- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #18235 üzenetére
Most jó a hangerő le és fel és némítás, lejátszás, szünet, következő szám nem működik.
Szerk: Másik lejátszóval azok is működnek, csak a WinAmp nem tetszett neki ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
válasz rayoliviero #18231 üzenetére
Töröld le azt a programot, semmire sem való. Nekem program nélkül, tökéletesen működnek a function + multimedia gombok.
Ha esetleg kellenek a makro gombok, akkor azokat állítsd be, majd utána töröld a programot, memóriába megmarad.[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
w333
félisten
válasz rayoliviero #18209 üzenetére
Én is hasonlót keresek ... sok teszt olvasás + a sok pozitív vélemények után, én ezt a kis A4-Tech B120 Bloody fogom megvenni, vízálló + van benne anyag (1.7kg)
A héten szerintem már biztosan meglesz, majd írok róla véleményt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz rayoliviero #18209 üzenetére
A Deathstalker amcsi kiosztású. Egyébként nem ajánlom, ennyiért mechát is kapsz, magyar kiosztásút. (csak nem világít)
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
válasz rayoliviero #18205 üzenetére
Ozone Blade! Membrán powaaa
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #11230 üzenetére
annyiért mechanikusat kapsz...
más: ma bementem boltba és vettem egy steelseries 6g v2 redet. Cherry MX red kapcsolók, tényleg mintha az ember felhőkön írna. nem annyira jó, mint a rugós régi IBM M, de nagyon hasonló ahhoz, csak kompaktabb. ami engem zavar, hogy nem állítható a dőlése, illetve az ű eléggé hülye helyen van, főleg a natural ergonomic 4000 után.
masszív darab. plusz ugye nem kell teljesen lenyomni a billentyűket, hogy érzékelje.
első tapasztalatok:
natural ergonomic sokkal de sokkal kényelmesebb. és sokkal halkabb.
a steelseriesen meg kényelmesebb írni a kapcsolók miatt.konklúzió: az MS szerintem hatalmas profitot tudna csinálni a natural ergonomic egy jobb kapcsolós variánsával (ha hang, akkor a scissor se hangos, és sokkal de sokkal rövidebb úton és könnyebben jár).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz rayoliviero #11236 üzenetére
Sajnos a minősége,sorjás élek,fényes betétek,stb... ráadásul futtatnod kell a saját szoftverüket ami egy rémálom... szépnek tűnik először,de aztán eldobálja magát,nem azt csinálja amit te beállítasz,ezzel-azzal összeakad... nekem volt/van egy egerem ettől a gyártótól,soha többet semmit tőlük... nagyon erősen túl van árazva a termék,ennyiért már egészen jó billeket lehet venni.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz rayoliviero #11234 üzenetére
Mert a búcsúban különbet lehet lőni.Nem 23.000-et,de 2300at nem ér az a keyboard...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
WolfheartGR
őstag
válasz rayoliviero #11232 üzenetére
Microsoft Sidewinder X4
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
válasz rayoliviero #11230 üzenetére
Lóvét merek rátenni, hogy nem magyar. Csak elírás.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
vadorzó
tag
válasz rayoliviero #11198 üzenetére
Bölcs döntés. Ha váltani akarsz, talán érdemesebb gyűjteni egy jobb billentyűzetre, és mire a mostani elhasználódik, össze is jön a rávaló az újra. Szerintem.
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
7
addikt
válasz rayoliviero #11196 üzenetére
Ha a mostanival nincs problémád, akkor nem váltanék. Nem látom, hogy bármivel is jobb lenne az a billentyűzet, mint amit épp használsz. Nincsenek rajta extra funkciók, csak néhány makró gomb, és azt se tudjuk, hogy mennyire állja meg a helyét key rollover tekintetében (azaz hány gomb szimultán lenyomását tudja kezelni)
[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
válasz rayoliviero #11191 üzenetére
Biztos, hogy jó egy használt cuccost megvenni? Annyira jó az a g105 használtan is?
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
7
addikt
válasz rayoliviero #11191 üzenetére
Tapasztaltál eddig bármiféle nehézséget a billentyűzeteddel?
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz rayoliviero #10989 üzenetére
na az nem hangzik rosszul Én egy K300-at vettem remek kis bill
Inkább arra lennék a tiednél kíváncsi hogy mennyire fog kopni
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz rayoliviero #10983 üzenetére
rendben azért írd meg a véleményed
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz rayoliviero #10978 üzenetére
Ránézésre jobb mint a trust már minőségre is jobbnak tűnik! És az a4tech elég jó ár érték arányú cuccokat ad el! Egy próbát megér! Nekem egyenlőre azt mondta nővérem lehet nem fontos hogy világítson így újra átnézem a palettát mi az ami nem hangos nem túl csicsás és általános használatra jó lehet!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz rayoliviero #10975 üzenetére
Nővéremnek olyan van! 3 hét alatt kikopott a bill!(sokat gépel)
És nagyon akadnak a billek rajta kényelmetlen akadozó úgy jellemezném hogy igazi Trust minőség egy rakás...Egyáltalán nem ajánlom!
Mi az ami fontos ? Ahogy nézem te is világítós billt keresel!
Én is ezen vagyok... Pont a Trust helyére kéne valami ami használható is!
A revoltecet néztem én is de sok kritikát olvastam felőle így én is tanácstalan vagyok...[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz rayoliviero #10968 üzenetére
"Most vehetek a boltban Revoltec Lightboard XL3-at, mert csak az jon ki ennyibol."
Ne tedd. Olvass vissza itt. -
Egon
nagyúr
válasz rayoliviero #10968 üzenetére
Ha már Illuminated...
Voltam ma az Europarkban levő MM-ben. Van kirakva 1 db ilyen klavi, sérült külső dobozzal (viszont a belső doboz kifogástalan állapotban van; kibontottam, és a billen is rajta van a gyári, bontatlannak tűnő fólia). Az ára mindössze 15K. Egy fél órán át próbáltam meggyőzni magam, de végül nem vettem meg... Ha magyar kiosztású lenne, vittem volna mint a cukrot. Angollal nekem nem kell.Más. Lassan 4 hónapja használom a Gigabyte K8100 v2-es billentyűzetem, hangerőszabályzó-probléma nélkül (kopp-kopp).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz rayoliviero #10964 üzenetére
Sejtettem hogy ilyesmi lesz sajnálom... Pedig nem rossz bill egyébként ! Így ránézésre!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #10964 üzenetére
uhh, ez elég durva... pedig az Illuminated nem két fillér. Mennyiért vetted amúgy így hibásan?
És ez milyen bolt, ha szabad kérdezni? Mások okulására is...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz rayoliviero #10958 üzenetére
Szia!
A logitech illuminated tudtommal bár nem vagyok benne biztos olyan mechanikája van mint a laptop billeknek! Ergo a gomb rá van pattintva egy mechanikára
a képedből ítélve a gomb mechanikája valószínűleg hibás vagy törött és ragasztva volt emiatt van (szorulós élmény) hogy olyan mint ha szorulna és emiatt áll csálén de szerintem nem szorul csak a mechanika nem funkcionál megfelelően és emiatt nem jó! Vélhetően ha a felfogatás nincs agyon barmolva és tudsz hozzá mechanikát szerezni gombostól akkor könnyen javítható ellenkező esetben nem hinném....[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #10957 üzenetére
Kicsavartam a nagyon sok csavart, de nem lehet szétszedni a billentyűzetet, van ahol szétjön, de van ahol olyan mintha szét kellne pattintani. De félek, hogy eltöröm.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #10952 üzenetére
Megvettem az Illuminated billentyűzetet.
Az esc gom alatt a "nulla" gomb szorul, látszik is a képen, hogy el van kicsit ferdülve. Ezzel mit lehet csinálni? A billentyűzetet, hogy érdemes megtisztítani? Mert gondolom a vizet nem szereti.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #10206 üzenetére
Lehetséges, hogy azóta a hozzá tartozó megfelelő driver felkerült Windows Update-re, és hacsak nincs ez a lehetőség tiltva, alapértelmezettként a Windows onnan szedi le a megfelelő drivereket (Microsoft szerveréről), ez szerencsére egész hatékonyan működik.
Amúgy a párosítási folyamat során nincs valami olyasmi, hogy az eszköz hátulján meg kell nyomni egy gombot, vagy mittudomén? Vagy nem kell eleve több eszköz, hogy párosítva legyen, nem az az értelme a szoftverének, hogy több eszközt is tudjon kezelni?(#10207) -HajTömeg- :
ha igen, akkor majd kérünk beszámolót![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #10197 üzenetére
Na, szóval a Unifying-szoftver egyszerűen nem is ismeri fel a bedugott eszközt?
Okoz valami parát, vagy csak nem végzi a dolgát?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #10194 üzenetére
De ha nem tud csatlakozni, akkor hogyan használod a billt?
====================
(#10195) Integrator :
szerintem eleve rossz megközelítés az alapján választani billentyűzetet, hogy mi van, ha leöntöd, bírja már ki azt is. Mi lenne, ha nem öntenéd le? Nekem évekig nem sikerült, nem azért, mert annyira ügyes vagyok, hanem azért, mert vigyázok a gépemre, meg nem rakok a billentyűzet közelébe semmi löttyöt.
Ha kibírja a billentyűzet azt is, hogy leöntöd mindenféle szarral, akkor ne számíts arra, hogy mindenféle kényelmi dologgal is el lesz látva, dönthető, meg apámf@sza, valahol akkor kompromisszumot kell kötni.
Plusz még antighosting/NKRO-képesség, médiagombok, satöbbi? Na ne má', azért mindent ne akarj egyszerre. Még az lett volna a jó, ha hozzáteszed, hogy "és lehetőleg ötezer alatt legyen má'".[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
vlevi
nagyúr
válasz rayoliviero #10187 üzenetére
"Bírom" az ilyen csoda kiegészítőket, amikről igazából senki sem tudja, hogy mitől lesz jobb a böngészés, látszólag semmivel, mert nehogy már egy böngésző ne tudjon enélkül scrollozni. Inkább csak a baj van velük. Másik dolog, hogy nemegyszer előfordul, hogy valakik tudnak normális hardvert gyártani, de hozzávaló drivert, szoftvert már nem annyira. Ilyen pl. az ATI is a maga Catalyst nevű rettenetével. Én inkább ha egy mód van rá, ezeket a csoda kiegészítőket nem telepítem fel, de van, amikor nem lehet kikerülni, és olyankor jön a szopás. Másik nagy "kedvenc. a Logitech Profiler a kormányhoz. Elvileg lehetne profilokat beállítani alkalmazásokhoz, de néha-néha nem kapcsol át a megfelelő játékhoz való profilra. Marha vicces pl. ha úgymarad 900°-os kormányszögön, én meg F1-ezni szeretnék, ahova a 360° is sok...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #10182 üzenetére
Hogy szállt el? Szárnyakat kapott? Na, de tényleg, mi történt, BIOS-frissítés, vagy mi?
Amúgy a laptopba is be tudod dugni a Unifying-dugót, nemde?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz rayoliviero #10176 üzenetére
Multkor vettem eszre hogy a logitech belepakol valami setpoint kiegeszitot a bongeszobe. Ha van ilyen, erdemes megprobalni letiltani.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #10174 üzenetére
Már jó régen, de én is tapasztaltam ilyesmit, csak egyáltalán nem emlékszem, mi volt a megoldás, arra viszont igen, hogy érdekes módon amikor böngészőben írogattam (például csetelni akartam), akkor jött ez a jelenség, hogy ű helyett q, ő helyett Q, DE ha nyitottam egy Notepadet (Win+R > notepad), akkor ott gond nélkül működött minden betű. Próbáld már ki plíz, nálad is ez van-e!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
stranger28
addikt
válasz rayoliviero #9404 üzenetére
Ahhoz képest nem vészes, de persze sok.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz rayoliviero #9392 üzenetére
Vezetéknélkülit akartam írni. Én kérek elnézést. Ezért is ugrós.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
vlevi
nagyúr
válasz rayoliviero #9381 üzenetére
"Microsoft Wireless Desktop 3000 van most, de nem jött be. Hangos"
Az hangos? Hogyan?
Nekem volt olyan, de nem a hangjával volt bajom, hanem a laposságávával (és az egerével, mint neked), Ha nem lett volna bemélyítve a billentyűzet része, én nem váltam volna meg tőle. De ezt nem bírtam megszokni, továbbra is utálom a csuklótámaszos, laptop laposságú billentyűket, (és a laptopokat is ) ezért lecseréltem egy Wireless 800-ra. -
Maxtreme
addikt
válasz rayoliviero #9376 üzenetére
A revoltec Xl2 egyelb*szott szar..
Az Xl3 szerintem már jóval használhatóbb. -
Hunork
veterán
válasz rayoliviero #9364 üzenetére
Oké...most én is elbizonytalanodtam.
Nekem korábban Revoltec volt, de nem tetszett a világítása. Halknak halk volt.
Viszont most keresgéltem és a tököm ki van, normális, 20k alatti magyar kiosztású, és normális világítással rendelkezőt nem találok. Angol, német,még oroszt!!! is találtam...Gabát meg nem veszek...Maxtreme: Közben írtál, megnézem, amit ajánlottál...bopp, jól néz ki, de már sok egy picit, max egybevonom a karácsonyt a szülinappal...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Maxtreme
addikt
válasz rayoliviero #9364 üzenetére
akkor most döntsd el hogy szeret nem szeretet játszol, vagy költesz rá 15-20on felül, ennyi. Olcsón igazán jót nem fogsz kapni.
-
Maxtreme
addikt
válasz rayoliviero #9357 üzenetére
Genius imperator?
-
Hunork
veterán
válasz rayoliviero #9357 üzenetére
Én ezt kértem karácsonyra, minőség, tudás, Roccat. Roccat Isku
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz rayoliviero #8820 üzenetére
Olvass vissza (használd a keresőt). Nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak az MK520-szal (elég hosszan írtam róla korábban), viszont itt a MS 3000-et már dicsérték.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest