Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Deadzone41 #45906 üzenetére
K701-hez közelebb van.
Térben egy ici-picit szűkebb, de viszont minden másba jobb nála.(De valakinek ez előny lehet, aki nem szereti a K701 mértékében széthúzott teret.)
Ilyen neutrális fejhallgatót még nem hallottam. Még a HD600-nál is olyanabb.
Összességében egy HD600 nagyobb, sokkal pontosabb térrel, tisztább magasakkal, és közepekkel, amelyeknek a felbontása is nagyobb, és gyorsabb, levegősebb méllyel. És sokkal könnyebben hajtható.
Fizik: Máskor ne írjam ki a fejhallgatón lévő porszemek töltését a hirdetésbe? -
Ákos97
aktív tag
Na már hogy ha így ideragadtam a géphez, akkor ajánlok pár fejes erősítőt is, és még az időpontot is betartottam(23:40 vs 24:31-másnap).
Woo Audio WA6- Ez a minimum szerintem egy T1-hez szintben.
Woo WA2: Ez állítólag még jobb, mert elvileg még "csövesebb":melegebb a hangja, ami jól egyensúlyozza a T1 szárazságát.
Meier Corda Concerto: Ez pedig tranzisztoros, kifejezetten a T1-hez lett tervezve, ami magáért beszél.Schawo: Nem kaptam meg a választ a 41851-es hsz-em hozzád irányított kérdésére.
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Ed Parker #41876 üzenetére
T1-et vegyél, ne T5p-t. A T5p hordozható használatra lett kitalálva, zárt, az eddigi zárt/nyitott csatáimból levont következtetés alapján valószínűleg kisebb a tere, és nem is szól olyan jól.
-----------------------------------
Más: Wikipedia FAIL:"Fülhallgató előnyei és hátrányai a fejhallgatókkal szemben:
Előnyök -Kompaktabb kialakítás, könnyebb hordozhatóság
Hátrányai -A fejhallgató membránja nagyobb, tehát jobban szól"
------------------------------------Bigmastergnek igaza van, de mit csináljak, ha ilyen jótét lélek vagyok, hogy éjjeli fél 1-kor, félálomban segítek egy rászoruló embernek?
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Ed Parker #41874 üzenetére
Nehezebben hajtható.
Nem csak az Impedancia számít, hanem az érzékenység is, ez utóbbi viszont jobban.
41865: Az amcsik is hozzájutnak pl. a CanAmp-hoz, szidják is rendesen.
Ha kell, linkelek is egy összehasonlító tesztet.
41872: Akkor lehet, hogy csak a DT880 keverte meg az agyamat a szárazságával.
A Lavry-t mintha tényleg melegebbnek hallottam volna, pedig mindkettőt huzamosabb ideig volt szerncsém hallgatni, 1 hetes időponteltéréssel. -
Ákos97
aktív tag
válasz
schawo #41869 üzenetére
Jó, vannak kivételek, de általában a stúdiós cuccok színezetlenek.(Sabre Dac-os termékek)
A HIFI cuccok között elterjedtebb a színezős hang.
Fene tudja, a "profik" a stúdiós DAC-okra esküsznek.
Szerintem az Apogee-nál neutrálisabbat nemigen lehetne összehozni egy régebbi terméknél.
Például az általam hallgatott Lavry-nál lényegesen szárazabb, "neutrálisabb"(de utálom ezt a szót)
A Lavry-val még el tudtam viselni a DT880-at. -
Ákos97
aktív tag
válasz
schawo #41865 üzenetére
Egy Dac-on mit lehet ellenőrizni?
Vagy jól szól, vagy nem. DAC-nál nem beszélhetünk hangkarakterről, mert az összes drágább DAC teljesen neutrális, és transzparens, vagyis egy kaptafa, kivéve a technikalitások, beszélek itt, térről, basszus feszességéről, sávszélekről stb.
A Benchmark DAC1 is neutrális, mégis egy M-DAC-nak állítólag feszesebb a mélye...
A Lavry DA10-et hallottam, és elég nyugodt hangja van. Ha meleg, színezős hang kell, azt a fejhallgató, vagy erősítő kiválasztásánál keressük, ne a DAC-nál.
Ugyanis könnyen a részletek rovására mehet. Mondjuk a HD650 sem lesz olyan részletező, mint a DT880, de mégis szívesebben hallgatok egy HD650-et egy neutrális láncról, mint egy DT880-at egy meleg hangú csöves erősítőről. -
Ákos97
aktív tag
Szeretném tisztázni, hogy nem hallottam őket, de nagyon elismert darabok a tesztekben és a Head-fi-n a Wyred4Sound Dac 1 és 2.
A Violectric V800.
Az Anedio D2.
Hegel HD11.
Audiolab M-DAC.
Ez utóbbi kettő itthon is kapható, ha ez nyom valamit a latban.
A tesztekre azért nem szoktam oly mértékben adni, mert nagy részben fizetettek, de ezzel nem mondok újdonságot.
Valószínűleg a Hegel-t a héten hallgatom meg, de ha lesz időm, az Audiolabnak is nekiesem.
Akkor tudok csak érdemben nyilatkozni róluk.
Fejhallgató erősítőt majd holnap "ajánlok"(Egy az egyben idézhetem is a Head-fi-ről, vagy tesztekből), mivel iszonyat fáradt vagyok.
Mit tudok tenni, ez Magyarország. Nincs annyi kereslet ilyen fajta termékekre, ezért nem is tartanak a boltokban. -
Ákos97
aktív tag
válasz
contaxg #41858 üzenetére
Tudom, hogy az előző hozzászólásom egy kicsit fellengzősnek hat, de amíg nem kaphatóak itthon az amerikai DAC-ok, nem tudom meghallgatni , így addig csak mások véleményére támaszkodhatok, csak abból nem mindegy, hogy kiére.
Soha sem szoktam annak a véleményére adni, akinek nincs viszonyítási alapja.
Persze, létezik az a klisés kifejezés, hogy: Jó? Na de mihez képest?
Apám is boldog volt, amimor 20 évvel ezelőtt lecserélte a Trabantját egy Opel Kadettre, de az nem azt jelenti, hogy egy mostani Astra ne lenne jobb.
Másrészt, az még jobb, ha valaki egymás mellet össze tudja hasonlítani, vagy netán végez egy vaktesztet is.
Head-fi-n van egy pár ember, akinek óriási tapasztalata van, sok mindent hallott már.
Másrészt lehet, hogy tejfelesszájú kisgyerek vagyok, de hallottam már a hifi világában pár terméket, még ha nem is hallottam mondjuk egy Audez'e-t.
Az is több a semminél, hogy napi 3 órában erről olvasok. -
Ákos97
aktív tag
válasz
Ed Parker #41855 üzenetére
Akkor számolj azzal, hogy egy asztali rendszerről nagyságrendekkel pregnánsabban szól.
Egyébként én ennyire nem csapnék egyből a lovak közé.
Ha tetszett a T1, vegyél használtan egy HD600-at, és azzal még talán a Furutech beépített erősítője is elboldogul.
De ha tényleg nem vetted még meg a Furutech-et, akkor ha mondasz egy megszabott rendelkezésre álló összeget, és összeállítok neked egy rendszert. De ha nekem nem hiszel, akár Head-fi-n is regisztrálhatsz, ott majd megmondják a tutit.(Nekem is ott mondták meg) -
Ákos97
aktív tag
válasz
schawo #41847 üzenetére
Nagyon jó a DAC része, de a fejeserősítője egy nagy semmi, valószínűleg arról hallgatta dudika10, azért volt olyan mosott a hangja, mint a CanAmp-nak...A DAC része pont hogy a homlokegyenest ellentéte: A felbontás kiváló, ami egy DAC-ban szerintem az egyik legfontosabb tényező, egyáltalán nem mosott, tiszta, tér kiváló, sztereokép az árához képest nagyon jó.
A basszus tetszik a legjobban benne. Annál feszesebbet még nem hallottam, pedig jó pár CD-játszó megfordult nálunk.
(#41847) schawo:
Hát nagyon nem.
Nem kérdeztem még, hogy te milyennek hallottad a Hifi-Show-n a T1-et?
Mert szerintem lényegesen eltér a DT880-as hangkaraktertől.
Leginkább az utólag meghallgatott HD600-hoz tudnám hasonlítani(karakterileg), technikailag jóval nagyobb felbontással, jobban "kiterjesztett" sávszélekkel, és szélesebb, pontosabb térrel. -
Ákos97
aktív tag
válasz
#56474624 #41828 üzenetére
Cáfolom, legalábbis 250-es verziónál sokkal inkább a forrás(CD-játszó, DAC, akár bakelit-játszó) a lényeges elem, egy hangkártyáról lényegesen kevesebbet kapsz a pénzedért, ha nem is a töredékét, de hozzávetőlegesen a felét. Egy drágább(gondolok itt 100k felettire) külső hangkártya(dac) NAGYON sokat dob a hangján, mondhatni, akkor mutatja meg a foga fehérjéjét.
Egy szó, mint száz, aki ilyen 3-400$-os, vagy a feletti fejest tervez venni, csak akkor vegyen, ha minimum annyit még DAC-ra, és erősítőre is tud költeni.
Persze használhatja valamilyen csutka hangkártyával is, nem fog rosszul szólni, sőt, kifejezetten jól, de sokat javít rajta egy DAC+erősítő páros. -
Ákos97
aktív tag
HD600-ast hol tudnék meghallgatni értelmes forrásról az Audiopartneren kívül?
Nem szívesen utaznék 25km-t BKV-val, ha nem muszáj... -
Ákos97
aktív tag
Szerintetek milyen mértékű a különbség a HD600 és a HD650 között? A HD650-et már hallottam többször is, de a HD600-at még nem. Sokak szerint alig van különbség, sokak szerint meg elég szembetűnő... Hogy is van ez?
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Deadzone41 #39905 üzenetére
Ha te nem hallasz pl. egy Burr-Brown és egy Wolfson között nagy különbséget, akkor vagy gond van a hallásoddal, vagy csak azért mondod ezt, hogy legyen mivel cukkonod... Hogy a szintbeli különbségekről is beszéljünk, hallgasd meg akár a k601-et egy hangkártyáról, majd egy komolyabb (stúdiós) Dac-ról.
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Deadzone41 #39903 üzenetére
Figyelj, én CanAmp- MsII+ párosról nem hallottam egetverő különbséget a HD650, és a DT880 között.
Persze nagy volt, de nem egetverő. A Seni-nek jóval kevesebb magasa volt, ami nem is volt olyan tiszta, kicsit fátyolos volt (lehet, hogy azért , mert még bejáratós volt, nagyon új szaga volt, kemények, tiszták voltak a párnái stb.)
Nagyobb volt a tere, és érezhetően több, de inkább lassabb volt a mélye, és kicsit melegebbek a közepei. -
Ákos97
aktív tag
Ez a W3000ANV valami eszméletlenül jó fejes.
Eredetileg az AD900 -és 1000-esért mentem el az AUDMAX-ba, de ezt a szeánszot megfejeltük a fentebb említett csodával, úgymond hab volt a tortán.
Amikor felvettem a fejemre az AD1000-es után, az első reakcióm az volt: "Mit hallgattam én idáig?"
Eszméletlen szellős a hangja, esküszöm, az AD900-as közelébe nem ér ilyen szempontból.
A mélyek neutrálisak, feszesek, gyorsak, baromi természetesek és mennyiségileg az AD1000-eshez vannak közel, kicsit alulmaradva attól.
De minőségben felülmúlja azt. Legjobban egy drága hangfalas rendszer mélyéhez tudnám hasonlítani.
A közepek lágyak és dúsak, de ennek ellenére egyáltalán nem mosottak, ilyen tisztaságot még nem hallottam egy fejhallgatóból közepek terén.
A tere széles egy zárthoz képes, talán az eddigi legnagyobb, amit zártból hallottam.
A magasakról a fejhallgató újsága lévén nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, mert nagyon lehetett hallani, hogy az első 2 óráját járja a fejes, még mondta is az eladó, hogy nem rég bontották ki, és eddig rajtam kívül két ember hallgatta meg.
A W5000-esnél sokkal jobb, szellősebb, még hangfalasabb. A 1000(X)-nek ehhez képest nagyon loudnessesek a mélyei, már-már sok van neki, és közel sem ilyen szellős.
Dave: Ne hallgasd meg, ha teheted! -
Ákos97
aktív tag
válasz
Deadzone41 #39196 üzenetére
Technikailag némileg rosszabb, de számomra kellemesebb a hangja.
Az AD900 jobban előtérbe helyezi a közepet, ami ráadásul kevésbé száraz, mint a K70X-eknek. A mélyek még kevesebbek mennyiségileg, úgy hogy a K702-ről való elmondásod alapján nem hinném, hogy neked elég lenne a mély , ami benne van, amúgy minőségben felveszi vele a versenyt. Egy nagyon picit lágyabbak a K70X mélyeinél, ami nekem annyira nem jön be.
Magasak nagyon hasonlóak mind mennyiségileg, mind hangkarakterben, de egy kissé "szemcsésebbek" az AD900-ban lévőek. Első körben ennyi.
#39199: +1 -
Ákos97
aktív tag
-
Ákos97
aktív tag
Ezt most úgy mondod, mint hogy ha nem lenne kevés hozzá. És nem az erősítésről beszélek, hanem a forrásról, a DAC részről.
Te tudod, pénzkidobás HD800-at venni E10 mellé, mert a benne rejlő potenciál 50 %-át nem fogja tudni...
Lehet, hogy nagyon jó az E10(az is!), háromszor annyiba kerülő cuccokat ver, de ha csak az árát megnézed, látni fogod, hogy valószínűleg nem egy 270000-es fejhallgatóhoz tervezték. Egy Lavry (Benchmark) már talán elég azokhoz, amiket felsoroltál.
Én a helyedben vennék egy k702-t, és a maradék 170000-ből meg egy Essence One-t, és még marad negyvenezred kábelekre. -
Ákos97
aktív tag
Voltam az AUDMAX Kft-nél, egy AD900-ast és egy AD1000-est meghallgatni egy Lavry DA10-zel, és Halide-dal megspékelve.
Az AD900 középkiemelése nagyon tetszett, életre keltek vele az énekhangok, a mély elegendő volt, bár néhány számnál picit többet is el tudtam volna viselni, a magasak pedig egy kicsit szemcsések voltak az AD1000-eshez képest.
Az 1000-nek egy picit több mélye volt, ez volt a tökéletes mennyiség számomra, és minőségileg is egy kisebb megváltás volt az AD900-hoz képest.
Az AD1000-nek viszont egy kicsit szárazabb közepei voltak annál, mint amilyen közepek nekem teljesen megfelelnének.
Összességében technikailag az 1000-es érezhetően jobb volt, de az AD900-as zeneibb produkciója fel-fel késztette tenni a fejemre magát újra , még az AD1000-es után is.
Nem tudom, hogy a 2000-est megérne-e megrendelni az Audiocubes-tól, hiszen még nem hallottam, meg hát elég húzós az ára is a 700 dolláros árcédulájával.
A Headfonia szerint az AD2000-nek hasonló a hangkaraktere, mint az AD900-nak, csak sokkal jobb technikailag. Olyan HD650 karakter, csak ezerszer gyorsabb, precízebb, részletesebb, és jóval kevesebb a mélye is állítólag. -
Ákos97
aktív tag
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Tomi_Sci #38754 üzenetére
Ha megfigyeled, azzal kezdtem a mondatom, hogy szerintem.
Persze elismerem, hogy technikailag jobb a k701, de nem olyan kellemes számomra a hangja.
Ba Cy Lus: Nem tudom, hogy te mit és miről hallgattál, de ennél több közép, mint amit én hallok, csak a HD650-ben van(Persze azok közül, amit én hallottam). -
Ákos97
aktív tag
válasz
contaxg #38543 üzenetére
Tekints már rá a Püeidre légyszíves, fontos lenne.
Dave: Az AD900-nak mennyivel van kevesebb mélye, mint a k702-nek? Mert abban nekem épp hogy elég volt.
Nagyon szemezek vele, mert ő a HIFI-Shown első hallásra szerelem volt, bár nem a saját zenéimmel hallgattam, és csak 5 perc erejéig. Itt jössz képbe te.
A DT880 helyett/mellé lenne. -
Ákos97
aktív tag
Engem már egyre gyakrabban irritál a DT880 magastöbblete.
Nem bírom 10 percnél többet hallgatni, mert megfájdul a fejem.
Tervezem a cserét valamire max 100k-ig.
Mérésekből leszűrve ennek is van 10 khz környékén egy csaknem 10dB-es pukli.
Kevesebb/finomabb azért a magasa a DT880-asnál?
Max egy Ipodról, mondjuk az is jobb a semminél.
Angolok is tanúsítják: "It's all about the source"
Persze az esetben ez nem érvényes, ha a fejhallgató hangkaraktere eleve nem tetszik valakinek. -
Ákos97
aktív tag
válasz
Deadzone41 #37850 üzenetére
Sajnos valamilyen csutka Qualcomm van benne.
Nem úgy, mint a sima S Wolfsonnal.
Sajna nem volt már a T-mobilba, amikor vettem. -
Ákos97
aktív tag
Az Apogee Mini eddig az etalon dinamikában.
Utána jön az MSII+-Canalot.
Majd az Essence One.
Majd a Furutech GT40
Majd az Ipod touch 3G
A legrosszabb pedig a D2X.
A Galaxy S PLUS-ról ne is beszéljünk.
Van még rosszabb?Van: Házimozi erőlködő.
Eddig csak az Apogee mélyeire mondtam azt, hogy: "Hmm, not bad"!
-
-
-
Ákos97
aktív tag
válasz
schawo #37824 üzenetére
Abszolút igazad van, de meg lehet úszni olcsóbban is.
Jó, ez a hangkártya dolog kicsit erős, de miért ne? A cél a lényeg, az, hogy hogyan jutsz el oda, nem számít ez esetben, nekem legalábbis.
Biztos, hogy nincs olyan jó, mint a 100 ezres kimenet, de így is jobban szól, mint egy CanAmp-MSII+ páros. -
Ákos97
aktív tag
válasz
contaxg #37814 üzenetére
A beépített sajátja az Apogee-nek.
37812:
Nem úgy akartam fogalmazni, ahogy, csak már iszonyatosan ideges vagyok, hogy hangkártyával kell hallgatnom a DT880-at, ezért kész pénzkidobás volt a fejes.
Amit eddig hallottam, 3 félét ebben az árkategóriában (A HRT nem tartozik bele természetesen), az egytől egyig hagyott némi kívánnivalót maga után.
De az ESI Prime-ra kíváncsi vagyok.
37819: Sajnos azonosak voltak.
ntomka: De az MsII+-hoz még kell egy erőlködő is.
És egy Canamp+MsII+ párossal ugyanott vagy kishíján(10k), mint egy 700 dodós apogee-vel, ami durván 200 körül jön ki ilyen árfolyamon. -
Ákos97
aktív tag
Apámnak, 130-ért. (Annyiért vettem
).Pont kellett neki egy DAC-hát rá is talált az eladójára.
Mielőtt még hűtlennek neveznétek, nem ő adta a pénzt rá.
Eladhattam volna az avx-en is pl. ,csak azt sem engedte, mint ahogy tőle megszokhattam.
Bodz: Érdekes, hogy az Apogee-val sokkal több részletet véltem felfedezni a zenében, mintr az MSII+-szal.
A DT880 szerintem többet érdemel egy MSII+-nál, legalábbis én hallom a különbséget.
Contaxg: Melyikben? Az MSII+-osban? Canalot. -
Ákos97
aktív tag
Ti nem féltek a használt külföldi rendelésektől?
Nem rizikós magánszemélynek átutalni a bankszámlájára úgy, hogy azt sem tudod, hogy küldi-e a terméket, vagy sem?
Mert újonnan még én is rendelnék Lavry-t a cégtől, csak az én Junior számlámről nem lehet 2000 Ft-nál nagyobb összeget egyszerre leemelni, apámék meg nem adják ki a bankszámlaszámukat a banknak.
Egyébként Essence One beszámoló:
Nem rossz, de nem is jó: Tere abszolút kiváló, széles, mély, és precíz.
A közepe laid-back és dús, de kevés benne a részlet.
A magasa úgyszintén finom, de abszolút hiányoznak a részletek dettó.
A mélye nem jó. Mosott, dinamikátlan, amit utálok. Schawo Apogee-je megváltás volt utána, az egyszerűen fantasztikus volt ilyen téren (is). Köszönöm, hogy volt lehetőségem kipróbálni.
Összességében nem rossz, de tiszta dinamikátlan sz*r az egész, ahogy a 100-150 ezres mezőnyben minden. Eladtam a fenébe.
Egyedül a HRT-k mondhatók jónak, amiből az MSII+-t is kevésnek éreztem a DT880 alá. -
Ákos97
aktív tag
Pár nap erejéig volt alkalmam "kipróbálni" egy 840-es Shure-t schawo kollega jóvoltából.
Az első benyomásom a DT880 után, valami ilyesmi volt: Hű, ez de furcsa.
Majd ahogy elkezdtem huzamosabb ideig hallgatni, egészen megkedveltem. Jó, nem mondom, hogy az én hangkarakterem, de szerethető portéka.
Órákon keresztül is kellemesen hallgatható a laid back hangzása miatt.
Hasonlóan tudok nyilatkozni slfln-nel, annyival kiegészítve, hogy zárthoz képest meglepően széles a tere, és elég szellős a hangja.
Nekem egy kicsit sok volt a basszus teteje, de ez egyéni probléma. -
Ákos97
aktív tag
A 600 Ohm-os DT880-nak állítólag sokkal feszesebb a basszusa, és finomabbak, kevésbé "érdesek" a magasai a 250-esnél. A 32-esnek nagyon nagy a Damping factora, ami azt jelenti, hogy nem csillapítja, és nem nyeli el a membrán kilengése utáni vibrációt az erősítőd, ha egy olyan fejest használsz, mint a DT880 32 Ohm.
-
Ákos97
aktív tag
Ipodról hallgatva tisztább a magasa, és valamivel magasabb a dinamikatratománya.
Direkt odaírtam, hogy önmagában.
Persze, ha hozzáteszel egy E11-es Fiio-t, nyilván jobban fog szólni.
De sokkal helytállóbb lenne a kijelentésem, ha azt mondanám, hogy a telefonok között a legjobb.
Ne aggódj, van Galaxy S-em, és meg kell mondjam, hogy nem valami jó, a DT880-nal kifejezetten hallgathatatlan, mosott az egész. -
Ákos97
aktív tag
válasz
baluka26 #33234 üzenetére
Akkor biztos a forrás volt rossz, ami egy Nano 5G volt.
Az szerintetek hogy a fenébe lehet, hogy az Ipod Touch 3G-ről sokkal jobban szól a a DT880-asom, mint D2X-ről?
Ennyire nem lenne jó a D2X?
bkercso: Nem igaz, az Iphone 4(S) az egyik, ha nem a legjobb hordozható forrás önmagában, ha nem a legjobb.
Azért írtam, hogy önmagában, mert lehet turbózni a hangzást különböző Portable AMP-okkal, amikkel nyilván sokkal jobb hangzást lehet elérni. -
-
Ákos97
aktív tag
Eszméletlen, hogy miket művel ez a DT880-as.
Szembe(fülbe)ötlően megjöttek a részletek, sokszor felkapom a fejem, hogy ez a hang honnan jött? A kutyám ugatott, vagy a zenében szerepel ez a hang?
Végre előjönnek a rendes mélyek, és érezni, hogy mindenféle erőlködés nélkül adja vissza őket, és nem csak plüm-plüm van.
Egyszóval elégedett vagyok, hogy csillapodtak, de legfőképpen szépültek a mélyek, és előjöttek a részletek, és vele együtt a magasak is. -
Ákos97
aktív tag
válasz
eaglesas #32552 üzenetére
Sajnos teljes mértékben egyet kell értenem Dave-vel, és slfln-nel, ez több, mint beteges, és szánalmas, amit csinálsz.
Egy normális lány,még ha szoros baráti kapcsolatban is lennétek, akkor is visszautasítana egy ennek a tizedébe kerülő ajándékot, nem hogy egy ismeretlen.
Az, hogy a buszmegállóban akarsz egyáltalán csak megszólítani egy csajt, nem valami etikus. A legtöbb lány ilyenkor visszautasít, sőt, lekoptat ,még ha csak egy kávéra vagy teára akarod meghívni, és beszélgetni fele 15 percet, akkor is.
Gondolod, ha a nőket elhalmozod méregdrága ajándékokkal, szeretni fognak?
Hát baromi nagy tévedésben botorkálsz.
Ez akkor működne, ha legalább már megismerkedtél volna vele, és pozitív benyomást keltettél volna benne, többször is. Az meg, hogy nőies Dac... Apám, hova keveredtem.
Én rettentő nagy empátiával kisérem a kényszeredet, de légyszíves, ne terheld itt a fórumot kérlek, ez még a "csajozós" topic-ban is nagyfokú teher azok számára, akik kevésbé toleránsak, vagy éppen egyszerűen megunták a vergődésedet. Elsőre sem voltál szimpatikus, de most aztán tényleg hülyét csinálsz magadból.
Én nem akarok bunkó lenni, csak rá akarok világítani a természetellenes viselkedésedre. -
Ákos97
aktív tag
Az erősítés, így utólag jobban belegondolva tényleg többet dobna az "élményfaktoron".
A kölcsönkért presenter lenne a legjobb megoldás, már csak azért is, ha nem javítana sokat a DT880-on, akkor könnyen vissza tudom passzolni bkercso-nak, és mindössze csak a postadíjat kell kifizetnem , ami kb. 2000 ft oda-vissza.Igen, már fel se veszem, rájöttem, nem érdemes senkivel vitába keveredni, akármilyen meggyőző érvekkel, hasonlatokkal próbálomhatom az igazamat kiharcolni, nem szokott sikeres lenni, ahhoz még el kell telnie egy pár tanulásban gazdag évnek.
contaxg: Azért nem hinném, hogy a D2X olyan olcsó kütyü a maga 35000 ft-os árával...
Az más kérdés, hogy ennyiből már kijön egy sima MSII is, bár kétlem, hogy az valamivel is jobb lenne, mint a D2X. -
Ákos97
aktív tag
Amikor már megvettem, akkor is arra állítottam, de sajnos nagyon enyhe változás tapasztalható, szinte be kell csukni a szememet hozzá.
Szerinted mi lenne a racionálisabb választás?
1. Xonart eladom, és veszek helyette egy dac-ot
2. Xonart megtartom, veszek mellé egy fejhallgató erősítőt
Mindkettőt nem lehet egyszerre, annyi pénzmag nincs a Földön... -
Ákos97
aktív tag
SOAD19: Leírnád a véleményedet részletesebben is légyszíves, hogy tudjam viszonyítani az én rendszerem hangjához, ez így, hogy jobb a HD600-nál, ez nekem nem mond semmit, főleg, hogy még csak egyszer hallgattam bele 2 percet, meg hát hogy miben jobb a DT880-as.
Nálam pl. egyáltalán nem részletes a DT880, és baromi kevés magasa van, ez az erősítésnek tudható be.
Muszáj leszek kölcsön kérni bkercso-tól egy Presentert. -
Ákos97
aktív tag
Felraktam a Wasapi-t, egyelőre meg vagyok elégedve, mert szembetűtőnen jobban szól, de csak a foobar2000-ben képes hangot produkálni, se youtube, se filmlejátszók, se winamp, se semmi.
Mi a gyógyír erre? -
Ákos97
aktív tag
válasz
baluka26 #32235 üzenetére
A Wasapi, ahogy most utánaolvastam, egy olyan driver , ami a Windows részét képezné elvileg, de neked kell utólag felrakni a zenelejátszó programod mellé, a Vistában debütált, "kommunikál" a hangeszközöddel, módosítatlan bitáramlást tesz lehetővé.
Gyerünk, guggolj be a bokorba, vagy akár a forgószék alá, tiéd a színpad. -
Ákos97
aktív tag
Feltettem a WASAPI-t, jobb, de nem váltja meg a világot.
baluka: Örülj neki, hogy egy unalamas vasárnap estédet vidámmá tettem.
Na, megyek, leteszem magam vízszintesbe, elég mára a gyereknapból, meg a hülyeségből persze.
Baluka:
Arra véletlenül nem gondoltál, hogy Marantz , Rotel, meg Yamaha is van egyszerre? -
Ákos97
aktív tag
Amennyit a hangfalad, vagy fejhallgatód emel ki.
Help: Leszedtem a Wasapi-t, és a foobar2000 ezt a hibaüzenetet dobja ki:
"Unable to open item for playback (Unsupported file format):
"C:\Users\kisakos\AppData\Local\Temp\Rar$DI73.752\foo_out_wasapi.dll"Mi az, hogy nem támogatott fájltípus, úgy értem, dll, azt az adott programnak kéne megnyitnia, jelen esteben a foobarnak, nem?
dudika: Jó kérdés, látod, erre nem gondoltam.
Mégis alapon máshogy emel ki mind apám hangfalánál, fejhallgatójánál, mind az én fejhallgatómnál és hangfalamnál. -
Ákos97
aktív tag
válasz
#56474624 #32211 üzenetére
A fejléc alatt, ahol ki van írva, hogy Xonar DG (Nálam D2X
) Audio Center, metálkék háttérszínnel tűzdelve.
Ott vannak ilyen darabos oszlopok, mellete bal oldalt egészen -20 db-től egy mérce +20db-ig, az oszlopok alatt pedig 30, 60 120, 250...16khz.
A mérce mutatója hangeszközönként változik, amiről éppen hallgatod! -
Ákos97
aktív tag
válasz
bigmasterg #32207 üzenetére
Az mit jelent, hogy nincs túl sok mélye? Ad900(700)-hoz képest mennyi?
A rendes rendszer nálad a Head Amp Gs1-nél kezdődik.
Nálam is, elég nagyok az elvárásaim.
NEM EQ-zom.
Alapon mutat 10 dB-es kiemelést a Xonar hangszínmérője.
De ez nem mély, ez középmély, nagyon nem mindegy!
SOAD19: Na végre, valaki észrevette, már vártam, hogy mikor halmoznak el ilyen bókokkal.
Winampot.
f'zi:k: Igen, a midbass-t kifejezetten nem szeretem. -
Ákos97
aktív tag
válasz
dudika10 #32178 üzenetére
Mit értesz ez alatt?
Ba cy lus:Nem tudom, hallottál-e már egy szett IQ(9,6c,2,sub) Kef-et, egy Marnatz sr-7002-essel, ahhoz képest nem túl meggyőző, toompa, élettelen, ezekkel a szavakkal tudnám a legjobban körülírni, a D2X-szel , természetesen.
Tudom, nem fair hangfalhoz viszonyítani a fejhallgatókat, de legalább szólna úgy, mint a DT990 a Media Marktban Harman Kardon Avr 145 házimozi erősítőről. -
Ákos97
aktív tag
Csak attól félek, hogy úgy sem történik majd oly radikális változás, sőt.
Nem lenne érdemesebb valami mással próbálkozni, mondjuk az eladással, jobban utánajárni, hogy nekem mi a megfelelő, és venni egy másik fajtát?
dudika10: Légyszíves ne köss azért belém, mert unatkozol, próbálkozz valaki másnál.
Elírtam 2 betűt, fáradt vagyok, na. -
Ákos97
aktív tag
Nem tudom, hogy most bennem van-e a hiba, vagy netán a hallásomban, de nem utolsó sorban a D2X-emmel, de nagyon nem oké valami ezzel a DT880-nal, nem tetszik a hangja, amit e rendszerről produkál.
Tompa, élettelen, a tisztaságtól olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, magas kevés(nincs), a mély fátyolként lepi be a zenét, olyan sok.
Mi lehet a gond?
csZ: Akkor tényleg, mint ha sokkal jobbnak tűnt volna!
A XONAR közelről sem mutatja, hogy balanced lenne.
A mélytartományban van egy jó 10 db-es kiemelés, a magasban pedig egy 5 db-es elvonás. A frekimenet-görbék távolról sem ezt mutatják... -
Ákos97
aktív tag
Sziasztok!
Kezdek elégedett lenni a DT880-mal, sőt, nagyon tetszik, a mély sokat csilapodott, a felsőbb közepek, és a magasak durván kezdenek előjönni, immáron 25 óra bejáratás után. -
Ákos97
aktív tag
Teljesen igazad van.
eglesas: Szerintem vegyél neki olyan cuki kis Skullcandy-t, ha már a kinézet az elsődleges ,a hangja úgysem fogja érdekelni őt.
Schawo jól mondja, nem így kell elkápráztatni egy lányt/nőt.(mert én 14 évesen annyira tudom)
Szerk: 31670: Lehetőleg a fejhallgatós topic ne menjen át kupaktanácsba, kérlek.
Aktív témák
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest