- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
+1
Vagy a másik megoldás:
egy jó kis alap kuckó apróról. Vannak újonnan is raktáron ragadt cuccok, jó áron. Aztán az alaplap legyen új mondjuk, egy olcsóbb kisebb cpu + ram + vga. Esetleg vga nélkül, ami majd pár hónap múlva mehet bele. Ha jön egy kis pénz, cpu megy apróra és jöhet az új cpu. VGA szintén.
Jah és első körben ssd nélkül, az nem létfontosságú, mehet a legvégén is ha ismét van pénz.[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
Értelek....igazad van,belerakok egyledsort és a tetejére csak piros ledes venti megy,és festek rá a strix/aorus logót,sőtt.... a palackokat is piros hűtőfolyadékkel töltöm és beledezem őket!ugy lesz a frankó!amugy viccet félretéve kurva jó hűvöset csinál,csak 4 óránként cseréli kell a flaskákat benne.
privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
az Aerocool 1000 jó ház, a fix HDD keret ellenére is jól hűt, vannak porszűrők, normális anyagból van, elfér benne sok minden. én ebben a kategóriában mondjuk tuti, hogy Phanteks Enthoo Pro-t (nem M) vennék a moduláris belseje és a vízhűtés kompatibilitása miatt.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
fogtunder
nagyúr
fix meghajtó keretek, a porszűrés kb. teljes hiánya, a ventik nagy része nem szabályozható. a Fractal Focus G ugyanennyibe kerül, de jobban átgondolt ház, porszűrő mondjuk ebben se lesz, de sokkal inkább ezt venném.
minimálisan drágább az Aerocool Aero 800, jelentősen jobb ház, csak kicsit többért. nem fog látens hőmérsékleteket kiírni, de időtállóbb lesz. a következő pedig az NZXT S340, ebből aprón most Elite verzió is van 20-ért, az nagyon jó deal egy edzett üveges házért.
-
fogtunder
nagyúr
hát Core V1-be nagyobb fogyasztású VGA-t én nem raknék a 1050Ti-nál, szóval ha van ilyen elképzelés, akkor szerintem szkip. a tervezett konfighoz amúgy elég lenne, nem volt rossz, a méretéhez képest elég jól szerelhető.
15-ért én inkább apróról néznék valamit, 13-ért van Bitfenix Shinobi, Anidees AI6 16-ért, de NZXT S340 is szokott lenni ennyiért, mind jobb választás, mint az N300, de boltból a Zalman Z9 is.
kicsit drágábban pedig Zalman Z9 Neo, NZXT S340.
-
hegegabi80
addikt
Nos igen a metisben ez a rossz, hogy a tetejénél van a vga és nincs ott rajta szellőző.
Eddig nekem sem volt gondom, mert 65 körül mozgott a cpu játékok alatt. Viszont most ismét elkezdtem assettozni és ott bizony felmegy 70 fölé is. Még azért hétvégén elvégzek én is egy-két próbát különböző venti állásokkal, cpu borda csere, és meglátom mi sül ki belőle. Én is számítottam rá, hogy nem normál hőfokok fognak várni, de ennyire. Mi lesz nyáron?
Aztán ha nem javul, akkor jöhet a mATX, nincs mese. -
Grave_444
nagyúr
Ház ~20k + 4GB ram ~8k + paneltáp adapterrel, bár ez a házhoz is szokott lenni (10-15k) és marad legrosszabb esetben is több, mint 20-ad lapra+procira... amit először linkeltem is megteszi netre és filmre.
Ha van táp a házhoz akkor tudsz venni komolyabb procit is.Írj ide, itt segítenek a legjobbat összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
úgy látom az,
viszont ez ATX-es tápos ha jól nézem:
Silverstone SST-ML03B[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez elég lapos?
Lian Li PC-Q05B Intel DH-61AG HTPC-Case -
Grave_444
nagyúr
Ha jól értem nem játékra lesz.
Integrált processzoros alaplapok is jók netezni, filmezni és nem olyan drágák. [link]
Processzorba integrált vga is elég erre, viszont úgy már többe kerül mert kell hozzá lap is.. összesen kb 40-ből lenne meg.Én a helyedbe egy ilyesmit vennék, Mini-ITX-es topikba segítenek házat választani olcsóbban vagy ha kell én is. [link]
Ezekbe paneltáp vagy picopsu fér be, de ha nem lesz vga elbírják a gépet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lapos HTPC szerű ház kell, amilyen a mellékelt Giga is?
Saját táppal bírjon, vagy veszel bele SFX-et esetleg ATX-et?Egyébként ilyen kicsi házaknál szerintem max 1 db gyári venti van benne, szóval attól is függ a zaj, hogy milyen cpu cooler van rajta, vagy a VGA mennyire hangos, már ha kerül bele. Nem utolsósorban a táp venti is mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Orvosi kérdések
- Android szakmai topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest