-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Celithrandi #101613 üzenetére
Nekem voltak még érdekesebb dolgok is. Az egyik lapon működött egy DAC és egy USB hub, de nem volt dual channel görbe CPU tüskék miatt, úgyhogy vettem aprón egy másik lapot. Na erre meg ahányszor rádugtam a DAC-ot, azonnal ledobta magáról az összes USB eszközt, a hub meg egyáltalán nem működik vele. Azóta sem tudom, hogy mi a gond a lappal, nem akarok kísérletezni vele, mert nem nagyon van már aprón működő s1150-es lap. Így marad, amíg felújítom ezt a gépet. Érdekes módon más eszközök működnek vele, úgyhogy most pont van rajta elég USB portom.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Asrock H110 Pro BTC+ Alaplap+ I5 7400 procet
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz (KF560C36BBEK2-32) - 2 év mysoft gari
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest