- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #12502 üzenetére
Lenne egy kis változás. Szóval tegnap még nézegettem a mechanikus billeket, és az olcsóbb kategóriát képviselő Tesoro Durandal G1N Cherry MX billentyűzete jobban megérné mint pl az álltalam kinézett Gigabyte billentyűzet?
Tehát megérné azt a plussz 7-8k-t a Tesoro billentyűzete?
Ha igen akkor mit tudnátok ajánlani, már ami a kapcsolót érinti. Igazából nézegettem a magyar webshopokat de black brown blue-t találtam. Red-et sehol sem. Szóval ahogy írtam is, játékra illetve gépelésre is kellene a billentyűzet. Elég sok partnerem van még az MSN-es időkből, kicsivel több mint 600, szóval nem csoda hogy megy a vakon gépelés, így ez is fontos dolog. Játékok terén is van jó pár amivel szeretek játszani.
Találtam 1 youtube videót, ahol 1 srác összehasonlítja a red brown black blue billentyűzeteket, hang alapján. Úgy vettem észre hogy a blue a leghangosabb, na ez tuti nem kell, illetve utána jön a red, az is eléggé hangos. Black Brown-nak mi a jellegzetessége, mert ha esetleg mechanikust választok, akkor nem tudom melyik mellett döntsek. Ja és elég sokat vagyok ts-en, így az sem lenne hátrány ha nem hallatszódna be a mikrofonba a leütés.
Valamint még annyi kérdésem lenne hogy egy átlagos pár ezer forintos logitech billnek hány grammos erő kell hogy érzékelje a leütést?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest