- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakarmihaly
tag
válasz
Sirandrish #70099 üzenetére
árukeresőn, de bármelyik konkrét oldalt néztem 4,5-5 közötti értékelést kapott, nem egy vevőtől, azért az nem rossz. de majd írok persze : ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
zakarmihaly #70098 üzenetére
"az értékelései is nagyon jók"
Hát a nagyon jótól szerintem igen messze van
Azért majd valami véleményt nyomathatsz -
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Inkább munkához keresnék egy költséghatékony konfigurációt. A fő cél deep learning, machine learning alapú képfeldolgozás lenne (cuda magokat szereti). Összeraktam egy konfigurációt. Az lenne a kérdésem, hogy min lehetne alakítani rajta, illetve milyennek találjátok?
Alaplap: GIGABYTE B450 AORUS M
Processzor: AMD Ryzen 5 2600
Táp: Be quiet! Pure Power 11 500W CM
Ram: G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000MHz
GPU: Gainward GeForcce RTX 2060 PHOENIX GS
SSD: Samsung 860 EVO 500GB M.2
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Ház: NZXT H400 CA-H400B-B1
Proc.Hűtő: kellene?Ez így jelenleg 250 ezer netto PCX-en összerakással.
Mit kellene rajta alakítani?Köszi
-
mcs
veterán
Létezik olyan, hogy az évek folyamán a ház illesztései annyira meggyengülnek, hogy hajlamosabb lesz a rezonálásra? Egy Zalman Z9 U3 bohóckodik velem emiatt.
-
-
-
Zοltta
senior tag
-
néztem ezt a bitfenix shinobit, elég sok ventit lehet bele pakolni&cpu hűtő 160mm-ig, de mást nem nagyon tudni róla. Szvsz a legnehezebb választás a komponensek közül a kuckó.
-
Zοltta
senior tag
Mivel neked Fractal R5 van ami igen csak mást tészta.... És a srácnak meg, igen csak óccó kinai, és ebbe rakhatsz 2-3 ventit is ha hátra csak egy 80 centis fér oldalra max 12 .. és ami a lényeg előről honnan szivná szerinted ha zárt? ..
Nem bántásból, mondom , de soha az életbe nem lesz otthon használható ház , mivel csak keringeti bent a levegőt, de frisset sosem fog besívni. [link]
És hogy a problémádra is válaszoljak, igaz ez R4 , de nem sokkal másabb
mint az 5. [link] ez egy user airflow guide -
válasz
goboc78 #70080 üzenetére
En a ketto kozul a MasterBox E500L -valasztanam . Vahy 2k val dragabban mar van Fractal Focus G ,az mindkettonel jobb.
zakarmihaly
Z9 neo helyett inkabb :
-Fractal Focus G (ebben gyarilag halk ventik vannak,nem is erosek az igaz ,de mivel mesh a front ,igy nem is kell a nagy fordulatszam )
-Zalman S2 + 2db halk 14cm hazhuto venti (pl Be Quiet PureWings2 140mm )
-Cooler Master MB 511 +2db 14cm venti -
zgospel
őstag
válasz
zakarmihaly #70083 üzenetére
[link] pár hsz-szel fentebb leírtam a friss véleményem róla. De az is lehet hogy én vagyok a hülye és másnak nincs vele baja
Ha újra házat kéne vennem biztos nem ezt venném és több energiát fektetnék a kiválasztásba...
A szellőzési és hangossági kritériumaidnak egyébként szerintem teljesen megfelel. -
zakarmihaly
tag
sziasztok! a zalman z9 neo ház ajánlott? nem akarok nagyon drágán (mondjuk max 20-25) de azért szeretném ha jól szellőzne és nem lenne hangos sem : ] köszi!
-
Floyd80
addikt
Szerintem ne nagyon problémázz az ablakon, a házat én is utólag vettem, meg volt minden alkatrész, nem akartam cserélni, de rám jött a vásárolhatnék, ja meg melegedett is a Ryzen-RTX kettős..
Igazából a füstös üvegen belül szépen eldugod a kábeleket, akkor annyira nem lesz olyan gáz a kinézet, ha nincs passzoló hűtésed stb. (Egyébként az NZTX-nek saját alaplapja is van direkt a házhoz.)
Amiket még nézegettem hetekig fehér és minimalista, de nemcsak egy doboz stílusban az sajnos mind ablakos, talán a PHANTEKS Eclipse P400S-en nincs.
- SHARKOON Pure Steel
- Corsair Carbide sorozatból vmelyik (Clear 400c-n pl. egy ronda kilincs vagy mi)
- Inwin 101C
- Phanteks EclipseIlletve a BQ is adott ki vmi fehéret, de hát az velszeg nem a letisztultság jegyében született.
-
goboc78
tag
Sziasztok !
Új pc vásárlása előtt állok
Asus Prime Z390-A
i5 9600K
Be quiet! Pure Rock BK009 processzor hűtő
2×8 Gb memória
Sapphíre RX580 8Gb videokártya stb..
Melyik házat válasszam a kettő közül?
Cooler Master MasterBox E500L MCB-E500L-KN5N-S02 fekete-ezüst számítógépház
Vagy
Aerocool ACCM-SI04014.11 SI-5200 Fekete Számítógépház
Válaszokat előre is köszönöm! -
|AP|
veterán
Az NZXT házakra nem lehet tömör oldallapot venni külön?
Nagyon tetszik az NZXT H400 fehérben. A kialakítása, a minimalista design, a szellőzés, minden tetszik, viszont nekem egyáltalán nincs igényem az ablakos panelre (ráadásul akkor már arra is figyelnem kell, hogy milyen színű komponenseket veszek - ha már be lehet látni a házba).
Szóval tökéletes ház lenne, ablak nélkül. Végső esetben lefóliáznám, de jobb lenne, ha lehetne gyári tömör panelt kapni. Az is felmerült még, hogy esetleg megcserélni a két oldalsó panelt (a másik oldal a fal felé nézne), de gondolom ez nem járható út, biztosan nem azonosak a rögzítések a két oldalon.
A másik versenyző a Fractal Define C Mini lenne, az létezik tömör oldallappal, viszont az kicsit uncsiszürke
-
Floyd80
addikt
válasz
TechN7ne #70074 üzenetére
H700 simát vettem pár napja (kb. az utolsó fehéret az Alzán), az i-s verzió szerintem pénzkidobás, meg a smart szoftverük bugos.
Az 500-nál egy-két eFt van a sima és a smart között, 700-nál meg 15-18 eFt, ami vicc.
A ventiket simán rádugod az alaplapra és ugyanúgy beszabályzod. A LED meg...
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Zalman S3-hoz hasonló, ablakos, akár mATX méretű házat szeretnék (ha nem találok jobbat-szebbet, akkor marad az S3)
Vga nincs (Ryzen 2200g van), lap mATX, proci hűtő Gammax 200T, táp Be Quiet E9 400w.
Ha van max 12.000 Ft-ig ami mutatós ,de nem gémer/feltűnősködő, hanem minél minimalistább és a panelmelegben is jó szellőzést biztosít, akkor ajánljatok ilyeneket
Kis méret előny
Köszönöm!
-
Dr. Student
senior tag
Sziasztok,
Két házat szeretnék vásárolni, de a bőség zavarában vagyok.
Megnéztem az összefoglalóban szerepelt házakat, de továbbra se lett könnyebb a választás.Két konfig:
i5-6500
8 GB DDR3
GTX 960
1 SSD
1 HDD
500W FSP hexai7-3770
8 GB DDR3
RX 570 4GB
1 SSD
1 HDD
500W FSP hexaSzempontok sorrendben:
- Halk
- Ventilátorok is halk és min. 2-3 db
- 2,5 és 3,5 helyek, lehetőség szerint félig-meddig csavarmentés, főleg a HDD rész.
- Jó szellőzés
- Táp rész külön elválasztott, alsó elhelyezés
- Proci hűtő nem lesz kimondottan magasabb az átlagnál.
- Vízhűtés nem lesz
- Világításos dolgok nem érdekelnek
- Anyaghasználat, inkább minőség (nem preferált a műanyag és a könnyű lemez)Ár: Az első konfighoz: 12.000 - 18.000 Ft környékén szeretnék. A másodikhoz 15.000 - 25.000 Ft környékén.
Ha van best ár/érték arányú ház, akkor meghallgatom szívesen. Ha többe is kerül, de indokolható az ára és valóban megéri és nem az RGB színek és a komplex vízhűtések miatt kerül annyi, amennyiben. -
Zοltta
senior tag
-
..:Ateee:..
csendes tag
Sziasztok. Új gép vásárlása előtt állok és ezzel együtt új ház is kéne. ATX alaplap lesz, 1db 5,25" odd, 1db 3,5" hdd, 2db 2,5" ssd, és egy asus rog vega 64 30 centis videokártya menne bele. Legyen bővíthető mert később még megy bele hdd. Legyen jó szellős, 12 centis ventilátorokkal. Az oldala legyen plexis vagy üveges. Én egy THERMALTAKE Versa N23 [link] néztem ki.
-
szasanyi
félisten
-
Morris
veterán
válasz
szasanyi #70063 üzenetére
Szerintem befér. Én is oda szeretném rakni. De ennek még utána kell néznem.
Felülre lehet rakni 2 db 140-es ventit. Ha a radi akkora mint a 2 venti akkor elvileg befér.Szerk.: Nem fér oda.
A magassággal lesz gond. Ha a ventik a ház tetején, kívül vannak akkor ok, de az meg elég parasztos.
-
szasanyi
félisten
válasz
Morris #70062 üzenetére
Tetszik (főként a fekete-fehér) és kellően nagy is, viszont a gyártó oldal csak a FRONT oldali vízhűtésről beszél. Nem találtam pontos infót arról, hogy a TOP oldalra - tehát az alaplap fölé - biztosan befér-e a 240-es AIO hűtés radiátora (a rászerelt ventikkel együtt ugye, ami 27+25mm).
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Flamehearth #70057 üzenetére
Isten király vagy ,köszönöm!
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok skacok
Jelenlegi házamban épp hogy elfér a Pure Rock cpu hűtés (oldallap plexi pont annyira kidomborodik hogy vissza lehessen rakni.
Kiszemelt ház leírása alapján kapufa....
De azért rá kérdezek hát ha van olyan köztetek ,akinek 340 elite háza van Pure Rock cpu hűtéssel és elfért benne kényelmesen?Úgy látszik ,még is csak méretes hűtés ez a kis bigyó ,nem minden házba lehet belerakni ,esetleg ha nem jó a kiszemelt megoldás ,melyik NZXT házat tudnátok nekem ajánlani?
Köszöntem előre is ,szép napot!
-
szasanyi
félisten
Szeretnék segítséget a számomra legideálisabb ház kiválasztásához!
Egy jó erős átlagot elvárok minden téren (anyagvastagság és stabilitás, szellőzés, jó szerelhetőség, kábel menedzsment) de nem kell nagy méret és különleges (drága) kivitel.
- keret br. 30k
- Midi Tower (ATX/mATX lapok támogatása)
- 240-es AIO vízhűtés ) támogatása a TOP részen (27+25mm vastagság) ne csak a FRONT oldalon
- ODD nem lesz, RGB nem fontos, Tempered Glass oldallap lehetőleg legyen
- fekete és/vagy fekete-fehér szín preferáltJelenleg FD Define Mini C TG házat használok, ami nagyon jó (lenne) csak éppen a TOP részen nincs hely a radiátor + ventik számára. És ha már váltok, akkor emellett legyen lehetőség ATX lapok használatára is.
-
Tosh
csendes újonc
Sziasztok!
Kaptam egy komplett gépet (táp nélkül) és abban kérném a segítségeteket, hogy találjak hozzá egy házat. Nagyon szeretném, ha a ház a lehető legkisebb lenne, hogy kis helyet foglaljon.Az esztétikum nem lényeges szempont, az ár annál inkább. Igazából nem tudom milyen árak vannak a ház piacon, de szeretném a lehető legkevesebből megúszni.
A következő komponensekből áll a gép
- ASRock Fatal1ty FM2A88X+ Killer
- Gainward GTX 650 ti
- AMD A10 7850K
- 1 HDD (3.5') + 1 SSD (2.5')
- 2 x 4 GB RAMElőre is köszönöm!
-
norcsu81
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok olyan HTPC házat ajánlani ami Micro ATX lapot fogad és távirányítós?
Alaplap: MSI B450M MORTAR TITANIUM CPU: AMD Ryzen 5 2400G TÁP: be quiet! Pure Power 11 CM 400W Gold (BN296)
VGA nem lesz benne.
Köszönöm! -
zgospel
őstag
válasz
rolcsy94 #70033 üzenetére
Nem tudom hogy aktuális-e még a kérdésed, de én pár hete vettem Zalman Z9-et és nagyon megbántam, pedig az én igényeim aztán tényleg a béka segge alatt voltak gépházat tekintve: egyszerű szerelés, porszűrő, előlapi usb 3, meg esetleg beépített ventik és ennyi volt amit kerestem.
Belül nyeklik-nyaklik minden, a dobozból kivéve az egyik gumitalp már le volt esve, a szerelhetősége pedig borzasztó. Száz féle csavar, eltérő fejekkel, amik a jó minőségű és megfelelő szerszámok használata ellenére is könnyen elnyalnak. Porszűrő van, bár eléggé nyüzüge az is, megfogom és attól félek hogy el ne törjön miközben tartom. A tizenéves szintén olcsóbb kategóriás Thermaltake házamban sokkal igényesebb porszűrők vannak.
Logikátlan sz*r az egész, a csavarok gagyik, a HDD rögzítés és a kitördelős hátlap meg ODD lapok totál nonszensz. Én ennyi pénzért nem gondoltam volna hogy ilyen idegesítő problémákat kapok.
Kész csoda hogy egyáltalán a gépház oldalait le lehet szedni szerszám nélkülMost már mindegy, végülis összeraktam, következő években házat cserélni nem fogok, de nagyon remélem hogy ebben a 20-25 ezres kategóriában sokkal maceramentesebb házakat is kapni, mert ha ez lenne a sztenderd akkor az szomorú.
Hogy pozitívat is mondjak: szerintem normál használat mellett tök csendes és jó a szellőzése is (9500K és 1660 Ti Gaming X), a beépített ventik is jók.
-
nuke7
veterán
válasz
gianni85 #70048 üzenetére
nekem 1-2 hdd kell az adatoknak, 1 nvme a rendszernek és 1-2 a játékoknak / programoknak.
Ha nagyon szivatni akarnám magam, meg tudnám oldani 2+2 hellyel, de az egyik ssd-m mSata, szóval annyira mégse mert az átalakítós Sata-ra...
Az R5-ből amúgy azért nem vettem még ki az egyik hdd keretet mert tesztek szerint nem számít... (de azért lehet, hogy a napokban azért csak megnézem úgy is...
-
gianni85
veterán
ez a te egyéni problémád.
Ma már minden házban van külön 2.5-ös ssd felfogatási pont, plusz, ha szükséges, akkor a két 3.5-esbe mehet akár raid 1, hogy kicsit biztonságban tudd a felhalmozott cuccokat. Gondolom te is meg tudnád oldani, hogy leredukálod 1ssd-re és 2hdd-re a "kollekciót". Ha nem akarod, akkor nézel másik házat, de a többségnek bőven elég. -
Floyd80
addikt
Miért drágulnak a házak?
Most csak a Ip..n-os webshopot néztem, de ezek nem normálisak.
21-22 eFt-os H500 28 ezer, pár napja 23 ezres NZXT Source 340 Elite most 32...
-
-
rolcsy94
tag
Sziasztok.
Alzán szeretnék gépet venni, már mindent összeraktam de nincs olyan ház készleten amit akartam hozzá (Zalman z9 neo). Kérdésem lenne, hogy milyen házakat tudnátok ajánlani? Nagyon max 25k lenne rá az összeg amit költenék. Minél többet mondtok annál jobb mivel azért a kinézet is fontos lenne valamennyire de inkább jobb legyen mint szép. -
angyalpc2
aktív tag
Jelenleg is egy Fujitsu scaleo p matx házat használok, mondjuk elég masszív. De nem sokkal nagyobb, 43cm mély
i5 4570
A HDD-nek van hangja (az új gépben az se lesz)
A CPU és a VGA(nem a sajátja 8-as) csöndben megy
+1 szív, +Táp szív, HDD-t fújom benti levegővel, ennyi,
Még melegnek se mondanám a gépet.
Némi működési zaj a HDD miatt van, de volt ez már rosszabb is ebben a házban. (Pentium D +Radeon X800 vagy gf7300 passzív ömlött ki a meleg
Én már akkor gumi és szivacs rezgéscsökkentőt raktam a ventijeim alá, mikor még nagy nevű gyártók az se tudták mi az. a 2000-es évek legelején (nem volt pénzem jobb ventire, vagy szét volt kopva, valamit ki kellett találni rákár hogy nem védettem le
)
Láttam viszont, hogy bitumen-es rezgéscsökkentőt rakott bele valaki
https://hardverapro.hu/apro/elado_aio_orbic_tml01_anthracite_zajszigetelt_haz/hsz_1-50.htmlAmi egyébként tényleg jó ötlet, mert a zajt valójában az adja, hogy remeg a gépház oldala, és nagy felületen hanghullámot kelt, sőt felerősíti.
Tehát az, hogy tompítom szivaccsal, nem elég..lásd kocsiajtó rezonancia, valami merevitást is adni kell neki, hogy ne kongjon. Perszt ha nincs forrás az jobb.Az új gépben i5 9400 meg talán 1050/1060 lesz, szóval nem pörkölt készítő
Egyébként ez egy kényszer, nagyobb házat akartam, de kiderült csak ekkora fér majd be az új helyre.
Vagy ITX ...de az még kisebb, és az lehet kilóg...
egyébként meg:
[link]
[link] -
Mivel az R5 nem airflow haz, ha minimumra veszed az elso ventiket, akkor nem tudjak atfujni a HDD keretet , ami a VGA es a front ventik kozt van
Egy airflow haznal minimum rpmen is van eleg statikus nyomas (nyilvan nem fractal ventikkel amik maxon is csak 0,8 h2o-t tudnak) ,hisz csak a racs+porszurot kell lekuzdeni a ventiknek.De szerencsere mar inkabb az a tendencia az uj hazaknal, hogy a tapegyseg takaro ala vannak elrejtve a HDD-k ,igy nem fogjak le a levegot.
-
nuke7
veterán
válasz
abridabri #70026 üzenetére
nekem 3-4 winyom van a házban, plusz ha felül nyitott lenne a cpu hűtő is kihallatszódna a vga hűtőről nem is beszélve... egyszerűen ez csak szélsőséges esetekben igaz, hogy egy nyitott ház ugyanolyan halk.
Ráadásul ez totál nem igaz:
" Instead of a closed-off front panel, we can just drop down fan RPM (and thereby reduce a gaming PC's noise)"
kinyitom az R5 ajtaját és minimumra veszem a ventiket a gpu melegebb lesz mint csukva és max-on... -
Nyitott vs zart haz Airflow vs. Silent Case: Noise-Normalized Thermals
A geped hangja 90% ban a ventillatorokbol jon (hazhutes / cpu -vga ventik)
Mivel alacsonyabb rpmre lehet beloni a ventiket nyitott hazban ,igy pontosan ugyanolyan halk a lyukas haz is mint a zart/ hangszigetelt.
Ha mondjuk sok vinyo kerreg a gepben ,abban az esetben van csak letjogosultsaga a zart/szigetelt haznak . -
angyalpc2
aktív tag
Keresek kisméretű RÖVID mATX..esetleg ATX házat egy elég szűk és nem túl mély helyre.(annyira hogy derékszöges HDMI meg táp kell)
Szélesség 170-190mm max
magasság: 460mm maxMélysége(hosszúsága) 350-370...esetleg ha az eleje a műanyag burkolat +1 cm akkor talán az belefér(USB nyomógomb stb)
Valami világos szín, a fekete helyett
ár:5-15e alattAmit aláltam:
AIO Bohemian II TMN01 (és hasonló társai Orbic)[link]
Jó is lenne: 345-350 mm
Csak 2 dolog:
5-8e Ft ennyire ganyi? Van valakinek ilyen? Le tudná mérni a teljes hosszúságát?A koppra hasonló fémvázas EVOLVEO M2 Black már 380mm-errel írják
Aerocool QS182 =EVOLVEO M2 = AIO Orbic ?
előre is köszi
-
Fang
aktív tag
Sziasztok, úgy hozta a sors, hogy a dolgozószobámból gyerekszoba lesz, így a PC-nek is költöznie kell
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az aktuális konfigomat, milyen, a leheto legkompaktabb házba tudnám belepréselni, úgy hogy ne süljön meg benne semmi.
Tehát a legfontosabb szempontok:
- leheto legkissebb legyen a ház
- hangszigetelt
- ha fekvő formátum az sem baj
- árban ésszeru keretek között egyenlore nyitott vagyok, de mondjuk max 40-50k
- CPU hutot is cserélnem kell valami kompaktra, ha ehhez is tudtok ajánlani valamit annak örülnékKonfig:
KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX
MSI Z370 GAMING PLUS
Intel Core i5 8600K 6x 3.60GHz So.1151 WOF
1TB SSD Samsung 860 EVO16GB (2x 8192MB) G.Skill RipJaws V schwarz DDR4-3200 DIMM CL16-18-18-38 Dual Kit
be quiet! Pure Power 10 CM 500W -
juve600
nagyúr
üdv
Zalman Z11 Plus házban a táp ventivel lefele van belerakva és terhelés/játék alatt elég hangos a táp,ha ventivel felfele rakom bele akkor viszont csendes
jó ha ventivel felfele van ? -
Zοltta
senior tag
válasz
Kupszi #70014 üzenetére
ENTHOO PRO M TG ebbe is lehet rakni matx lapot van odd je és kicsit tágasabb és jól szellőzik.
-
Zοltta
senior tag
-
Kupszi
aktív tag
válasz
Beretvás #70008 üzenetére
A ház dizájna tetszetős, persze nem ezt akarom venni, csak úgymond tetszik. Nálam a Halkság az elsődleges aztán a hűtési teljesítmény, persze ugyanannyi ventillátorral értem. Jelenleg is Fractal-om hangszigetelt, jól teljesít is. De most kisebb méretű házat szeretnék , és végre bele akarok kóstolni az mATX világába.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Aurig@ #70000 üzenetére
Persze az is jó, de arra figyelj, hogy ott a szellőzést lekorlátozza az előlapi takaró rész ahol a rács előtt egy lap van persze, azt kitudod venni
A kisöccse a Pro Tg is jó és van odd helye is .
CM is nem tudom mire gondolt, mikor kitalálta ezt a vonalat.... Hogy egy bazi nagy reflektor jól fog kinézni az emberek szobájában ?
... nem tudom...
-
Kupszi
aktív tag
Sziasztok,
Egyelőre még csak nézelődök a piacon, de lényeg a lényeg. Szeretnék egy Kicsikét kompaktabb gépet összehozni. Hamarosan lesz egy Asus Maximus V gene , mATX lapom. Ehhez társul még egy dual radis Corsair H105 aio . Valamint még egy Giga G1 980Ti, tehát hosszú kártyának is legyen elég hely.
A keresett házam mATX legyen, mindenféleképp. Néztem inwin házakat is felsőtápos verzió van. 30e forint környékén keresgélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest