Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz Stauffenberg #21392 üzenetére

    igen, sokszor nem köszön vissza a fényképeken a belefeccelt anyagi plusz.
    De van egy alap szint, amit azért illik megugrani, ha már pénzt kérünk a portékánkért (ahogy írta a kérdező is, nem Trabanttal kell élményvezetést hirdetni, de még nem is egy új 1.4-es Astrával. Egy új belépő váz kitobival meg nem több, mint egy Astra). Ezért is írtam, hogy az a 120k-s keret az alapok megtanulásához lehet elég.

    Az esküvőfotózás szerintem pont olyan ágazat, ahol nem elég csak a látásmód. Mert hiába bazi jó a kompó, meg hiába kreatív a fotós, ha az f/sötét kitobival bemozdulnak a templomi szertartás alatt (a gyertyafénykeringőt ne is említsük) a népek, mert elfogy a gép isoban, és jönnek az 1/10 meg társai záridők. Oda kell a fényerős obi.
    Az szerintem se téma, hogy 2.8-as zoom obi helyett 1.4-es fixet venni már inkább csak technózás, mint lényeges előrelépés, de azért az a 2.8-as az legyen meg már az elején is, és ne csak akkor, amikor már el lett rontva 1-2 esküvő. Azzal már rövidtávon is sokkal többet árt, hogy az első 5 elrontott munkájával eljátssza a vevők bizalmát, mint ha egy ideig mondjuk kisebb likviditási gondjai vannak. Ha már nagyon vállalkozunk.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák