Hirdetés
Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz
DBAtti #40398 üzenetére
Elfelejtettem említeni, de már olvastam a bejegyzésed. Viszont köszönöm a reakciót.
Hogy őszinte legyek nekem a dizájn épp olyan fontos mint a hangminőség.
A superlux pedig nagyon tetszik, ellenben a Beyer-el. Eddig még nem volt fejhallgatóm, így nem tudok hasonlítgatni sem. Fülesem is csak az olcsóbb szegmensből. Lehet egy beats is le tudna most nyűgözni.
"színesebb, világosabb, fun-abb"
Ezt most így nem tudom hova tenni sajnos. (érik már egy hallgatózás...) -
DBAtti
aktív tag
válasz
mondomén #40397 üzenetére
A DT235 a fülkagylót (körbe) szokta nyomni (supra, és újonnan elég durva a szorítóerő), de tágítással, használattal és megszokással
enyhül.
A HD661 szárnyas megoldása az én fejemen nagyon két pontra koncentrálódott, illetve szerintem a gumiborítás megléte a legirritálóbb (fejbőr, húzza a hajat kissé). Megkockáztatom, ha ugyanezek a szárnyak lennének egy szövetes szivacspárnával, az köröket verne rá kényelemben. Csakhogy szivacspárnát varrott szövettel drágább gyártani, mint műanyagot gumival - szerintemHangban: nekem 231-em van, a 2. logout bejegyzésemben meg is fogalmaztam a különbséget a kettő között: a Superlux hangja sokkal színesebb, világosabb, fun-abb, ami nem feltétlenül pozitív dolog.
Általánosságban úgy éreztem jobb a felbontása a Beyernél, feszesebb a mélye is, ami jó dolog. Ha nem zavar a színes hang és a fejpánt, akkor a Superluxot választanám.
Még egy szempont a tartósság, a Slux műanyag szárnyai nem tudom mennyit fognak bírni, de még senki sem tudja, mert új. A Beyer ebben jól vizsgázott, "sok" éve változatlan design. -
mondomén
őstag
válasz
Deadzone41 #40396 üzenetére
Az lesz, csak kíváncsi voltam...
-
mondomén
őstag
válasz
Deadzone41 #40394 üzenetére
Lehet, nem tudom, egyiket sem hallottam még.
Mit jelent az, hogy elmegy? 1-2 órán át lehet kényelmesen viselni vagy sem? -
mondomén
őstag
HD661 kényelem szempontjából milyen? Tudom nagyon egyén függő a dolog, de mégis, aki már viselte az mit gondol róla?
-
válasz
Deadzone41 #40391 üzenetére
Én hosszan használtam (pár napig) 440-t, és semmi gondom nem volt a kényelmével.
-
Deadzone41
őstag
-
TaylorPro
addikt
Üdv! PMX 50-et ismeri valaki? Ilyet akarok venni mert nagyon tetszik és jó árban is van.
-
szika87
aktív tag
Köszönöm...hogy megnehezítitek a választásom
Na akkor még alszok rá pár napot,az igazi az lenne ha megtudnám őket hallgatni de a környéken sajnos nincs lehetőség rá,a lényeg egyikkel se bukok mert jó mindkettő -
szika87
aktív tag
Shure SRH 440 vagy Creative Aurvana Live!?
Főleg elektronikus és filmzenére használnám.
Megéri a plussz költséget a shure vagy annyival nem jobb? -
Etzel
aktív tag
Hali all!
Melyiket a kettő közül? Pls help
Philips SHC 5100
és a
Sony MDR-RF810RK vagy RF800RK közül valameyik
Filmnézésre használnám a szobán belül.
Köszi előre is a segítséget.
Üdv
-
Bodz
nagyúr
Basszus, de rossz Beyer plüss párnát fényképzeni. Minden képen koszosnak tűnik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #40372 üzenetére
Gyere Nyíregyházára.
-
baluka26
veterán
válasz
ntomka #40371 üzenetére
Pluszba meg annyit tudok hozzátenni, hogy a rendszer konkrétan én a HD650-hez vettem, szóval azért lehet kicsit eltérő véleményem, mint mindenki másnak. Igy már azért kellemesen világos is tud lenni, ha olyan a zene
Következő fejestalira már illene eljutnom
Nyáron nem akarunk csapni valamit? -
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #40364 üzenetére
Csak azért mert te a mélyekre figyelsz nem a közepekre. A Sennheiserekről sosem a zseniális "uralkodó" közepek jutnak eszembe.
(#40367) bajnokpityu: Nem kell megfeledkezni a Shure-okról sem. Példás, színezetlen közepe van, szinte ahogy a nagy könyvben meg van írva. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy kevesen értékelnék. A Gradok arra fektetik valóban a hangsúlyt, de inkább színeznek rajta, de azt nagyon jól teszik. Persze a csúcs modelleket nem hallottam még sajnos. De ott vannak még az Audio-Technica-k. Szintén nagyon szépen vezetik a közép hangokat, és mindegyik máshogy. Pl. az A900 alulról megfőzi, de nagyon szép, nem húzódik a háttérbe. Az AD900-ban meg egyenesen maga "a szivárvány", mindent arra tesz fel.
-
Ákos97
aktív tag
HD600-ast hol tudnék meghallgatni értelmes forrásról az Audiopartneren kívül?
Nem szívesen utaznék 25km-t BKV-val, ha nem muszáj... -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #40362 üzenetére
Több barátomnak van Zu doboza, de én jobban kedvelem a Shahinian vonalat.
-
baluka26
veterán
válasz
Szerintem messze az SRH840 tudja a legjobb mélyeket. Középen HD650 az úr, magasokban a DT880. Mégis valószínű utálnék egy összegyúrt fejest, nekem a HD650 (kiegészítve elektronikusra a HD25-tel) a legjobb, és ezt valahogy minden hétvégén bebizonyítja.
Ettől függetlenül kéne egy HD600, mert szép és jó, csak most másra kellett a pénz. Nembaj, majd nyáron
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Ugy latom,h a mely az, ami talan legjobban izlesfuggo. Akkor inkabb ugy fogalmazok, h nem jobb egyik a masiknal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #40361 üzenetére
Legjobb melye eddig probalt fulesek kozul,beleertve dt880at, pont kaiser, es k701 adta.
Contaxg: erdekes volt a tegnapi pennazas. A zu hangfalakat ajanlottad? -
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #40359 üzenetére
DT880-as dögös mélyei??
-
Deadzone41
őstag
válasz
szilu7 #40355 üzenetére
igen ebbe lehet valami. azzal nincs bajom ha valami magasba húz, inkább arra nagyon érzékeny a fülem ha pl az énekhangokba a sziszegős magánhangzók csípősek. ha mondjuk a cinek erőteljesebbek a kelleténél azzal nincs annyira bajom. nekem a kedvenc fejesem az lenne ha összegyúrnák a dt880 dögös mélyeit és közepét az k701 magasaival és terével, de úgy érzem egy ilyen fejes nagyon sokba kerülne
-
válasz
Deadzone41 #40327 üzenetére
A legutóbbi fejes találkozó alapján téged erősen bántanak a magas hangok.
Eszemben sincs bántani emiatt, csak nehogy valakit félrevezess.
Ami neked már elviselhetetlen, az nekem egy enyhe magaskiemelés. -
-
szika87
aktív tag
A Bose on Ear fejhallgatók valóban annyira hulladékok?Csak rosszakat olvasok magyar fórumokon,külföldin meg jókat írnak meg a teszteken is egész jókat kap,akkor most hogy van ez?
Egyébként egy utcai fejhallgatót szeretnék venni azért néztem ki ezt,de itt a PH-n is csak rosszakat említenek róla.Iszonyatosan tetszenek a Skullcandy fülesek dizájn-ja de hulladékok, tudtok ajánlani valami kisebb méretű fejhallgatót ami nem annyira megbotránkoztató a méretével utcai használatra?
Ha nincs akkor marad a Shure SRH 440, vagy a Sennheiser HD-555 csak olyan nagyok,viszont a hangzásuk gondolom kárpótolni fog és ez számít,de ha van viszonylag jó utcai kis méretű fejhallgató az jó lenne.(főleg elektronikus zenére,Daft Punk,Skrillex,Tiesto,viszont a másik stílus amit nagyon szeretek azok a filmzenék tehát nem árt ha van basszus alatta de ne nyomja el a többi tartomány,Hans Zimmer,Alan Silvestri,Brad Fiedel,John Williams,James Horner,Graeme Revell...aki ismeri őket tudja milyen jó zenéket csinálnak
Az ár 20-30között legyen ha lehet...
Köszi -
guppy
őstag
válasz
ntomka #40344 üzenetére
Én szívesen elfogadnám
, amúgy nem tudom nézted e róla a képeket, de a kábel borítása az Y elágazás után meg van olvadva, ezért ennyi az ár. (hozzáteszem így is nagyon megéri sztem)
szerk: azért annyira nem egyszerűn, mert össze van ragasztva a ház, és kell egy kicsit trükközni mire szétszeded
-
ntomka
nagyúr
-
törölt tag
válasz
A Beyer 235-nek bántóak a magasai?
Nekem inkább lekerekítettnek tűnik. -
csƵ
addikt
Srácok!
Ha egy lemez be van rip-elve flacba. Akkor a log fájlban mit kell nézni, hogy valóban lossless-e az anyag és nem mp3-ról felkonvertált?
-
ntomka
nagyúr
-
mzso
veterán
Egy jack hosszabbító mennyire befolyásolja a hangzást? (Feltéve hogy normálisan érintkezik)
-
mzso
veterán
válasz
FuRiONight #40318 üzenetére
HMD660 az pont 15k.
-
válasz
bajnokpityu #40331 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
235 tudott elviselhetően szólni tompa részlettelen forrással.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Deadzone41 #40322 üzenetére
Nem értetted, épp ez az, hogy olyat akarunk amin pici a miki---> ezáltal ne zavarja, ha mondjuk magával viszi zenét hallgatni. Utálja ha külön van a miki. Érted így
?
-
Deadzone41
őstag
válasz
contaxg #40323 üzenetére
tudom hogy technikailag feljebb van a 235 de számomra meg az a "hallgathatatlan szar" mert bántanak a magasai. a retronak eléggé maszatolnak a magasai, meg egy lyuk is van előttük és a mélyei sem olyan pontosak és kiegyenlítettek mint a 235-nek, de én azt választanám mert kevésbé fárasztó és fun-abb ami utcán nem rossz tulajdonság.
-
contaxg
veterán
válasz
HaZsolt #40301 üzenetére
Nagy csodák nincsenek ennyiért, annyiért még akár jó is lehet. Arra próbálj odafigyelni, hogy lehetőleg fémből legyen a fejpánt, mert nekem egyik műanyag sem bírta ki eddig az egy évet.
Deadzone41
A Retro egy hallgathatatlan szar.(#40324) bajnokpityu
Egészségére! Minden porcikájában egy roppant zeneietlen termék -
Deadzone41
őstag
-
GabN73
addikt
válasz
FuRiONight #40318 üzenetére
[link] Itt többet tudnak segíteni.
-
FuRiONight
addikt
15k körül szeretnék gaming fülest venni!
A lényeg: kényelmes legyen, zárt, mikorfonos, tiszta és erős basszussal (akár mélycentrikus is lehet)
Ezzel szerintem eléggé leszükitettem a kört
-
nubreed
veterán
válasz
#56474624 #40309 üzenetére
Igen ez nekem se tetszik. Pedig én régebben nagyon sok rappet hallgattam, szeretem az akkori érát, Dr. Dre valóban hatalmas név ebben a szakmában de teljesen egyetértek azzal én is, hogy szánalmas, hogy ezekhez a túlárazott/túl hype-olt szarokhoz adja a nevét, az iPod/iPhone hullámot meglovagolva. Dehát az iPhone huszároknak magyarázhatod, ők hívők, vakon beszopnak mindent, amit az Apple diktál.
-
baluka26
veterán
Még az olyan 5 csillagos filmekben is a Beats-t nyomatják, mint az életrevalók, a sportolók mind ilyet hordanak, érdemes megnézni egy síugrást, egy úszást, vagy mondjuk egy olyan jelenetet, ahol a focisták megérkeznek a stadionban (legutóbb Drogbán volt egy, nagy bánatomra
)
-
Dyrtyho
őstag
Valami olyasmi fejhallgatót keresek, ami 2.000 és 5.000 Ftba kerül, jól szigetel, a márkája is megbízható, és a fejhallgató által kiadott hang is tökéles minőségű. Tudtok valami olyasmit ajánlani amit keresek ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
GabN73
addikt
válasz
Shufny #40308 üzenetére
Persze, kellett hozzá némi reklám is, de a Dre-t én úgy értettem hogy:
Ugyebár sok mai toplistás zenét ő producált. Legalább is Eminem számai, Snoop számai... Nem nagy dolgot kérhettek tőlük, csak hogy reklámozzák. Aztán szépen terjedtek más stílusra is, pl Diplo, akiből nem néztem ki hogy felvesz egy Beatset. De ott van Dzsásztin Bíber, na, neki is van egy. Egyről beszélünk mi, csak én nagyon szűken írtam le először.Kövezzetek meg, de nekem a Kush száma tetszik
-
törölt tag
válasz
GabN73 #40307 üzenetére
Kösz. Bár igazat megvallva nem véletlen vagyok műveletlen ezen a téren, nem bírom a rap-et.
Szó mi szó, erősen valószínűsítem, hogy ennek a pacáknak a zenéje is lényegesen jobban szól mondjuk egy beyer 990-en.
Nem bírom az ilyen hozzáállást. Ha pl. fogkrémet reklámozna, vagy sampont, az még rendben is lenne, de amikor egy magát igényesnek tartó zenész valami túlárazott, ótvarul szóló vacakhoz adja a nevét, az teljesen komolytalan. Ezzel csak magát járatja le.(#40308) Shufny:
Ja hogy tulajdonos. Akkor még inkább gáz.
-
Shufny
őstag
válasz
GabN73 #40305 üzenetére
Azért ilyen rajongótábora senkinek nincsen. Nagyon masszív reklám kampány eredménye ez. Rengeteg klip, film, sorozat szerepelteti. Majdnem egy szinten van ilyen szempontból az Apple cuccokkal vagy a Prius -szal. Hírességek viselik nyilvánosan stb. stb. Gondolom jó pár lap sem ingyen írt róla ilyeneket. Azért az sokat elmond, ha már Lara Croft sem ússza meg a használatát.
A kép meg nemes egyszerűséggel régebbi szerintem, és amúgy egyáltalán nem lepődnék meg azon sem, ha most sem használnák maguk ezeket a szutykokat. Látjátok, hogy ez ilyen marketing mellett semmit nem számít már, hiszen keresni sem kell, hogy valaki rátaláljon, hogy mekkora szemét a cucc valójában. Simán nem akarják elhinni az emberek az igazságot.
Ba cy lus: Tekintve, hogy tulajdonos, nem hiszem hogy reklámköltségként számolná el a saját nevének a használatát.
-
GabN73
addikt
válasz
#56474624 #40306 üzenetére
André Rommel Young, művésznevén Dr. Dre, Grammy-díjas amerikai hip-hop producer, rapper, színész. Többi a Wikin
-
törölt tag
válasz
GabN73 #40305 üzenetére
Lehet meglepő, de én ezzel komolyan egyáltalán nem vagyok tisztában. Ki a franc az a Dre? Én a fejhallgató márka után hallottam róla. Nem fordítva.
Egyébként biztos komoly hányadot kap minden egyes nevével fémjelzett eladott fejhallgató után, ez mi, ha nem reklámra való költés? -
törölt tag
válasz
GabN73 #40303 üzenetére
Mindegy, én tűzbe tenném a kezem, hogy hamisítvány a kép!
Egyébként mennyit költenek ezek reklámra? Amellett hogy divat, még akár szólhatna is valahogy. Oké, hogy ez a "divatos hangzás", míg a kiegyenlített kevésbé, de "fun fejhallgatót" is lehet ügyesebben csinálni éppenséggel, van rá példa.
-
HaZsolt
őstag
Milyen fülest ajánlotok 12k-ig bezárólag? Havernak kellene, de spéci a szitu: mikrofon jó lenne ha lenne rajta, mert néha magával viszi zenét hallgatni (ezért én olyat gondoltam amin pici a miki, ezáltal nem zavarja ha pl utcán hallgatja a zenét, vagy egyetemen ücsörög).Hülyén fejeztem ki de remélem értitek
. Én ezt néztem neki.
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest