- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3DFX
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Peddy789 #54181 üzenetére
Van olyan kollégám, aki a kilencvenes évekbeli Compaq gumidómokat (az még NMB gyártmány volt?) istenítette egy időben (most is van neki otthon vagy 10 biztonsági tartaléknak), aztán váltott almára.
Eleinte fura volt neki az alumíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííínium wired keyboard, de hozzászokott az 1mm körüli billentyűútjához, most már a régi kedvenc billzetén sem tud gépelni, mert "túl hosszan járnak a gombjai".
Onnan váltott a vezetéknélküli MK1-re (ceruzaelemes alutábla), múlt héten már MK2-t láttam nála (aktuális alu ajtóék eggyel előző, numpad nélküli verziója)Másik kollégám még mindig nem tud rendesen gépelni az MK2N-jén, fél iroda visszhangzik, ahogy gorilla módra püfföli a pillangós ollókat.
Harmadik, főiDeológusunk is csak azért használ fehér, aztán asztroszürke MK2, aztán asztroszürke MK2N-t, mert az passzol a fehérről asztroszürkére cserélt MT2-höz, de mint billzet, nincs oda érte.
(Fehér nem passzolt az rMBP-hez, de apple módra a laptophoz passzoló színű billzet, egér, trackpad trió 2 évvel később jelent meg, hogy újra megvehesd Aztán újabb fél évre rá jött a numpados verzió...)Arra figyelj, hogy az apple billzeteken az apple féle magyar kiosztás van feliratozva, nem a PC/Win világban megszokott!
Ékezetek ugyanott vannak, viszont az írásjelek NEM! (\, @, *, stb.)
Így macos alatt virtuális gépként futtatva a wint lehet fejet vakarni, hogy mi hol van...Mindenesetre, amikor én próbáltam az MK2N-t, nekem sem tetszett, de én tetszőleges laptopbillzettől hülyét tudok kapni.
(Grrr, irodában kiszorultam az asztalomtól, így most a laptopomon gépelek a Cherry 1800 helyett )
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest