Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz jozsi252 #12502 üzenetére

Lenne egy kis változás. Szóval tegnap még nézegettem a mechanikus billeket, és az olcsóbb kategóriát képviselő Tesoro Durandal G1N Cherry MX billentyűzete jobban megérné mint pl az álltalam kinézett Gigabyte billentyűzet?

Tehát megérné azt a plussz 7-8k-t a Tesoro billentyűzete?

Ha igen akkor mit tudnátok ajánlani, már ami a kapcsolót érinti. Igazából nézegettem a magyar webshopokat de black brown blue-t találtam. Red-et sehol sem. Szóval ahogy írtam is, játékra illetve gépelésre is kellene a billentyűzet. Elég sok partnerem van még az MSN-es időkből, kicsivel több mint 600, szóval nem csoda hogy megy a vakon gépelés, így ez is fontos dolog. Játékok terén is van jó pár amivel szeretek játszani.

Találtam 1 youtube videót, ahol 1 srác összehasonlítja a red brown black blue billentyűzeteket, hang alapján. Úgy vettem észre hogy a blue a leghangosabb, na ez tuti nem kell, illetve utána jön a red, az is eléggé hangos. Black Brown-nak mi a jellegzetessége, mert ha esetleg mechanikust választok, akkor nem tudom melyik mellett döntsek. Ja és elég sokat vagyok ts-en, így az sem lenne hátrány ha nem hallatszódna be a mikrofonba a leütés.

Valamint még annyi kérdésem lenne hogy egy átlagos pár ezer forintos logitech billnek hány grammos erő kell hogy érzékelje a leütést?

Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák