- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Mangerd #8689 üzenetére
nyugi, ezért nem érdemes idegeskedni....
aki még annyira sem képes, h utánanézzen dolgoknak, de ossza az észt, az menjen a levesbe -
KlezOne
tag
válasz
Mangerd #8661 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nem HC gamer, de az átlagnál kicsit komolyabban tolom szerintem UT, Quake, és szoktam is figyelni a versenyeket.(Nagy valószínűséggel meg is marad ez mostani CRT is.
) A Dell nagyon tetszik mert szép képe van, a Tn panel azért merült fel mert hogy gyorsabb-e. Nagyobbat meg azért sem szeretnék mert 22"-bol 2 lesz egymás mellé rakva. (Ahogy néztem nem nagyon vastag a kávája a Dell-nek). Amugy minden tekintetbe nagyon bejön a Dell, sajnos megnézni nemtudom mert BP-től 310km-re vagyok.
-
napata2
tag
válasz
Mangerd #8641 üzenetére
Köszönöm Mangerd a segítségedet, egyébként nemrég találtam meg a Fórumon, pont a 6996. hozzászólásban írtad wwhy-nak amit most nekem is.
Sokat gondolkodtam melyik is legyen, de végül a nekem - a 2233BW-nél - jobban tetsző design miatt ma éjszaka megrendeltem a 2243BW-t. -
Mian
aktív tag
válasz
Mangerd #8469 üzenetére
és már megint nem tudok szerkeszteni
no mind1
...hát eggyel kevesebből kell már csak választanom, most örüljek vagy sírjak nem tudom.....most nézem, hogy az LG E2250V az átlagnál egy kicsit nagyobb 21.6"os képernyővel rendelkezik, és a kerete sem kicsi, így már nem fér be nekem [link] itt írják a méreteit:
"Méret: 204x434x56 mm"....43,4 az már túl magas nekemszerk: Lehet egyszerűbb lenne lepakolni a sz.gép asztalról a polcot
, de úgy meg olyan mély az asztal, hogy az már fura
, kisebbségi érzetem lesz
-
Mian
aktív tag
válasz
Mangerd #8466 üzenetére
ez a benq monitor mondjuk pont azért is tetszett meg mert azt írják, hogy jó az összeszerelési minősége: "A kijelző egyszerű küllemével szépnek mondható, az összeszerelés minősége pazar, ..." [link]
A samsungokkal, LG-kel sincs bajom, először azokat is nézegettem, csak hamár monitort újítok szeretném ha sokáig jó lenne még, mind megbízhatóságban, mind pedig tudásban...és led monitorok terén a benq-k a legolcsóbbak, egy samut vagy lg-t sem találtam ami 45-50 körül lenne...+ az Eco is nagyon bejön, 24w fogyasztás azért nem rossz...Nem vagyok greenpeace-es, de amit meglehet tenni a környezet érdekében azt szeretném is megtenni.
Vagyis kiegészítem, nem teljesen igaz, hogy nem láttam olyan lg-t, ezt igen: [link]
Ennek nem tudom a fogyasztását, nem írták sehol...benq talán kicsit jobban is tetszik, de már nem tudom -
Mian
aktív tag
válasz
Mangerd #8461 üzenetére
Értem, köszi a hozzászólásokat, azt elfelejtettem írni, egyik legfontosabb dolgot
, hogy nekem is a fizikai méretek a határok, de viszont szeretnék full hd-t, egy számítógép asztalom van és lemértem, 60.7x42cm hely van csak a monitornak pontosan
, és egy 23 vagy 24"-os monitor már nem férne be
...a benq az elromlással hadilábon áll?
Mesélj, nekem még nem volt benq-m, ismerőseim között sincs senkinek, szóval kb semmit sem tudok a márkáról, talán annyit, hogy nem olyan régi és intenzíven fejlesztenek, és az acer-ből vált ki anno ha jól tudom... szívesen olvasnék tapasztalatokat a benqk-ról, ha van időtök és kedvetek, leírhatjátok.
Köszi, üdv.
-
Mian
aktív tag
válasz
Mangerd #8449 üzenetére
értem, köszi, amúgy dunakeszin lakom, szóval pest az itt van egy ugrásra, extrém digitalnál is nézegettem amúgy ezt a monitort, ott drágább 5ezer ft-al, viszont be tudnék menni érte, mondjuk a pólusba, és futárkodni sem kell, és ott van pixel gari is meg sima is (3om év), úgyhogy ezen is gondolkodtam.... amúgy legelőször ezen a monitoron gondolkodtam: "LG W2261VP-PF", iponon néztem, és azért tetszett meg a benq mert iponon hajszálnyi külömbséggel mind a kettő ugyanannyiba kerül, de a benq viszont ledes, olvastam tesztet róla dícsérték is a színhűségét ([link])
BenQ-kat amúgy miért nem ajánlod?Szerk: 8450: TFT-n, pontosabban ezen játszom most: Fujitsu Siemens Scaleoview L17-3
-
válasz
Mangerd #8433 üzenetére
Akkor neki esek és kitalálom melyik is legyen
De van egy olyan érzésem az is pixel hibás lessz és akkor veszek egy crt monitort
Am nem fogod elhinni de 3 hete vettem egy samu 32" full hd tv.is és azon is van egy fekete pixel hiba csak késön vettem észre,még jo hogy nem látni
A t260 100fölött volt amikor vettem egy éve
szerintem beprobázok egy lg már ugysincs mit vesztenem max addig cserélgetem és fizetek rá mig 150eft monitor lessz belöle
Köszi az infót
-
válasz
Mangerd #8431 üzenetére
Rendben küldöm megint vissza,de akkor milyet vegyek amiben jó panel van és tényleg kicsi az esély a pixel hibára?Mert azért ez már mégis csak durva:S Persze abban igazad van hogy még jó hogy cserélik,de gondolj bele ha pl te járnál igy milyen idegölö
Na de akkor milyet vegyek?mert már tényleg nemtudom,lg?arra is van 3 nap proba gar,vagy beprobázzal a benq-t a led technologia hátha jobb?Vagy ha samu akkor melyik megyek kicsit föntebb,pl 45-50k ig vagy alapból van olyan samu amibe nem nt vagy milyen vanel van?Mert a t260 ba is az van és 100eft fölötti monitor...
-
válasz
Mangerd #8412 üzenetére
Ma megkaptam a Samu 2243sw tipusu monitoromat,a pixelhibás cseréjébe.Mit ad isten ez is pixel hibás:S Azért ez már nem véletlen,hogy 2 monitorból 2 pixelhibás:S Ezen zölden,és fehéren látszik feketepixel hiba.A többi szinen jó.Nincs véletlen valami progi ami talán helyre hozná?Mert nincs kedvem megint 1 hetet várni,teljesen megutáltam a Samut:S Egyébként amikor kiprobáltam még jó volt de rá 10 percre megint megnéztem és akkor már ott volt:S PIcit masziroztam de nem tüntel
Ha van valami progi adhatnátok egy liket.Köszi.
-
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Mangerd #8414 üzenetére
"Viszont ha valaki megteheti kuporgasson össze egy LG W2220P, Dell 2209WA vagy HP LP2275W monitorra, lényegesen kellemesebb felhasználást nyújtanak a szebb színek, és az, hogy nincs se betekintési szög se bevilágítás!"
Tökéletesen egyetértek, tegnap vettem egy LG W2220P-t az Ipon-ból 61 ezerért. Nagyon pöpec! -
-
válasz
Mangerd #8412 üzenetére
hát végül is nincs konkrét elképzelésem mire kell,,másodlagos monitor lenne,és általában csak netre kell.1920x1080 as felbontásuak érdekelnének,,nem tudom benq is nézegetem már a led-es verzioját,meg alapból,rengeteget tudnak csak nem ismerem öket,na meg a pixel gar
Am melyik panel a jó?Köszi a választ.Jah am lg nem jó?
-
dabadab
titán
válasz
Mangerd #8396 üzenetére
"Ha megjelenítené az 1920*1080-at, akkor FullHD TV-nek neveznék és nem HD ready-nek."
Szerintem valamit félreértettél, lássuk:
"Az is csak 1366*768-at tud max, ennyire kicsinyítve jeleníti meg az 1920*1080-at, ezért látsz elmosódást."
Vagyis megjeleníti, bár információvesztéssel. Pontosan ezt mondtam, tessék elolvasni, hogy mire válaszoltam. Nem arról volt szó, hogy minden pixelt egyesével meg tud-e jeleníteni, hanem arról, hogy egyáltalán kezd-e bármit is azzal a felbontással a kijelző.
-
agemate
addikt
válasz
Mangerd #8400 üzenetére
Hát akkor etekintetben jobbak a crt-k. Az öregecske Philips 107T4-em ugyanolyan gyönyörű képet ad 1024x768-ban, mint 1280x1024-ben.
Megéri egyáltalán FullHD monitort venni ha a videokártyám nem bírja annak kiszolgálását?
-Azt szűrtem le, hogy nem. Tudtok ajánlani 1680-as felbontású TFT-t? Felh.terület főleg játék meg minden más.
Gondolom FullHD filmet is lehet ekkora felbontáson nézni, node mekkora a minőségromlás? -
redzsi
senior tag
válasz
Mangerd #8355 üzenetére
Tudom sokaknak segítettél, hiszen olvastam, de ez esetben inkább ne írtál volna semmit.
Ember! Pont azért kérdeztem az egyéb tulajdonságait, mert csak a dvi-ről volt szó ezzel a monitorral kapcsolatban.
Írtam, hogy tisztában vagyok a digitális csatlakozó fontosságával. De nem érdekel hogy nincs rajta DVI, ezt nem lehet felfogni?
De gondoltam van egyéb tulajdonsága is egy minitornak, nem csak a csatlakozó fajtája.Jó hogy nem küldesz a ......ba mert egyszerűen nincs több pénzem drágább monitorra. És köszönöm hogy rám bízod, hogy mire költsem azt a keveset.
-
tete007
tag
válasz
Mangerd #8305 üzenetére
hát köszi :-)
na ezzel még jobban meg ingattad bennem a dolgokat
a kártya a profilomba de egy Ati 4850 ( szerintem elég jó)
láttam futólag előzőekben ezt
LG W2220P
talán plusz 1 hónap várakozás után a keret is meg lenne ez a IPS Panel annyival jobb? (film játék meg alapban is) -
Merciless
csendes tag
-
tasakos
tag
válasz
Mangerd #8195 üzenetére
Szia!
Rendben, köszi a tippet, én nem vágom annyira nekem eddig az ipon-os tesztek is elfogadhatóak voltak
. Mind kettőre kellene egyaránt film és játék, de inkább azért többet játszok mint filmezek. Szívesen venném a 22"-os at de videókarira egy jó ideig nem lenne pénzem (most ha nem vennék monitort akkor azt tudnék ugye venni
) de elég volt ebből a 17"-os GABA CRT-ből
. Na tehát a kis 20" Lg amit neked is linkeltem szerintem elég jó már amilyen jó lehet valami ebben a kategóriában, láttam személyesen és szép is. A felbontása meg kicsit furcsa tudom, de ahogy néztem a neten más gyártók is előszeretettel gyártják a 16:9 -es 20"-os moncsijukat 1600x900 -as felbontással. Amúgy legszívesebben én is egy 22"-os monitort vennék 1680x1050-es felbontásban, DE! elmondom mi ezzel a bajom, láttam én 20"-os 16:10 es monitort 1680-ban és 22"-ost is, és a 22"- oson az 1680x1050-es felbontás szemmel láthatóan pixelesebb és kockásabb! Ezért gondoltam akkor már a full hd-t a 22"-ra, csak ugye oda meg nem elég a vidkarim, 20"-os 16:10 es monitor aminek meg 1680x1050-es a felbontása meg egyszerűen nem lehet találni! Pedig olyat vennék ha lenne! És ezért néztem ki a 20"-os kis 16:9-es lg-t mivel ez áll a legközelebb az elképzeléseimhez elvégre 1600x900, majdnem 1680x1050, csak kicsit szélesebb lesz a kép kétoldalt. Ha esetleg tudnál olyan monitort ajánlani amit te is szívesen megvennél 20" és 22" colban azt megköszönném!
üdv,
-
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Mangerd #7981 üzenetére
Köszönöm, ez egy nagyon korrekt és minden igényt kielégítő válasz volt.
A kártya izom lesz, egy Ati 5870-es, de ettől függetlenül is asszem maradok az 1680x1050-nél, mert az egyik progim, amivel sokat játszom az Flight Simulator X, ahol egyszer láttam full HD a progit és nagyon zavaró volt, hogy nem láttam túl sokat a tájból.
Szóval köszi még egyszer!
-
werszomjas
addikt
válasz
Mangerd #7968 üzenetére
Szia.
A VGA cserélve lesz, egy komolyabbra, most először megvenném a monitort, és majd ahhoz vennék egy VGA-t, ami bírja a 1920*1080-at
És egy LED-es monitorral kb mennyit lehet megtakarítani??
Érezhető a különbség a villanyszámlán, avagy nem?Ha mondjuk 1 nap átlagban 10órát megy a monitor.
Mert ha nem, akkor maradok a sima TFT-nel, az olcsobban kijön.
-
vbbb
őstag
válasz
Mangerd #7780 üzenetére
Ok, akkor egyértelmű, hogy az általam meghatározott árig terjedő TFT-k csak TN panelosak lehetnek....nem baj, ezek szerint ilyen monitorokkal rendelkeztem korábban is és a célnak megfeleltek.
Tehát akkor tudtok TN panelos 45e ill. 150fontig terjedő monitort ajánlani innen?(Le van szűrve árra és méretre) Vagy amiket belinkeltem azok közül valamelyiket? Illetve egyéb márkát/típust? Illetve jó-e nekem a Full HD-s monitor HDMi-vel?
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Mangerd #7725 üzenetére
Köszönöm a segítséget (bár elég kioktató a hangnem). Egyébként a 2243SW samsungot (és még több más modellt is) több helyen 22"-nak írták, még a samsung oldalán is: [link]
Csak a specifikációnál írják, hogy 21,5". Tehát meg lettem tévesztveDe persze megköszönném, ha linkelnél egy olyan oldalt is, ahol esetleg azt taglalják, hogy mennyire fog "gúvadni" az ember szeme (mondjuk egy 17"-os CRT után), ha bizonyos méretű TFT-re vált.
Mert lehetett lyukmaszkos vagy résmaszkos technológiájú a CRT, az összehasonlíthhatóság szerintem csak hasonló képen lehet, mint ahogyan írtam... Vagy nem...
De mint mondottam, köszönöm az eligazítást. Részemről ezt nem görgetem tovább.. Máskor megtartom magamnak a hülyeségeimet...
-
-
Rica
senior tag
válasz
Mangerd #7595 üzenetére
Most már teljesen világos, köszi.
Akkor maradok a 1650-nél, a szememet nem rontom tovább, már így is -5. Amúgy sem akartam egy mozivásznat nézni 40 centiről. Kérdés, hogy kinek jön ki mostanában IPS panellel 20-22" között ilyen "alacsonyabb" felbontással monitora. LG, ViewSonic, Eizo, mind 1920*1200 a 22-es is.
-
Andre1234
aktív tag
válasz
Mangerd #7583 üzenetére
Na azon lázadtam be h full hd monitornak írnak bizonyos típusokat és csakis analóg D-SUB9-es csatolófelület van rajtuk.
Ugyan azt fogalmaztad meg amit én is gondolok meg eddig próbáltam körülírni.
Örülök h ebben egyezik a véleményünk.
Ezért is tévedtem ide h találjak magamnak egy tft-t
thx még1xer. -
dezz
nagyúr
válasz
Mangerd #7583 üzenetére
"Ez elsősorban DVI-t jelent, ami ugyanazt a képi információt viszi át, mint a HDMI, csak hang nélkül."
Azért ebben is van néhány eltérés. Pl. a HDMI (v.1.3-tól) támogatja a DeepColort, ami színcsatornánként 8-nál több bites átvitelt jelent; az xvYCC színteret; az YCbCr átvitelt az RGB mellett; stb. (DVI-n is kijöhetnek ezek HDMI módban.) Persze ezek csak olyan megjelenítőnél számítanak, ami támogatja is őket. Továbbá a HDMI 2x akkora sávszélt támogat single-link összeköttetésen, ugyanakkor consumer szinten nincs belőle dual-linkes. Így, hacsak nem HDMI módban működik, DVI->HDMI összeköttetésen max. 1920x1200@60Hz megy át.
-
ifamester
csendes tag
válasz
Mangerd #7585 üzenetére
Találtam is róla egy bemutató tesztet.
[link]Nekem az tetszett meg benne hogy elég jól fel van szerelve: webkamera, H-dmi, dvi, dsub, 2usb, fülhallgató kimenet. Előtte a Samsung P2270-et nézegettem de láttam hogy itt a fórumon eléggé lehúzták na meg azon csak egy dvi kimenet található.
Az árral kapcsolatban meg annyit hogy a német dell oldalán a web-shopban kerül 239-euróba így nem hinném hogy olcsóbban menne a dolog
.
Kérdeztem itthon is egy-két cégnél hogy ezt a monitort menyiért hoznák meg és azt mondták
70e ft+áfa! -
Janoo_07
aktív tag
válasz
Mangerd #7567 üzenetére
Sajnos kezdek rájönni hogy az LG beszámozásainak tényleg nincs semmi értelme... Kinézetre viszont nekem a 53-as jobban bejön de mégis csak a 61-eset ajánlják gémelni de miért? Jobb képet biztosítana vagy mi...Lehet az nem spórol a dolgokkal mégiscsak azt írták az 53-as szériára hogy szemvédős. Legszivesebben megnézném mind a 2-t élőben milyen a képe bár erre sajna nincs lehetőségem...
-
Azazael
aktív tag
válasz
Mangerd #7544 üzenetére
Koszi a valaszt. A keret az flexibilis, mert ha a Dell megbizhatobb, tartosabb, akkor inkabb adok erte most 80k-t mintsem 3 ev mulva megint vehessek egyet, es az egesz kezdodjon elorol.
Anno ezt az LG-t 129-ert vettem, de 8 ev mukodes utan azt mondom, hogy jo vetel volt, az ismeroseim akik anno sporoltak, mara mar a 4ik monitorukat fogyasztjak, en meg utalok cserelgetniA Dell-t meg sosem lattam eloben, de fontos, hogy birja a gyurodest stb.
-
-
wurci
tag
válasz
Mangerd #7529 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Planarcomputerben venném, mert innen lesz a gép többi alkatrésze is. Forgatható falitartó kizárva.
A konfig a következő:
AMD Phenom II X3 720 BOX Black Edition
2x Kingmax 2GB DDR3 1333MHz CL9
Sapphire HD5770 1GB DDR5Ezeket az árakat találtam azok közül amelyiket említettél:
Samsung 2243SW 42.120 Ft
Samsung 2233BW 45.370 Ft
Samsung 2243BW 47.112 FtAnyagilag mindegyik belefér. Melyik legyen? Ha a 2233BW-nek nem olyan jók a színei akkor inkább melyiket javasolnád? Lehet akár teljesen más márka is.
Köszönöm!
-
-
MMIX
addikt
-
hedhed
csendes tag
válasz
Mangerd #7493 üzenetére
Pénzem lenne rá, de sajnálnék többet kiadni érte. Említettem nem kell full hd, se led technológia és ne is főzze meg a kávét
40-45 alatt miért pénzkidobás? Nem értem, ezt kifejtenéd nekem? Nem ellenségeskedni akarok, meghallgatok mindent mert viszonylag laikus vok TFT téren. Pl van egy 19" LG W1934S-BN LCD monitor itthon, vele teljesen meg vok elégedve, bár lehet az igényeink másak.
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mangerd #7442 üzenetére
Ez itt a turpisság. A múltkor valahol belebotlottam ebbe a Green display-be és nem tudtam vele mit kezdeni, mármint az infóval. A név ismeretlen volt a paraméterek pedig túl jók az árához képest. Simán azt hittem valami átverés. Valamiért arra számítottam, hogy az LG saját neve alatt jönnek ki.
-
SOAD19
addikt
válasz
Mangerd #7442 üzenetére
Nem, semmi komolyabbra nem kell. Nem vok pénzes gyerek nagyon nem, de úgy vok vele, h inkább veszek egy jobbat, ami után nem az van, h csalódtam. Mert régebben (kb. fél éve) annyira le volt húzva a Tn-esek és akkor döntöttem el, h ha veszek, akkor inkább egy nem tn-est veszek. Meg hát csak nem egy évre veszem, ugyebár. Szóval maradok a nem Tn-eseknél, még akkor is ha nem lesz annyim és még tovább kell halasztanom a vásárlást. Annak idején is erre a moncsira fájt a fogam, de hát ...
Hátha most, majd jobban összejönnek a dolgok.
-
Rica
senior tag
válasz
Mangerd #7420 üzenetére
Nem szabad elfelejteni, hogy január második felétől a kereslet a csúcsról a mélypontra esik. Árfolyamtól függetlenül a kereskedők megszabadulnak akár bekeráron is a készleteiktől.
Én csak azért veszek most monitort,mert hozzáférek egy "teherautóról leesett darabhoz".
5870-est is nagyon szeretnék, de hülye lennék 95 rupit adni érte most, mikor tavasszal 60 alatt lesz. -
-
Killerlaca
senior tag
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Mangerd #7352 üzenetére
Szia
Miért érdekes a bestbuy a 2233bw de én ennél olcsóbbat szeretnék ami közel olyan minőséget tud.
Egyébként olvastam a 2233bw-nél olyan híbát, hogy elkezdenek búgni ez még mindig fenn áll ez a hiba jelenség?Vagy esetleg javítottak rajtuk valamit.
Szóval tudtok ajánlani valamit?Üdv
-
dezz
nagyúr
válasz
Mangerd #7316 üzenetére
"Egyrészt a 2-3 évnél régebbi filmek HD verzió nem igazi HD filmek, csak felskálázzák."
Ez ebben a formában nem állja meg a helyét. Sok felskálázott rip volt még 2-3 éve, de koránt sem mind az. A mozifilmeket régebben sem SD felbontású videokamerával vették fel, hanem filmszalagos kamerával, és a filmszalag felbontása normális esetben a Full HD-nál is nagyobb... (Így állati jól tud kinézni pár régebbi film HD-ban!
)
-
Ramos_
tag
válasz
Mangerd #7294 üzenetére
aha értem
ebben igazad van amugy
csak azért mégis egy bőven 50 ezer feletti monitorról van szó
tehát egy hülye eladó miatt nem akarok kihagyni egy ilyen lehetőséget, lehet legközelebb értelmes eladó lesztehát adott a köv kérdésem az Lg L226WU-ról van-e vkinek bármilyen véleménye, esetleg tanácsa a megvételt illetően, hogy megvegyem-e 38-ért így november elején(utalok itt a karácsonyi áremelkedésekre)
még egy apró láma kérdés a 22 előtti L mit jelent a W(wide)-al ellentétben? pozitív vagy negatív?
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- További aktív témák...
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
- Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- Új, bontatlan 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor - LS27DG600SUXEN
- Samsung C27RG50FQU monitor 27.5 inch 240hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest