- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Korábban kértem itt tanácsot (max 20e HUF gépelésre/programozásra) egy billentyűzetre.
Kaptam is egy tippet Modecom Volcano Hammerre (brown/red kapcsolókkal).Meg is vettem. Sajna kipróbálni nem tudtam, hogy milyen pontosan (Soha nem volt mechanikus billentyűzetem). A brown mellett döntöttem.
Mai nap kipróbáltam. A billentyűzet tetszene is, rendben van, viszont nekem a brown kapcsolók is hangosak
Még fülessel nem is lenne bajom a kattogással, de a kollégák mondták, hogy ez hosszú távon nem tesz jót a munkatársi viszonynakSzóval adott a kérdés ismét:
1.Mekkora összeget szánsz rá?
semmi extrára nem kell, így a 10e HUFos sávot lőttem be,de max 20e HUF-os ársáv is szóba jöhet
2.Használt szóba jöhet?
Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Kolink KB3162U, nagyon alap bill és ami rosszabb, kopnak a feliratok rajta, kényelmetlen
4.Mire használnád a billentyűzetet?
programozás
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
ami az ársávba belefér, gondolom csak gumiharangosról lehet szó, nem ragaszkodom a mechanikushoz a fentebbi tapasztalatok miatt, kényelmes legyen és ne kopogjon nagyon
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Nincs, semmi "extrára" nem gondoltam, kényelmes legyen 10 ujjas gépeléshez
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
ISO magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Teljes méretű: numpad, kurzorblokk,fn-sor mindenféleképpen kellene
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
világítás nem hátrány, ha este dolgozom, de nem elvárás, vezetékest szeretnék mindenféleképpen a többi extra nem szempont, viszonylag csendesebben lehessen gépelni rajta (10 m-ről ne lehessen hallani ha épp gépelek) Ne kopjanak rajta a feliratok 1-2 év után
Segítségeteket előre is köszönöm!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest