- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
T-unit
őstag
Akkor még1x énis.Ezt jó h beidézted, mert pont az előbb említettem h feltettem a bűvős kérdést a boltnak vásárlás előtt,miszerint ők állították h pixelhiba(hadd ne érdekeljen milyen altípus,és ennél átfogóbban,részletesebben nem tudtam ezt kérdezni) esetén is cserélik a monitort 3napon belül,tehát fórum helyett egyenesen a bolttól kérdeztem aki utánajárhat,hiszen csak ezekkel dolgozik egész nap.Ahogy problémáztam pár nap múlva,mondták subpixelhiba,szevasz.De felmentem Benq.hu-ra is és ott is csak annyit írnak ha problémám van forduljak viszonteladómhoz.A monitorhoz kaptam 3 papírfecnit,amin természetesen semmi részletes tájékoztatás nincs pixelhiba esetén.
Egyet biztosan elmondhatok:ember szemét nem szúrják ki benq-ék a részletes pixelhiba gari leírással,és napokat sem áldozok ennek felkutatására(az már talán alapos) ha nem gond,akkor inkább nézem egy darabig a problámát,már ameddig tűröm persze.
Nade hadd jöjjön inkább már a többi kérdés/ajánlások.
Aktív témák
- LG (32GS75QX-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (34GN850P-B.AEU) QHD 166HZ GAMER 21-9 MONITOR ! AKCIÓ
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest