-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
Muerte68 #38306 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nem hittem volna, hogy ennyire drága használtan, akkor tényleg élek a lehetőséggel.MrChris
Köszönöm Neked is!Victoryus94
Már itt van nálam, odaadta egy hétre, hogy kipróbáljam.
Az agyamat el is öntötte a rózsaszín köd, ezért is gondoltam, hogy jobb megkérdezni olyan embereket, akik jelen pillanatban racionálisabbak, mielőtt bármi elhamarkodottat teszek.Videózni keveset fogok vele, de ilyen gond volt a NEX-5-nél is FullHD-ban, szerencsére engem annyira nem érint.
Egy 16-50-es kitobin gondolkozok olyan esetekre, mikor a kompakt méret kell (pl bicózás), egy fix 50-sen és kéne valami 200, esetleg 300 környékére.
Most a LAEA4 adapterrel próbálgatom egy fix 50-es AF Minoltával és egy 70-300-as Sigmával, meglepően jól és gyorsan működik, de a jövőben szeretném elhagyni az adaptert mindenképpen, szóval meg kell keresnem a megfelelő E bajonettes obikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest