
Vegyél CM 430 -ast[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani 20.000 (+- cca 3.000) körül igényes házat ajánlani?!
Elvárások:
-csak ritkán játszok, akkor sem VGA igényes játékokkal, egy HD5750-nek kell beleférnie
-min 2 venti, illetve egy CM 212+ férjen el benne
-ATX-es lapom van most, de nekem a mATX-es házakkal se lenne bajom, ha nem ATX-es lapom lenne perpill
-CM 430-t váltana fel, ami tetszik design-ra az a CM 692, illetve Lian Li PC-A05NB
-egy HDD-m van, tervbe van véve 1 SSD, és max még egy HDD, ennél több tuti h nem fog belemenni
-Alsótápost preferálok, de ha van megfelelő indok akkor ettől eltérhetek Plexi most nem kell,de ha van nem baj nagyjából ennyi lenne, üdv -
klausztro
csendes tag
Kb milyen hosszú tyúkbelek kellenek alsó tápos keccóba???
A pénznek nincs szaga,csak ha meggyújtják!!!
-
albert8
veterán
válasz klausztro #14003 üzenetére
Szerintem elég lessz a táp kábeleinek hossza
De ha nem akkor is vannak hosszabitók és nem kell másik táp
Ha van lehetőség alsó tápra akkor azt vedd
de ha nincs PL:szőnyegre teszed a gépet akkor a felső táposat vedd[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Tud valaki olyan házat, aminek az előlapján USB3 van, alsó tápos, belefér egy HD 6970 VGA, I7 proci + Alpenföhn Matterhorn hűtő társaságában, nincs benne 4 venti és nincs agyonperforálva az oldala, teteje, alja mint a HAF-X-nek?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Be Quiet 850W Moduláris Tápegység
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest