- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
válasz
#98593280 #41192 üzenetére
SK! Olvasom a Corsair Carbide 300 tesztedet és azt írod, hogy a "csatlakozók a ház elején, akadályozzák a DVD tálca nyitását", ezt nem annyira értem!
Egyébként mindegyikre vonatkozik? Én főként csak egyet használok!Még egy kérdés azokhoz akiknek mindennapos használatában van egy ilyen ház: rezonancia?
-
törölt tag
Egy ilyenben gondolkodtam:
http://hardverapro.hu/apro/moddig_alap_noname_szerverha_z -
salieven
aktív tag
Kérdés gyorsban.
Olyan házat keresek amibe belefér simán egy Corsair H80i mindenféle nehézségek nélkül. Keret max 20k.
Thermaltake Chaser A31? Esetleg más?
Mivel a Thermaltake Commander MS-I -be ne fér be mindig valamibe beleütközik.
-
Zsmester89
őstag
válasz
#98593280 #41191 üzenetére
Én mindkét ház tesztjét (+R4) olvasgattam külföldi teszt oldalakon s tény, hogy jobban hűtenek, viszont hangosabbak és "kevésbé" jól felszereltek, lényegében csak hűtésben jobbak, amúgy az R4-et jobbnak értékelték.
---Nem saját teszt, külföldi tesztek, összehasonlítás alapján--- -
mclaren-d
aktív tag
Hello, Na kösz srácok még 1 szer a segítséget,megrendeltem az Arc Midi R2-öt remélem nem bánom meg
-
törölt tag
válasz
Jocika84 #41189 üzenetére
NANOXIA Deep Silence sorozat tudomásom szerint az ami a legjobban hűt, mindamellett hogy hangszigetelt.
Hasonlóképp a NEXUS Prominent R is ilyen. -
Bici
félisten
Sziasztok!
Munkahelyi hang- és filmstúdióba építek munkaállomást.
4db profi kártya, 2db csúcs proci, 6db 15k-s SAS winyó lesz benne.
Amit lehet, vízzel hűtve.Ehhez keresek házat.
Moziteremben kell működnie amennyire csak lehet halkan, még max. kakaónál is.
Legyen jó nagy, atom halk, regzgéscsillapítós, porszűrős, és elegáns.Az előlapjára nem kell semmi: se USB, se hang kiemnet, se optikai meghajtónak hely.
Kizárólag hálón megy ki és be adat.Köszi!
-
Jocika84
tag
válasz
#98593280 #41187 üzenetére
Tudom hogy neked Fractal Design Core 3000 van ami elég jó minden szempontól de nekem valahogy az r4 jobban tetszik :S.Még vacillálok a 2 között és számomra nehéz a döntés
.Isten igazából csak azért akarok házat venni mert a 280x kicsit hangos terhelésen hiába van leszabályozva és hogy halk legyen egy jobban szellőtő ház kellene ami csendes és tágasabb mint a mostani.
-
törölt tag
válasz
szaszapi #41184 üzenetére
LC POWER Gaming az dokkolós.
12500 Ft
Eszembe jut még a NEXUS Prominent R
vagy a Xigmatek Midgard II, ezek is dokkosak
sőt, a CM RC 692 is dokkos -
törölt tag
válasz
Jocika84 #41186 üzenetére
FRACTAL R4? Nem teszteltem, de tudomásom szerint (külföldi tesztek) gyenge a hűtése. A Dokker elég nyitott felül, sok ventit lehet bele tenni, igaz nem menedzsmentes, de azt gondolom a Dokker jobban hűt. Ha a szellőzés is számít, akkor nem R4-et kellene talán venni...
-
Jocika84
tag
válasz
#98593280 #41185 üzenetére
Leszedtem a ház oldalát és eléggé körbe megy a kábel úgyhogy abba meg rendesen el tudom vezetni sokat fog számítani.Nagyon sok hozzászólást és szinte majdnem minden cikkedet elolvastam a honlapodon de ennek a háznak az r4-nek szerinted hűtés szempontokat nézve jobb mint a jelenlegi házam ?Most egy ilyenem van.
Válaszodat előre is köszönöm. -
szaszapi
őstag
Hello!
10-20e Ft között keresek házat ami tud usb 3.0-át illetve hdd dokkolóval is rendelkezik.Nem tudom hogy működik ezeknél a házaknál a dokkoló rész,de jó lenne ha ki-be lehetne kapcsolni.
-
törölt tag
Üdv. Én biztos h nem tartanám meg, a szóban forgó házban kábel menedzsment sincs, oldstyle szürke a belseje felső tápos, valószínűleg a szellőzése emiatt is gyenge.
12k körül ezt venném most:
LC POWER Gaming 975, van fehérben is16k-tól már ezt venném:
Zalman Z9
Antec One20k-tól már ezt venném:
CM RC 692
Xigma Midgard II
Corsair 300
Fractak COre 3000 -
up
senior tag
Sziasztok!
Van énnekem egy Phenom2-es rendszerem egy CoolerMaster Centurion 532 házban.
Ilyen ni:A gép belét elpasszolom családon belül, és cserélek egy FX6300 alapú rendszerre, részletesebben:
Gigabyte GA990XA-UD3, AMD FX-6300, 2x4G Kingston HyperX 1600MHz CL9, Gigabyte 7790 1GB, Samsung SSD, 1-2 SATA belső hdd, SATA belső DVD író (mondjuk ezt le szoktam húzni, mert egy hónapban egyszer, ha kell, Audigy4
A ház megtartásán viszont gondolkodom. Menő, de mégis elegáns, nem csicsás, vannak rajta ívek, csavar nélkül szerelhető, jó anyagminőségű. A szellőzéshez nem értek, de nem volt melegedési gondom egy Arctic Freezer 13 Pro-val. Az előlapi USB nem hármas, és nincs benne SSD foglalat, sőt az SSD-mhez kapott beépítő keret pont kicsit nagy a 3,5-ös helyeihez, de egyszerűen belefektettem, nem viszem a gépet sehova. Az nem tudom, mennyit számít, hogy felső tápos.
Elég nagy, sőt, talán túlságosan nagy is - manapság sima usernek nincs szüksége 4x5,25" helyre, + 2x3x3,5"-re. Simán kiegyeznék 1x5,25"-tel, 3-4 3,5"-tel és 1-2 ssd foglalattal.
1. Ti megtartanátok?
2. Mit ajánlanátok helyette kb. 12k-ig, ami hasonló szempontoknak felel meg, de USB3 kivezetése van, SSD foglalata, és esetleg kisebb?Köszi a tanácsokat előre is
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hátha innen tud nekem érdemleges választ adni bár lehet nem 100% ebbe a fórumba tartozik
.Arról lenne szó hogy Fractal Design Define R4 házba gondolkodom és jelenleg XFX 550 tápom van.Elég hosszúak lennének hozzá a tápon lévő kábelek ahhoz hogy mindenhova rendesen elérjenek,főleg alaplapba(Z77pro3) dugható dugókra gondolok?Ez ügyben itt van valakinek ilyen tapasztalata?
Segítséget előre is köszönöm.
-
Morris
veterán
Üdv Urak!
Rájöttem, hogy 10k környékén nem lehet számomra normális házikót kapni. Ezért ismét segítséget kérnék.
20k környékén kellene akkor egy vityilló.
Feltételek: ATX, alsó táp, kábel menedzsment, fekete belső és külső, kifordított hdd helyek és normális hely 2db ssd-nek.
Akinek van alternatívája, hallgatom! -
Sleek
senior tag
Vagyis az alaplap 8pines nekem a táp meg 4 ha jól láttam. Mert haver rakta össze
-
törölt tag
-
wital
tag
válasz
#98593280 #41154 üzenetére
Az asztalban 260 mm széles hely van, tehát bármelyik befér. Az a kérdés, hogy elég-e az a maradék hely a hűtésnek?
A keretösszeget a géppel már bőven túlléptem, ezért a lehető legolcsóbbat akarom amibe ezek beleférnek.
Én a Akyga AK202BK -ba gondolkodtam, de ajánlották inkább a XDL Happy-31B vagy a core 100-at. Ezek ára 5-8k.
Bármelyikbe beleférnének a az említett dolgok?
(Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap
AMD Athlon II X4 750K processzor
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória
Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez
Sapphire 7750 1GB DDR5 11202-00-20G videokártya
valami olcsó dvd író )Igazából együtt gondoltam nézni a házat a táppal, nehogy az olcsóbb házba jóval drágább táp menjen.
-
Sleek
senior tag
Itt is szeretném megköszönni a segítséget. Tegnap megjött a gép este már üzemelt is
-
törölt tag
válasz
Hephaisztosz #41149 üzenetére
COOLEMASTER RC 692, .... 30,5 mm VGA card
CORSAIR 300, ----vga card
Fractal Core 3000.... 40 cm VGA, ha kiveszed a középső HDD blokkot
Xigmatek Midgard II, ... 30 és 33 mmÉn az Aerocool-t elfelejteném, gagyi minőség.
-
wital
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, hogy ezeket milyen házba tegyem bele?
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap
AMD Athlon II X4 750K processzor
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória
Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez
Sapphire 7750 1GB DDR5 11202-00-20G videokártya
valami olcsó dvd íróKülső nem számít, legyen elől 2 usb és kész. A gép egy számítógép asztalban lesz ami kb 10 cm-rel szélesebb mint a gép, persze hátul nyitott.
Esetleg még tápot is ajánljatok - olcsóbbak közül.
-
Hephaisztosz
tag
Sziasztok
A héten vásároltam egy új konfigot.
Alaplap: ASUS H87-PRO
Videokártya: MSI N770 Lightning Nvidia GeForce GTX 770 2GB GDDR5 PCIE
A már 5 éve használt Raidmax Ninja házamba szerettem volna beépíteni az alkatrészeket, de kellemetlen meglepetés ért. A 300mm-es GTX770 nem fér bele a házba
Így hát új számítógép ház után kell nézzek. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
[link]
Ezt a házat néztem ki, ebbe 400mm-es VGA is elfér. Csak abban nem vagyok biztos hogyha a középső HDD slotot kiveszem akkor nem-e fog esetleg a VGA-m az alsó HDD slotba belelógni.
Ha tudtok ajánlani olyan házakat amibe a VGA-m tutira belemegy azt is megköszönném(max 25k).
-
benvolio
őstag
válasz
Killer01 #41121 üzenetére
Jó választás volt! Egy képet azért megnéznék a belsejéről!
Illetve ha letudnád mérni, hogy ténylegesen elfér-e benne egy a 160mm magas hűtő. /Tudom én is megtehetném, csak annyira be van passzítva nekem a ház a helyére, hogy elég körülményes "megbontani", kihúzogatni mindent belőle hátulról, hogy megmérjem./
Üdv! -
csibukaaa
csendes tag
Mi a véleményetek a zalman z9plus és a z11 plus ról. Melyiket éri meg jobban megvenni? Miben jobb egyik mint a másik. Árban hasonló kategoria de semmi konkrét hasonlítást nem találok.
-
törölt tag
válasz
Zsmester89 #41143 üzenetére
Én megveszem 15-ért
-
Zsmester89
őstag
válasz
Grave_444 #41142 üzenetére
Lassan december s rendelem a Fractal D. R4-et, viszont a jövő év céljai között egy 8350-es amd procit noctua hűtővel és egy r290es videókari játszik s a sok post olvasgatása közben kicsit kezdek aggódni, hogy annyira csendesre akarom venni a gépet, hogy kis kazánt építek belőle. Lehet okom a félelemre? Csak mer ha 25e.t kiadok, később nem akarom megbánni.
-
Spancho
senior tag
Hello.
Még mindig a
CM Elite 130
és a
Fractal NODE 304
Között vacillálok.
Nem tudom ,hogy a fractal megéri e az ártöbbletet.
A CM előnye szerintem max az ODD hely ahová berakhatnék egy venti szabályzót. (minden másban 'szerintem' veri a fractal.)
Szőrős (kutyás ,macskás) lakásban lenne használva. -
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
bazsi0322 #41130 üzenetére
Jelenleg egy 500-as kuckóban van a gépem 4 merevlemezzel, konfig adatlapomon.
Egyáltalán nem hallom rezonálni a házat egy kicsit sem. Plusz a gyári ventik mellé beraktam még 3-at.Előzőleg egy sharkoon házam volt (T9) Na kérem az olyan szépen átvette a merevlemezek rezgését, hogy öröm volt hallgatni mikor dolgoztak. Szerintem aki látott már sharkoon házat az tudja miről írok. Ez volt az egyik o amiért váltottam róla nyár elején.
-
vjana75
csendes tag
Srácok segítsetek,felvilágosítást szeretnék kérni.A kérdésem az, hogy az AKYGA AKY 002BR és 001BR tipusú házakban mennyi előreszerelt ventilátor van , és van e bennük beépített porszűrő.Nagyon köszi .
-
iwu
addikt
hali,
Helyhiány miatt árulom az obsidian 800d-m.
Tudtok olyan házat ajánlani, ami microatx, letisztult design, és esetleg van esély egy dupla vizes radit beszerelni? Ez a cm pl tetszik, de nem tom milyen. Élőben hol lehet minél több házat megtapogatni?
üdw,iwu -
Bici
félisten
Sziasztok!
Irodába keresek mATX méretű házat.
Ami fontos:
- egyszerű, vagy elegáns legyen: semmi fölösleges csicsa
- 2db 5,25" hely
- 1db 3,5" külső hely vagy kártyaolvasó, esetleg ha összesen 3db 5,25 hely van, az sem rossz, mert van átalakítóm a kártyaolvasóhoz.
- ne legyen rajta semmilyen ajtó, kinyíló, lenyíló dolog.
- a felülete ne kopjon, barnuljon túl hamar5k környékén gondolkodom táp nélkül, de kicsivel tudok feljebb menni.
Köszi!
-
bazsi0322
tag
Üdv!
Egy Raidmax Sagitta 2 gépházat megérné lecserélni egy Corsair 500r-re? A lényeg, hogy halk legyen és jól szellőzzön.
Konfig:
- i7 2600 CM Hyper TX3 EVO hűtővel
- Asus HD 7850 2GB
- CHIEFTEC CTG-600-80P 600W
- Kingston V300 120GB SSD
- Seagate 2TBA raidmax-ben zavar a vinyó hangja, szerintem az egész ház beremeg tőle és a ház erősíti fel a hangját.
Az 500r-ben ez esetleg megszűnne?Vagy valami más ház hasonló árban de esetleg jobb mint az általam kinézett?
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Karácsonyra szeretném meglepni magamat egy új házzal
- 15-18e a keret (20 csak extra jó vásár esetén),
- letisztult, csilivilitől és ledektől mentes külső tetszene,
- egy Macho 120 hűtőnek kellene elférni benne és
- egy ASUS 7850nek,
- szükségem lenne USB3ra is.A tápom egy Chieftec (CTG-550-80P), nem tudom, hogy ez mennyire számít hosszúnak egy alsó tápos házhoz.
Halk házat szeretnék, de természetesen a szellőzés is fontos lenne nyáron (panel).Nem bánom, hha minél több tippet adtok, hogy tudjak mazsolázni!
-
drunkyboy
aktív tag
Ezt ventilátorszabályzónak hívják, ezzel tudod a rákötött ventik fordulatszámát szabályozni, attól függően, nagyobb hűtést vagy csendesebb működést szeretnél elérni.
A Vayán ha jól emlékszem egy első venti van csak, jobb hűtéshez ajánlott még egy-két ventit beszerelned és akkor már érdemes egy ilyen szabályzót is beépíteni. Itt mazsolázhatsz kedvedre közülük.Killer01: örülök, hogy vannak kivételek, nem mindenki 10ezres házat akar venni. És ugye mekkora különbség van ház és Ház között?
Üdv a Corsair klubban
-
Sleek
senior tag
Szakik több ház előlapján láttam potméteres ventilátor állítási lehetőséget.
Lehet ilyent kapni és mennyi lenne az ára ? Érdemes ilyent tenni a Vaya ház elejébe ? -
Killer01
őstag
Nah, beköltöztem a Corsair 330R házikómba (külön köszönet drunkyboy és benvolio kollégáknak az ajánlásért és az infókért
) egy Gigabyte Triton 180-ból. Tapasztalatok: lényegesen könnyebb a Tritonnál (bár ez elsősorban a belső kialakításból adódik) de nekem masszívnak tűnik, nem nyeklik-nyaklik levett oldallapokkal sem. A szerelése könnyű, minőségi kialakítása van belül is (nincs sérülésveszélyt jelentő hegyes vagy sorjás terület). A kábelmenedzsmentnek hagyott hely tökéletesen elég a kábelek elrendezésére (egyedül a 8-as alaplapi tápcsati szivatott, de ez az Aurum tápom merev harisnyázásának volt köszönhető). Eléggé csendb**i vagyok, eddig Noctua ventikkel tudtam ezirányú beállítottságomnak megfelelni.....jelentem a ház hangszigetelése tökéletes, bekapcsoláskor azt hittem nem indult el a gép
Természetesen nem hangtalan (olyan ház szvsz nincs), de minimális a hangja. Kinézetre nekem gyönyörű, pontosan ilyen elegáns kuckóra vágytam. Szellőzésre egy szavam se lehet, a proci 30 perc linx után 39 fokos, rendszer pedig 37. ezt nem a gyári 2 ventivel értem el, hátra kapott egy Noiseblocker eLoop B12-PS PWM-et, az ottani 12 centiset meg előre raktam a 14 centis alá (hdd-nek pont jó lesz hűtésnek). itt jegyezném meg, hogy fordítva nem lehet (14 centis alul 12 centis fölül) a furatok kialakítása miatt, valószínűleg a későbbiekben beszerzek mégegy 14 centiset. Illetve itt még -szerintem- negatívum, hogy csak a házhoz kapott csavarokkal lehetne a ventiket rögzíteni, kisebb a lyuk a megszokottnál (átdugós gumi ventirögzítő nem játszik). Mondjuk az 14 centis ventinél ezt kivédtem, az eLoop gumigyűrűs rögzítését használtam fel (hátul használható az átdugós gumirögzítő, a Noiseblocker így lett rögzítve). Ami még negatívum (és szívesen felpofoznám érte a Corsair felelős dolgozóját) az az előlapra menő (mikrofon-füles) kábel hossza. Képtelenség a kábelmenedzsmentben elvezetni, mert nem ér el az audiokártyáig (az alaplapi hangkivezetéshez sem), szóval ezt muszáj házon belül vinni.
Összességében nagyon elégedett vagyok a házzal, jó választás volt. -
Aryon87
félisten
válasz
MrPetya19 #41118 üzenetére
Az M-tech újabb szériával bővült
M-Tech DK06-BK-USB3.0 BLUE led Black +18Kiváncsi lennék ez mit tud az enyémhez képest
-
mclaren-d
aktív tag
Sziasztok, 25-35 körül ti milyen házat ajánlanátok ? a lényeg az lenne hogy elférjen felülre egy Phobya Changer dupla radi
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #41115 üzenetére
Olyat találtam, hogy 13mm-es meg 3mm-es...a 3as gondolom szálanként jó, a kérdésem az, hogy a 13-as elég a 24 pines csati kábeleire?
Aztán lehet megcsinálom szálanként, majd még megálmodom... -
shteer
titán
válasz
Peaceliker #41104 üzenetére
hardverker
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #41110 üzenetére
Viszont a Define Mini-nél jobb a hűtése. Bár ha az üres ventihelyekre szerelsz ventiket, akkor javíthatsz a hőfokokon is.
Nálam a PS07W elég halknak tűnik annak ellenére, hogy a gyári ventiket cseréltem a nagyobb levegőszállítású SwiF2-esekre. Igaz, le vannak szabályozva 600RPM-re.
-
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #41104 üzenetére
[link] talán... profin meg is csinálja
-
Peaceliker
addikt
Skacok!
Hol lehet kábel harisnyát kapni pesten kis pénzé?
Az érdekesebb kéréds, hogy a 20/24 pin es csatira milyen átmérőjű kell? És mekkora a kisebbekre?
Köszi! -
törölt tag
válasz
drunkyboy #41101 üzenetére
Igen, valóban, szokni kell a kamerát is és van mit tanulni mindig, már ami a videó felvételt, fotózást, vágást illeti.
Face-re dobtam fel pár házat már, NZXT is van közötte:
NZXT Source 530
NZXT Phantom 530 és H230
NZXT Switch 810
NZXT LeXa S USB 3.0
NZXT Phantom 630
NZXT H2Mondjuk ezek közül legjobban engem ez az 530-as SOURCE érdekel. Bár a H2-est is szerettem volna már tesztelni, de még nem állt módomban. Egyébként az NZXT 210-et teszteltem, a Tempest 410-et is, ami egy gyönyörű ház volt és kiváló is. Ja és a Vulcan-t is levideóztam azóta.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
#98593280 #41100 üzenetére
A vakuhasználat tényleg észrevehető, most hogy így mondod. Ennek ellenére az írott teszt elég jó, a videón biztos csak lámpalázas volt Bence
(az elsőn azért te is csak lassan jöttél bele na
)
Az új tesztedhez visszatérve, én szívesen néznék/olvasnék valami jobb NZXT-ről, úgyis fekete folt az eddigi munkásságodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest