Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz Bagira01 #1517 üzenetére
rendelkezik Senseye+Photo képfeldolgozó technikával, ami technológia élesebbé teszi a képeket, kisimítja a szaggatott részeket, és megszünteti az elmosódottságot. by old_artist Ezenkívül asszem jobb panel is van benne.
Ha minden igaz, akkor nekem is ilyen monitorom lesz hétfőtől. Tapasztalotok majd jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
bighed
csendes tag
-
twine
veterán
válasz Bagira01 #2040 üzenetére
...ez annyira szubjektiv,,,hogy horror gáz volna helyetted eldönteni....ezt neked kell tudnod...
én most néztem meg életemben először, közvetlenül egymás után a két bemenet közti különbséget...valóban van....valóban látható a különbség...de hogy 10 ropogóval, rosszab e.... a D-Sub én igy vásárlás után utólag sem tudom eldönteni "megéri e vagy sem" de mégis ugy gondolom nekem megérte,,,,elégedett vagyok és élvezettel nézem a képet, minden féle hiányérzet nélkül...mások vagyunk...én pld azonnal DVI kábellel kértem,,,szét vetett volna akiváncsiság hogy tudom hogy rajta a másik "input", én meg ki sem próbálom.... -
wwhy
veterán
válasz Bagira01 #4161 üzenetére
G=40000 DCR, E=10000 DCR;
E=Audio in / Headphone Jack. G-n ilyen nincs (nyálazd végigig a részletes leírásokatELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
PaJa1
őstag
válasz Bagira01 #5210 üzenetére
Itt én is érdeklődtem már a 2243SW iránt.
Az lenne az idális nekem. Árban annyi mint a 2333SW, de pivotos és nem csillivilli kerekített forma. A többi tulajdonságáról nem nagyon tudok mit mondani én is csak érdeklődöm.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Mangerd
aktív tag
válasz Bagira01 #5735 üzenetére
a Benő E2200HD pixelgaranciával 49900 + 2-3000 a DVI kábel és csak 21,5"
A Samu 2333SW 50-52k pixelgaranciával és kábellel együtt és 23"akkor mi a kérdés?
(A G-t direkt nem említettem, ahogy írták az nem játszik!)Ott van még az LG W2261V de az is 21,5"
mellesleg egy PVA többet ér 2 TN-nél...[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz Bagira01 #5748 üzenetére
Ha megjelenik az apróban nem kerül rossz helyre,mert megveszem
Kétlem,hogy annyival lenne olcsóbb apróban,hogy megérje.Legtöbben nem a legolcsóbb helyen veszik(+4-5k)majd ha el akarják adni,akkor engednek rajta 7k-t és ua ott vagy.
Ahol lehet spórolok,de ha ilyen drága készülékről van szó,jobb az új.A kicsomagolás érzése és a az összeszerelés bajlódásai megfizethetetlen,minden másra ott a MasterCard -
old_artist
addikt
válasz Bagira01 #5769 üzenetére
Üdv!
Igen, de merész gondolataidban ott visszhangzik, hogy "... már csak pár nap, és fellélegezhetek a zsíros-deszka fillingből", és mire eljön a következő utalás, "... de jó, hogy megvettem a jobbat"!
mod: "grabber" tudom, hogy egy kicsit gonoszkodtam, de csak vicc volt! - és a billentyűk csak úgy húzták az ujjaimat ...
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
válasz Bagira01 #5763 üzenetére
jól tetted én is a 2333sw megvételére jutottam, láthatod egy pár oldalal viszább
én a hét elején , elözö hétvégén akartam megrendelni, de pont elfogyott , levették az ipon árlistából, és pár nap múlva megjelent 48k-áron, olcsóbban mint volt...
most csak azért nem rendeltem meg, mert hétvégén dolgozok, és ha pixelhiba van , akkor nem tudom visszavinni... lehet hogy Vasárnap megrendelem, hétfö-kedd vagyok szabad, ha bármi van akkor tudom intézni...
kiváncsian várom a TE elsö benyomásodat a 2333sw-vel kapcsolatban..
-
addikt
válasz Bagira01 #5829 üzenetére
Én meg nem tudok dönteni,hogy iPhone legyen vagy TFT iPhone ára is csak 2 hét múlva megy le,de pontosan nem tudni mennyivel.Ha elég sokkal akkor mindkettőt megtudom venni,de ha nem,akkor meg döntenem kell.Viszont ha a monitor mellet döntök,akkor meg bukom rajta az áfa emelést Jelenleg egy Siemens MC60-om van,mert jobb mint a semmi
Kicsit bővebben majd írhatnál a monitorról vagy egy analóg/digitális csatlakozásra is kíváncsi lennék[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest