Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
4nick8
őstag
AIAIAI Capital review.
-
4nick8
őstag
AIAIAI Tracks vagy AIAIAI Capital. Fem illetvel uvegszalas muagyag. A Capital idojaras allo, osszehajtogathato. Mind a kettonek szuper a basszusa es kivalo ezekre a zenekre.
-
PuMbA
titán
"Egy jó DAC/Amp-pal láncba kötve relatív olcsón (<50e) kihozható egy jó minőségű hangzás belőle (SRH440)."
Anélkül is köröket ver a 668B-re. A 440 szerintem sokkal igénytelenebb a forrásra, mint egy 668B, mert az integráltamról sem volt mosott a magas, nem búgott a mély stb.
-
ntomka
nagyúr
Az SRH240 anyaga tényleg gyenge, de valahogy én elfelejtem, ha a fejemre teszem. Csípem a hangját, de meglehet, hogy ezzel egyedül vagyok itt.
(#37727) Dave™: Tényleg jó ár, viszont félek, hogy az SRH940-nel sok szempontból pariban lenne, így nem biztos, hogy megérné beszerezni. Az A900 viszont egész kellemes kontra mellette.
(#37749) Zanik: Hát ez az. Amíg nem kényelmetlen egy fejhallgató, vagy förtelmesen csúnya, addig nem értem miért baj, ha kicsit csillog.
-
sti10p
senior tag
Lehet, de úgy voltam vele, hogy lehetőleg nagy legyen és párnás, mert az kényelmesebb, erre megjártam még ezt is, mert marha kényelmetlen, olyan rövid a Genius kábele...
Amúgy fura, de játékon belül nem hallatszik annyira, igaz ott halkabb is, de ott nem tűnt volna föl egyből.Lehet erre kellett volna cserélni:
Ozone Attack Snow: [link]
Valakinek vélemény?Erre meg azért nem akartam, mert már ment szét a fejemen egy hasonló pántos (igaz az Azona volt):
Logitech Dialog-880 PC Headset [link]
Holnap még cserélik, melyik legyen? (3K a határ) -
ntomka
nagyúr
Ácsi, azt én nem írtam, hogy nekem sok. Még pont a tűréshatáromon belül van, de azt mondani, hogy kevés mély van benne, nem állja meg a helyét. Simán emel rajta, nem is keveset. Illetve ebben és kapcsolódó topicokban kiderült már, hogy az átlaghoz mérten egy kicsit fordítva működök, vagyis nekem kevesebb mély és több magas kell. Na a sok magas megvan a 662F-ben, de azt már én is elismerem, hogy túl sok!
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, 662-ből csak az F lehet az, ami vállalható. Ennél több méllyel már baromi kiegyensúlyozatlan hangzást nyújtana szerintem. És igen, abban mindenki igazat fog adni neked, hogy ebben az árkategóriában csak kompromisszumokat találsz, főleg zárt fejhallgatókban. Na meg ultimate fejhallgató nem létezik, mindenkinek másak az igényei, és minden zene más fejhallgatón szól a legjobban.
-
sirdond
őstag
nekem pl semmi gondom sincs a méllyel a 662f-en. engem inkább a rettentő sok magas ami zavar. szóval ez egy elég szubjektív dolog,saját füllel kell meghallgatni
Shufny: iem most nem kell, volt 1-1,5 évig, de inkább most más felé nézelődök. lenne pár fejes ami érdekel, de sajnos kis hazánkban nem igen lehet beszerezni őket
-
dudika10
veterán
Nem sajnos.
(#16154) Shufny: én magamnak raktam össze átkapcsolót. Kell hozzá 3 db csatlakozó (nálam RCA + RCA + 6,3-as jack), 2 db megfelelő kapcsoló, vagy 20 centi kábel meg egy doboz. Egy forrasztópáka és egy fúró segítségével elég gyorsan kész.
HUNNIA1920: írj rá p87-re, hogy kéne még két kapcsoló az áramkörbe, hogy tudj kimenetet választani. Biztos gond nélkül meg tudja csinálni.
-
Dave™
nagyúr
Prodigy HD2-es kártya, azon ugyanis van az RCA kimenet mellett egy külön 'headphone' 3,5-es jack kimenet is, és feltételezem, hogy esetleg mindkettően kimegy a jel, tehát a hangfal és a fejes is meghajtható vele egyszerre, de persze nem biztos?!
Jól gondolod, mindkettőn kimegy egyszerre.
HUNNIA1920 alaplapira kösd szerintem is a hangfalat, a creative-ra meg az erősítőt meg a fejest.
Sőt, akinek csak realtek alaplapija van, az akár két kimenetet is használhat a jackeket átállítva.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest