- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaho
aktív tag
válasz freelanced #14798 üzenetére
Lapos, világítós, nem mechanikus esetleg Steelseries Apex Raw vagy drágábban Steelseries Apex.
Tapasztalatom egyikkel sincs, de úgy látom valami ilyesmit keresel.Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
LógaGéza
veterán
válasz freelanced #14786 üzenetére
Világitós minőségi laposak ha jól tudom nem nagyon vannak - mechanikus laposak meg főleg, szerintem a technológiából adódóan nem is lehetnek (cáfoljon meg nyugodtan valaki, ha mást tud).
Én mondjuk nem tartom kényelmesnek a laposakat, sokkal jobb a teljes méretűn gépelni szerintem, de hát kinek mi.Ha jó a magas kiosztás, akkor mechanikusból, nem magyar kiosztással a CM Quick Fire környékén nézelődj (felszereltségtől függ a pontos típus), magyarból meg a Gigabyte Aivia Osmium ami szóba jöhet.
Nem, Tesorot meg még mindig nem fogok ajánlani (bár a Colada széria még jó is lehet, de annyiért inkább már Filco inkább).
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
válasz Lanash #14791 üzenetére
Olyan, hogy játékra, pl WoW használható, az nem feltétel szerintem. Voltak olyan billentyűzetek, amik WoWhoz dedikált gombok voltak (pl Steelseries Shift, meg a ZBoard csoda), de általánosságban elmondható, hogy egy jó billentyűzet bármely játékhoz jó.
Ha ragaszkodsz a NEM mechanikushoz (bár nem értem miért), akkor nézd meg a Roccat Isku FX-et."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan billentyűzetet aminek van háttér világítása, vezetékes, NEM mechanikus és játékra(főleg WOW) használható? Max. 25 ezrem lenne rá.
Illetve nem tudjátok, hogy van magyar kiosztású Razer? -
freelanced
addikt
válasz KAMELOT #14788 üzenetére
Mint írtam az igények miatt jöhet drágább is de ha van olcsóbb akkor nem akarok minden áron drágát. Mert volt már hogy fölöslegesen több tízezret adjak ki mikor van olcsóbb is. Persze ha csak drágábban van megértem.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Unteroff
aktív tag
válasz Unteroff #14784 üzenetére
Hm, erről a billentyűzetről mi a véleményetek? A4TECH KD-800L
Jó az ára, szolid a kinézete, egyszerű a felépítése és van betűvilágítása. Az Ipon-os vélemények pozitívak. És magyar a kiosztása, bár remélem, nem a kis Enter, illetve a kis Backspace-es.
[ Szerkesztve ]
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
KAMELOT
titán
válasz freelanced #14786 üzenetére
10K körül akarsz világítósat? max valami ratyit kapsz.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Steven88
tag
Sziasztok
Nos nem tudom jó helyre írok e, de lenne egy fura kérdésem.
Nekem van egy logitech G800V billentyűzetem és azt szeretném megtudni, hogy lehetséges lenne e megcsinálni a q-e gomb egyszeri lenyomását beprogramozni egy a 16 programozható bill-ből? Azért szeretném mert egyszerre többet és gyorsan kéne leütnöm és ha már 2-t megtudnék csinálni egy gombra az nagyon nagy előny lenne. -
freelanced
addikt
Üdv!
Milyen billentyűzetek vannak amikkel felválthatnám a SideWinder X6-om?
A fő cél, hogy világítson illetve jó lenne ha laposak lennének a billentyűk mert talán praktikusabb és kényelmesebb is nem?
Ha van pár plusz billentyű az is jól jönne.
Mechanikus vagy sem? Elsősorban nem, de ha van esetleg jó áron az is érdekel.
Mennyit szánnék rá? Nem szeretnék sokat elsőre a 10k körül mozgó billentyűzetek érdekelnek, de 25-ig mondhattok mindent mert hátha.
Köszönet!
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Unteroff
aktív tag
válasz KAMELOT #14779 üzenetére
Hát jól van, max kicsit még spórolok (igazából lenne pénzem rá, bőven, de minden perifériát cserélek, így kicsit rossz érzés egy rakás pénzt (megint) "kidobni"... ).
Tudtok akkor két féle billentyűt ajánlani, két árkerethez?
Az egyik max 12k a másik kb 25k.Az elsőnek egy szimpla billentyűt szeretnék, mit ajánlotok? Magyar kiosztású lenne, de billentyűzet világítás mindenképpen kellene (ha 2-3 színű is lehet, és állítható, kikapcsolható is). Nem kell multimédiás és egyéb programozható gomb, elég lenne a 105 gomb, viszont jó lenne, ha lenne rajta egy-két rendszer gomb (legfőképp a sleep gomb, megszoktam, hogy nem kapcsolom ki, de gyorsan el kell ugranom valahova.) És ha van extrának csukló támasz, az jó lenne, de nem a legfontosabb... Esetleg veszek egy olcsó támasztékot.
A másik árkerethez egy gamer klaviatúrát, amely all in. Bár ne legyen csicsás, túlárazott valami.
Még nem tudom eldönteni, megéri-e rákölteni egy gamer billentyűre, van beérném egy simával is. Nem vagyok nagy játékos, nem szoktam napokig játszani a gép előtt, nem vagyok híve a WoW, LoL, Dota és ezekhez hasonló 3123124 gombot és kombót igénylő kattintatós, gombnyomogatós játékoknak. Meg attól nem leszek jobb gamer, hogy van egy gamer billentyűm, max kényelmesebb, meg csicsásabb. Mondjuk, kipróbálnák egy mechanikus kapcsolósat, de majd meglátjuk
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
nyunyu
félisten
MS Ergo4k helyett van valami epkezlab alternativa?
Egyre nehezebben jarnak a gombjai, neha nem vesz be gombokat, meg a kabele is kezd kontakthibas lenni a toresgatlo utan a sok olbevevestol.
Mostani ~3.5 eves billzetet meg nem szedtem szet kitakaritani, de az elozo Ergo4k-n az max optikailag segitett, meg bizonytalanabba valtak az elmosogatott gombok.
Jo lenne drotnelkuliben, de nem feltetlenul ragaszkodom hozza.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz KAMELOT #14779 üzenetére
"A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!"
Képeknél majdnem minden alkalommal US kiosztás van berakva valamiért..... nem is szabad ezért arra hagyatkozni. De ha biztosra akarsz menni akkor egy hívást megér.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
KAMELOT
titán
válasz Raggie #14768 üzenetére
Igen azt látom. Néztem ezt is, de akkor a képen miért van US kiosztás fényképezve?
(#14777) Unteroff: Szerintem valami másfajta billentyűzetet nézzél. Ez elég gagyinak néz ki.
Ahogy néztem normális billek mind 25K kezdődnek. Azért én is inkább mechanikusat veszek ami minőségi. Az a gigabyte elég jónak tűnik, még annyit hajlandó vagyok kiadni. Vettem én is 3000ft billt. 2 hét után lekoptak a betűk. Ennyit a minőségről. Van itt két réteg.
1. olcsó minőségi alap keyboardok ( nekem jelenleg egy Genius 800ft-os 7 éves billem van egyik betű sincs lekopva vagy megsérülve 100% működik és tiszta )
2. drága minőségi mindennel ellátott keyboadok[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
nyunyu
félisten
válasz Unteroff #14777 üzenetére
Neten talalt kepeken meg az amerikai kiosztas is ISO Enterrel van, ami eleg nonszensz.
Ketlem, hogy a magyar valtozaton masmilyen lenne.
Nekem mondjuk nem nagyon remlik, hogy lattam volna oldschool 2 soros Enteres magyar kiosztast rovid Backspaceszel.
Olyat mar igen, hogy az ANSI amerikai volt magyarnak matricazva, de azon egysoros az Enter es hosszu a Backspace, az Ű-nek megfelelo gomb meg az Enter teteje helyen van.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Unteroff
aktív tag
Hmm, lassan megveszem ezt a Trust GXT 280 billentyűzetet. Az Iponról rendelném, de nem szeretnék kellemetlen meglepést, itt is megkérdem (meg tőlük is mail-ben, de még nem válaszoltak).
Az árú mellé oda van írva, hogy magyar a kiosztása, de abból is van 2 fajta. Mindkettő megfelel az ISO 105-gombos QWERTZ magyar kiosztásnak, de van egy apró különbség, ami idegesítő. Az egyik fajtának a hosszú Ű-t felrakták a Backspace mellé, és annak mérete kicsit lett, míg a 2. verziónak az Ű az Enter mellet van. A másodikat szeretem, azt szoktam meg, meg már találkoztam az 1. félével, és sokszor nyomtam félre, mikor törölni kellett, nagyon idegesítő volt.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ilyen, vagy olyan a billentyű kiosztása a leendő klaviatúrának?Köszi előre is a a válaszokat!
-
kenwood3
addikt
-
gregus021
tag
-
Raggie
őstag
-
LógaGéza
veterán
válasz KAMELOT #14764 üzenetére
Poker II-ből van ISO kiosztású, nagy hirtelen ezt találtam, igaz kicsit kimegy a keretből (szálitással meg főleg), de legalább el tudsz indulni valamerre.
Azt mondjuk nem kérdeztem, hogy Tenkeyless vagy kell a teljes kiosztás?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Laptophoz keresek vezeték nélküli ISO kiosztású billentyűzetet.
Van már Logitech Unifying-os eszközöm, szóval jó lenne ezzel párosítható billentyűzet is. Amiket biszont én találtam, azokban nem igazán bíznék. Ezért is nem mondanék keretet, inkább a legjobb ár/érték arányra törekszem.
Köszi a segítségeteket! -
LógaGéza
veterán
válasz KAMELOT #14760 üzenetére
Üdv!
Ezek szerint ISO kiosztásút keresel. Külföldi rendelés játszhat, vagy mindenféleképpen magyar határokon belül maradjunk?
ZolikaE46
Isku FX sose érte meg, annyiért már kapsz mechanikus billentyűzetet, igaz, az nem fog 65536 színben villogni
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok két billentyű között vacillálok segítsetek plz. igazából leginkább játékra kellene:
- Ozone Blade
- Roccat Isku FXAnnyit nem baj ha tudtok, hogy a fejhallgatóm az roccat és az egér pad is roccat. Kicsit a Roccathoz jobban húzok, de kétszer annyiba kerül és nem tudom megéri azt az árat?
Válaszotokat nagyon várom, mert kicsit sürget az idő és előre is köszönöm nektek!
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Sziasztok! Bill kéne!
1. mechanikus
2. világítós ( ha lehet kék)
3. a bal oldali SHIFT és YZ gomb között egy harmadik gomb legyen ott, amivel í betű és ferde tört vonal írható!
Ár 30K körül legyen! Köszönöm!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
LógaGéza
veterán
válasz kenwood3 #14758 üzenetére
A 3 feltételedből válassz kettőt.
Vezeték nélküli - világítós billentyűzetek általában drágák.
Vezeték nélküli - nem világítós billentyűzetből vannak olcsóbbak.
Vezetékes - világítós billentyűzetből is vannak olcsóbbak."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Vezeték nélküli, világítós billentyűzetet keresek! Mit tudtok ajánlani? Nem volna baj, ha nem lenne túl drága
Köszönöm
Mi az az ekezet dragasag??
-
Unteroff
aktív tag
válasz Unteroff #14741 üzenetére
No senki semmit?
Valaki tudna ajánlani valami jó kis, szabványos magyar kiosztású, játékhoz is való kényelmes billentyűzetet (extraként ha van, egy pár multimédiás gomb és/vagy billentyűzetgomb világítás)? Úgy láttam, a nagyon gamer és magyar kiosztású klaviatúra legalább 25k körül vannak. Legfeljebb 16k akarok adni érte, de ha már van 6-10k is, az is megfelel. Előre is köszönöm az ajánlásokat!
-
ekjepo
csendes tag
Hello!
Épp új billentyűzetet szeretnék venni ( 10-15 ezer forintért nettó) és nem tudom, hogy melyik lenne nekem jó.
Első problémám: nem tudok vakon gépelni, így az angol billentyűzetet nem preferálom, bár a cyborg v7 lehet, hogy megérné az áldozatot.
2. mindenféleképp ledes kellene, hogy legyen
3. gamer billentyűzet kellene (cod, mmorpg, league of legends, starcraft)
milyen nehéz angol billentyűzeten magyarul írni?
Eddig ezeken gondolkodtam: cyborg v7 , ozone blade, natec genesis rx66
Az lenne a legjobb, ha billentyűkként más-más színt is be lehetne állítani -
Flashback
addikt
Sziasztok
Max 20K-ért szeretnék valami minőségi billentyűzetet. Kritériumok:
- Magyar kiosztás
- Nagy ENTER
- Háttérvilágítás (lehetőleg fehér)...és ha mechanikus lenne akkor mennyország lenne
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
LógaGéza
veterán
válasz nyunyu #14745 üzenetére
Nekem pont emiatt tetszik - így is vakon gépelek, de így meg még jobban rá fog kényszeríteni. De hát ízlések és pofonok
A USB probléma: Nálam a billentyűzet nem nagyon van mozgatva. A monitoromon van egy kábelvezető, azon fut át az összes kábel, ami stabilan tartja őket, kétlem hogy kihúzódna.
Egyetlen problémám van ezzel, hogy nincs gyakorlati tapasztalatom velük, és hogy csak az ők webáruházán keresztül rendelhető, ergo tuti vámozódik, ott meg már bőven 50 felett vagyunk, annyit meg nem ér..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
peterez
csendes tag
válasz LógaGéza #14743 üzenetére
Ebből szerintem nagyon könnyen ki tud esni hátul a kábel. Ez gyenge pontja lehet, így ránézésre.
Leválasztható kábelre szerintem valami ilyen megoldás lehet jó: -
LógaGéza
veterán
Szerintem megvan a következő kiszemelt:
Hallott már valaki ezekről bármit is? Elsőre mikor megláttam, egyből elkapott a must-have érzés
[ Szerkesztve ]
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Billentyűzetet szeretnék vásárolni, de nem értek annyira hozzá, így a segítségeteket kérem.
Van egy régi Genius KB-0210 -es billentyűzetem, de elveszett a csuklótámasza, illetve néha elég nehéz leütni a gombokat, az ujjam törik el benne. Ez egy multimédiás billentyű, de eddig a Alvás funkción kívül mást nem is használtam rajta. Elég gyors koszolódik, a gombok közé minden beesik, elég nehézkes takarítani. Ha jól tudom, irodai klaviatúra típus, de játékra használom, így nem felel meg nekem ez, ezért lenne szükség a váltásra. Ja, és PS/2 csatlakozós.Ezt szeretném lecserélni egy kifejezetten gamer billentyűre (de néha gépelnék is rajta), amely kényelmes (csuklótámaszos), de nem hajlított a klaviatúra. Könnyű legyen a tisztítása. Hagyományos, magyar kiosztású legyen, ISO szabványú (vagyis nekem legyen az "enter" gomb szétosztva, meg ilyesmik). Világítós gombos jó lenne, persze, ha nem zavaró sötétben játék közben, illetve létezik olyan is, amely kikapcsolható, ha van elég fény, hogy lássam a gombokat? Melyik a jobb, a kék vagy piros világításos? Ha világítós billentyűzet lenne, akkor fekete legyen az egész. Vezetékes legyen, nem szeretnék elemekkel vacakolni, vagy töltő egységgel, wifivel, egyéb rádiós megoldással, stb., hagyományos zsinóról a legjobb. USB vagy PS/2, nem tudom, jó-e még a régebbi megoldás. Nem muszáj multimédiásnak lennie, de mindenképpen legyen rajta kikapcsoló, elalvás gomb.
A keret kb. 8-12 k, ennyit szeretnék rászánni, bár nem tudom, hogy hol kezdődnek a fent felsorolt kritériumoknak megfelelő billentyűk. Szeretnék még egy gamer egeret, és egy egér padot is, azt majd a megfelelő topicban megkérdem...
Illetve szeretnék egy egyszerűbb billentyűt is (és egyszerű egeret is), irodai felhasználásra, kb 3-4k szánnék rá. Csak netezésre és gépelésre lenne a klaviatúra, de USB-s vezetékes legyen és legyen rajta Elalvás, Kikapcsoló gomb. Ne legyen túl rövid a zsinór. Színben fekete legyen, fehér felirattal.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
wolfman
veterán
Esetleg még valaki rendelkezik rádiós egér, világító bill. kombóval?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
akalamago55
csendes tag
válasz akalamago55 #14737 üzenetére
És magyar kiosztás legyen.
-
akalamago55
csendes tag
Sziasztok!
10.000 Ft -os billentyűzetet keresek, játékra használnám. Háttérvilágítás nem nélkülözhetetlen, de jó lenne -
musli26
tag
Szinte hangtalan billentyűzetet keresek.
Netezésre,minimális játékra.
Reális áron 5k alatt.
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
wolfman
veterán
válasz gregus021 #14734 üzenetére
Az a helyzet, hogy van egy LX3-asom és zavarja a Logitech MX1000-es egerem jelét úgy, hogy néha elugrik jó messzire a mutató a monitoron. Most vettem egy Logi Advanced MX egeret, de ez meg egyenesen használhatatlan annyira zavarja. tudni akartam, hogy nekem ennyire gáz vagy mindenkinek!?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Valakinek közületek van vagy volt Revoltek Lightboard LX3 billentyűzete? Lenne hozzá egy kérdésem.
-
arp
csendes tag
Szevasztok,
Bár egyáltalán nem logikus, hogy itt kérdezzem meg, mert tudom, milyen billentyűzetet akarok venni, ide zavart a moderátor, úgyhogy itt kérdezem meg:Nem tud valaki egy boltról, ahol megtapogatható egy MX Brown kapcsolós billentyűzet? (Az itthon is kapható Tesoro Durandal pl. ilyen.) Konkrét üzleteknek örülnék Pesten és környékén.
Köszönöm!
-
coreduo
csendes tag
Ozone Blade vagy Gigabyte Force K7 tudásban, minőségben melyik a jobb melyiket érdemes venni
-
Bálint85
senior tag
Hali
ezen az oldalon melyik billentyűt ajánljátok főleg játékra kell, háttér világítása, USB -s és halk legyen. A strapát jól bírja.
Tesómnak kellene.Ezeken kívül is ajánlhattok, minden vélemény érdekel.
max 7- 8e ft van rá.
én ezeket néztem ki neki:
A4Tech KD-800L
Zalman ZM-K400G
SPEEDLINK DARKSKY LEDTHX
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Daemon75
tag
válasz Gundark #14711 üzenetére
Nekem is egy Gigabyte Aivia K8100-am van és a hangerő bug még csak 1x jött elő rögtön a második nap. Egy USB reset megoldotta a dolgot, azóta semmi gond nincs vele. Nagyon szeretem mert diszkrét a világítása, könnyedén lehet vele gépelni, és akinek számít, hogy halk is legyen annak kiváló, mert ultra csendes. Főleg ha a vékony védőt is rajtahagyom. Én eddig meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Mobildeck
tag
sziasztok, volt egy logitech internet navigatorom o az feherben már ezer éve, de egy buli kivégezte, mert ráömlött egy kis folyadék, és szeretném az utódját megtalálni.
a lényeg hogy magyar kiosztású legyen, multimédia gombok egyébként nem kellenek. csak szövegírásra, játékra (ritkábban), netezésre, fórumozásra használnám, de mivel nagyon megszoktam ezt a logitechet, mind a nyomáspont, mind a billentyűk elhelyezkedése és formája hasonló kellene hogy legyen.
[member since 2007]
-
4lewis
csendes tag
Üdv,
Hagyományos HUN gombkiosztással(!) keresek valóban laptopbillentyű mechanikás PC billentyűt. Vezetékes, vagy a nélküli mindegy, 10ezer alatt. Genius SlimStar 120 van de az hangos, silány termék. Ha valaki tudna pár tippet, annak nagyon örülnék!
Köszönöm! -
jookomak
őstag
válasz Hardver Arc #14722 üzenetére
A két kérdésedre az összefoglalóban, illetve a jobb fönt levő tudástárban találsz választ.
A cuccról magáról pedig: nem ismerem, de ennyi pénzért, ilyen kinézettel egy halom gagyi lehet.
Én a helyedben inkább vennék egy nem csicsa, de jó bill-t, meg ebayről egy egeret (pl ms im 3.0, logi mx518, razer deathadder). Konkrét egér kérdésre az egér topikban levő 1. hsz alapján lehet már találsz is ötletet. -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Èpp játèkosgèp vásárlás előtt állok ès kinèztem a pcx-en egy cooler master billentyűzetett plussz egèrrel ami nagyon teccik meg fontoss a világítás is este.. Ha számít valamit a multizás nem èrdekel így elèg lenne az a cm 2000dpi-s egèrke..
Tapasztalatokat vèlemènyeket várok erről:http://www.pcx.hu/termek/cooler-master-cm-storm-devastator-eng-billentyuzet-eger-38732
Mèg azt se èrtem hogy angol kiosztású mit takar. Máshogy van elhelyezve pl az A S D gomb? Nah meg az anti ghost technológiát se vágom hogy miaz..
[ Szerkesztve ]
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Kaphatnék ebben egy kis segítséget?
-
D80
tag
-
ritteR*
újonc
válasz GrotESC #14620 üzenetére
Sziasztok,
December óta nagy dilemmában vagyok billentyűzet vásárlás terén.
Rendeltem a Microstore-tól egy billentyűzetet Gigabyte k8100 v2.
Sajnos a mai napig nem tudták teljesíteni a rendelésem, a beszállítóra hivatkozva.
Így "sajnos" másik billentyűzet után kellett néznem.
Mivel alapos ember vagyok, újra napokat szenteltem rá, hogy videokat, teszteket, véleményeket olvassak/nézzek 1-1 billentyűzetről.
Megtaláltam a [link] Genius KB-G265 billentyűzetet.
Alap, hogy világítson és ez kapcsolható legyen. Mivel tudok vakon gépelni, nem azért kell, hogy lássam melyik billentyű micsoda. Csak szimplán a dizájn miatt, meg jól megy a mostani füles-egér szettemhez (steelseries frost blue kit).
Amit jónak találtam ebben a klaviatúrában, az az, hogy csuklótámaszos, ez sokat számít, továbbá a 2 db USB csatlakozás a hátulján, ahova be tudom dugni az egeret és a fülest is akár.
Az ára sem elhanyagolható, mivel elég kedvező, és az alap dolgokat már ez a billentyűzet is tudja, gondolok itt, a több egyszerre lenyomott billentyűre, illetve a gyorsítási képességére (1000 Hz full speed report rate provides faster response).
Direkt kihangsúlyoztam, hogy magyar kiosztású kell nekem, amire azt válaszolták, hogy van készleten, így rendeltem is egyet.Remélem tudtam segíteni.
ritteR*
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok!
Háttérvilágításos vezetéknélküli bill+egér páros létezik?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy játéjra alkalmas billt.
Kinéztem a Logi G13-at amit sehol sem lehet màr beszerezni.
Alternatívaként ott van a két Razer, egyik aranyáron ~36k mert mehanikus, a másik egy 10essel olcsóbb.
De a Razer ugye nem az a megbízhatósági bajnok...Tudnátok ajánlani valami alternatívát?
20k-ig max háttérvilágításos billt is megnéznék pár àltalatok javasolt darabot.
BF3/4 multura kell csak.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gundark
csendes tag
Sziasztok! magam is két bill között vacillálok. Az egyik a Blade (apropó mikor lehet már kapni, nem tudja valamelyikőtök? ) A másik pedig a Gigabyte Aivia K8100 v2. Szép darab, de a V2 már kinőtte a hiányosságokat? Itt a hangerő szabályzó dologra gondolok elsősorban.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Olyan sok mindent olvastam pro és kontra hogy nem tudom melyik lenne a jobb.Ha van ajánlat gamer billre kb annyiért mint a K8100, nekem az is jó Magyart szeretnék mert a család miatt kell. A Thrustot néztem, jókat irtatok róla, de valahogy nem jön be. Azt megnéztem egy MMben.
Előre is köszönöm!
-
thorex
tag
Üdv!!!
A PC Guru e havi (02) számában van egy Genius KB-G265 Gamer billentyűzet. Azt írják hogy "teljes magyar QWERTY kiosztású", de a neten néztem és csak angol kiosztással láttam.
Az a kérdésem hogy akkor létezik a magyar kiosztás vagy nem??? -
trufa12
addikt
Sziasztok tudnátok 10 -20 k (inkább 10 fele görbüljön) valami értelmes billzetet mondani v ha 10 alatt is lehet kapni nekem az is meg teszi,
most egy ezer éves annó 3 ezer forintos logi billzetem van, azzal is elvagyok de jó lenne már valami új ami halkabb és jobb játékhoz.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
zack
nagyúr
válasz gregus021 #14702 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt Lightboard-om, de 1 évet sem bírt. Akkor mondtam azt, köszönöm szépen, elég volt az évenkénti 2db 7-8k billentyűzetből, és jöttek a Logitech G15-ök. Ezek sem mechanikus rendszerűek, de ég és föld egy Lightboard-hoz képest. Mielőtt azt mondanád biztos kifogtam valami selejtet, megsúgom nem, egyszerűen elhasználódott. Szóval nem igazán értek egyet a levezetéseddel, hogy bőven elég egy Lightboard, ha nem kell makro, vagy mechanikus. Inkább azt mondom, a Lightboard max belépőszintnek jó, egyfajta ugródeszkának, egy Logitech membrános előtt.
Aki minőséget akar, az a Logi membránosnál lejjebb ne nézelődjön gamer kategóriában.
Majd ha esetleg neked is lesz G széria Lightboard után, meg fogod érteni miért mondtam.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
flash-
veterán
3-4 ezer forintér milyen magyar nyelvű billentyűzetet ajánlotok játékra és általános célokra?
GENIUS - KB-G235 GAMER USB
vagy
LOGITECH - K120 USB
vagy
GENIUS - SLIMSTAR C110 USB
vagy
GENIUS - KBC-220E USB
vagy
GENIUS - KB-M200 USB
[ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
válasz zolka95 #14701 üzenetére
Szükséged van makrógombokra, vagy mi miatt tekintünk valamit gamer billentyűzetnek. Ha a háttérvilágítás csak a fontos, akkor egy mezei ledes billentyűzet is jó. Én pl. egy Revoltec Lightboard XL3-at használok FPS játékokhoz egy éve, és semmi problémám vele, szóval felesleges drágább billentyűzetre költeni, amíg nincs szükség a makrógombokra, vagy nem mechanikus.
-
zolka95
őstag
Tudnátok mondani magyar kiosztású gamer billentyűzetet, amiben ledek is vannak?
ezeket ismerem Gigabyte GK-K8100, Roccat Isku FX és ezt a mostani Ozone Blade-et
ezen kívül vannak még ilyen billentyűzetek?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EAFC 25
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...