Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
mondomén #40397 üzenetére
A DT235 a fülkagylót (körbe) szokta nyomni (supra, és újonnan elég durva a szorítóerő), de tágítással, használattal és megszokással
enyhül.
A HD661 szárnyas megoldása az én fejemen nagyon két pontra koncentrálódott, illetve szerintem a gumiborítás megléte a legirritálóbb (fejbőr, húzza a hajat kissé). Megkockáztatom, ha ugyanezek a szárnyak lennének egy szövetes szivacspárnával, az köröket verne rá kényelemben. Csakhogy szivacspárnát varrott szövettel drágább gyártani, mint műanyagot gumival - szerintemHangban: nekem 231-em van, a 2. logout bejegyzésemben meg is fogalmaztam a különbséget a kettő között: a Superlux hangja sokkal színesebb, világosabb, fun-abb, ami nem feltétlenül pozitív dolog.
Általánosságban úgy éreztem jobb a felbontása a Beyernél, feszesebb a mélye is, ami jó dolog. Ha nem zavar a színes hang és a fejpánt, akkor a Superluxot választanám.
Még egy szempont a tartósság, a Slux műanyag szárnyai nem tudom mennyit fognak bírni, de még senki sem tudja, mert új. A Beyer ebben jól vizsgázott, "sok" éve változatlan design.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Alienware notebook topik
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest