Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Stauffenberg #20082 üzenetére
#1: 75ben megjegyezte a kolléga hogy telónál jobb videója legyen, neki az elég. Én szintén ez a kategória vagyok, ezt most is leírtam; idáig semmi újdonság nincs. (Van ezer háklim, szerencsére ez nincs köztük.)
#2: Azt hogy tökéletes (vagy akár csak hogy jó!) videózásra, mutasd meg légyszi hol írtam! Ugyanazt írok mint mások, hogy alap, kész; aki videóra keresi, nem fujit/olyt ajánlottam sose - vagy a hiszti helyett mutass ilyet.
#3: És olyat sem írok hogy "Jobb úgy tekinteni rá, hogy nincs is benne videó mód." Mellesleg így is az alfát ajánlottam a végére, de ezt sem látod.
#4: A szokásos (ismétlődő) témák mellett -nem akartam konkrétan neki, válaszként írni- egy olyan ember is bekérdezett egy olyat videós témában, amire én már inkább nem válaszolok inkább; ne legyek bunkó köcsög megint.
Szerintem -szinte- vicces szokott lenni a topikban hogy van 2-3 dolog minden oldalon előkerült, ilyen a tükör is, meg a videó is; ugyanazt a szenvedés megy mire körbe van írva hogy mi a dörgés, ugyanazokat a fogalmak vannak tisztázva. Az meg hogy miért kelsz így ki magadból, nem tudom, de vegyél vissza kettőt addig amíg én nem így beszélek veled! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest