Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Peddy789 #54181 üzenetére
Van olyan kollégám, aki a kilencvenes évekbeli Compaq gumidómokat (az még NMB gyártmány volt?) istenítette egy időben (most is van neki otthon vagy 10 biztonsági tartaléknak), aztán váltott almára.
Eleinte fura volt neki az alumíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííínium wired keyboard, de hozzászokott az 1mm körüli billentyűútjához, most már a régi kedvenc billzetén sem tud gépelni, mert "túl hosszan járnak a gombjai".
Onnan váltott a vezetéknélküli MK1-re (ceruzaelemes alutábla), múlt héten már MK2-t láttam nála (aktuális alu ajtóék eggyel előző, numpad nélküli verziója)Másik kollégám még mindig nem tud rendesen gépelni az MK2N-jén, fél iroda visszhangzik, ahogy gorilla módra püfföli a pillangós ollókat.
Harmadik, főiDeológusunk is csak azért használ fehér, aztán asztroszürke MK2, aztán asztroszürke MK2N-t, mert az passzol a fehérről asztroszürkére cserélt MT2-höz, de mint billzet, nincs oda érte.
(Fehér nem passzolt az rMBP-hez, de apple módra a laptophoz passzoló színű billzet, egér, trackpad trió 2 évvel később jelent meg, hogy újra megvehesdAztán újabb fél évre rá jött a numpados verzió...)
Arra figyelj, hogy az apple billzeteken az apple féle magyar kiosztás van feliratozva, nem a PC/Win világban megszokott!
Ékezetek ugyanott vannak, viszont az írásjelek NEM! (\, @, *, stb.)
Így macos alatt virtuális gépként futtatva a wint lehet fejet vakarni, hogy mi hol van...Mindenesetre, amikor én próbáltam az MK2N-t, nekem sem tetszett, de én tetszőleges laptopbillzettől hülyét tudok kapni.
(Grrr, irodában kiszorultam az asztalomtól, így most a laptopomon gépelek a Cherry 1800 helyett
)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asztalos klub
- Autodesk - Revit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gerner1
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest