Új hozzászólás Aktív témák

• Noxter

újonc

válasz nyunyu #15522 üzenetére

Mindenképpen olyan billentyűzetet keresek, aminél akár 6 gombot is lenyomhatok egyszerre a játék hevében, azokat mind érzékelje. Tehát legyen 6KRO -s.
    Nem játszom a WASD négyessel, mindig a nyilakkal irányítottam és ez így is fog maradni.
    Olyan billentyűzetet keresek tehát ami az előző írásomban leírtakkal megegyezik.
    pl. egy: balra nyíl + felfele nyíl + space hármas kombináció ne okozzon gondot neki. vagy még egy + negyedik gomb SE.

Nem ismerem a billentyűzeteket, és egy billentyűnél sem látok hasonló információt természetesen, hogy melyik milyen lenne e tekintetben, szóval remélem, hogy valaki aki jártasabb a témában fog tudni mondani ilyen billentyűzeteket. :)

6 key-rollover jó lenne :)

Találtam egyet, de a kérdés, hogy van-e olcsóbb billentyűzet, ami ugyanúgy tudja ezt a 6KRO dolgot.
    Amit találtam az egy Logitech: Logitech G105 Gaming Keyboard
    DE nekem nem kellenek plusz gombok meg programozható gombok, csak azt akarom, hogy lenyomhassak akár 6 gombot is egyszerre!
    Mint ahogyan ennek a billentyűzetnek a leírásában is szerepel a következő:
    "Több-billentyűs bevitel
    Technológia érintésre

A csata hevében előfordul, hogy egyszerre kell futni, tüzelni, fegyvert választani és kinyitni egy ajtót. A G105 több-billentyűs bevitele azt jelenti, hogy az összetett parancsok végrehajtása mindig pontos. Egyszerre akár hat billentyűt is lenyomhat, és a billentyűzet mindegyiket tökéletesen érzékeli. A kihagyás elleni védelem (anti-ghosting) pedig arról gondoskodik, hogy soha ne lásson olyan parancsot, amelyet nem adott ki."
    Szóval ez a lényeges!! :)

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák