-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz1978
senior tag
válasz tranceplanet #34552 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy a többi gyártó lapjai megbízhatatlan, rossz lapok! A srác az Asus és az Asrock között gondolkodik! Nekem is volt már 1-2 alaplapom de az Asrock az ára miatt lett nagyon felkapott! Tehetősebbek nagy többsége inkább Asus vagy más lapokat vesz inkább ezt azért el kel ismerni! Nekem ez az első Asrock lapom de elsősorban az ára miatt választottam de ettől függetlenül még lehet jó lap!
[ Szerkesztve ]
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Vengeance RGB Grey EXPO
- DDR3 Ram-ok Tesztelt! Többféle ár 2.000-tól! 4-8-16 Gb
- Egy kicsi de erős AM4-es lap érdekel? MSI A520M-A PRO Alaplap INGYÉ FOXY
- DDR3 és DDR3L Notebook RAM Bazár (1333MHz, 1600MHz, 1866MHz) 4GB-2GB-1GB
- 4GB DDR4L-1600 SoDimm 1.2V RD-DLN4GS3DC
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest