Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
gabag28 #13354 üzenetére
Nem nagyon követem a MILC szegmenst, de azért a belépőknél ott is LCD-t kell sasolni, nem tudom milyen láthatósággal napfényben. Másrészt az autofókusz rendszerbe csak most kezd valamivel feljebb "besunnyogni" a hibrid rendszer, ami már tudja azt a sebességet, amit a DSLR-eké. Sok objektív tesztet nem olvastam a kicsikről, de azokban általában motoros zoomolás van, csak nem pöcökkel vezérled, hanem a gyűrűt forgatod.
Cserébe a MILC-ek jóval kisebbek, nem húzzák annyira a vállad, a videós képességeik általában bőven meghaladják a DSLR-ekét.
Képminőségben bármelyik hozza az elvárt szintet.Ha valamiben tévedtem, majd jönnek a jobban képben lévők, és kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest